One way research

// >> Zakelijke dienstverlening

Onnodig veel tijd kwijt aan administratie? Kies voor AD-Vi!
| 13. mei, 2020

<p>Bent u onnodig veel tijd kwijt aan het bijhouden van alle administratie? Administratie uitbesteden is wellicht een grote stap voor u. Toch zitten er erg veel voordelen aan uw loonadministratie uitbesteden en salarisadministratie uitbesteden. Op zoek naar <a href=”https://www.advi.nl/dienstverlening/loonadministratie/salarisadministratie-valkenswaard” target=”_blank”>salarisadministratie in Valkenswaard</a> of <a href=”https://www.advi.nl/dienstverlening/administratieve-dienstverlening/administratiekantoor-valkenswaard” target=”_blank”>administratiekantoor in Valkenswaard</a>? U leest het in deze blog.</p>

 

<H2>Waar moet u op letten?</H2>

Waar moet u op letten bij het uitbesteden van uw boekhouding en administratie? Het is belangrijk dat u zelf het overzicht en de feeling houdt met het bedrijf, zodat u weet hoe alles loopt en waarom dat zo is. Weten wat er speelt en hoe baten en kosten zich tot elkaar verhouden is erg belangrijk. Alert blijven is één van de meest belangrijke punten. Zo blijft u altijd aan het roer staan van uw eigen bedrijf. Spreek daarnaast ook altijd uw verwachtingen uit wanneer u uw administratie uitbesteed. Welke taken moeten worden uitgevoerd? Hoe en wanneer wilt u dit geregeld hebben? Hoe wilt u dat de facturen eruitzien? Dit zijn allemaal zaken waar over nagedacht moet worden om alles vlekkeloos te laten verlopen. Besteed uw administratie uit, maar blijf alert. Zo heeft u het meeste baat bij het uitbesteden van uw administratie. 

 

<H2>Administratieve dienstverlening ZZP en MKB</H2>

Er zijn tal van bedrijven voor het uitbesteden van uw administratie. Sommige bedrijven zijn goed in de administratie van ZZP’ers, terwijl andere bedrijven beter zijn in de administratie van een MKB. Wanneer u uw administratie wilt uitbesteden, kijk dan goed naar wat voor bedrijf u kiest. Een boekhouder voor ZZP’ers heeft waarschijnlijk niet de capaciteit voor de administratie van een MKB. Kijk ook goed naar wat voor taken zij uitvoeren en of u al uw administratieve zaken kunt uitbesteden. Ook de ervaring van het bedrijf zegt veel. Een bedrijf dat taken uitvoert voor soortgelijke bedrijven weet het reilen en zeilen van deze bedrijven. Zo kan het kantoor jouw administratie gemakkelijker oppakken. 

 

<H2>De voordelen</H2>

Wel of niet uw administratie uitbesteden? Het is een afweging die weloverwogen gemaakt dient te worden. Maar wat zijn de grootste voordelen van het uitbesteden van uw administratie? Het grootste voordeel van het uitbesteden van uw administratie is dat u er beduidend minder omkijken naar hebt. Zo hoeft u zich niet alleen niet meer te verdiepen in allerlei regels, formules, wetten en andere rompslomp, maar u hoeft er ook geen tijd meer aan te besteden. Wanneer u uw administratie uitbesteed heeft u 24/7 inzicht in uw administratie en kunt u gemakkelijk contact opnemen met het administratiekantoor. Natuurlijk kost het uitbesteden van uw administratie geld, maar u krijgt er ook een hoop, misschien wel meer voor terug. 

 

<br /> <br />Op zoek naar een <a href=”https://www.advi.nl/dienstverlening/administratieve-dienstverlening/boekhouder-valkenswaard” target=”_blank”>boekhouder in Valkenswaard</a>? Of een <a href=”https://www.advi.nl” target=”_blank”>administratiekantoor in Veldhoven</a>? Dan bent u bij AD-Vi aan het juiste adres.&nbsp;</p>

 

Voor meer info : https://www.advi.nl

Toekomstgericht ondernemen met de hulp van deze accountant nabij Veghel en Schijndel
| 28. april, 2020

Uw financiën op orde hebben is van essentieel belang voor een gezonde bedrijfsvoering. Door een goede weergave te creëren van uw financiële situatie worden kansen namelijk veel snelle waargenomen én benut. Het stelt uw onderneming in staat om op ieder gewenst moment kansen te grijpen. In hoeverre zijn de financiën en administratie op orde in uw onderneming? Voor een professionele en persoonlijke accountant nabij Schijndel en Veghel zit u bij Dinkelberg & Kuipers helemaal goed.

