One way research

// >> Winkelen

Raadgevers Advies
| 24. november, 2015

Met een vaste kern van ervaren consultants, bedrijfsadviseurs (ad-interim), accountants, boekhouders, mediators en juristen is RAADGEVERS ADVIESGROEP een no-nonsense adviesbureau gespecialiseerd in maatoplossingen en vraagstukken van het MKB en grootbedrijf die bepalend zijn voor de richting, ontwikkeling, structurering en verbetering van organisaties, afdelingen, teams en individuen. Van groeistrategieën tot kostenbeheersing, van portfoliokeuzes en innovatie tot besluitvorming. Van implementatie tot coaching, van samenwerking, allianties, fusies en overnames tot aan conflictbemiddeling door onze registermediators.

Raadgeversadvies groep kan u helpen met personal coaching, personal training en consultancy

Heeft u vragen en/of wilt u meer informatie over een of meerdere van onze expertise gebieden, kijk dan verder op onze website en/of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een (kennismaking) gesprek. Mail of bel naar het gratis telefoonnummer 0800 0876 voor vragen en/of het maken van een afspraak. Wij zullen u dan graag in een persoonlijk gesprek verder informeren.

Voor meer info : http://www.raadgeversadviesgroep.nl/

Uw iphone laten herstellen
| 14. januari, 2015

Ik ben laatst op de website DeTelefoonreparatiewinkel.be gekomen, omdat ik op zoek was naar een reparateur van mijn iPhone. Deze website is een topper op het gebied van informatie met betrekking tot reparaties van smartphones of relevante zaken. .

De website onderscheidt zich van de rest door uitstekende prijzen en een uitgebreide selectie van reparaties met betrekking tot reparaties van smartphones zoals een iphone. Een voordeel wat DeTelefoonreparatiewinkel.be biedt is dat u een vast adres heeft om goedkoop uw telefoon weer helemaal te repareren. Een ander voordeel van DeTelefoonreparatiewinkel.be is dat u u zeker weet dat ze de goedkoopste van Belgie zijn.

De website zelf biedt u ook veel voordelen tegenover andere websites. DeTelefoonreparatiewinkel.be bevat namelijk een een zeer handig overzicht hebben van iedere smartphone mogelijk. Daarbij heeft het ook een er zeer veel klantenervaringen op de website te vinden zijn.

DeTelefoonreparatiewinkel.be beschikt dus over zeer veel voordelen. Daarom is het een goede keuze om naar DeTelefoonreparatiewinkel.be te gaan indien u op zoek bent naar reparaties van smartphones of andere relevante zaken.

Voor iedereen die wel eens snel en gemakkelijk een reparatie van uw smartphone laten uitvoeren, dan moet u als een speer naar DeTelefoonreparatiewinkel.be toe surfen en de mogelijkheden bekijken. Er zit vast en zeker iets goed voor u tussen! Ik heb mijn iphone volledig laten herstellen in Antwerpen!

Indien u nog verdere vragen heeft over reparaties van smartphones, dan kunt u altijd terecht met uw vragen bij de uitstekende klantenservice

Voor meer info : http://www.detelefoonreparatiewinkel.be

Draadloos alarmsysteem
| 30. oktober, 2014

Alarmsystemen werden vroeger voornamelijk geïnstalleerd bij bedrijven. De kosten van deze systemen waren immers hoog vanwege de doorkoppeling naar een alarmcentrale. 

In de loop der jaren is er, dankzij de digitale ontwikkelingen, op beveiligingsgebied veel veranderd. Tegenwoordig zijn er tal van draadloze alarmsystemen op de markt die u bovendien zelf eenvoudig kunt installeren en dat scheelt behoorlijk in de kosten. Daarnaast is het mogelijk uw draadloos alarmsysteem door te koppelen naar uw eigen smartphone. Rest de vraag waar koop ik een dergelijk systeem? 
Het is belangrijk dat het alarmsysteem waarvoor u kiest betrouwbaar is.

