One way research

//De LASIK methode enkel uitgevoerd door ervaren oogartsen

Gezondheid | | 11. juni, 2018

Liggen er plannen om uw ogen te laten laseren door de LASIK methode? Dan wilt u er zeker van zijn dat dit louter wordt uitgevoerd door ervaren artsen. Kies daarom voor Refractiecentrum Haaglanden. Deze specialist in oogheelkundige zorg, werkt enkel met ervaren oogartsen om de beste zorg te kunnen bieden. Elk oog is anders en dat vraagt om een unieke behandelmethode. Geen enkele LASIK behandeling is daarom hetzelfde. In een persoonlijk intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Of de LASIK behandeling voor u geschikt is hangt namelijk af van de sterkte of cilinderafwijking die u wilt laten corrigeren. U kunt bij deze specialist terecht voor het behandelen van bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking.

Deze sterktes worden behandeld met een LASIK behandeling

Als u verziend bent en een leesbril heeft, of bijziend bent en een bril of lenzen heeft om ook in de verte scherp te zien, kan het dat u wellicht een cilinderafwijking heeft, die kan worden behandeld door middel van ooglaseren met de LASIK methode. Het is hierbij echter wel belangrijk om te weten dat deze enkel effectief is bij bepaalde sterktes. De richtlijnen voor de LASIK methode stellen dat deze bijziendheid tot -8 D, verziendheid tot +4 D en een cilinderafwijking tot +6 D kan worden gecorrigeerd. Refractiecentrum Haaglanden kijkt kritisch naar deze richtlijnen. Zij hanteren een marge van maximaal -6 à 7 D voor bijziendheid, tot +3 D bij verziendheid en tot 3,5 bij een cilinderafwijking. In een persoonlijk gesprek bepaalt een ervaren oogarts of u gebruik kunt maken van de LASIK behandeling.

Zo werkt ooglaseren door middel van de LASIK methode

Bent u eigenlijk wel een beetje klaar met het dragen van uw bril? Of vindt u het vervelend om dagelijks die lenzen in en uit te doen? Dan is het kiezen voor een gepersonaliseerde ooglaserbehandeling via de LASIK methode door Refractiecentrum Haaglanden een goede optie. Tijdens het uitvoeren van de LASIK methode wordt het oog verdooft met oogdruppels, waarna een hoornvliesflapje wordt gemaakt. Dat is meestal 0,16 of 0,18 mm groot en wordt zo gemaakt dat deze scharniert naar één kant. Daarna volgt de laserbehandeling met een Excimer laser of Femtosecond laser. Deze methode wordt veruit het meeste gebruikt om ogen met een gemiddelde bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking te corrigeren.

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top