Uw accountancywerkzaamheden op orde

Al uw accountancywerkzaamheden en de dienstverlening die daaruit voortvloeit pakken zij voor u op. Zij gaan hierbij betrokken, persoonlijk, en professioneel te werk. Daarnaast is laagdrempeligheid ook een van de drijvende factoren die tot hun succes heeft geleid. U kunt dan ook voor veel verschillende diensten bij hen terecht. Denk hierbij aan zaken als bedrijfsopvolging, fusies, estate planning en de begeleiding van startende, opstartende of doorgroeiende ondernemers. Voor een goede eerste indruk van hun visie en werkwijze neemt u een kijkje op de website. Diverse medewerkers en opdrachtgevers geven hierover een toelichting. Dinkelberg & Kuipers maakt als accountant nabij Schijndel en Veghel gebruik van de innovaties en dynamische mogelijkheden van boekhouden in een online omgeving. Niet alleen schakelt u hierdoor sneller tussen verschillende cijfers, maar is het weergeven van de financiële situatie een stuk sneller mogelijk. Daarnaast kunt u rekenen op service op maat. Financiële strategieën worden voor u uitgestippeld en mogelijkheden worden in kaart gebracht waarmee u op het juiste moment kunt aanvliegen.

Een kennismakingsgesprek

Bent u momenteel nog op zoek naar een accountant nabij Schijndel of Veghel? Plan dan een kennismakingsgesprek in bij Dinkelberg & Kuipers. De beste kennismaking is en blijft uiteraard een persoonlijke ontmoeting. Dit biedt de mogelijkheid om goed te kijken naar uw onderneming en hoe er meer uit de boekhouding gehaald kan worden. De koffie staat al klaar en zij hopen u snel van dienst te mogen zijn!

WBSO-advies voor innovatieve ondernemingen
| 26. maart, 2020

TechForce staat bekend als stabiele partner voor WBSO-advies. Dit subsidieadviesbureau denkt effectief met uw bedrijf mee voor het realiseren van adequate financieringen. Het realiseert technologische innovatie en werkt samen met zowel regionale als internationale bedrijven om projecten te ontwikkelen en lanceren in een groeiende markt. TechForce biedt gedegen kennis door jarenlange ervaring op gebied van aanvraag en optimalisering van subsidies en financieringen voor scorende projecten. Hierdoor heeft de instelling naamsbekendheid en waardering bij diverse opdrachtgevers, samenwerkingspartners en geldverstrekkers. Dat maakt dit bedrijf zeker een betrouwbare partij om in te zetten voor ondersteuning bij uw innovatieve projecten.

Succesvolle uitkomsten met juiste financiering

U ontvangt full-service ondersteuning als u WBSO-advies aanvraagt bij TechForce. U kunt aanzienlijk op uw kosten besparen, doordat u optimaal van een dergelijke regeling profiteert. Met de WBSO-adviezen van TechForce weet u precies hoe u subsidie kunt krijgen voor het realiseren van technologische innovaties voor uw bedrijf. U wordt geholpen met uw business- of organisatiemodellen en kunt rekenen op duidelijk adviezen voor het aangaan van de juiste subsidies. Een innovatieproject kan zo veel sneller worden uitgevoerd en grotere successen zorgen ervoor dat u de financiering spoedig helemaal kunt afronden, zonder nog langer zorgen te hebben over de financiële aspecten van de projectontwikkeling.

Advies WBSO-regeling

Een effectieve WBSO-subsidie maakt het mogelijk om loonkosten voor technologische innovaties tot een minimum te verlagen. Dit kan u een jaarlijkse besparing opleveren die in duizenden kan oplopen. Er zitten veel voordelen aan het aanvragen van de juiste subsidies voor financiering van uw R&D projecten. TechForce geeft u WBSO-advies zodat u precies weet wat u kunt verwachten en hoe u het meeste voordeel kunt behalen. Met een juiste fiscale regeling voor het stimuleren van vernieuwing en ontwikkelingen kunt u uw impact op de markt aanzienlijk verhogen en uw investering zonder moeite snel en eenvoudig terugverdienen.

Specialist in de verhuur van kantoorruimte
| 12. maart, 2020

Voor het uitvoeren van uw werk is het natuurlijk belangrijk om een goede werkplek te hebben. Daarom is het aan te raden om een bedrijf in te schakelen die gespecialiseerd is in de verhuur van kantoorruimte. Van Keulen Vastgoed – Verhuur is zo’n bedrijf die veel ervaring heeft met het verhuren van panden en ruimtes aan particulieren, instellingen en ondernemers. Denk daarbij aan bedrijfshallen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en winkels, maar ook garageboxen, opslagruimten en landbouwgronden behoren tot de mogelijkheden. Door hun kleinschaligheid en flexibiliteit kunnen ze u de best mogelijke service bieden.

