Blogger
Image default
Woning en Tuin

De levensduur van de gietvloer

Het kiezen van de juiste gietvloer is niet eenvoudig want er zijn een hoop factoren waar u rekening mee moet houden. Maak daarom een lijstje van uw wensen of zelfs een eigen ontwerp. Uw gietvloer partner kan dit omzetten naar een uiteindelijk ontwerp. Als u een nieuwe gietvloer gaat kiezen dan kunt u u zelf de volgende vragen stellen om de juiste keuze te maken. Zodra de levensduur hoger wordt, wordt de gietvloer prijs vaak ook hoger waar u rekening mee moet houden

Hoe lang heb ik de vloer nodig?

Als u een nieuwe vloer kiest dan houdt u er natuurlijk rekening mee hoe lang u de woning gaat betrekken. Als u voor de langere termijn een woning gaat betrekken dan is de gietvloer een uitstekende keus omdat deze vloer jarenlang goed blijven.

Wat is mijn budget

Natuurlijk is het budget van belang want de gietvloer is wel een flinke investering. Eventueel kunt u ook voor de dunnere maar goedkope vloercoating gaan.

Wat is de bouwstijl van de woning?

De bouwstijl van de woning bepaald mede wat de stijl van de vloer moet worden, het is namelijk het mooist als deze stijlen goed op elkaar aansluiten. Maak daarom foto’s van uw woning of vraag om een bezoek van uw gietvloer specialist.

Welke kleur moet de vloer worden?

Naast de stijl is de kleur van belang, tegenwoordig zijn bovendien vrijwel alle kleuren mogelijk met een gietvloer.

Wil ik ook vloerverwarming?

Voordat de vloer aangebracht wordt is het handig om te bepalen of u ook vloerverwarming in uw vloer wil. De gietvloer is ideaal hiervoor omdat het eigenlijk over de verwarming gegoten wordt.

Voor meer info : http://www.gietvloer.net