One way research

//Horecakleding en werkkleding in de regio Utrecht die op een eerlijke wijze is gefabriceerd

Horeca | | 7. mei, 2018

Hoort u ook steeds vaker op het nieuws over slechte werkomstandigheden in kledingfabrieken in ontwikkelingslanden? U wilt werkkleding of horecakleding bestellen in de regio Utrecht, maar nu twijfelt u. Want hoe weet u nu bij welke winkel u werkkleding aanschaft die op eerlijke wijze is gefabriceerd? Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u werkkleding bij een sociaalbewuste onderneming aanschaft, dan moet u bij A. Van Raak Workwear nabij Utrecht zijn. Deze leverancier levert enkel kledingartikelen die onder een specifieke gedragscode zijn geproduceerd. Zodoende is het zeker dat de arbeidskrachten werken in een gezonde en veilige omgeving, met respect zijn behandeld tijdens het productieproces en fatsoenlijk betaald krijgen. Ook kunt u er zeker van zijn dat er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen bij de fabricage van de horecakleding en werkkleding van deze specialist nabij Utrecht.

Keuze uit een ruim assortiment aan werkkleding en horecakleding bij specialist nabij Utrecht

In uw volledige bedrijf hanteert u een bepaalde huisstijl. Om professionaliteit uit te stralen wilt u dit ook doorvoeren in uw werkkleding. Het is verstandig om hier goed over na te denken als u werkkleding gaat kopen nabij Utrecht. Bepaalde keuzes moeten worden gemaakt. Bij A. Van Raak Workwear, een groothandel in werkkleding en horecakleding nabij Utrecht, heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment. U vindt hier diverse soorten overalls, jassen, polo’s, werkbroeken en nog heel veel meer. Deze artikelen zijn altijd verkrijgbaar in verschillende kleuren; kies een kleur die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf. Het bedrukken van horecakleding of werkkleding nabij Utrecht behoort ook tot de mogelijkheden.

Veiligheid op de werkvloer gegarandeerd met goede werkkleding van speciaalzaak nabij Utrecht

Er is niets belangrijkers dan veiligheid op de werkvloer. U heeft een eigen onderneming en u wilt voor al uw werknemers veiligheid garanderen. Goede werkkleding bij een speciaalzaak nabij Utrecht kopen is daarom een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan A. Van Raak Workwear, waar u een groot aanbod aan werkkleding en horecakleding nabij Utrecht treft. Wat denkt u bijvoorbeeld van stevige werkschoenen, zoals veiligheidslaarzen of veiligheidsklompen, waarmee werknemers hun voeten kunnen beschermen tijdens het uitvoeren van zware werkzaamheden? Of fluorescerende regenbroeken en regenjassen voor tijdens heftige weersomstandigheden. Uw werknemers blijven dan goed zichtbaar. Met werkkleding van de specialist nabij Utrecht kunt u ongelukken op de werkvloer voorkomen.

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top