One way research

//Uw bedrukte dozen kopen met een korte levertijd bij een specialist

Vervoer en transport | | 2. juli, 2018

Wanneer u dozen koopt bij een specialist voor de verpakking van uw producten, wilt u deze uiteraard zo snel mogelijk in uw bedrijf. Hoe sneller u uw producten goed kunt verpakken, hoe eerder uw producten in de verkoop kunnen gaan. Vooral bij producten met een houdbaarheidsdatum, zoals etenswaren, is een snelle levering van de verpakking essentieel. Geniet daarom van de uitgebreide dienstverlening van De Jong Verpakking. Daarom is dit bedrijf u zeven dagen per week van dienst. Kiest u voor een verpakking uit voorraad, dan heeft u deze al binnen 24 uur binnen. Laat u een verpakking op maat maken en bedrukken? Dan duurt het doorgaans 2 tot 5 werkdagen voordat uw verpakking wordt geleverd.

Profiteer van gunstige voorwaarden wanneer u dozen gaat kopen

Bent u van plan om dozen te kopen om uw producten te verpakken? Dan wilt u een efficiënte, representatieve en veilige verpakking Kies daarom voor de diensten van een bedrijf dat zich specialiseert in dit vakgebied, zoals De Jong Verpakking. U weet dan zeker dat u naast stevige dozen van hoge kwaliteit ook de best mogelijke service ontvangt. Dit bedrijf produceert alle dozen in eigen beheer en zorgt ervoor dat het product volledig aan uw wensen voldoet. Van het formaat tot de opdruk, uw wensen worden uitgevoerd. Uw doos op maat wordt vervolgens al binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Kiest u voor een doos uit voorraad? Dan heeft u deze binnen 24 uur al in huis. Ook op zaterdag en zondag staat de specialist voor u klaar. Als ondernemer bent u immers ook vaak in het weekend actief om uw bedrijf draaiende te houden.

Voor verschillende toepassingen kunt u bij de specialist geschikte dozen kopen

Levert u fruit en gebruikt u aangepaste golfkarton trays om uw producten te vervoeren en aan te bieden aan uw klanten? Of misschien heeft u een product ontwikkeld dat u efficiënt wilt vervoeren door middel van een Amerikaanse vouwdoos? Wat uw toepassing ook is, bij De Jong Verpakking kunt u er altijd de juiste dozen voor kopen. Bij dit bedrijf heeft u namelijk keuze uit een ruim assortiment aan dozen in standaardformaten. Vindt u in dit assortiment niet helemaal waarnaar u op zoek bent? Geen probleem, want de specialist levert ook maatwerk. Wat uw toepassing ook is, bij dit bedrijf vindt u er altijd een geschikte doos voor.

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top