One way research

// >> Marketing

Outplacement
| 9. mei, 2018

Onze coaches hebben heel veel situaties zien voorbij komen van mensen die hun baan zijn verloren bij een werkgever waar zij voor een langere tijd werkte. Het is nou eenmaal zo dat dit uit een zeer onverwachte hoek kan komen. Het doet veel pijn en maakt veel emoties los. De mensen die hun baan zijn verloren hebben vaak daarna last van stress en komen vaak genoeg in financiële problemen. Een voorbeeld van zo een situatie is bijvoorbeeld wanneer jij als werknemer voor een langere tijd werkt binnen een functie. Helaas vindt de werkgever dat deze functie meer kost dan dat het oplevert. Het kan een van de redenen zijn dat een werkgever niet meer verder met jou wil gaan als werknemer. Het kan ook zo zijn dat jij alles heel goed uitvoert en dat de taken die jij hebt binnen het bedrijf heel eenvoudig voor je zijn. Jij functioneert dan wel prima maar de werkgever en jij liggen niet echt goed. Jullie hebben veel discussies en deze discussies kunnen soms wel uitlopen tot ruzies tussen jou en jouw werkgever. De werkgever neemt dan de beslissing dat hij niet meer verder Wilt gaan. We hebben talloze van dit soort situaties voorbij zien komen. Deze ervaring maakt het dan ook echt zo dat outplacement bij Carrièrepoort van een hele hoge kwaliteit is. De kansen van het vinden van een baan is zeer hoog bij het volgen van een traject.

Het is zo dat wij goede relaties hebben opgebouwd met verschillende werkgevers binnen ons netwerk. Deze werkgevers houden zich voornamelijk bezig met het zoeken naar geschikte kandidaten met een flinke dosis ervaring. Dit past perfect bij de profielen van de mensen die bij ons meedoen aan het traject. Je kan bij ons komen kijken wat outplacement voor jou kan betekenen. Neem dus een kijkje en neem dan gelijk contact op.

Voor meer info : http://carrierepoort.nl

Google optimalisatie (SEO)
| 3. juli, 2014

Internet marketing diensten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. Elk bedrijf doet er zo’n beetje wel aan mee. Dit moet ook wel, omdat men anders achterblijft. Een bedrijf dat niet aan google optimalisatie doet, vist al gauw achter het net. Dit komt niet alleen doordat het niet aan deze activiteiten deelneemt, maar voornamelijk doordat andere firma’s dit wel doen. Hoe meer bedrijfswebsites een plekje hoog in de zoeklijsten weten te bemachtigen, hoe kleiner de kans is dat een bedrijfssite die niet aan google optimalisatie doet er zo nog tussen kan komen. De zoekmachine kijkt namelijk naar het aantal kwalitatieve backlinks. Meer over dit onderwerp is te lezen in de volgende alinea’s.

Wat is het voordeel van google optimalisatie?

Het staat als een paal boven water dat google optimalisatie echt loont. Als mensen iets willen weten, dan pakken ze vandaag de dag echt geen encyclopedie meer. Ook slaan ze de Gouden Gids niet meer open. Ze gaan ‘gewoon even googlen’ om tot een oplossing te komen, het juiste product of dienst te vinden. Daarom is het van groot belang om goed gevonden te worden op het wereldwijde web. Aangezien mensen de hele dag toch wel online zijn, is het zeker aan te raden om hier gebruik van te maken. Een voorbeeld van google optimalisatie is te vinden in het volgende stuk tekst.

Kwalitatieve backlinks verzamelen

In google optimalisatie is linkbuilding is een belangrijk proces om meer links binnen te halen, die ertoe bij zullen dragen dat de betreffende site hoger in de zoekmachinelijsten komt te staan. Dit gaat als volgt:

  • er wordt een zoekwoord opgesteld
  • naar aanleiding daarvan worden SEO-teksten geschreven
  • deze worden op relevante website geplaatst en naar de desbetreffende bedrijfssite gelinkt.

Op die manier komt deze hoger in Google.

Voor meer info : http://www.4internetgroep.nl/online-marketing-traffic-conversie/google-optimalisatie-seo/

Reclame en productfotografie
| 2. februari, 2014

Fotostudio Zwolle

Dè fotostudio van Zwolle ligt in het buitengebied van Zwolle, namelijk in Heino, gemeente Raalte. Een beetje een boute uitspraak natuurlijk, want Zwolle kent zeker wel een aantal goede fotostudio’s, Desalniettemin verdiend het aanbeveling om ook eens rondom Zwolle te kijken. Naar Heino rijden is voor veel Zwollenaren per slot van rekening minder ver dan naar de andere kant van de stad te rijden.