Profiteer van de flexibiliteit

Bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur profiteert u van flexibele looptijden van overeenkomsten. Wilt u bijvoorbeeld maar tijdelijk gebruikmaken van de verhuur van een kantoorruimte? Dan is het mogelijk om een tijdelijk contract aan te gaan. Zo zit u niet vast aan een langlopende overeenkomst en kunt u zelf ook flexibel te werk gaan. Daarnaast hebben ze een korte opzegtermijn. Zit u met uw bedrijf nog in de startfase en bent u zoekende naar de geschikte werkwijze en locatie? Dan is het huren van kantoorruimte bij dit bedrijf een goede optie! Wanneer u er wel voor kiest om een contract met een langere doorlooptijd aan te gaan, is het mogelijk om aanpassingen te laten doen aan de ruimte, zodat het kantoor helemaal aan uw wensen voldoet. Van Keulen Vastgoed – Verhuur regelt dit voor u en u heeft hier dus zelf geen zorgen aan.

Vraag advies over de geschikte kantoorruimte

Bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur bent u verzekerd van goede en persoonlijke service. Klantvriendelijkheid staat bij hen voorop. Daarnaast hebben hun medewerkers veel kennis en expertise op het gebied van de verhuur van kantoorruimte. Zij weten welke ruimtes en panden er in de regio Arnhem geschikt zijn voor u. Heeft u interesse? Neem dan direct contact op met de medewerkers van Van Keulen Vastgoed – Verhuur en zij helpen u verder. Ze gaan met u in gesprek en geven passend en eerlijk advies.

https://vankeulenverhuur.nl

Een Salesforce partner van hoog niveau
| 6. januari, 2020

Een goede Salesforce partner kan u helpen om het maximale uit de mogelijkheden van deze software te halen. Zoals zo vaak, geldt ook bij deze software dat de kwaliteit en effectiviteit hiervan samenhangen met uw gebruik, meer specifiek: met uw kennisniveau van het programma. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die bij kunnen dragen aan een nog betere organisatie. Om hier maximaal gebruik van te kunnen maken, is het belangrijk dat u de steun heeft van een goede partner. Profit4SF is zo’n partner waar u op kunt rekenen.

Wat verwacht u van een Salesforce partner?

Wat zijn uw verwachtingen van een Salesforce partner? Is dit een specialist die alleen zorgt voor installatie en configuratie, of bent u ook op zoek naar zaken als trainingen, support en onderhoud? Zo uitgebreid als het pakket van Salesforce is, zo uitgebreid zijn ook de ondersteunende diensten waar u op kunt rekenen. Een goede Salesforce partner is officieel gecertificeerd en heeft een bepaald niveau. Kiest u bijvoorbeeld voor een ‘platinum’ partner, dan weet u zeker dat  u profiteert van zeer riante ervaring en een uitgebreid kennisniveau. U levert met uw organisatie producten of diensten die in een bepaalde hoedanigheid anderen helpen met het uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit is hoe u een Salesforce partner kunt zien: uw persoonlijke specialist die u ondersteuning biedt wanneer dit nodig is en altijd op de achtergrond aanwezig is. Heeft u vragen of wilt u nieuwe koppelingen of uitbreidingen? Dan zorgt een goede specialist hiervoor.

Leer uw samenwerkingspartner kennen

Het is zeker geen slecht idee om eens vrijblijvend kennis te maken met een Salesforce partner als Profit4SF. In Nederland is dit bedrijf een bekende partner met een hoge platinum status. Als ondernemer of bedrijf weet u dat het sluiten van de juiste partnerschappen van cruciaal belang is. Het kiezen van de juiste partner is de eerste stap op weg naar succes met Salesforce.

https://www.profit4sf.nl/

Incassobureau inschakelen
| 14. juni, 2016

Na de zoveelste niet betalende detaillist heb ik besloten een incassobureau in te schakelen, namelijk incassoadvocaten.nl. Afgelopen kwartaal was het namelijk weer raak bij 4 verschillende detaillisten. Ik lever de gevraagde goederen op tijd met de factuur bijgevoegd. En ze betalen gewoon niet. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een incassobureau.

Hoe bij Incasso Advocaten terecht gekomen?

