One way research

// >> Vakantie

Auto huren op curacao zelf
| 18. mei, 2019

Iedereen kan zich vermaken op Curaçao! Het maakt niet uit of men van hangen aan het strand houdt, duiken, winkelen, uit eten gaan, stappen, het is er allemaal bij op Curaçao. Niemand hoeft zich hier te vervelen. Ontdek de mooiste plekken aan het strand en ontdek ook het onderwaterleven. Bijna nergens anders ter wereld is het water zo helder en zijn de stranden zo mooi. Degene die van duiken houden kunnen onderwater de mooiste koralen zien. Veel bijzondere zeesoorten komen voor in deze tropische oceaan. Een auto huren op Curaçao is een aanrader. Ontdek zowel de mooie stranden als evenwichtige natuur. 

Curaçao is één van de mooist prachtige eilanden ter wereld. Dit is zeker geen klein eilandje waar men snel uitgekeken raakt. Op Curaçao valt er altijd wel iets leuks te beleven! De liefhebbers van de natuur en parelblauwe oceanen kunnen hier hun geluk haast niet op. Degene die de gelukkige zijn om dit eiland te mogen bezoeken doen er goed aan om een auto te huren. Wie een auto huurt kan gemakkelijk zelf de mooiste plekken van Curaçao ontdekken. Dit eiland bevat een vrij goede infrastructuur waardoor gemakkelijk het hele eiland kan worden ontdekt. Ontdek de prachtige oostkust of reis af naar een bekende plek zoals Willemstad. 444 Vierkante kilometer wacht er op om ontdekt te worden.

De mooiste plekken van Curaçao ontdekken! Een auto huren op Curaçao is geschikt voor iedereen die het eiland wilt ontdekken. Een auto huren is al voordelig mogelijk en hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Dit geeft ongetwijfeld heel erg veel vrijheid. Iedereen die vrijheid heeft kan de mooiste plekken van Curaçao met eigen ogen bezichtigen. Het gemakkelijkste komt men op deze plaatsen dankzij een eigen auto. Dit is bovendien een stuk voordeliger als iedere keer de taxi moeten betalen. Een auto huren op Curaçao is zeker een slimme keuze. Bezoek in Willemstad de oude plantagehuizen of het Kura Hulanda museum. Ontdek ook Rif Fort en de Hato grotten.

Voor meer info : https://www.autohurencuracao.nl/

De juiste auto voor uw vakantie op curacao
| 14. maart, 2019

Een auto huren op Curaçao? Dit is gemakkelijk en zelfs last minute mogelijk. Veel verschillende auto’s staan er ter beschikking. Bezoek ook de mooiste plekken op dit geweldige eiland. Dit staat bekend om de vrolijke mensen en prachtige natuur. Ontdek bijvoorbeeld het Westen van Curaçao, hier is de natuur op zijn mooist! Iedereen zal een geweldige tijd kunnen beleven op dit wonderlijke eiland. De mensen zijn hier altijd vrolijk. Het weer maakt het dat hier zorgeloos kan worden genoten. Met de auto is men zo op de mooiste plekken. Ontdek de prachtige stranden of ga de natuur in. 

Beleef een geweldige tijd! Dit eiland is de moeite waard om zelf te ontdekken. Een auto huren is daarbij heel erg prettig. Kies voor een kleine, grote, simpele of exclusieve auto. Het aanbod van auto’s in Curaçao is zeer uitgebreid.

Kies voor een auto huren die voldoet aan de wensen. Hoge eisen mogen hier gerust aan worden gesteld. Misschien is er een voorkeur voor een bepaald type of merk. Iedereen zal een goede auto kunnen huren op Curaçao. Bekijk gerust eens wat voor auto’s er zal mogelijk zijn. Ongetwijfeld zal er een goede auto kunnen worden gevonden. 

Geniet van vrijheid! Echte vrijheid heeft men door een auto. Ontdek het mooie eiland en bezoek plaatsen wanneer gewenst. Met een auto heeft men zelf de regie in handen. Verblijf op meerdere plekken en ontdek de mooiste plaatsen. Niet voor niks keren veel mensen terug na een vakantie op Curaçao. Maak gebruik van de mogelijkheid om het hele eiland te verkennen! Dit eiland is erg geschikt om met de auto te worden verkend. Kies voor speciaal type, bijvoorbeeld jeep om de natuur te verkennen! Een terreinwagen is beter geschikt om de natuurlijke omgeving te verkennen. Natuurlijk kan er ook worden gekozen voor een kleine stadsauto.

