One way research

//Een warm welkom met opritverwarming

Zakelijke dienstverlening | | 9. juli, 2018

Heeft u ook zo’n hekel aan thuiskrabben? Of aan het sneeuwvrij maken van de oprit? Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

We zijn steeds meer milieubewust bezig. Niet alleen omdat dat goedkoper is, maar ook omdat steeds meer mensen het belang ervan inzien. Steeds meer mensen zien namelijk de effecten van het gebruik van fossiele brandstoffen en de opwarming van de aarde. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor de unieke aanpak van Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Met een onderhoudscontract voor uw opritverwarming zit u er deze winter warmpjes bij

Onderhoud u uw opritverwarming zelf? Begin er maar niet aan! Dat zou zonde zijn ook, aangezien de garantie verloopt wanneer u zelf iets kapot maakt. En met een onderhoudscontract bij Heating Group International hoeft u ook niets te doen. Wanneer de koude periode voor de deur staat komt er een team langs om uw opritverwarming te controleren en om onderhoud te plegen. Zo zit u er iedere winter warmpjes bij, en dat voor een zeer zacht prijsje. Toch een storing? Dan garandeert Heating Group International ook nog eens een minimale reactietijd. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top