One way research

//Bouwkundige keuring

Zakelijke dienstverlening | | 3. juni, 2016

Bouwkundige keuring

Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw (aan te kopen) woning

Bouwtechnische keuring woning of bouwkundig onderzoek? Heeft u na lang zoeken eindelijk de woning gevonden van uw dromen? Laat dan eerst een bouwkundige inspecteur een bouwkundige keuring (bouwinspectie / technische keuring huis) uitvoeren, voordat u het huis gaat kopen. U kunt uzelf behoorlijke tegevallers besparen. Keuringshuis.nl is een bouwkundig adviesbureau dat u uitstekend van dienst kan zijn. Een bouwinspectie van Keuringshuis geeft u een helder, onafhankelijk en duidelijk inzicht in de huidige staat van de woning waarin u geïnteresseerd bent.

Een bouwkundige keuring is een visuele inspectie om inzicht te verkrijgen in de onderhoudstoestand van een pand en de eventueel voorkomende gebreken en/of tekortkomingen. De bouwkundige keuring is een momentopname van de staat van een pand en geeft de situatie weer zoals deze door de inspecteur ten tijde van de inspectie is aangetroffen. Zo krijgt u een beeld van de eventuele kosten die gebreken aan de woning en direct noodzakelijk herstel met zich meebrengen. Een bouwkundige keuring is aan te bevelen bij de aan- of verkoop van uw woning. Ook een tussentijdse keuring is verstandig om de huidige staat van uw woning vast te stellen.

Wanneer kunt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren?

Een bouwkundige keuring kan op verschillende momenten plaatsvinden:

  • Tijdens de bezichtigingen: u voorkomt hiermee een miskoop of hoge onderhoudskosten in de (directe) toekomst;
  • Tijdens de onderhandelingen: een bouwkundig rapport kunt u prima gebruiken tijdens het onderhandelingsproces;
  • Tijdens de procedure tot het verkrijgen van een financiering: de hypotheek-verstrekkende instantie kan om een bouwkundige keuring vragen indien de taxateur in zijn taxatierapport heeft verklaard dat hij verwacht dat de kosten om het object in een goede onderhoudsstaat te brengen meer dan 10% van de taxatiewaarde van het object omvatten Of indien u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie wenst;
  • Als verkoper: u kunt profiteren van een versnelde verkoop. De koper krijgt namelijk een goed beeld van de eventueel te verwachten kosten.

Aanvragen

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat het afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

De genoemde tarieven zijn all-in incl. BTW en zonder bijkomende kosten (zoals voorrijdekosten etc.)!

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 033-2850663.

Ga naar de website van Keuringshuis bouwkundige keuringen –>

Voor meer info : http://keuringshuis.nl/
Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top