STUDIOVHF is een veelzijdig fotografie bedrijf. De van oorsprong uit Zwolle afkomstige fotograaf richtte zich aanvankelijk op de zogenaamde sociale fotografie, voor de particulier markt. Denk hierbij aan portretfotografie, familiefoto’s en bruidsreportages. De verhuizing naar het Sallandse Heino met ruime studio heeft de switch naar reclame en bedrijfsfotografie mogelijk gemaakt.

Reclamefotografie

De fotograaf werkt voor reclamebureau’s en marketing communicatie afdelingen van organisaties uit (MKB) bedrijven en overheid. Het verhaal achter de foto staat centraal en de foto moet dit overbrengen. Voordat de fotograaf aan de slag gaat is er al overleg geweest over de sfeer en de vormgeving van de reclame uiting. Met dit concept in gedachten verzameld de fotograaf in overleg met de art-director en eventueel styliste over de locatie, modellen en accesoires. Reclamefotografie is dus zeer planmatig en het eindresultaat staat vooraf al min of meer vast. Het is de taak van de fotograaf dit te realiseren. De fotograaf van STUDIOVHF heeft door de jaren heen diverse producties verzorgd in de sectoren, mode en kleding, lifestyle, kantoor, automotive en de agrarische industrie.

Productfotografie

In het verlengde van de reclamefotografie ligt productfotografie en interieurfotografie. Waar het product bij reclamefotografie een meer ondergeschikte rol heeft is dit bij productfotografie waar het om draait. Hier gaat het om zo duidelijk mogelijk het product weer te geven, met de juiste ‘stofuitdrukking’ of weergave van het materiaal en de juiste kleur. Ook lengte- breedte verhoudingen en behoud van verticale lijnen zijn van cruciaal belang. De productfotografie wordt veelal gedaan in de fotostudio tussen Zwolle en Raalte. Hiervoor beschikt de studio over een ruime ‘infinity’ wand waarbinnen het product vrijstaand gefotografeerd kan worden, met naar wens licht en kleuraccenten. De opnameruimte is direct toegankelijk vanaf de parkeerplaats via een dubbele openslaande deur. Producten die binnen deze limbowand gefotografeerd werden zijn bijvoorbeeld stoelen, bankjes, tafels, kachels, verlichting, kleding, etc. Kleinere producten zoals electronica, onderdelen, sieraden en cosmetica worden doorgaans op de opnametafel gefotografeerd. De studio beschikt over macro-objectieven en zogenaamde tilt- en shift objectieven waarmee optimale scherpte en correcte verhoudingen gewaarborgd blijven, ook al wordt er een bovenaanzicht geboden.

De uiteindelijke reclamefoto’s en productfoto’s vinden hun weg naar drukwerk, websites, advertenties en zelf billboards en vrachtwagens.

Particuliere fotografie

Uiteraard zijn prive personen nog steeds van harte welkom in de fotostudio. Het geeft de fotograaf veel voldoening om een rol te mogen spelen in het leven van individuen, verliefde stellen, bruidsparen en families. In ongeveer een kwart tot eenderde van de bedrijfsactiviteiten is voor particuliere opdrachtgevers. Van zwangerschaps shoots tot uitvaart ceremonies en alle stadia daartussen.

 

Voor meer info : http://www.studiovhf.com

Bedrijfsfeest Organiseren? Leuke tips
| 5. april, 2013

Een Bedrijfsfeest Organiseren kan zo groot- of kleinschalig als u wilt. Hebt u leuke tips nodig voor het organiseren van een bedrijfsfeest? Lees dan verder… Bierviltjes bedrukken met bedrijfslogo voor bedrijfsfeest Of u nu een groot- of kleinschalig bedrijfsfeest organiseert, bepaalde onderdelen keren altijd terug: op welke locatie houdt u het feest? Is er een cateraar aanwezig, of organiseert u dit zelf? Organiseert u live entertainment, of gaat u activiteiten ondernemen? Er komt een heel draaiboek aan te pas om iets leuks neer te zetten voor uw gasten. Wat in ieder geval altijd een succes is gebleken -kunnen wij uit ervaring melden- is Bierviltjes Bedrukken met het bedrijfslogo hierop – de bedrukte bierviltjes zorgen voor spontane en verraste reacties van de aanwezigen – daarnaast is het een originele wijze van bedrijfspromotie. Op de website van het bedrijf Feestviltje.nl leest u meer informatie over het bedrukken van bierviltjes voor uw Bedrijfsfeest – bezoek snel de website!
Voor meer info : http://www.feestviltje.nl/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top