One way research

//Volg een BHV cursus op maat voor uw bedrijf

Gezondheid | | 15. juni, 2018

In elk bedrijf gaat het er anders aan toe. Zo worden in een bedrijf gevaarlijke stoffen gebruikt en krijgt een ander bedrijf veel klanten op bezoek. Het is daarom belangrijk om een BHV cursus te volgen die op maat gemaakt wordt voor uw bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Een BHV cursus door instructeurs met ervaring bij de ambulance en brandweer

Bent u van plan om uw medewerkers een BHV cursus te laten volgen? Is er momenteel niemand in dienst met een BHV diploma op zak? Of u wilt ze een cursus laten volgen omdat uw bedrijf is gegroeid en er niet meer te allen tijde een BHV’er aanwezig kan zijn? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Tijdens een BHV cursus leert u meer dan alleen Eerste Hulp verlenen

In ieder bedrijf is een BHV’er onmisbaar. Allereerst is het verplicht om een BHV’er in dienst te hebben, maar uiteraard geeft het ook u en uw werknemers een veilig gevoel. Kies daarom voor een BHV cursus in een uitgebreid trainingscentrum. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Tags

,

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top