Zoals eerder beschreven wilde ik dus een incassobureau inschakelen. De zoektocht naar een Incassobureau was niet heel moeilijk het vergt alleen de enige moeite en tijd. Na wat zoekwerk op Google kwam ik bij Incasso Advocaten terecht. Een bureau dat gevestigd is in Veenendaal. Ik bekeek de website, waarop veel informatie geplaatst staat. De informatie loopt uit een van informatie over de werkwijze tot waarom je een incasso bureau inschakelt. Op de website stond dat er een sommatiebrief binnen 24 uur opgestuurd wordt naar de detaillist die niet betaald, bovenop het bedrag dat de detaillist aan mij moet betalen, komen er ook nog incassokosten in rekening, gelukkig hoef ik die bij hen niet te betalen, maar komen deze geheel in rekening bij de niet betalende detaillist. Naast dat ik dus geen kosten heb aan het incassobureau, staat er ook nog een advocatenkantoor aan mijn zijde.

Oplossing

Nadat het incassobureau Incasso Advocaten aan de slag was gegaan met de detaillist die niet wilde betalen voor de geleverde goederen. Kreeg ik al gauw een mailtje binnen van het incassobureau, met hierin de excuses, van de detaillist, over het geen dat hij nog niet betaald heeft. In het mailtje schreef hij verder dat het niet heel goed gaat met zijn zaak en dat hij heel graag een betalingsregeling wilde treffen. Het incassobureau nodigde mij en mijn klant zodoende uit, en we maakte de afspraak dat hij maandelijks een deel van de rekening zou aflossen.

 

Het is inmiddels 8 maanden geleden dat wij die afspraak maakte en hij heeft de rekening nu bijna afbetaald. Wil jij ook een incassobureau aan je zijde die je heel goed helpt, dan is Incassoadvocaten zeker een aanrader.

 

Voor meer info :

VvE beheer Groningen
| 29. mei, 2015

Groningen is een echte studentenstad met veel hoogbouw. Het aantal studenten blijft toenemen waardoor steeds meer leegstaande kantoorpanden omgebouwd worden tot een studentenflat. Het komt regelmatig voor dat er meerdere eigenaren komen voor één pand. Maar wat wordt nou van wie? En wie is waarvoor verantwoordelijk. Een VvE beheer in Groningen is daar gelukkig voor.

Er zijn tientallen voorbeelden te noemen waarbij er sprake is van een VvE. Het kunnen complete gebouwen zijn van 10 tot 1000 appartementen waarbij er 1 eigenaar is. Maar ook wanneer er een appartementencomplex is met 50 appartementen met 50 verschillende eigenaren. Wanneer het op appartementen gaat wordt de eigenaar automatisch lid van de VvE. Dit omdat het wettelijk verplicht is om hierbij te zitten. De VvE is opgericht om misverstanden te voorkomen en eigendommen goed vast te leggen. Wanneer er een woning gekocht wordt is simpelweg de grond van de eigenaar en mogelijk ook de gehele woning die daar opstaat.

Als vastgoed eigenaar of handelaar in appartementen zijn afspraken met andere bedrijven die in hetzelfde vaarwater zitten belangrijk. Niet alleen handig bij schade en onderhoud. Maar ook bij onenigheid tussen eigendommen en betalingen. Een goede bemiddeling hierin is van groot belang om misverstanden te voorkomen. Ook verbouwing of prijsverhoging van bepaalde belastingen, zullen een rol spelen bij hoogbouw. Leg alle afspraken vast in een document. Een goede structuur en een juist beleid voorkomt misverstanden voor een ieder die hier mee te maken heeft. De VvE beheerder, de vastgoed eigenaar, de bewoners, de gemeente enzovoort.

Groningen is een studentenstad waarin het verloop van bewoners hoog ligt. Dat komt doordat een groot deel direct na de studie weer weg gaat. Of tijdens de studie stage loopt in het buitenland. Juist bij een hoog verloop van bewoners zijn afspraken belangrijk. Ook bij onderhuur en particulier verhuur.

De diensten die een VvE beheer in Groningen uit handen kan nemen zijn:

  • VvE ledenadministratie
  • Verzorgen van jaarrekeningen
  • Incassobeheer
  • Documentarchivering
  • Factuurmanagement
  • Budget bewaking
  • Delen van informatie nieuwe leden

Dit zal voor u als eigenaar een hoop tijd en zorg besparen. Het hangt af van de grote van het complex welk pakket voor VvE beheer  het beste bij u past. Tegenwoordig is het van groot belang om inzage te hebben in alle documenten. Geen grote ordners, minder papierwerk en daarom kiest een goede VvE beheerder ervoor om alle documenten die nodig zijn ook online te bewaren en te delen met u als eigenaar. Zo heeft u ook thuis inzage in de administratie en eventuele wijzigen die hebben plaatsgevonden.

Voor meer info : http://www.intenda.nl/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top