One way research

//Goed georganiseerde groepsreizen door een specialistische busmaatschappij

Vervoer en transport | | 6. juni, 2018

Wat gaat u doen tijdens het volgende personeelsfeestje? Gaat u met het hele bedrijf op pad naar de andere kant van het land? Of een paar steden verderop?: De specialist zorgt ervoor dat u veilig aankomt op uw locatie. De busmaatschappij, genaamd Muys Reizen, verzorgt complete groepsreizen in binnen- en buitenland. Voor groepen vanaf 9 personen kan de busmaatschappij een gezellige reis op maat voor u organiseren. Hierbij kunt u denken aan een paar dagen ertussenuit naar de Limburgse heuvels, met een bezoek aan de grotten in Valkenburg en winkelen in Maastricht. Of het bezoeken van de bezienswaardigheden in Amsterdam, Berlijn, Parijs of zelfs Milaan! Stelt u liever uw eigen programma samen? Ook dat is geen probleem! De busmaatschappij helpt u graag!

Op schoolreisje? Vraag de busmaatschappij naar de mogelijkheden!

De leukste schooltrip van het jaar staat weer voor de deur, maar hoe komt u daar? Schakel daarvoor een echte specialist in, zodat u zeker weet dat u veilig en snel op de bestemming aankomt. Wanneer u uw vervoer én entree regelt via de busmaatschappij Muys Reizen kunt ook u uitkijken naar dit uitje! De busmaatschappij biedt veel leuke bestemmingen om op schoolreis te gaan. Wat dacht u van Toverland? Het magische attractiepark voor kinderen van alle leeftijden. De Efteling? Duinrell, een attractiepark en tropisch zwemparadijs in één? Vraag de busmaatschappij naar de mogelijkheden. Muys Reizen verzorgt het busvervoer voor een schoolreis tot in de puntjes! Ook vervoer naar het buitenland is geen enkel probleem. 

Zeer diverse en uiteenlopende vervoersmogelijkheden bij de busmaatschappij

Wat voor tripje wilt u gaan maken met een grote groep? Met een grote vriendengroep op stap? Een teamuitje naar de andere kant van het land? Of met familie internationaal? Binnen Muys Reizen zijn er verschillende mogelijkheden voor het maken van een dagtocht. U heeft de keuze uit een taxibus met 8 zitplaatsen, een minibus voor 20 tot 22 personen en een mini touringcar voor 30 tot 33 personen. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u gebruikmaken van bussen in diverse klasse van luxe, variërend van 49 tot 64 personen of luxe dubbeldekkers, die variëren van 66 zitplaatsen tot maximaal 92. De busmaatschappij stelt voor u vrijblijvend een offerte op.

 

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top