Voor meer info : https://www.autoverhuurwillemstad.com/autohuur-curacao/

Handige informatie over Bonaire
| 2. februari, 2016

Vakantie op Bonaire, ligt ongeveer 60 kilometer boven Venezuela in de Caribische zee, is sinds 2010 een bijzondere gemeente binnen het Nederlands Koninkrijk. Het eiland heeft ongeveer 18500 inwoners waarvan het overgrote deel woont in het westen van het eiland in de hoofdstad Kralendijk. Bonaire is economisch zeer afhankelijk van het toerisme en van de zoutwinning. In het zuidelijke deel van het eiland wordt zout op een natuurvriendelijke wijze gewonnen. Toeristen waarderen het eiland met name om zijn natuurschoon, zowel op het land als onder water of arriveren per cruise bij de hoofdstad waar ze aan het einde van de dag weer vertrekken. Bonaire is ook voorzien van talrijke grote spierwitte stranden. De meeste accommodaties zijn ook aan de kust rond Kralendijk te vinden.  Veel toeristen komen speciaal voor een van de mooiste duikplekken ter wereld. De gehele kust rondom het eiland is benoemd tot Bonaire National Marine Park waarbinnen 60 speciaal aangewezen plekken zijn aangewezen voor de sportduikers. In het Noorden ligt het 6000 hectare Washington Slagbaai Nationaal Park met een zeer divers landschap van inhammen, zoutmeren, bossen en heuvelgebieden. Er leven talloze vogels, hagedissen en leguanen. Het Pekelmeer staat bekend om de aanwezigheid van vele flamingo’s. In dit 800 hectare grote park leven tussen de 2000 en 7000 flamingo’s. Het is niet voor niets dat deze vogel het symbool is geworden van Bonaire. In de tientallen grotten die het eiland rijk is zijn oude rotstekeningen te vinden die door de oorspronkelijke inwoners zijn aangebracht. 

Voor meer info :

Turkije visum aanvragen
| 24. oktober, 2014

Naar Turkije
Gaat u naar Turkije? Dan is het van groot belang om een aantal zaken op tijd te regelen! U kunt een all-inclusive reis boeken, maar ook gewoon los een ticket. In beide gevallen moet u bepaalde documenten in orde hebben.

Paspoort of ID-kaart
Iedere Nederlander of Belg heeft een (geldige) paspoort of ID-kaart nodig om naar Turkije te reizen. Ook baby’s hebben een geldig identiteitsbewijs nodig.

Wanneer u van plan bent om naar Turkije te reizen, is het tevens ook belangrijk dat uw identiteitsbewijs minimaal nog 6 maanden geldig is bij aankomst. Let dus goed op wanneer uw paspoort of ID-kaart afloopt.

Visum voor Turkije
Niet onbelangrijk is dat u een visum voor Turkije nodig heeft wanneer u naar Turkije gaat. Dit visum is (nog) op het vliegveld te verkrijgen bij aankomst.
U kunt het visum voor € 25 aanschaffen. U kunt tevens cash betalen of via uw bankpas. Houdt echter wel rekening met de lange wachtrijen.

Online Turkije visum
Heeft u geen zin om in de rij te staan? Dan raden wij u aan om het visum voor Turkije online aan te vragen. Het visum is voor $ 20.70 rechtsstreeks bij de Turkse overheid aan te vragen. U kunt echter alleen via Credit Card betalen en aanvragen in het Engels.

Wilt u het Turkije visum in het Nederlands aanvragen en betalen via iDeal of Mister Cash? Dat kan! Voor € 24,95 kunt u het visum aanvragen en simpel betalen via uw eigen bank.

Het aanvragen duurt slechts 5 minuten. U vult onder andere uw voornamen, achternaam en adres in. Als u klaar bent met invullen, dient u de gegevens nogmaals goed te controleren. Na het controleren kunt u uw visum aanvraag voltooien. U wordt vervolgens doorgestuurd naar onze betaalomgeving, waar u de keuze hebt tussen iDeal of Mister Cash.

Na de betaling nemen wij het visum in behandeling en zorgen wij dat u het visum Turkije binnen 24 uur ontvangt!

Voor meer info : https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen

Puglia vakantie
| 13. februari, 2014

Perfecte Puglia vakantie

Er zijn niet bijster veel mensen die al hebben gehoord over een Puglia vakantie, te boeken via www.puglia-reizen.com. Dit is wellicht te wijten aan het feit dat de gelijknamige regio in Italië niet tot de regio’s behoort die velen van ons kennen. Nederlanders gaan vaak eerder op vakantie naar de meer bekende regio’s van Italië, zoals de Bloemen Riviera of Toscane. Toch is het meest zuidoostelijke gedeelte van Italia, oftewel de hak van de laars, een prachtige omgeving om naar af te reizen. Middels deze tekst willen wij een Puglia vakantie graag onder uw aandacht brengen. Bent u een liefhebber van de Italiaanse cultuur? Kunt u zo genieten van bezoekjes aan de schilderachtige stadjes die het land rijk is? Houdt u ervan ondergedompeld te worden in de fantastische natuur van dit Zuid-Europese land? Wilt u nieuwe gebieden ontdekken waar nog weinig Nederlanders u voorgegaan zijn? U kunt er namelijk vrij zeker van zijn dat zowel Duitsers als Nederlanders dit deel van Italië niet vaak uitkiezen. Wij zijn van mening dat dit gebied in Italië vooralsnog ondergewaardeerd is, maar we verwachten dat een Puglia vakantie met de jaren steeds populairder zal worden. Deze streek doet namelijk niet onder voor de bekendere gebieden van het voormalige Romeinse Rijk. Uiteraard is de Romeinse heerschappij al vele jaren geleden ten einde gekomen, maar ook vandaag de dag treft u in Italië nog steeds invloeden van die lang vervlogen tijden aan. Daarom kunt u bij een Puglia vakantie u onder andere denken aan:

