Blogger
Image default
Gezondheid

Verhoog je libido in 5 stappen

Een hoger libido dat willen we allemaal wel. We willen allemaal met potentie voor de dag komen. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen. Je wilt je niet moe, gestrest, geïrriteerd of wat dan ook voelen. Nee jij wilt gelukkig zijn en met je vrouw of man het bed in duiken wanneer jij dat wil. Soms lukt dit niet, heb je geen zin en wil je liever andere dingen ervoor in de plaats doen. Wanneer er hiervan sprake is bij jou, dan zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat jouw libido aan de lage kant is. Om hier direct wat aan te doen heb ik een 5 stappen plan opgezet. Met deze 5 stappen verhoog je je libido en blijft deze ook hoog.

Stappenplan voor een hoger libido

Je libido verhogen kun je simpel en snel realiseren middels volgend stappenplan.

  1. Zorg dat je relatie met je partner goed is en zorg er tevens voor dat je voldoende tijd met elkaar kunt doorbrengen. Het is in deze belangrijk om voldoende uitgerust te zijn geen niet gestrest te zijn.

  2. Zorg voor voldoende beweging. Beweging is gezond voor je gezondheid, maar ook enorm bevorderlijk voor je libido. Om je libido te verhogen is dagelijks sporten aan te bevelen.

  3. Zorg dat je uit stressvolle situaties blijft en vermijd deze het liefst. Stress is slecht voor je gezondheid, en dus ook voor je libido.

  4. Eet libido verhogend voedsel: hieronder valt alle vette vissoorten zoals haring, ansjovis, zalm, forel enzovoort. Ook doet rauwe cacao wonderen! Chocolade met ten minste 70% cacao kun je best eten!

  5. Blijf actief tussen de lakens en ga vrijpartijen ook zeker niet uit de weg. Door het te blijven doen, blijft je lichaam testosteron aanmaken wat erg bevorderlijk is voor het libido.

Volg bovenstaande stappen op en merk zelf wat het wel niet allemaal voor je kan doen. Om meer effect te behalen, kun je overwegen om een libido kuur te nemen. Dit is een 30 daagse kuur die helpt je libido weer op peil te krijgen.

 

Libidopil Bestellen

 

Voor meer info : http://www.libidoverhogen.nl/libido-vrouw-verhogen

Gerelateerde artikelen

Coach gezocht in Deventer

Rollator kopen

Wat je moet weten over een kunstgebit