Blogger
Image default
Vakantie

Turkije visum aanvragen

Naar Turkije
Gaat u naar Turkije? Dan is het van groot belang om een aantal zaken op tijd te regelen! U kunt een all-inclusive reis boeken, maar ook gewoon los een ticket. In beide gevallen moet u bepaalde documenten in orde hebben.

Paspoort of ID-kaart
Iedere Nederlander of Belg heeft een (geldige) paspoort of ID-kaart nodig om naar Turkije te reizen. Ook baby’s hebben een geldig identiteitsbewijs nodig.

Wanneer u van plan bent om naar Turkije te reizen, is het tevens ook belangrijk dat uw identiteitsbewijs minimaal nog 6 maanden geldig is bij aankomst. Let dus goed op wanneer uw paspoort of ID-kaart afloopt.

Visum voor Turkije
Niet onbelangrijk is dat u een visum voor Turkije nodig heeft wanneer u naar Turkije gaat. Dit visum is (nog) op het vliegveld te verkrijgen bij aankomst.
U kunt het visum voor € 25 aanschaffen. U kunt tevens cash betalen of via uw bankpas. Houdt echter wel rekening met de lange wachtrijen.

Online Turkije visum
Heeft u geen zin om in de rij te staan? Dan raden wij u aan om het visum voor Turkije online aan te vragen. Het visum is voor $ 20.70 rechtsstreeks bij de Turkse overheid aan te vragen. U kunt echter alleen via Credit Card betalen en aanvragen in het Engels.

Wilt u het Turkije visum in het Nederlands aanvragen en betalen via iDeal of Mister Cash? Dat kan! Voor € 24,95 kunt u het visum aanvragen en simpel betalen via uw eigen bank.

Het aanvragen duurt slechts 5 minuten. U vult onder andere uw voornamen, achternaam en adres in. Als u klaar bent met invullen, dient u de gegevens nogmaals goed te controleren. Na het controleren kunt u uw visum aanvraag voltooien. U wordt vervolgens doorgestuurd naar onze betaalomgeving, waar u de keuze hebt tussen iDeal of Mister Cash.

Na de betaling nemen wij het visum in behandeling en zorgen wij dat u het visum Turkije binnen 24 uur ontvangt!

Voor meer info : https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen