One way research

// >> Zakelijk

Wat zijn de beste cryptocurrency?
| 11. februari, 2021

Er is geen enkel antwoord te geven op de vraag wat de beste cryptocurrency is. Dat was tien jaar geleden wellicht makkelijk, maar inmiddels bestaan er duizenden verschillende met allemaal andere doelen. Bitcoin is en blijft voorlopig de onbetwiste nummer een, maar er zijn genoeg mensen die een andere altcoins prefereren. 

 

Welke moet ik kopen?

Er zijn coins die zich richten op snelle transacties of op de ticket markt voor een veilige kaartverkoop van artiesten. Persoonlijke voorkeuren kunnen ervoor zorgen dat je liever de een of de ander koopt. Meerdere altcoins hebben bestaansrecht, het hangt echter van het project zelf af of ze dit waar kunnen maken.

 

In het verleden zijn er namelijk al een hoop goede projecten geweest die het niet overleefd hebben door bijvoorbeeld mismanagement. Het is voor sommigen zelfs verleidelijk om er met het geld van de investeerders vandoor te gaan.

 

Het is dan ook verstandig je goed in te lezen voordat je overgaat tot het kopen van een cryptocurrency. Het lezen van het laatste bitcoin nieuws is sowieso altijd verstandig om te weten wat er speelt. Daarnaast is het verstandig om je te verdiepen in de coin die je graag wilt kopen. Er wordt door experts namelijk vaak gekeken naar bijvoorbeeld de cardano verwachting of die van een andere coin.

 

Hiermee proberen ze een beeld te schetsen voor de toekomst. Wees je er bewust van dat niemand de toekomstige koersen met zekerheid kan voorspellen. Wel is het een goede graadmeter of het grote publiek verwacht dat de koers omhoog of omlaag zal gaan. Zolang je investeert met geld dat je kunt missen loop je nooit te veel risico. 

 

Dingen waar de experts op letten zijn bijvoorbeeld de roadmap en het team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling. Staan er mooie samenwerkingen te gebeuren of lijkt het project dood te bloeden? Deze factoren hebben allemaal invloed op de toekomstige koersen.

 

Interieurproject
| 29. juni, 2016

De werkplek heeft een grote invloed op de productiviteit van de werknemer. Als je een eigen bedrijf hebt en mensen in dienst hebt, wil je natuurlijk dat ze zo productief mogelijk zijn. Een werknemer die op een plek moet werken die niet geschikt is voor de werkzaamheden of die niet stimulerend is, zal echter minder efficiënt en hard werken. Aan de ene kant komt dit door een verkeerde inrichting van de werkplek, aan de andere kant door het feit dat niet naar de wensen wordt geluisterd. Door te investeren in de werkplek en bijvoorbeeld een interieurproject uit te laten voeren, kun je de resultaten van het bedrijf verbeteren.

Een investering in een interieurproject

Als je ervoor kiest om een interieurproject uit te laten voeren, heeft dit verschillende positieve effecten op je bedrijf. Aan de ene kant zullen je werknemers productiever worden door de stimulerende omgeving waarin de werkzaamheden gemakkelijker en beter zullen verlopen. Aan de andere kant kan een interieurproject waarbij de werknemers betrokken worden zorgen voor een betere verstandhouding met de werknemers. Ze zullen zich gehoord en begrepen voelen, waarna ze bereid zijn harder te werken. Op deze manier kan een interieurproject een investering zijn die zich al op korte termijn terugbetaalt.

Online een nieuw interieur uitzoeken

Als je door middel van een interieurproject de werkplek wilt verbeteren, kun je het beste op het internet op zoek gaan naar een bedrijf om het project aan uit te besteden. Door online op zoek te gaan kun je direct een beeld krijgen van de projecten die het bedrijf al eerder heeft uitgevoerd en de verschillende mogelijkheden. Vaak zijn er verschillende soorten projecten waar je uit kunt kiezen en kan een interieurproject aan je eigen wensen en eisen worden aangepast. Zo kunnen je eigen wensen en die van de werknemers in het project worden gecombineerd.

Voor meer info : http://www.leferink.nl/

De radio is de beste optie!
| 10. december, 2015

Heerlijk in de auto op vakantie, dit zijn meestal lange tochten. Het kan vaak heel ontspannen zijn om in de auto te zitten, maar een rit naar de vakantie bestemming is vaak verder dan je denkt. Uzelf en de kinderen moeten zich wel een beetje kunnen vermaken in de auto. Wanneer de kinderen zich niet kunnen vermaken ontstaat er snel ruzie in de auto en dat moet natuurlijk niet gebeuren.