U vertrouwt er immers uw kostbare eigendommen aan toe. Dat betrouwbaarheid en relatief lage kosten hand in hand kunnen gaan bewijst webwinkel jaggsalarm.nl, een goed voorbeeld hiervan is het draadloze systeem van Eminent dat werkt via het welbekende GSM netwerk. Als u twijfelt welk systeem voor u het meest geschikt is, dan kunt u altijd even chatten met de klantenservice. Men is u graag van dienst!

Voor meer info : http://www.jaggsalarm.nl

Offnungszeiten
| 28. februari, 2014

Alle offnungszeiten op een rij

Wanneer u van plan bent om een middagje te gaan shoppen in Duitsland is het natuurlijk van zeer groot belang dat u op de hoogte bent van de juiste openingstijden van de betreffende winkels die u wilt gaan aandoen. In het land van onze oosterburen heten openingstijden ‘offnungszeiten’ en wanneer u dus informeert naar de offnungszeiten dan krijgt u te horen vanaf hoe laat en tot wanneer de winkel die u op het oog heeft geopend is. Dit is heel goed om te weten omdat u namelijk op deze manier uw bezoekje goed kunt afstemmen op de offnungszeiten die een winkel hanteert. Het zou natuurlijk jammer zijn dat u op het moment dat u op de stoep staat ontdekt dat de offnungszeiten zodanig zijn dat u niet meer in de gelegenheid gesteld wordt om even lekker te gaan shoppen. Dat kan dus heel gemakkelijk voorkomen worden wanneer u goed op de hoogte bent van de actuele offnungszeiten. Het is namelijk zo dat wie goed geïnformeerd van huis vertrekt daar de rest van de dag de vruchten zal plukken. Het gaat een beetje in de richting van het spreekwoord ‘een gewaarschuwd mens telt voor twee’, al is deze zegswijze niet geheel juist omdat het hier gaat om een positief fenomeen en het niet zozeer met afschrikken heeft te maken. Hoe dan ook is het belangrijk dat u weet wat de actuele offnungszeiten zijn wanneer u de grens van ons mooie land oversteekt en eens een kijkje gaat nemen in het assortiment van onze Duitse vrienden. Op die manier wordt dat dagje winkelen tot een ongekend succes gemaakt en kunt u er zeker van zijn dat u uiteindelijk weer thuiskomt met de spulletjes waar uw hart in eerste instantie naar verlangde. Het is tegenwoordig allemaal te realiseren, hoe fijn is dat?

Offnungszeiten weten is het halve werk!

Wie de juiste offnungszeiten weet komt nooit voor verrassingen te staan. Dat heeft een aantal voordelen. We beginnen bij het noemen van het eerste voordeel dat u hiermee geniet namelijk het feit dat u niet tevergeefs dat hele eind naar Duitsland bent gereden. Het is namelijk voor veel mensen erg frustrerend om te merken dat wanneer zij voor de winkel staan, deze al lange tijd gesloten blijkt te zijn. Dit had voorkomen kunnen worden wanneer u thuis alvast de recente offnungszeiten had opgezocht. Hiermee had u zichzelf namelijk een tegenslag in het leven kunnen besparen. Het is dan natuurlijk geen wereldramp wanneer u dit overkomt maar het wekt wel een kleine irritatie op en wellicht dat dit gepaard gaat met een kleine portie zelfverwijt. Dat is natuurlijk iets dat tot een minimum beperkt zou moeten worden aangezien het leven mooier wordt wanneer de vreugde het van de frustratie wint. Daarom is het verstandig om goed op de hoogte te zijn van de offnungszeiten. Hiermee weet u niet alleen goed van de hoed, maar ook nog eens terdege van de rand en dat zorgt ervoor dat u goed voorbereid het huis verlaat. Wie de offnungszeiten kent heeft de weg naar een mooi dagje winkelen gevonden en daarom raden wij dan ook eenieder aan om goed op de hoogte te zijn van de offnungszeiten. Het kan u een hoop ellende besparen wanneer u goed op de hoogte bent van de offnungszeiten. Niet alleen omdat u dan een teleurstelling weet af te wenden, ook bespaart u zich een hoop geld die u anders kwijt zou zijn aan de reis die tevergeefs zou blijken te zijn. Het enige wat u nodig heeft om dit allemaal te voorkomen is uw boerenverstand en een computertje met een aansluiting op het internet. Een kind kan vervolgens de was doen. Desalniettemin leggen wij u nog graag even uit hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Kijk even op het internet voor de juiste tijden

