One way research

//Profiteer van de voordelen bij gebruik van een PET verpakking

Industrie | | 1. augustus, 2017

Zoals u waarschijnlijk weet is de PET verpakking populair in gebruik. En dat is niet voor niets. PET materiaal brengt zo zijn voordelen met zich mee wanneer u het gebruikt voor het verpakken van uw producten. Ook een steriele verpakking heeft verschillende voordelen. Zo is het materiaal licht in gewicht en standaard transparant. Toch kan het materiaal worden geproduceerd in elke kleur van de regenboog, zodat de verpakking volledig te personaliseren is. Hierbij biedt een PET verpakking een optimale bescherming voor uw producten, want het materiaal is onbreekbaar. Tevens is PET prima te gebruiken als steriele verpakking. Voeg hier de hoogwaardige glanzende look-and-feel aan toe, en u heeft de perfecte verpakking voor allerlei producten. Voor een steriele PET verpakking van de hoogste kwaliteit gaat u natuurlijk wel naar een specialist, zoals PET Power. Bij dit bedrijf kunt u dan ook terecht voor werkelijk al uw PET verpakkingen.

Ruime keuze bij kopen van uw steriele PET verpakking

Een PET verpakking is verkrijgbaar in vele vormen en maten, waarvoor u vanzelfsprekend naar een specialist gaat. Een specialist op dit gebied is PET Power. PET Power heeft een assortiment van 700 standaard PET verpakkingen. De kans is groot dat u ook voor uw product wel de juiste verpakking vindt. Wilt u echter een écht speciale PET verpakking voor uw product? Dan kunt u bij de specialist vaak ook terecht voor een innovatieve en specifieke verpakking op maat gemaakt voor uw product. Op deze manier kunt u ook uw verpakking steriel maken. Zoals u ziet, vindt u bij de specialist voor elke toepassing wel de juiste PET verpakking.

Steriele verpakking geproduceerd in een clean room

Een steriele PET verpakking is onmisbaar in de gezondheidssector. Wilt u er zeker van zijn dat uw verpakking op steriele wijze is geproduceerd? Ga dan naar een specialist als PET Power. Zij maken namelijk gebruik van een cleanroom met ISO-klasse 7. De cleanroom heeft een hogere luchtdruk dan de ruimte erbuiten, waardoor er geen schadelijke lucht naar binnen kan stromen. Op deze manier worden producten in de cleanroom op de schoonst mogelijke manier geproduceerd. Om de PET verpakking volledig steriel te maken, kan de verpakking worden nabehandeld met gammastraling. Dit maakt de steriele verpakking klaar voor gebruik in de medische sector.

Voor meer info :
Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top