One way research

//Herken de symptomen van een hernia en kies een geschikte behandeling

Gezondheid | | 14. juni, 2018

Er zijn heel wat mensen die dagelijks last hebben van rugklachten. Dit hoeft niet altijd meteen ernstig te zijn. Het is wanneer de pijn ondraaglijk is dat er alarmbellen afgaan. Heeft u pijn of een tintelend/doof gevoel in een been of onder de knie? Verergerde pijn tijdens het niezen, hoesten of in bepaalde houdingen? Of ontstaat er krachtsverlies in het been of een lage rugpijn? Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties waarbij een hernia behandeling een uitkomst kan zijn. Het is voor alle situaties aan te bevelen om een gespecialiseerde partij in te schakelen, zoals Chiropractie Munksgaard. Hier kan namelijk op een professionele manier gekeken worden naar ernst van de klacht om zodoende een behandeltraject op maat samen te stellen en tips voor het voorkomen van een hernia te geven.

Spinale Decompressie Therapie: een succesvolle oplossing voor een hernia behandeling

Heeft al gehoord over Spinale Decompressie Therapie als behandeling bij een hernia? Deze therapie is geschikt voor volwassenen enwordt u aangeboden bij Chiropractie Munksgaard. Tijdens deze hernia behandeling staat het creëren van ruimte tussen de rugwervels centraal. Hierdoor kan uw tussenwervelschijf vocht, voedingsstoffen en zuurstof opnemen. De behandeling kunt u regelmatig ondergaan, waardoor uw tussenwervelschijven verstevigen en de druk op uw zenuwen afneemt. Een effectieve hernia behandeling: dat is waar Spinale Decompressie Therapie bij Chiropractie Munksgaard voor staat. Want uit Nederlands onderzoek blijkt dat er een verbetering plaats heeft gevonden bij 96% van de patiënten en dat bij zelfs 76% de klachten volledig zijn verdwenen!

Een hernia behandeling: veel meer dan enkel een behandeling

De professionals van Chiropractie Munksgaard helpen u bij een spoedig herstel van al uw rugklachten. Daarom zorgen we voor een intensieve begeleiding tijdens de behandeling. Niet alleen wordt er tijdens uw hernia behandeling gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. U ontvangt naast een behandeling op maat ergonomische adviezen, algemene gezondheidsadviezen en specifieke oefeningen. Hiermee wordt het herstel zoveel mogelijk bespoedigd. Professionele begeleiding, bovenop een persoonlijk behandelplan, dat wil toch iedereen? Schakel daarom het gedreven en ervaren team in van Chiropractie Munksgaard en plan het eerste kennismakingsgesprek in. Loop niet langer met pijn rond en kies voor een effectieve hernia behandeling!

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top