Wat vaak wordt aangeraden is om spelletjes te doen met de kinderen. De kinderen kunnen zich vermaken met nummerborden opschrijven of auto’s spotten. Ik denk ook zeker dat deze activiteiten zullen helpen. Daarnaast is nog een factor erg belangrijk, namelijk muziek! Muziek maakt de sfeer in de auto vaak een stuk gezelliger. Het is ook echt bewezen dat muziek de emotie van mensen kan beïnvloeden. Zorg er dus voor dat er gezellige of rustgevende muziek opstaat in de auto, dit zal zeker helpen.

Nu zult u denken, nee hè niet weer die eindeloze kinder CD’s. Nee dat hoeft zeker niet. U kunt ook een leuke radiozender uitzoeken. Er zijn tegenwoordig enorm veel radiozender. Al deze zenders hebben een bepaald soort genre. U kunt dus van te voren kijken welk genre u aanspreekt. Houdt u meer van classics, dan is radio 10 gold een goede oplossing.

Wist u dat radio luisteren veel makkelijker is geworden? Radio luisteren kan namelijk tegenwoordig heel gemakkelijk via het internet. U kunt via een online radio platform alle radiozenders beluisteren. Zo heeft u alle zenders bij elkaar. U kunt al deze stations sorteren op genre. U kunt dus allereerst kijken wel genre het beste bij u past en daarna een station kiezen die daar goed bij past. Dit radioplatform heet Radioguide. Het is een internationaal platform, het is dus ook zeer gemakkelijk om muziek uit het buitenland te beluisteren.

Voor meer info : http://www.radioguide.fm/

De laatste loodjes van trainingen OR
| 26. augustus, 2015

Het afsluiten van trainingen OR heeft veel voordelen voor de huidige functie die binnen een bedrijf vervuld wordt. Zo zijn er een aantal vaardigheden die expliciet gestimuleerd worden, terwijl het daarnaast zo is dat er kennis wordt opgedaan voor situaties die wellicht voor kunnen komen. Denk hier bij bijvoorbeeld aan de volgende voorbeelden:

  • Conflicten tussen het bestuur en de werknemers
  • Stakingen
  • Onenigheid met de vakbonden
  • Grote diversiteit binnen de groep
  • De leidinggevende meldt zich ziek

In zulke gevallen kan het waardevol zijn om door middel van trainingen OR voorbereid te zijn.

Voorbereid zijn door middel van de cursus

In situaties die moeilijk voor te bereiden zijn is het belangrijk een bepaalde set van eigenschappen te hebben. Standvastigheid bijvoorbeeld, en ook het bestendig zijn tegen stress. Toch zijn er ook vaardigheden aan te leren die helpen in zulke situaties. Dan gaat het bijvoorbeeld over manieren om de mensen om je heen in goede banen te leiden, notulen te maken voor latere referentie en dergelijke. Al in al laat dit zien dat het zeer nuttig kan zijn om trainingen OR te volgen.

Het persoonlijke effect

Het blijft natuurlijk altijd een persoonlijke kwestie, het volgen van trainingen OR. Het is namelijk zo dat verschillende mensen verschillende doelen hebben wanneer ze zich inschrijven voor een opleiding, cursus of training. Het valt dan ook te bezien wat ieder er zelf uithaalt. Sommige mensen zijn sterk met presenteren, terwijl anderen dat in veel mindere mate zijn. Anderszins kan het ook zijn dat iemand goed kan leiden, terwijl de ander dat weer niet kan. Ook zijn er zaken waarmee de meeste mensen wel tot op zekere hoogte last hebben. Denk bijvoorbeeld aan kritiek aannemen. Zulke elementen komen allemaal naar voren tijdens de hier boven beschreven trainingen.

Voor meer info : http://www.academy4-or.nl/

Hoe voert u het best een slecht nieuws gesprek
| 17. november, 2014

Slechte ervaring met slecht nieuws gesprekken? Leer beter slecht nieuws over te brengen door één van onze cursussen en trainingen. We hebben een variërend aanbod van cursussen en trainingen voor het voeren van slecht nieuws gesprekken. Bij het voeren van een slecht nieuws gesprek is het makkelijk om van te voren een aantal stappen voor te bereiden. Zo ben je tijdens het gesprek goed voorbereid en weet je precies wat je moet doen om de schade van  het slechte nieuws bij je gesprekspartner te beperken. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat je het gesprek goed voorbereidt. Denk goed na wat je tegen de medewerker of de collega in kwestie wilt zeggen. Zorg dat je bepaalde dingen opschrijft zodat je tijdens je gesprek niet vast loopt. Daarnaast is het belangrijk om een rustig moment uit te zoeken. Laat je niet storen en neem een ruime tijd om het gesprek te voeren, zodat er geen haast achter zit. Wanneer je aan deze dingen denkt dan kan het haast niet mis gaan. Voor andere vaardigheden en goede kwaliteiten voor een slecht nieuwsgesprek sturen we je graag door  naar één van onze trainingen, zodat je precies kan leren hoe je een slecht nieuws gesprek voert.

Voor meer info : http://www.actinmove.nl/slecht-nieuws-gesprekken/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top