We gaven het in bovenstaande alinea al aan: wanneer het gaat om de juiste offnungszeiten dan is het belangrijk dat u weet wanneer een winkel open en / of dicht is. Het heeft namelijk geen zin om naar een firma toe te rijden wanneer u weet dat deze gesloten is. Op het internet zijn er tegenwoordig heel handige webpagina’s te vinden waar je alle offnungszeiten kunt vinden. Dit zorgt ervoor dat u thuis, vanuit uw luie stoel, heel gemakkelijk uw reisje voor kunt bereiden en er op die manier voor kunt zorgen dat u de garantie hebt op een groot succes. Zeg nou zelf, wie streeft nou niet naar het hoogst haalbare in het leven? Een goede stap in deze richting is het kennen van de juiste offnungszeiten. Hierdoor weet je zeker dat je nooit voor een dichte deur komt te staan. Ook is het zo dat wanneer je weet wat de offnungszeiten zijn dat je dan misschien wat eerder van huis kunt vertrekken omdat je weet dat de winkel niet om negen, maar om acht uur al geopend is. Dit betekent dus dat je een uur langer kunt genieten van het aanbod van de aanbieder die je op het oog had. Kan het allemaal nog mooier? Daarom:

 • kijk vandaag nog op het internet en breng uzelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
 • garandeer uzelf een tot in de puntjes voorbereid uitstapje
 • haal alles uit uw dagje uit wat erin zit

Kortom, wanneer we het hebben over een geslaagd dagje shoppen dan hebben we het over een goede voorbereiding. Dat u het weet.

Voor meer info : http://www.offnungszeiten.de/

Openingstijden Lidl
| 20. februari, 2014

Openingstijden Lidl

Ik werk nu alweer drie jaar als vakkenvuller bij de Lidl. Dit is een supermarkt die oorspronkelijk uit Duitsland komt. Dit concern zit in 23 landen, verspreid door heel Europa en is daarmee een van de marktleiders op dit continent. Zoals vele van jullie vast en zeker weten is de Lidl een discountwinkel. Dat betekent dat ze opereren in het onderste segment van de markt. In dit geval gaat het dus om de supermarkt-markt. Andere supermarkten in deze sector zijn bijvoorbeeld de Aldi en de Colruyt in België. De openingstijden Lidl zijn per winkel verschillend en daarom is het wel zo handig als je dit van te voren even op kunt zoeken. In Nederland zijn namelijk al Lidls te vinden met verschillende openingstijden. Lidl heeft gelukkig een eigen overzichtelijke site waar je dit kunt checken. Je vindt daar alle winkels met alle openingstijden. Lidl is, zoals ik daarnet al zei, een discountwinkel. Dat betekent dat ze voor weinig geld inkopen bij producenten van levensmiddelen. En daarmee bedoel ik niet alleen voedsel en drinken, ook andere waar kan je hier vaak vinden. Om de prijs zo veel mogelijk te drukken wordt er op vele manieren bespaard in een discountwinkel. Zo ook op de openingstijden Lidl doet hier dus ook aan. Ik bedoel hiermee dat ze zo veel mogelijk besparen op loonkosten en dat betekent dat ze niet erg vaak meedoen aan koopavonden en dat ze op zondag ook meestal gesloten zijn. Dat heet de Lidl ook helemaal niet nodig want het gaat erg goed met deze keten in Nederland. Doordat ze onderhand zelfs A-merken hebben opgenomen in hun assortiment en tevens al vele jaren achter elkaar het beste groente en fruit verkopen in Nederland, hoeven ze niet veel te veranderen aan hun beleid of aan de openingstijden. Lidl is dan ook zeker een van de sterkst groeiende ondernemingen in Europa en er zijn zelfs plannen om winkels te openen in de Verenigde staten en zelfs in Canada.

