One way research

//Voor opslag in Den Bosch gaat u naar een bedrijf met innovatieve opslagmogelijkheden

Vervoer en transport | | 9. juli, 2018

U huurt een opslagruimte bij Brouwers. Wat kunt u dan verwachten? Een efficiënte werkwijze is hier gegarandeerd. Dat komt mede door de innovatieve opslagmogelijkheden. U vindt op twee locaties in Den Bosch een modern warehouse voor de opslag van uw goederen. Dat wil zeggen dat de opslag is uitgevoerd met inrijdstellingen, verrijdbare stellingen en conventionele stellingen. Een andere reden van de efficiënte werkwijze is de persoonlijke benadering, professionaliteit en klantgerichtheid van het bedrijf. Zij denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw bedrijfsprocessen. Zo verloopt het opslaan van uw goederen zo efficiënt mogelijk en wordt er aan uw behoeften voldaan.

Opslag van al uw goederen op twee locaties in Den Bosch

U zoekt naar een ervaren en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van transport, logistiek en warehousing. Daarvoor gaat u naar de specialist in de omgeving van Den Bosch. Hier profiteert u van een perfecte dienstverlening. En uiteraard wordt er goed omgegaan met uw goederen. Dit alles vindt u bij Brouwers. Hier komen twee diensten, transport en logistiek, samen op twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. Met een modern warehouse en verschillende soorten stellingen staat het transportbedrijf uit Den Bosch garant voor de opslag van ongeveer 25.000 pallets. Weet u al welke goederen u wilt opslaan op een van de twee locaties?

Meer dan alleen mogelijkheden voor opslag bij transportbedrijf in Den Bosch

Bent u op zoek naar een transportbedrijf in de regio van Den Bosch? U wilt namelijk een partner voor de opslag van goederen, maar ook het vervoer van goederen moet tot de mogelijkheden behoren. U gaat naar een specialist voor het vervoer van pallets, containers of stukgoederen. Dan schakelt u Brouwers in. U hoeft slechts één bedrijf uit Den Bosch te benaderen voor zowel de opslag als het transport van goederen. Of u er u goederen naar het buitenland moeten, er producten vanuit Duitsland of België naar Nederland moeten of u binnen Nederland goederen transporteert: bij Brouwers is het mogelijk. Dankzij het uitgebreide wagenpark is het transportbedrijf altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top