Blogger
Image default
Wijn

Nieuwe rode wijnglazen met Pasen.

Nog heel even en het is weer Pasen. Een moment om samen te vieren en met je gezin te genieten van de aankomende lente. De afgelopen weken lijkt de lente echt begonnen te zijn en dit is absoluut een goed teken. Vooral met de naderende Pasen is het altijd heerlijk om lekker fris alle spulletjes in huis te halen. Richt je woning in met nieuwe spullen en dek de tafel met een prachtig servies. Een paar nieuwe rode wijnglazen past hier prima bij.

 

Jonge rode wijnen voor tijdens de Pasen.

 

Je nieuwe rode wijnglazen passen prima bij deze feestdagen. Het is tevens een begin van de lente. Lente staat bekend als een nieuw begin voor de natuur en dus ook jonge wijnen passen hier prima bij. Natuurlijk denken we al snel aan witte wijnen, maar een rode wijn past ook prima bij het echte Pasen gevoel. Jonge rode wijnen passen natuurlijk nog beter in nieuwe rode wijnglazen. Combineer deze twee en serveer ze bijvoorbeeld tijdens het gourmet of een prachtig drie of misschien wel vier gangen diner. Laat je verwennen door alle heerlijke maaltijden en ontdek hoe je kan genieten van jonge wijn uit rode wijnglazen.

 

Rode wijnglazen laten decanteren.

 

Rode wijnglazen als decanteer glas gebruiken? Dit klinkt misschien iets vreemd want je gebruikt hier meestal een karaf voor. Vooral tijdens Pasen drink je vaak bijzondere rode wijnen. Wijnen die het nodig hebben om te decanteren voor de speciale smaaksensatie. Natuurlijk heb je geen zin om nieuwe rode wijnglazen te gaan kopen en ook nog een karaf. Gelukkig kan je ook speciale rode wijnglazen kopen. Deze wijnglazen zijn ervoor gemaakt om te decanteren. Je hebt helemaal niets anders meer nodig behalve het wijnglas zelf. Je kan zo echt genieten met je eigen rode wijnglazen en een nieuw en fris jong wijntje dat je even zelf gedecanteerd hebt met dit speciale wijnglas. Ontdek hiervoor de Turbulence collectie. Een collectie die ervoor gemaakt is om te decanteren in een wijnglas.

Voor meer info : http://www.rode-wijnglazenshop.nl