One way research

// >> Onderwijs

Verkopen is meer dan je product aanbieden
| 24. mei, 2019

Is de verkoopmedewerker van nu nog marktkoopman? Je biedt je product al schreeuwend aan, zodat de klant vanzelf wel naar je kraam toekomt. Niet meer van deze tijd. De klant wilt geadviseerd worden, dat jij kennis van zaken hebt en wilt soms aan de hand meegenomen worden. Want de klant heeft een probleem en jij hebt de oplossing. Hoe het proces werkt van productoorsprong naar verkoop, leer jij in de opleiding tot verkoopmedewerker.

Advies en kennis

Wat doet een verkoopmedewerker? Als verkoopmedewerker in een winkel, servicebalie of in een showroom adviseer jij de klant om hun probleem zo goed mogelijk op te lossen. Daarvoor weet je precies wat de klant wilt, door gerichte vragen te stellen en interesse te tonen. Je bent niet te opdringerig en toont altijd respect. Want besef goed dat jij medeverantwoordelijk bent voor het succes van het bedrijf. Je bent als verkoopmedewerker dus altijd op de hoogte van nieuwe producten en de laatste ontwikkelingen van je eigen organisatie én de klant.

De klant staat centraal

Of je nu vragen beantwoordt of de klant adviseert per telefoon, e-mail of face-to-face, jij bent het gezicht van de organisatie waar je voor werkt. Je bent dus gemotiveerd en enthousiast en gaat tegelijk respectvol met de klant om. De verkoopmedewerker kruipt in het hoofd van de klant en weet daardoor exact hoe je hem of haar kunt inspireren met jouw product of dienst. Sta je bijvoorbeeld op een beurs of evenement, dan laat jij als verkoopmedewerker het product zien en proberen.

Jij bent een “mensenmens”

Heb jij mensenkennis? Dan zit er misschien wel een toekomstig verkoopmedewerker in jou. Je moet namelijk precies weten wat voor persoon je voor je hebt. Door jezelf open te stellen en goed door te vragen ben jij dé verkoopmedewerker die de klant vertrouwt. Luister goed naar de klant en de verkoop komt dichterbij.

Voor meer info :

Gun jezelf een waardevolle training van De eerste verdieping
| 15. mei, 2019

Voor wie is de opleiding practitioner NLP bedoeld? Voor iedereen die werk wil maken van persoonlijke groei en ontwikkeling! Sommige mensen willen zichzelf beter leren kennen. Anderen willen definitief afscheid nemen van blokkades uit het verleden. Weer anderen willen een volgende stap zetten in hun carrière. Er zijn eindeloos veel redenen te bedenken waarom deze opleiding zinvol is.

De training neemt vijftien dagen in beslag. Deze dagen zijn over drie blokken verdeeld, oftewel vijf dagen in een blok. Tijdens de laatste drie blokken wordt ook ’s avonds lesgegeven. Het is een intensieve en zeer waardevolle opleiding. Communicatie is een belangrijk onderwerp. Hoe jij met anderen om je heen communiceert, is essentieel. Het houdt meer in dan duidelijk maken wat jij denkt en voelt. Je kiest er bijvoorbeeld ook voor om bepaalde zaken juist niet uit te spreken.

En dan is er nog de non-verbale communicatie. Dit is alles wat je zonder woorden ‘zegt’: de blik in je ogen, de lach of het ontbreken ervan op je gezicht, een aanraking, de fysieke afstand die je creëert, het afwenden of juist richten van je hoofd et cetera. Tijdens de opleiding practitioner NLP krijg je goed inzicht in je eigen communicatie en die van mensen om je heen én je leert er meer grip op te krijgen.

NLP Master Practitioner

Heb je bovengenoemde opleiding met succes afgerond? Dan is het tijd voor NLP master practitioner. Na ‘master yourself’ ben je nu toe aan ‘master your life’. Je leert jezelf en je patronen nog beter kennen. Je krijgt handvatten om echt sturing te geven aan jouw leven. En je zult al tijdens de cursus concrete stappen maken richting jouw doelen. Online kun je je aanmelden door op ‘inschrijven’ te klikken. Een optie nemen mag ook. Dit betekent dat er tot ongeveer drie weken voor de start een plek voor je is gereserveerd. De eerste verdieping zal contact opnemen om van je te horen of je meedoet. Heb je vragen? Bel met 015 – 2 125 125 of stuur een mailtje naar info @ 1e-verdieping. nl.

Voor meer info : https://www.1e-verdieping.nl
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top