Blogger
Image default
Groothandel

Met een PET-fles van deze specialist wordt uw product vast een succes

Een sterke, stijlvolle en in-het-oog-springende verpakking is bijzonder belangrijk voor het succes van uw product. U kunt bijvoorbeeld een geweldige shampoo produceren, maar als de verpakking saai en oninteressant is, zal deze veel minder verkocht worden. De PET-fles waar uw shampoo in geleverd wordt is het visitekaartje van uw product en het eerste wat potentiële kopers zien als ze met uw product in contact komen. PET Power is een leverancier van hoogwaardige kunststof flessen en potten met meer dan 700 standaardmodellen om uit te kiezen. Ziet u daar geen PET-fles tussen die u mooi vindt, dan is maatwerk ook mogelijk. Uiteraard worden de sluiting en de etiketten ook door deze specialist geregeld. Zo gaat uw product knallend van start.

Flessen voor verschillende doeleinden

Deze fabrikant maakt flessen en potten voor klanten uit een verscheidenheid aan industrieën. U kunt dan denken aan de cosmetische, farmaceutische en chemische industrie. De media-fles, bijvoorbeeld, is de meest populaire PET-fles uit de pharma bottles-lijn. Deze flessen worden in een class C-productieomgeving geproduceerd, waardoor het sterilisatieniveau perfect te beïnvloeden is. De media-fles is te krijgen met uiteenlopende inhoudsmaten, van 170 milliliter tot 1270 milliliter. Als u de configurator gebruikt en daar uw wensen invult, dan komen de juiste verpakkingen vanzelf naar voren. Naast de media-fles, zijn ook de Sirop- en Veral-flessen bijzonder in trek in deze branche.

Plaats uw product veilig en opvallend op de schappen

Of u nu een farmaceutische media-fles nodig heeft of een PET-fles uit één van de andere lijnen, bij PET Power vindt u vast wat u zoekt. Er zijn bijvoorbeeld ovale flessen om te kiezen, ronde flessen, vierkante flessen en zelfs flessen in de vorm van een beer of een vat. Deze zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit kunststof gemaakt en bestand tegen een stootje. Zo staat uw PET-fles opvallend, stijlvol en ook veilig in de schappen, klaar om gekocht te worden.