Blogger
Image default
Winkelen

Openingstijden Lidl

Openingstijden Lidl

Ik werk nu alweer drie jaar als vakkenvuller bij de Lidl. Dit is een supermarkt die oorspronkelijk uit Duitsland komt. Dit concern zit in 23 landen, verspreid door heel Europa en is daarmee een van de marktleiders op dit continent. Zoals vele van jullie vast en zeker weten is de Lidl een discountwinkel. Dat betekent dat ze opereren in het onderste segment van de markt. In dit geval gaat het dus om de supermarkt-markt. Andere supermarkten in deze sector zijn bijvoorbeeld de Aldi en de Colruyt in België. De openingstijden Lidl zijn per winkel verschillend en daarom is het wel zo handig als je dit van te voren even op kunt zoeken. In Nederland zijn namelijk al Lidls te vinden met verschillende openingstijden. Lidl heeft gelukkig een eigen overzichtelijke site waar je dit kunt checken. Je vindt daar alle winkels met alle openingstijden. Lidl is, zoals ik daarnet al zei, een discountwinkel. Dat betekent dat ze voor weinig geld inkopen bij producenten van levensmiddelen. En daarmee bedoel ik niet alleen voedsel en drinken, ook andere waar kan je hier vaak vinden. Om de prijs zo veel mogelijk te drukken wordt er op vele manieren bespaard in een discountwinkel. Zo ook op de openingstijden Lidl doet hier dus ook aan. Ik bedoel hiermee dat ze zo veel mogelijk besparen op loonkosten en dat betekent dat ze niet erg vaak meedoen aan koopavonden en dat ze op zondag ook meestal gesloten zijn. Dat heet de Lidl ook helemaal niet nodig want het gaat erg goed met deze keten in Nederland. Doordat ze onderhand zelfs A-merken hebben opgenomen in hun assortiment en tevens al vele jaren achter elkaar het beste groente en fruit verkopen in Nederland, hoeven ze niet veel te veranderen aan hun beleid of aan de openingstijden. Lidl is dan ook zeker een van de sterkst groeiende ondernemingen in Europa en er zijn zelfs plannen om winkels te openen in de Verenigde staten en zelfs in Canada.

Openingstijden Lidl? Kijk op openingstijden.nl/Lidl

Voor een overzichtelijke site van alle openingstijden, Lidl of andere winkels, is de site die ik noemde in het kopje een zeer handig hulpmiddel. Ik raad dit meestal aan als klanten mij vragen wat de precieze tijden zijn van andere filialen. Zelf ben ik werkzaam bij de Lidl in Groningen. In Beijum om precies te zijn, maar Groningen kent meerdere vestigingen elk met verschillende openingstijden. Lidl heeft op deze site al zijn openingstijden beschikbaar gemaakt en met een paar klikken van de muis ben je er achter wanneer je hen kunt gaan bezoeken. Ik zal in deze tekst wat beter uitleggen hoe dit in zijn werking gaat. Dan is iedereen in staat om de openingstijden, Lidl of waar dan ook, in een handomdraai te vinden. Dus ben je op zoek naar openingstijden? Lidl is gelukkig van alle markten thuis dus lees snel verder en krijg een antwoord op deze vraag.

  • Ga naar de website die ik vermeldde in het kopje. Deze website is puur gericht op openingstijden. Lidl en andere supermarkten vind je hier terug, maar ook bouwmarkten en bekende kledingwinkels.
  • Vul je postcode en huisnummer in om de dichtstbijzijnde Lidls te vinden in jouw omgeving. Anders ben je wel erg lang aan het browsen.
  • Je kunt zelfs nog specificeren om welke tijd het dient te gaan. Ben je bijvoorbeeld alleen op zoek naar openingstijden Lidl en dan van de koopzondagen, dan is dat zeker mogelijk.
  • Het is ook mogelijk om met behulp van een interactieve landkaart op zoek te gaan naar de Lidl van jouw keuze. Klik erop, zoom in of uit en vind wat je zoekt. De openingstijden zullen dan direct op jouw scherm verschijnen. Een kind kan de was doen, zo gemakkelijk is het opzoeken van openingstijden. Lidl heeft het maar goed voor elkaar met deze handige website. Klanten zijn me dan ook erg dankbaar voor deze tip en hopelijk help ik jullie lezers er ook mee.

Probeer het nu zelf ook eens

Nooit meer verplichte telefoontjes of langdurig gegoogle. Dat is helemaal niet meer nodig als je eenmaal deze site hebt ontdekt. Hier vind je alles wat je hartje begeert aangaande openingstijden. Lidl heeft vele vestigingen, elk met andere openingstijden. Lidl heeft namelijk door dat het beter is om daarin te variëren. Afhankelijk van de stad, dorp of wijk waar deze supermarkt is gevestigd is het koopgedrag ook geheel anders. Bij sommige winkels is het erg druk tussen de middag. Bij andere is het veel drukker in de avond. Daarom verschillen de openingstijden, Lidl maar ook van alle andere supermarkten, zo enorm. Ik denk dat het nu wel duidelijk is dat deze site veel voor jou kan betekenen. En als ik er naast zit, dan hoor ik het graag van je. Heb je er overigens zelf behoefte aan om jou openingstijden algemeen bekend te maken? Dan is deze site een zeer geschikt platform om het kenbaar te maken. Een vermelding kan namelijk geheel gratis via deze site. Je kunt jezelf registreren en met dit profiel kan je profiteren van de vele voordelen die deze site te bieden heeft.

  • Vermelding van openingstijden Lidl en adresgegevens van je eigen zaak.
  • Promotie van jouw koopzondagen en koopavonden op de site en tegen een meerprijs nog meer mogelijkheden daartoe.
  • Toegang tot advertentie- en promotiemogelijkheden.
  • 24 uur per dag toegang tot jouw eigen bedrijfsinformatie.
  • Betere zichtbaarheid in Google, Bing en Yahoo.
  • Zichtbaar via je PC, laptop, mobiel en tablet.
Voor meer info : http://www.openingstijden.nl/Lidl/