 • fascinerende cultuur en geschiedenis
 • prachtige natuurlandschappen
 • buitengewoon eten en drinken
 • zon, zee en strand

Bent u op zoek naar een geweldige locatie om tijdens de zomer heen te gaan? Of wilt u er liever gedurende de herfst of lente een tijdje tussenuit? Een Puglia vakantie is op meerdere momenten in het jaar een goed idee. Het weer is er namelijk vrijwel altijd goed. Zo hebt u tijdens de zomermaanden te maken met temperaturen van rond de 30 graden. Tijdens de lenteperiode die al vroeg begint is het meestal warm en zonnig en heeft u vanaf halverwege april al temperaturen boven de 20 graden Celsius. Zelfs in de herfst treft u in deze omgeving nog lekkere temperaturen. Pas vanaf december zal het kwik tot onder de 20 graden zakken. De wintermaanden kunnen af en toe regen met zich meebrengen, maar de temperatuur blijft dan zo rond de 12 tot 15 graden. Bent u het meest geïnteresseerd in de zomerperiode? Deze duurt van ongeveer eind mei tot het einde van september. De watertemperatuur aan de kust van deze streek ligt dan rond de 25 graden. Zoals eerder genoemd vindt u zich in de zomer veelal in een gebied met heerlijk warm weer met een temperatuur van rond de 30 graden. Kortom, het is hier veelal warm en droog.

Uw ideale Puglia vakantie

Hebben wij uw ideale Puglia vakantie al beschreven? Of bent u nog niet overtuigd? Denkt u eens in… aan de kust treft u parelwitte stranden en zeewater met een zeer aangename temperatuur. Hier kunt u namelijk genieten van 800 meter strand. Daarom is dit gebied geliefd bij zowel strandaanbidders als watersporters. U kunt naar de Adriatische kust gaan in de buurt van de straat van Otranto of de uitgestrekte stranden bezoeken die aan de Ionische zee liggen. Combineer de schitterende witte stranden met een geweldig klimaat. Daarnaast vindt u volop culturele juweeltjes waarin u invloeden zult kunnen herkennen van bijvoorbeeld:

 • de oude Grieken
 • de Byzantijnen
 • de Romeinen
 • de Noormannen
 • en de Spaanse Bourbons

Elk van deze volken hebben tastbare sporen nagelaten in de steden en het landschap. Tijdens uw Puglia vakantie kunt u een bezoekje brengen aan Bari, de hoofdstad van de regio of het bruisende havenstadje Brindisi. Ook kunt u het prachtige Foggia bezoeken of naar Taranto of Lecce gaan. Iedere stad en elk dorp heeft haar eigen kenmerken en unieke karakter. U zult uw ogen uitkijken bij alle bezienswaardigheden die u tijdens een Puglia vakantie tegenkomt. U kunt bovendien Alberobello bezichtigen. Het centrum van deze stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken te bezoeken. Er is genoeg te zien om uw zomervakantie tot een ongekend succes te maken. Bent u al overtuigd? U kunt bij puglia-reizen.com rustig rondkijken en meer informatie lezen over dit gebied. Wanneer u uw Puglia vakantie bij ons boekt, kunt u trouwens in verschillende accommodaties verblijven. Ook hierover kunt u online meer lezen. Maar om u alvast een idee te geven. U kunt bijvoorbeeld verblijven in een:

 • villa
 • vakantiehuis
 • hotel
 • resort

Cultuur, klimaat, gastronomie

Naast de fascinerende cultuur, het heerlijke klimaat en de beeldschone natuur kunt u zich tijdens een Puglia vakantie ook onderdompelen in de unieke wereld van subliem voedsel. Dus, bent u een levensgenieter die niet genoeg krijgt van heerlijk eten? Ook dan zit u in dit deel van Italië goed. Zoals u wellicht weet staat iedere streek in Italië bekend om haar eigen gastronomie. Kom tijdens uw Puglia vakantie heerlijk genieten van overheerlijk eten en drinken. Laat uw tong strelen met allerlei nieuwe smaken en texturen. De Italiaanse keuken is namelijk ook een onderdeel dat uw Puglia vakantie tot een waar succes zal maken. Deze streek in de hak van de laars van Italië heeft alles te bieden wat een onvergetelijke reis behoeft. Hebt u naar aanleiding van deze tekst vragen over de mogelijkheden van een vakantie Puglia? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op.

Voor meer info : http://www.puglia-reizen.com/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top