One way research

// >> Woningen

Een kwalitatieve inbouw gashaard bij deze specialist
| 25. januari, 2021

Wilt u meer sfeer creëren in uw woning, restaurant of bedrijfspand? Ga dan voor een inbouw gashaard. Deze gaskachels zijn sfeervol voor in de winterdagen en zijn een ideale toevoeging voor een strak interieur. Voor een inbouw gashaard van hoogwaardige kwaliteit kunt u terecht bij Ambianza. Deze specialist heeft een ruim assortiment aan haarden en kachels tegen aantrekkelijke prijzen. Denk hierbij aan merken zoals DRU, Element4 en Faber. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit verschillende haarden voor elk soort woning. Bovendien kan Ambianza de gashaarden in verschillende vermogens en kleuren binnen een kort tijdsbestek leveren vanwege de uitgebreide voorraad.

Ga voor het strakke design van de MCZ pelletkachel

Gaat uw voorkeur uit naar een kachel met een strak design en een minimalistische uitstraling? Ga dan voor de MCZ pelletkachel en geniet van een uitstekende kwaliteit en een prachtige vormgeving. Deze kachels zijn wederom verkrijgbaar bij Ambianza, dé specialist op het gebied van haarden en kachels. Deze kachel heeft een tal van variaties, waaronder een MCZ pelletkachel gemaakt van speksteenbekleding. Bovendien zijn deze kachels in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor alle type woningen en bedrijfspanden is er wel een geschikt model te vinden.

Vraag om een eerlijk advies voor uw woning

Als uw woning, restaurant of bedrijfspand een sfeervolle uitstraling nodig heeft, zijn de kachels en haarden van Ambianza een geweldige toevoeging. Zo kunt u gaan voor een inbouw gashaard of een MCZ pelletkachel. Welke kachel of haard u ook wenst te kopen, een uitstekende kwaliteit is gegarandeerd. Twijfelt u nog over welk model past bij uw interieur? Vraag dan om een eerlijk en deskundig advies bij deze specialist. U kunt daarvoor contact opnemen via hun website of langsgaan in de showroom in Meerkerk. Wilt u het assortiment online bekijken en daar ook direct bestellen? Ook dat is mogelijk via de website van Ambianza.

https://www.ambianza.nl/

Een inbouw gashaard als warmtebron
| 18. januari, 2021

Bij Ambianza bieden ze een ruim assortiment van diverse gaskachels aan van aansprekende kwaliteit tegen lage prijzen. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe inbouw gashaard als warmtebron. Door het grootschalige aanbod is er altijd wel een geschikt model voor in uw woning, bedrijfspand of restaurant. De gesloten gashaarden die u bij deze specialist vindt, zijn van diverse topmerken zoals DRU, Element4 en Faber. Daarbij zijn de gashaarden van deze fabrikanten hier verkrijgbaar in verschillende vermogens, kleuren en prijsklasse. Zo zit er ook voor uw woning een ideale inbouw gashaard bij in de kleur die bij uw interieur past, voor de juiste prijs.

Een MCZ Pelletkachel als warme eyecatcher

Heeft u liever een kachel? Kies dan voor een MCZ pelletkachel. De MCZ pelletkachel is kenmerkend om de uitstekende kwaliteit en prachtige vormgeving. De strakke en minimalistische uitstraling is hierdoor een echte aanwinst voor uw bedrijfspand, restaurant of woning. Naast dat deze kachel in diverse kleuren beschikbaar is, komt deze ook in verschillende variaties. Zo kiest u een warme eyecatcher die aansluit bij uw inrichting. Heeft u liever een ontwerp die volledig opgaat in uw interieur? Ook dan hebben ze bij deze specialist de ideale kachel voor uw woning! Wanneer u langs komt in de showroom van Ambianza in Meerkerk, kunt u de kachels in het echt ervaren.

Neem contact op voor deskundig advies

Wilt u graag een heerlijke warmtebron in uw woning of bedrijfspand die volledig aansluit bij uw stijl en inrichting? Komt u er alleen niet uit of u beter kunt kiezen voor een MCZ pelletkachel of voor een ingebouw gashaard? Neem dan telefonisch contact op met de experts van dit bedrijf voor een deskundig advies. Zij staan u graag te woord zodat u de juiste keuze maakt. Zij luisteren naar uw persoonlijke wensen en behoeftes om de juiste haard of kachel voor u samen te stellen.

