One way research

// >> Zakelijke dienstverlening

Een Salesforce partner van hoog niveau
| 6. januari, 2020

Een goede Salesforce partner kan u helpen om het maximale uit de mogelijkheden van deze software te halen. Zoals zo vaak, geldt ook bij deze software dat de kwaliteit en effectiviteit hiervan samenhangen met uw gebruik, meer specifiek: met uw kennisniveau van het programma. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden die bij kunnen dragen aan een nog betere organisatie. Om hier maximaal gebruik van te kunnen maken, is het belangrijk dat u de steun heeft van een goede partner. Profit4SF is zo’n partner waar u op kunt rekenen.

Wat verwacht u van een Salesforce partner?

Wat zijn uw verwachtingen van een Salesforce partner? Is dit een specialist die alleen zorgt voor installatie en configuratie, of bent u ook op zoek naar zaken als trainingen, support en onderhoud? Zo uitgebreid als het pakket van Salesforce is, zo uitgebreid zijn ook de ondersteunende diensten waar u op kunt rekenen. Een goede Salesforce partner is officieel gecertificeerd en heeft een bepaald niveau. Kiest u bijvoorbeeld voor een ‘platinum’ partner, dan weet u zeker dat  u profiteert van zeer riante ervaring en een uitgebreid kennisniveau. U levert met uw organisatie producten of diensten die in een bepaalde hoedanigheid anderen helpen met het uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit is hoe u een Salesforce partner kunt zien: uw persoonlijke specialist die u ondersteuning biedt wanneer dit nodig is en altijd op de achtergrond aanwezig is. Heeft u vragen of wilt u nieuwe koppelingen of uitbreidingen? Dan zorgt een goede specialist hiervoor.

Leer uw samenwerkingspartner kennen

Het is zeker geen slecht idee om eens vrijblijvend kennis te maken met een Salesforce partner als Profit4SF. In Nederland is dit bedrijf een bekende partner met een hoge platinum status. Als ondernemer of bedrijf weet u dat het sluiten van de juiste partnerschappen van cruciaal belang is. Het kiezen van de juiste partner is de eerste stap op weg naar succes met Salesforce.

https://www.profit4sf.nl/

Incassobureau inschakelen
| 14. juni, 2016

Na de zoveelste niet betalende detaillist heb ik besloten een incassobureau in te schakelen, namelijk incassoadvocaten.nl. Afgelopen kwartaal was het namelijk weer raak bij 4 verschillende detaillisten. Ik lever de gevraagde goederen op tijd met de factuur bijgevoegd. En ze betalen gewoon niet. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een incassobureau.

Hoe bij Incasso Advocaten terecht gekomen?

Zoals eerder beschreven wilde ik dus een incassobureau inschakelen. De zoektocht naar een Incassobureau was niet heel moeilijk het vergt alleen de enige moeite en tijd. Na wat zoekwerk op Google kwam ik bij Incasso Advocaten terecht. Een bureau dat gevestigd is in Veenendaal. Ik bekeek de website, waarop veel informatie geplaatst staat. De informatie loopt uit een van informatie over de werkwijze tot waarom je een incasso bureau inschakelt. Op de website stond dat er een sommatiebrief binnen 24 uur opgestuurd wordt naar de detaillist die niet betaald, bovenop het bedrag dat de detaillist aan mij moet betalen, komen er ook nog incassokosten in rekening, gelukkig hoef ik die bij hen niet te betalen, maar komen deze geheel in rekening bij de niet betalende detaillist. Naast dat ik dus geen kosten heb aan het incassobureau, staat er ook nog een advocatenkantoor aan mijn zijde.

Oplossing

Nadat het incassobureau Incasso Advocaten aan de slag was gegaan met de detaillist die niet wilde betalen voor de geleverde goederen. Kreeg ik al gauw een mailtje binnen van het incassobureau, met hierin de excuses, van de detaillist, over het geen dat hij nog niet betaald heeft. In het mailtje schreef hij verder dat het niet heel goed gaat met zijn zaak en dat hij heel graag een betalingsregeling wilde treffen. Het incassobureau nodigde mij en mijn klant zodoende uit, en we maakte de afspraak dat hij maandelijks een deel van de rekening zou aflossen.

 

Het is inmiddels 8 maanden geleden dat wij die afspraak maakte en hij heeft de rekening nu bijna afbetaald. Wil jij ook een incassobureau aan je zijde die je heel goed helpt, dan is Incassoadvocaten zeker een aanrader.

 

Voor meer info :

VvE beheer Groningen
| 29. mei, 2015

Groningen is een echte studentenstad met veel hoogbouw. Het aantal studenten blijft toenemen waardoor steeds meer leegstaande kantoorpanden omgebouwd worden tot een studentenflat. Het komt regelmatig voor dat er meerdere eigenaren komen voor één pand. Maar wat wordt nou van wie? En wie is waarvoor verantwoordelijk. Een VvE beheer in Groningen is daar gelukkig voor.

Er zijn tientallen voorbeelden te noemen waarbij er sprake is van een VvE. Het kunnen complete gebouwen zijn van 10 tot 1000 appartementen waarbij er 1 eigenaar is. Maar ook wanneer er een appartementencomplex is met 50 appartementen met 50 verschillende eigenaren. Wanneer het op appartementen gaat wordt de eigenaar automatisch lid van de VvE. Dit omdat het wettelijk verplicht is om hierbij te zitten. De VvE is opgericht om misverstanden te voorkomen en eigendommen goed vast te leggen. Wanneer er een woning gekocht wordt is simpelweg de grond van de eigenaar en mogelijk ook de gehele woning die daar opstaat.

Als vastgoed eigenaar of handelaar in appartementen zijn afspraken met andere bedrijven die in hetzelfde vaarwater zitten belangrijk. Niet alleen handig bij schade en onderhoud. Maar ook bij onenigheid tussen eigendommen en betalingen. Een goede bemiddeling hierin is van groot belang om misverstanden te voorkomen. Ook verbouwing of prijsverhoging van bepaalde belastingen, zullen een rol spelen bij hoogbouw. Leg alle afspraken vast in een document. Een goede structuur en een juist beleid voorkomt misverstanden voor een ieder die hier mee te maken heeft. De VvE beheerder, de vastgoed eigenaar, de bewoners, de gemeente enzovoort.

Groningen is een studentenstad waarin het verloop van bewoners hoog ligt. Dat komt doordat een groot deel direct na de studie weer weg gaat. Of tijdens de studie stage loopt in het buitenland. Juist bij een hoog verloop van bewoners zijn afspraken belangrijk. Ook bij onderhuur en particulier verhuur.

De diensten die een VvE beheer in Groningen uit handen kan nemen zijn:

  • VvE ledenadministratie
  • Verzorgen van jaarrekeningen
  • Incassobeheer
  • Documentarchivering
  • Factuurmanagement
  • Budget bewaking
  • Delen van informatie nieuwe leden

Dit zal voor u als eigenaar een hoop tijd en zorg besparen. Het hangt af van de grote van het complex welk pakket voor VvE beheer  het beste bij u past. Tegenwoordig is het van groot belang om inzage te hebben in alle documenten. Geen grote ordners, minder papierwerk en daarom kiest een goede VvE beheerder ervoor om alle documenten die nodig zijn ook online te bewaren en te delen met u als eigenaar. Zo heeft u ook thuis inzage in de administratie en eventuele wijzigen die hebben plaatsgevonden.

Voor meer info : http://www.intenda.nl/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top