One way research

//Trouwen op een zeilschip nabij Amsterdam

Particuliere dienstverlening | | 17. augustus, 2016

Trouwen op een zeilschip nabij Amsterdam is een geweldige beleving. U en uw partner kunnen elkaar het jawoord geven op het water als u ervoor kiest om een zeilboot te huren op het IJsselmeer. Alle vrienden, familie en kinderen zullen het fantastisch vinden om met het bruidspaar te mogen zeilen. Na de ceremonie kunt u Zeilschip Bounty in de avonduren ook als partyboot huren. Trouwen op een zeilschip hoeft niet veel geld te kosten. De invulling van uw trouwdag wordt volledig afgestemd op het beschikbare budget. Zeilschip Bounty is een unieke trouwlocatie en maakt de mooiste dag van uw leven nog mooier.

Zeilboot of partyboot huren om te varen op het IJsselmeer

Als u besluit om een zeilboot of partyboot te huren, kunt u heerlijk varen op het IJsselmeer. Het is een unieke ervaring om te beleven met uw vrienden of familie. Daarnaast is zeilen ook een dagje uit dat u uitstekend met de kinderen kunt doen. Kies voor Zeilschip Bounty en maak vaartochten in de buurt van Amsterdam. Dat kan zowel overdag als ’s avonds. Vaar met het zeilschip vanuit de Bataviahaven in Lelystad naar bijvoorbeeld Amsterdam. U kunt er ook voor kiezen om de partyboot te huren en vanuit een andere haven te vertrekken. U kunt onder meer Almere, Hoorn en Volendam als uitvaarlocatie kiezen.

Vertrek met een zeilschip vanuit Amsterdam en geniet van een dagje zeilen met de kinderen

Vertrek met een zeilschip vanuit Amsterdam of een andere haven en geniet van een dagje zeilen met de kinderen. Zeilschip Bounty is voormalige viskotter die omgebouwd is tot een prachtige twee-mast brigantijn. Dit traditioneel dwarsgetuigde schip heeft 9 zeilen en biedt voor een zeiltocht plaats aan maximaal 50 personen. U kunt de partyboot ook huren voor stilliggende evenementen. Dan is er meer dan voldoende ruimte voor 85 genodigden. Als u besluit om de zeilboot te huren om een vaartocht te maken op het IJsselmeer kunnen u en uw gasten buiten op het dek rondlopen of binnen aan de bar heerlijk ontspannen.

Voor meer info : https://zeilschipbounty.nl/
Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top