Blogger
Image default
Winkelen

Op zoek naar een leren aktetas?

 

Aktetassen worden vaak nog gezien als typische herentassen, waarbij men meestal een robuuste bruin leren tas met een groot handvat voor ogen heeft. Deze tijd is echter reeds lang voorbij. Tegenwoordig zijn er moderne en stijlvolle aktetassen voor dames en heren op de markt. Vroeger moest men vroeger vaak veel papierwerk in de aktetas vervoeren, vandaar ook het klassieke robuuste ontwerp. De leren aktetas van tegenwoordig is vaak veel minder robuust ontworpen, omdat administraties tegenwoordig natuurlijk niet meer op papier staan, maar in de computer. Het voornaamste item in de aktetas van nu is waarschijnlijk de tablet of notebook. Dit opende mogelijkheden voor ontwerpers om ook de aktetassen van een stijlvolle en modieuze ‘look’ te voorzien. In het assortiment van bijvoorbeeld marington.nl kunt u hiervan de voorbeelden zien.

De invloed van de mode

De aktetas is tegenwoordig een onderdeel van de garderobe. Je hoort wel eens zeggen dat voor de heren een stijlvolle aktetas een mooi pak completer maakt. De nieuwe moderne tassen voor het werk zijn tegenwoordig vaak voorzien van banden, zodat de tassen ook over de schouder gedragen kunnen worden. Met de moderne leren aktetassen kunnen de heren zich zowel een klassieke als sportieve ‘look’ aanmeten.
Voor de dames is de tas altijd al een mode accessoire geweest en met de moderne leren aktetassen hebben zij er een nieuw accessoire erbij. De tassen die gebruikt worden voor het werk zijn soms niet meer te onder scheiden van bijvoorbeeld de hand- of schoudertassen. De leren aktetassen zijn in vele kleuren te verkrijgen en kunnen tegenwoordig vaak ook over de schouder gedragen worden, net als bij de herentassen. Met de modieuze aktetassen kunt u een tas uitzoeken welke goed bij uw garderobe past.

Niet alleen voor het werk

De aktetassen zijn natuurlijk ontworpen om te gebruiken voor uw werk. Het handzamer formaat en de beschikbaarheid in vele kleuren maakt echter, dat de leren aktetassen ook voor een meer ‘casual’ gelegenheid gebruikt kunnen worden. Kortom: de leren aktetas is allround geworden. Voor een mooie lederen aktetas kunt u zich op diverse internet pagina’s goed laten informeren. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Voor meer info : http://www.marington.nl