Blogger
Image default
Sport

Gezonder eten en voldoende bewegen

 

Gezond eten en voldoende bewegen

Vorig jaar begon de hype al en in dit jaar, is het werkelijk een must om goed voor jezelf te zorgen. Gezond eten dus, veel gezonde smoothies en vergeet ook vooral de groente drankjes niet zoals tarwegras, vast wel eens van gehoord? Echter is de trend niet zo heel erg. Het is immers alleen maar beter dat we allemaal wat extra op onze gezondheid letten en daardoor veel fruit en groente gaan eten. Echter hoort daar voldoende beweging ook bij. Door gezonde voeding heb je vanzelfsprekend ook meer energie om dus meer te gaan bewegen. Natuurlijk kun je ook andere dingen doen, maar sporten en sportoefeningen zijn voor heel wat zaken goed.

 

Hieronder de voordelen van genoeg beweging.

  1. Goede doorbloeding: door gezond te eten en genoeg te bewegen, stroomt je bloed net iets harder en dus beter. Een goede doorbloeding is een vereiste voor ons lichaam omdat zo al onze ledematen gestimuleerd worden. Ook zorgt een goede doorbloeding voor een hoger en beter libido.

  2. Meer energie: van meer beweging krijg je ook meer energie. Een win-win situatie dus!

  3. Het verouderingsproces vertraagt: door veel te bewegen word je minder snel oud.

  4. Je hebt minder kans op een depressie: Door meer te bewegen slaat je lichaam minder vet op. Een teveel aan lichaamsvet produceren slechte stoffen waardoor je depressief wordt. Meer bewegen stimuleert veeverbranding en zorgt ervoor dat je hormoonhuishouding weer in balans raakt.

 

Sportfanaten opgelet!

Op eiwitshakestore.nl vind je vele afgeprijsde eiwitshakes van hoge kwaliteit!

 

Voor meer info : https://www.eiwitshakestore.nl