One way research

// >> Vervoer en transport

Gemakkelijk naar en van Schiphol
| 7. november, 2016

Gemakkelijk naar en van Schiphol met Schipholtaxi Amsterdam

Met al bijna 30 jaar ervaring in de taxibranche, vormen wij van Schipholtaxi Amsterdam een ervaren professioneel team. Wij brengen jou, wanneer jij maar wil, met veel plezier naar en van het vliegveld Schiphol in Amsterdam. Je vindt op de steeds vernieuwende website alle gegevens die je nodig hebt, indien je een Schipholtaxi zoekt om gemakkelijk op Schiphol aan te komen of om van Schiphol te vertrekken. We berekenen aan jou nette en vaste prijzen, want betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Onrust in de taxibranche

In de afgelopen jaren is er veel onrust geweest in de taxiwereld. Vooral de taxivervoerders in Amsterdam zijn veelvuldig onder de aandacht gekomen, en helaas niet met de mooiste berichten. Er werd zelfs gesproken van een taxioorlog. Schipholtaxi Amsterdam bestond toen reeds en heeft ervaring met deze periode. Wij willen graag het mooie beroep van taxichauffeur opnieuw en blijvend een goede naam geven. Vaak ontstond de commotie over de kosten en prijzen van een taxirit. Vandaar dat wij met jou heldere afspraken over de vergoeding van een rit, zodat je verzekerd bent van een duidelijke prijs.

 

Met een nette taxi naar Schiphol

Sinds 2000 is er een taxiwet ingevoerd, welke onder andere invloed heeft gehad op het prijsbeleid van de taxibranche. Maar naast een nette prijs is ook een goed verzorgde Schipholtaxi auto en chauffeur is een vereiste. Wij zorgen er voor dat onze mensen en auto’s er altijd keurig en professioneel uit zien, en jou met een vrolijk gezicht brengen naar waar je wil. Je kan meer informatie over ons vinden op deze website: ‘Schipholtaxi Amsterdam‘ .

 

Schiphol, één van de drukste vliegvelden

Het vliegveld Schiphol in Amsterdam is momenteel één van de drukste vliegvelden van Europa, Schiphol stond in 2015 op de vijfde plek. Dit betekent ook dat er vele aanbieders van taxiritten beschikbaar zijn voor alle reizigers. Kies altijd voor een betrouwbare Schipholtaxi, zodat tevens de onrust uit het verleden geen kans meer krijgt. Je kan ons onderscheiden doordat wij jou de garantie geven op betrouwbaar vervoer van en naar Schiphol tegen een nette prijs. We wensen jou alvast een veilige en plezierige reis toe.

Lees meer op: Schipholtaxi Amsterdam

Voor meer info :

Aangepaste fietsen in vele soorten en maten
| 14. mei, 2014

Aangepaste fietsen in vele soorten en maten

Wanneer u op de een of andere manier minder mobiel geworden bent of aan het worden bent dan is het goed om van het bestaan van aangepaste fietsen af te weten. Aangepaste fietsen zijn speciaal voor diegenen ontwikkeld die met een normale fiets niet uit de voeten kunnen. Aangepaste fietsen zijn speciaal ontwikkeld om de wielersport weer toegankelijk te maken voor hen die wellicht van mening waren dat zij nooit meer op de fiets zouden kunnen gaan rondrijden. In een moderne maatschappij als de onze zou dat natuurlijk bespottelijk zijn en het zou dan ook onbegrijpelijk zijn dat alle moderne technieken niet zouden worden aangewend om minder mobiele mensen toch weer mobiel te maken.

Aangepaste fietsen worden op maat gemaakt

Er zijn heel veel verschijningsvormen te noemen waarin aangepaste fietsen zich aan ons voordoen. Het zou te veel zijn om hen allemaal in deze tekst te noemen. Wat echter belangrijk is, is dat het goed is om te weten dat er voor iedere beperking wel een goede oplossing te vinden is. Ook wanneer u bijna niets meer kunt is er wel een geschikt rijwiel voor u te vinden. Hopelijk biedt u dit een stukje hoop en zult u ervaren dat uw beperking geen belemmering hoeft te vormen.

Geniet weer van het leven

Als u meer informatie wilt over aangepaste fietsen dan doet u er niet onverstandig aan om even op het internet te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Hier vind u namelijk veel meer informatie dan wij hier ooit in een dergelijk korte tekst zouden kunnen geven. Informeer daarom vandaag nog even en wie weet heeft u binnenkort al zo’n prachtig exemplaar in huis staan. Trakteer uzelf op:

  • meer mobiliteit
  • de mooie momenten die het leven rijk is
  • dat kleine beetje levensvreugde
Voor meer info : http://www.huka.nl/producten
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top