Openingstijden Lidl? Kijk op openingstijden.nl/Lidl

Voor een overzichtelijke site van alle openingstijden, Lidl of andere winkels, is de site die ik noemde in het kopje een zeer handig hulpmiddel. Ik raad dit meestal aan als klanten mij vragen wat de precieze tijden zijn van andere filialen. Zelf ben ik werkzaam bij de Lidl in Groningen. In Beijum om precies te zijn, maar Groningen kent meerdere vestigingen elk met verschillende openingstijden. Lidl heeft op deze site al zijn openingstijden beschikbaar gemaakt en met een paar klikken van de muis ben je er achter wanneer je hen kunt gaan bezoeken. Ik zal in deze tekst wat beter uitleggen hoe dit in zijn werking gaat. Dan is iedereen in staat om de openingstijden, Lidl of waar dan ook, in een handomdraai te vinden. Dus ben je op zoek naar openingstijden? Lidl is gelukkig van alle markten thuis dus lees snel verder en krijg een antwoord op deze vraag.

 • Ga naar de website die ik vermeldde in het kopje. Deze website is puur gericht op openingstijden. Lidl en andere supermarkten vind je hier terug, maar ook bouwmarkten en bekende kledingwinkels.
 • Vul je postcode en huisnummer in om de dichtstbijzijnde Lidls te vinden in jouw omgeving. Anders ben je wel erg lang aan het browsen.
 • Je kunt zelfs nog specificeren om welke tijd het dient te gaan. Ben je bijvoorbeeld alleen op zoek naar openingstijden Lidl en dan van de koopzondagen, dan is dat zeker mogelijk.
 • Het is ook mogelijk om met behulp van een interactieve landkaart op zoek te gaan naar de Lidl van jouw keuze. Klik erop, zoom in of uit en vind wat je zoekt. De openingstijden zullen dan direct op jouw scherm verschijnen. Een kind kan de was doen, zo gemakkelijk is het opzoeken van openingstijden. Lidl heeft het maar goed voor elkaar met deze handige website. Klanten zijn me dan ook erg dankbaar voor deze tip en hopelijk help ik jullie lezers er ook mee.

Probeer het nu zelf ook eens

Nooit meer verplichte telefoontjes of langdurig gegoogle. Dat is helemaal niet meer nodig als je eenmaal deze site hebt ontdekt. Hier vind je alles wat je hartje begeert aangaande openingstijden. Lidl heeft vele vestigingen, elk met andere openingstijden. Lidl heeft namelijk door dat het beter is om daarin te variëren. Afhankelijk van de stad, dorp of wijk waar deze supermarkt is gevestigd is het koopgedrag ook geheel anders. Bij sommige winkels is het erg druk tussen de middag. Bij andere is het veel drukker in de avond. Daarom verschillen de openingstijden, Lidl maar ook van alle andere supermarkten, zo enorm. Ik denk dat het nu wel duidelijk is dat deze site veel voor jou kan betekenen. En als ik er naast zit, dan hoor ik het graag van je. Heb je er overigens zelf behoefte aan om jou openingstijden algemeen bekend te maken? Dan is deze site een zeer geschikt platform om het kenbaar te maken. Een vermelding kan namelijk geheel gratis via deze site. Je kunt jezelf registreren en met dit profiel kan je profiteren van de vele voordelen die deze site te bieden heeft.

 • Vermelding van openingstijden Lidl en adresgegevens van je eigen zaak.
 • Promotie van jouw koopzondagen en koopavonden op de site en tegen een meerprijs nog meer mogelijkheden daartoe.
 • Toegang tot advertentie- en promotiemogelijkheden.
 • 24 uur per dag toegang tot jouw eigen bedrijfsinformatie.
 • Betere zichtbaarheid in Google, Bing en Yahoo.
 • Zichtbaar via je PC, laptop, mobiel en tablet.
Voor meer info : http://www.openingstijden.nl/Lidl/

Schoudertas kopen?
| 18. februari, 2014

Bent u op zoek naar een stijlvolle leren schoudertas? Deze worden aangeboden in diverse chique en comfortabele modellen. Het aanbod bestaat uit zeer luxe designs van hoge kwaliteit tot aan mooie casual exemplaren. Neem de tijd voor het uitkiezen van een exemplaar dat past bij uw wensen en uw budget. Er zijn diverse modellen schoudertassen verkrijgbaar voor dames en heren.