Thermostaakraan voor je badkamer
| 28. augustus, 2020

Een thermostaatkraan wordt meestal in gezet voor in bad. Maar ook bij de wasbak kun je er eentje plaatsen. Uiteraard zijn er diverse vormen, modellen en merken verkrijgbaar en de thermostaatkraan kopen kun je online waarbij alle informatie je wordt gebracht. Wat deze kraan behalve de stabiliteit ook zo populair maakt is het feit dat de verbruikskosten reuze meevallen. Denk daarbij aan de kosten aan energie die enorm teruggedrongen wordt. Ben je daarnaast handig dan kun je gerust de instructies volgen en zelf aan de slag. Soms heb je wat hulp nodig en kun je er een handyman bij halen om de job te doen.

 

Gemakkelijk te installeren

De installatie van je kraan is niet bepaald ingewikkeld. Een hele belangrijke stap is het opnemen van de temperatuur van het water dat uit dekraan stroomt. Als je dit eenmaal gedaan hebt, voer je de temperatuur van de kraan naar 38 graden op. De temperatuur is dan ingesteld. Je zult er wel rekening mee moeten houden dat je de twee zeefjes die je hebt meegekregen plaatst wanneer je de kraan aan het monteren bent. Zo zorg je er in ieder geval voor dat er geen metaal deeltjes binnen dringen waardoor je thermostaatkraan niet onmiddellijk naar de knoppen gaat. ziezo! Je bent de trotse eigenaar van een prima werkende thermostaatkraan. Zorg er nog alleen voor dat je de thermometer eens in de week een temperatuur draai geeft van minimum naar maximum en terug naar de juiste staat van38 graden. Zo zorg je ervoor dat deze niet vast komt te zitten en dus niet kapot gaat.

 

Met z’n allen een thermostaatkraan kopen

 

Je kent dat heus wel. Na een zware dag werken kom je eindelijk thuis aan en is het tijd om het bad in te gaan. Je doet de kraan open en je wacht wel eeuwen voordat het water de juiste temperatuur bereikt heeft. Je kan eindelijk onder de douche. Of …. niets is zo vervelend als een hete stort die je bijna gewond achter laat. Het is daarom tijd voor een revolutie, tijd voor een ommekeer…en dus tijd voor een thermostaatkraan kopen.

 

Voor meer info : https://www.badkamerwinkel.nl/kranen/douchekraan

Slotenmaker-Almere-24-Uur bij spoed met slotproblemen
| 21. februari, 2017

Het komt altijd onverwacht. Op het moment dat je je huis binnen wilt stappen blijkt dat je je sleutels kwijt bent. Ben je ze verloren onderweg? Heb je ze ergens laten liggen? En dan komt het besef dat je ze misschien zelfs in je voordeur hebt laten zitten toen je wegging. Iedereen kan nu zomaar je woning binnen stappen als jij er niet bent!

Hulp is onderweg!

We zijn een telefoontje bij je vandaan. Bel ons 24-uurs nummer van slotenmaker Lelystad of slotenmaker Bussum en een van onze razendsnelle slotenmakers is direct onderweg naar je toe. Hij helpt je met het bijmaken van sleutels, het openen van je deur, mocht je je sleutels in huis vergeten zijn, of helpt je direct met het vervangen van je slot of slotcilinder in het geval dat je je sleutels in de deur hebt laten zitten. Ook als je huis beveiligd is met kwalitatief goede veiligheidssloten weet onze goed getrainde monteur de deur te openen, zonder schade.

Slotreparatie

Regelmatig worden we opgeroepen voor het verwijderen van troep uit sloten. Vandalen scheppen er kennelijk genoegen in om kauwgum in sloten te proppen, of takjes en meer van dat. Ook gebeurt het wel eens dat een sleutel afbreekt in het slot. Onze ervaren slotspecialisten weten altijd wel een oplossing voor problemen als dit. In het ergste geval, als de cilinder niet meer te redden is, wordt de slotcilinder direct vervangen door een nieuwe.

Hoe wij werken

• Als je belt heb je direct contact met een van onze slotenmakers en krijgt direct een kostenindicatie. • Vóór vertrek pakt onze medewerker alle onderdelen en gereedschappen voor de klus. • Hij is snel ter plaatse, want we zijn altijd in de buurt! • Het probleem wordt verholpen, zonder schade, snel en secuur. • Je legitimeert je als eigenaar van de auto/scooter of eigenaar of huurder van de woning of het bedrijfspand. • Betaling via mobiele pin.

Voor meer info :
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top