One way research

//Software voor het transport van goederen over zee

Zakelijk | | 11. juni, 2018

Pallets of containers die naar een overzeese bestemming moeten, kunnen eenvoudig worden geadministreerd met de software van Cargo Data Systems. FCL of LCL, dat maakt hierbij niet uit. Met Sprinter 2000, het Transport Management Systeem, kunt u het hele traject registreren. De transport software vereenvoudigt uw werkprocessen wat enorm veel tijd zal besparen. Dankzij dit systeem registreert u adresgegevens van de opdrachtgever, meerdere laad- en losadressen, rederij en boot gegevens, havens wereldwijd en uitgebreide goederengegevens als temperatuur en gevaarlijke stoffen. Deze transport software is ideaal wanneer u van al dat papierwerk af wilt en het proces wilt vereenvoudigen.

Transport software voor wegtransport

Groupagevervoer en directe zendingen versturen wordt eenvoudig met de systemen van Cargo Data Systems. Met de app heeft u eenvoudig inzicht in de winst- en verliescijfers en kunt u deze eenvoudig presenteren. Na het invoeren van de verzendgegevens worden de benodigde documenten, zoals CMR, manifest, dossierkaft, laad, labels en zendingscertificaat, automatisch ingevuld in het Transport Management Systeem. Of u nu wel of geen eigen vervoer heeft, de transport software biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Cargo Data Systems is een specialist op het gebied van automatisering voor expeditie, logistiek en transport. Zij hebben al veel bedrijven geholpen met het vereenvoudigen van het transport in de lucht-, zee-, weg- en railtransport.

Geautomatiseerde administratie met behulp van het Transport Management Systeem

Omdat het automatiseren van de administratie in de transportsector belangrijk is, heeft Cargo Data Systems hiervoor software voor bedrijven ontwikkeld. Het proces en de communicatie tussen verschillende partijen en afdelingen wordt hiermee makkelijker gemaakt, zodat het minder tijd kost. Het Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top