Blogger
Image default
Eten en drinken

Het beste restaurant in de regio Barendrecht

Het beste Restaurant Barendrecht is 7 dagen per week geopend, en gespecialiseerd in vlees van de grill. Dit steak restaurant is al jaren een begrip in de regio Barendrecht. We zijn een 5 sterren restaurant, en doen er ook alles aan om die status ook waar te maken. Onze chefkoks zijn allemaal gediplomeerd en zijn erg goed in hun vak, daarnaast hebben ze ook veel ervaring. We zijn een groot en bekend restaurant in Barendrecht. En daarom is het ook handig dat u belt voor een reservering, om zo te voorkomen dan u onaangekondigd komt. En dus zo het risico hebt niet te kunnen eten bij ons die dag.

Onze service en eten 

Wij zijn gespecialiseerd in eten van de grill, en zijn we er van overtuigd de beste biefstuk te hebben. We gebruiken vlees van goede kwaliteit en uiteraard van dieren die een goed leven hebben gehad. Bij ons kun je onbeperkt spareribs eten, en uiteraard is er voor kinderen een kindermenu. Naast eten hebben wij een ruim assortiment wijnen en speciaalbieren, die staan aangeven op de drankkaart. En is er een speelhoek en springkussen aanwezig voor kinderen tot 12 jaar. Eten bestellen gaat bij ons digitaal tegenwoordig via een ipad.

Heb je wat te vieren ? 

Heb je wat te vieren en geef je daarom een feestje, alleen is je huis te klein? Geen probleem wij beschikken over een een aantal feestzalen, die je uiteraard kunt huren. Elke zaal is ingericht met een bar, en eigen toiletten. Goed voor bijvoorbeeld een bruiloft maar ook voor een personeelsfeest. Wij regelen alles het eten en drinken, maar ook de muziek  mocht u dat willen. We stellen voor elk feest een paar van onze  medewerkers beschikbaar die de bardienst zullen verzorgen. Ook als u wat snel door de drank heen bent hebben we altijd genoeg op voorraad. We gaan uiteraard eerst met u om de tafel om zo de prijs en het budget te bespreken. Aan de hand daarvan regelen we alles zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.