One way research

// >> Tweewielers

Een uitgebreid assortiment bij de specialist: van een hondenkar tot een Johnny loco bakfiets
| 8. juni, 2018

U wilt nog vaker uw hond meenemen op de fiets. Maar uw hond vindt het lastig om naast de fiets te blijven rennen. Kies daarom voor een speciale hondenkar. Hondenkarren zijn er in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Ga voor het klassieke uiterlijk van de Johnny Loco Bakfiets. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.

Alle accessoires voor uw Johnny Loco bakfiets of bagagekar vindt u bij een specialist

Heeft u een bakfiets of fietskar? Dan is het aan te raden om hier diverse accessoires voor aan te schaffen. Denk aan een regenkap of een afdekzeil voor uw bakfiets. Deze accessoires zijn soms erg lastig verkrijgbaar. Daarom kunt u het beste langs gaan of een webshop bekijken van een echte specialist als Fietskar.nl. Daar vindt u een uitgebreid assortiment aan accessoires voor uw bakfiets, hondenkar, bagagekar of fietskar. Zo verkoopt het bedrijf bijvoorbeeld extra bankjes voor in een Johnny Loco bakfiets en speciale wielbeschermers voor uw bagagekar. Daarnaast kunt u via de klantenservice of in de winkel in Hilversum ook altijd terecht voor persoonlijk advies of extra informatie.

Een Johnny Loco bakfiets is praktisch én stijlvol!

Waarvoor wilt u een bakfiets kopen? Misschien wilt u uw boodschappen makkelijk kunnen vervoeren of uw kinderen afzetten op school. Wanneer u een bakfiets wilt kopen, is het verstandig om advies te vragen aan een specialist zoals Fietskar.nl. Fietskar.nl heeft een breed assortiment van verschillende bakfietsen. Denk bijvoorbeeld aan een Johnny Loco bakfiets. Deze bakfiets is niet alleen erg handig, maar ook nog eens erg stijlvol. Daarnaast is deze bakfiets verkrijgbaar in een elektrische versie zodat u minder hard hoeft te trappen. Wanneer u graag meer dan twee kinderen wilt vervoeren met uw bakfiets, kunt u in de bakfietsen van Johnny Loco een extra bankje monteren.

Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top