One way research

// >> Webdesign

Digital signage in Rijnstate
| 4. april, 2019

Bij digital signage wordt gebruik gemaakt van schermen om informatie door te geven. Het is een vorm van beeldschermcommunicatie die je tegenwoordig op veel plaatsen aantreft. In het Rijnstate ziekenhuis wordt ook gebruik gemaakt van digital signage, geïmplementeerd door professioneel bedrijf QYN.

Weet hoelang je wacht

In het ziekenhuis in Arnhem maar ook in de nevenvestigingen in Velp en Zevenaar wordt gebruik gemaakt van wachtruimte TV. Dit betekent dat de patiënten in de wachtkamer op schermen informatie kunnen lezen over het ziekenhuis die afgewisseld wordt met informatie afkomstig uit databases en uit externe bronnen. Een belangrijk onderdeel binnen deze wachtverzachting is de uitgebreide wachttijdmodule. Dit betekent dat de medewerkers van het ziekenhuis op de schermen kunnen laten zien hoe lang de wachttijd is, indien van toepassing. Zo weet je als patiënt meteen hoe lang je nog zit te wachten als je een afspraak hebt.

Neem contact op met QYN over de mogelijkheden

Het gebruik van digital signage komt in diverse sectoren voor, waaronder in de zorg. QYN heeft deze verzorgd in verschillende ziekenhuizen. Je kunt zelf gaan kijken hoe dit er in werkelijkheid uitziet maar je vindt er ook voorbeelden van terug op hun website. Als je zelf een zorginstelling hebt en het belangrijk vindt om goed te communiceren met de patiënten met behulp van beeldschermen, informeer dan naar de mogelijkheden. Contact opnemen doe je telefonisch of via de mail en je kunt ook het contactformulier invullen dat je op de website vindt.

 

Altijd op maat gemaakt

Omdat ieder bedrijf of instelling nu eenmaal anders is komt er altijd maatwerk aan te pas. Dit betekent dat de digital signage nooit hetzelfde is maar juist zo gemaakt wordt dat het perfect bij de onderneming aansluit en het meeste nut heeft voor de klant of patiënt.

Voor meer info :

Goedkope website laten maken
| 6. juli, 2016

Ik wil graag een goedkope website laten maken (Klik hier voor SiteToGo). Ik ben namelijk op zoek naar een webdesign bureau die mij kan helpen om een mooie, leuke responsive website te maken voor mijn bedrijf. Responsive houdt in dat de website op meerdere apparaten wordt ondersteund. Denk hierbij aan een website voor de computer, die wordt aangepast voor zowel de mobiele telefoon als voor de tablet. Het is dan dus makkelijk om die website op je mobiel of tablet te bezoeken en dat scoort ook voor Google. Maar ik wil dus een bureau vinden die dat niet voor een al te hoge prijs doet en voor mij toch een zeer mooie website kan maken.

 

Zoeken op goedkope website laten maken

Om een webdesign bureau te vinden ben ik gaan zoeken op goedkope webslite laten maken. Hierbij wilde ik graag te zien krijgen dat er een goed bureau is te vinden die voor een goedkope prijs een website voor mij kan maken. Ik kwam al snel uit op de website van SiteToGo. Zij bieden een vast bedrag aan van 450 euro waarbij ze alles voor je regelen. Dit doen ze door middel van een standaard opmaak te pakken en deze naar jouw wens te maken. 450 euro is dus ook zeker een mooie prijs en daarbij beloven ze je dat je binnen een week je website al live hebt staan!

 

SiteToGo

Ik heb dus bij SiteToGo mijn goedkope website laten maken. Ze hebben voor 450 euro een zeer mooie website voor mijn bedrijf gemaakt en ik ben zeker tevreden met het resultaat. Ik betaal alleen een klein bedrag per maand extra voor updates, onderhoud etc. Daarbij kan ik ook nog eens zelf in een webbeheersysteem zelf dingen aanpassen wanneer nodig. Ik ben dus erg blij met de service van SiteToGo en de mooie website die zij voor mij hebben gemaakt. Wil jij een goedkope website laten maken? Dan raad ik jou SiteToGo aan!

 

Voor meer info :
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top