One way research

//graszoden

Woning en Tuin | | 21. januari, 2014

Voordelige graszoden

Heeft u genoeg van het onderhouden van uw tuin en het gebrek aan resultaat daarin? Bestel dan nu goedkoop en snel uw graszoden bij ons! Boelens Graszoden is een bedrijf dat u zeer voordelig graszoden van uitstekende kwaliteit kan aanbieden. Als u deze bij ons aanschaft, bent u verzekerd van producten die u een mooi groen speel- of siergazon bezorgen. Wij telen onze producten met de juiste samenstelling van drie zaden, te weten Engels Raaigras, Roodzwenk en Veldbeemd, en wij gebruiken geen netten. Zo kunnen de graszoden zelf aan hun stevigheid komen en is er minder kans op beschadigingen. Omdat wij in staat zijn veel te produceren in een korte tijd, kunnen wij onze producten aanbieden tegen erg scherpe tarieven. Hierbij boet het product niet in aan kwaliteit, waardoor u bij ons dus wel heel voordelig uit bent!Bestellen is bij ons eenvoudig. Voor onze graszoden hanteren wij een standaard oppervlakte van één vierkante meter. Zo kunt u handig zelf uitrekenen hoeveel stuks u nodig hebt. Voor de precieze afmetingen zie onze website. Het gewicht is zo’n 12 tot 14 kilo per stuk en ze worden bij u thuis bezorgd op een pallet, waar ongeveer 75 stuks op kunnen. Wilt u bij ons bestellen? Ga dan naar onze website waar u meteen kunt invullen welk aantal u nodig heeft. Vul vervolgens uw gegevens in en plaats uw bestelling. Wij geven u een indicatie van het tijdstip waarop wij uw bestelling bij u komen afleveren. Als u kiest voor onze graszoden, dan kiest u voor kwaliteit. Een mooi, sterk en groen gazon is waar wij voor staan. Bezorg u zelf ook een perfect gazon en maak van uw tuin een heerlijk plek om te spelen, picknicken of gewoon van te genieten. Wij helpen u graag.Ik heb eigenlijk nooit echt groene vingers gehad. Dat heeft erin geresulteerd dat mijn tuin altijd een beetje een rommeltje is gebleven, waarvan ik niet zo goed wist wat ik ermee moest. Nu kwam ik geheel per toeval terecht op de website van Boelens Graszoden. Ik keek hier even rond en zag dat zij fantastische graszoden aanbieden tegen erg lage prijzen. Eerlijk gezegd vond ik het verdacht, dat zij zulke lage tarieven hanteerden. Toen ik echter verder las, werd verteld dat zij efficiënt en snel graszoden telen en de prijs daardoor laag kunnen houden. Ook las ik meer punten waar ik erg over te spreken was. Zo gebruikt men geen netten, waardoor een natuurlijke stevigheid  wordt verkregen. Ik besloot een bestelling te plaatsen om te zien of ik hiermee mijn tuin nog zou kunnen redden.

Graszoden van goede kwaliteit

Bestellen was een eitje en het afleveren gebeurde op pallets. Alles was eigenlijk tot in de puntjes geregeld en ik was blij dat ik de graszoden al zo snel in huis had. Omdat ze opgerold nog 24 uur in conditie blijven, heb ik ze zo snel mogelijk gelegd, nog diezelfde middag zelfs. Het viel me op dat de graszoden van een fantastische kwaliteit waren: sterk, strak en heel groen. Er was werkelijk niks mis mee. Dit zou een flinke opsteker voor mijn tuin kunnen zijn. En jawel, toen ze eenmaal lagen was het direct een totaal andere aanblik. Had ik dit maar eerder gedaan! Op de website vond ik bovendien ook nog eens waardevolle tips voor het onderhoud van mijn gazon. Duidelijk en helder wordt verteld hoe je de graszoden het beste kunt maaien, bemesten, sproeien en hoe je onkruid en mos kunt tegengaan. Kortom, complete adviezen om nog langer plezier te hebben van je gazon. Heeft u onlangs graszoden gekocht bij Boelens Graszoden? Of bent u juist van plan dit binnenkort te gaan doen? Lees dan vooral eens de tips op onze website voor het onderhoud van uw gazon. Uw graszoden worden geleverd in uitstekende kwaliteit: sterk, strak, groen en gezond. Het is echter zaak ze zo te houden en dit vereist enige kennis. Of u nu wel of niet groene vingers heeft, een gazon in uitstekende kwaliteit houden vereist gewoon aandacht en verzorging. Als het bijvoorbeeld aankomt op bemesting, denken veel mensen dat het niet noodzakelijk is dit vaker dan ongeveer eens per jaar te doen. Anderen denken dat de geleverde producten jarenlang mooi blijven, omdat zij in goede toestand zijn op het moment dat zij bij de klant arriveren. Een gezond gazon behoudt u echter alleen als u deze regelmatig voorziet van voedingsstoffen met stikstof.

Graszoden maaien en sproeien

Ook geven wij u tips voor het maaien en sproeien. Weet u bijvoorbeeld hoe vaak u uw graszoden moet maaien en hoe scherp de messen moeten zijn? Wij vertellen het u. Maaien is uitermate belangrijk om een goede groei te behouden en te bevorderen. Ook geven wij u enkele vuistregels met betrekking tot het sproeien. Mos en onkruid kunnen uw mooie graszoden bedreigen. Ook hier vertellen wij u meer over: wat kunt u doen om deze zo sterk mogelijk te maken, zodat zij onkruid en mos kunnen weerstaan? U ziet, een mooi gazon behouden is niet erg moeilijk, maar vereist zeker enige aandacht en inspanning. Heeft u meer specifieke vragen over het onderhoud of heeft u een hardnekkig probleem? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website, waar wij u meer vertellen. Wij leveren niet alleen de beste graszoden, wij helpen u ook deze in fantastische conditie te houden!

Voor meer info : https://www.boelensgraszoden.nl/

Tags

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top