One way research

//Geef uw zorgen uit handen door het inhuren van een payroll bedrijf

Zakelijke dienstverlening | | 13. april, 2018

Als u nieuw personeel aanneemt voor uw bedrijf moet u met veel dingen rekening houden. Het is fijn als u een bedrijf inhuurt waar u uw juridische en administratieve werkzaamheden uit handen kan geven. Zo krijgt u ondersteuning bij werknemersverzekeringen, salarisadministratie en uitbetaling bij ziekte. Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig.

Een ervaren payroll bedrijf voor de inzet van flexibel personeel

Heeft u een bedrijf in de horeca, tuinbouw of transport? Dan komt het vaak voor dat u meer personeel nodig heeft in bepaalde seizoenen van het jaar. Het is dan erg fijn wanneer u personeel in kunt huren voor een kortere periode. Dit kan door personeel in te huren via een payroll bedrijf. Als u hiervoor kiest dan is het personeel niet bij u in dienst, maar bij het payroll bedrijf. Hierdoor kunt u gemakkelijk personeel inhuren op momenten dat u het drukker heeft. Het mooiste van alles is dat u niet verantwoordelijk bent bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, want een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant is juridisch werkgever.

Een payroll bedrijf voor verschillende sectoren

Bij veel bedrijven komt het voor dat deze in de zomermaanden meer personeel nodig hebben dan in andere maanden. Denk bijvoorbeeld aan de horeca en de terrassen die in de zomer vollopen. Het werken met een deskundig payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant biedt dan de oplossing. U huurt eenvoudig personeel in op de momenten wanneer u dat nodig heeft. Bevalt de werknemer? Dan kunt u deze op basis van tijdelijke contracten tot wel 5,5 jaar bij uw organisatie laten werken. In vergelijking met het zelf aannemen van personeel is dit dus een stuk langer! Daarnaast is het werken met personeel van een payroll bedrijf erg fijn, omdat het payroll bedrijf de juridische werkgever van het personeel is en u dus zelf niets hoeft te regelen met betrekking tot bijvoorbeeld salarisadministratie en ziekteverzuim.

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top