Er bestaat een uitgebreid aanbod van modieuze schoudertas heren uitvoeringen. In het assortiment zijn onder andere veel hoogwaardige exemplaren van Italiaanse merken te vinden. Kies bijvoorbeeld voor een luxe schoudertas van Italiaans kalfsleer. De ontwerpen beschikken over verschillende designs, zoals vintage of modern. Uitvoeringen worden verkocht in diverse prijsklassen. De kleuren van de tassen kunnen ook verschillen. Het aanbod bestaat bijvoorbeeld uit ontwerpen met blauwe, bruine of zwarte kleuren. Sommige schoudertassen beschikken over handige details, die het gebruiksgemak en het draagcomfort verhogen. Deze heren schoudertassen beschikken bijvoorbeeld over een LED-interieurverlichting of een extra ritssluiting.

Vrouwen die opzoek zijn naar trendy dames schoudertassen hebben de keuze uit diverse elegante en stijlvolle ontwerpen. De schoudertassen worden onder andere aangeboden in de kleuren zwart, bruin, cognac en taupe. Er worden verschillende materialen gebruikt voor de vervaardiging van de tassen. Modieuze en kwalitatieve exemplaren bestaan bijvoorbeeld uit hoogwaardig kalfsleer of suède. Houdt u veel van winkelen? Kies dan bijvoorbeeld voor een ruime leren dames schoudertas, die beschikt over een groot aantal vakken, waar u veel spullen in kwijt kunt. Met de kwalitatieve en modieuze schoudertassen dames modellen, komt u goed voor de dag bij elke gelegenheid.

Voor meer info : https://www.marington.nl/tassen/schoudertassen/

Op zoek naar een leren aktetas?
| 8. januari, 2014

 

Aktetassen worden vaak nog gezien als typische herentassen, waarbij men meestal een robuuste bruin leren tas met een groot handvat voor ogen heeft. Deze tijd is echter reeds lang voorbij. Tegenwoordig zijn er moderne en stijlvolle aktetassen voor dames en heren op de markt. Vroeger moest men vroeger vaak veel papierwerk in de aktetas vervoeren, vandaar ook het klassieke robuuste ontwerp. De leren aktetas van tegenwoordig is vaak veel minder robuust ontworpen, omdat administraties tegenwoordig natuurlijk niet meer op papier staan, maar in de computer. Het voornaamste item in de aktetas van nu is waarschijnlijk de tablet of notebook. Dit opende mogelijkheden voor ontwerpers om ook de aktetassen van een stijlvolle en modieuze ‘look’ te voorzien. In het assortiment van bijvoorbeeld marington.nl kunt u hiervan de voorbeelden zien.

De invloed van de mode

De aktetas is tegenwoordig een onderdeel van de garderobe. Je hoort wel eens zeggen dat voor de heren een stijlvolle aktetas een mooi pak completer maakt. De nieuwe moderne tassen voor het werk zijn tegenwoordig vaak voorzien van banden, zodat de tassen ook over de schouder gedragen kunnen worden. Met de moderne leren aktetassen kunnen de heren zich zowel een klassieke als sportieve ‘look’ aanmeten.
Voor de dames is de tas altijd al een mode accessoire geweest en met de moderne leren aktetassen hebben zij er een nieuw accessoire erbij. De tassen die gebruikt worden voor het werk zijn soms niet meer te onder scheiden van bijvoorbeeld de hand- of schoudertassen. De leren aktetassen zijn in vele kleuren te verkrijgen en kunnen tegenwoordig vaak ook over de schouder gedragen worden, net als bij de herentassen. Met de modieuze aktetassen kunt u een tas uitzoeken welke goed bij uw garderobe past.

Niet alleen voor het werk

De aktetassen zijn natuurlijk ontworpen om te gebruiken voor uw werk. Het handzamer formaat en de beschikbaarheid in vele kleuren maakt echter, dat de leren aktetassen ook voor een meer ‘casual’ gelegenheid gebruikt kunnen worden. Kortom: de leren aktetas is allround geworden. Voor een mooie lederen aktetas kunt u zich op diverse internet pagina’s goed laten informeren. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Voor meer info : http://www.marington.nl
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top