Blogger
Image default
Woningen

Een inbouw gashaard als warmtebron

Bij Ambianza bieden ze een ruim assortiment van diverse gaskachels aan van aansprekende kwaliteit tegen lage prijzen. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe inbouw gashaard als warmtebron. Door het grootschalige aanbod is er altijd wel een geschikt model voor in uw woning, bedrijfspand of restaurant. De gesloten gashaarden die u bij deze specialist vindt, zijn van diverse topmerken zoals DRU, Element4 en Faber. Daarbij zijn de gashaarden van deze fabrikanten hier verkrijgbaar in verschillende vermogens, kleuren en prijsklasse. Zo zit er ook voor uw woning een ideale inbouw gashaard bij in de kleur die bij uw interieur past, voor de juiste prijs.

Een MCZ pelletkachel als warme eyecatcher

Heeft u liever een kachel? Kies dan voor een MCZ pelletkachel. De MCZ pelletkachel is kenmerkend om de uitstekende kwaliteit en prachtige vormgeving. De strakke en minimalistische uitstraling is hierdoor een echte aanwinst voor uw bedrijfspand, restaurant of woning. Naast dat deze kachel in diverse kleuren beschikbaar is, komt deze ook in verschillende variaties. Zo kiest u een warme eyecatcher die aansluit bij uw inrichting. Heeft u liever een ontwerp die volledig opgaat in uw interieur? Ook dan hebben ze bij deze specialist de ideale kachel voor uw woning! Wanneer u langs komt in de showroom van Ambianza in Meerkerk, kunt u de kachels in het echt ervaren.

Neem contact op voor deskundig advies

Wilt u graag een heerlijke warmtebron in uw woning of bedrijfspand die volledig aansluit bij uw stijl en inrichting? Komt u er alleen niet uit of u beter kunt kiezen voor een MCZ pelletkachel of voor een ingebouw gashaard? Neem dan telefonisch contact op met de experts van dit bedrijf voor een deskundig advies. Zij staan u graag te woord zodat u de juiste keuze maakt. Zij luisteren naar uw persoonlijke wensen en behoeftes om de juiste haard of kachel voor u samen te stellen.