Blogger
Image default
Gezondheid

Compensatie bij een ooglidcorrectie door zorgverzekeraars in 2015.

De ooglidcorrectie kosten kunnen  aanzienlijke oplopen, daarom is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe het zit met compensatie bij een ingreep. Om aanspraak te maken op een compensatie door zorgverzekeraar  moet men aan bepaalde vereisten voldoen.  Je wordt alleen maar in bepaalde  gevallen vergoed, in dit artikel zullen we het hebben over waaraan men moet voldoen om een compensatie te kunnen ontvangen voor deze ingreep.

 

 Zoals hierboven  al aangehaald, kan de ooglidcorrectie prijs wel eens serieus oplopen, de prijzen voor deze ingreep kunnen variëren vanaf  €650 tot meer dan €1200.  Daarom is het toch wel belangrijk om een  goed inzicht te hebben of je al dan niet in aanmerking gaat komen voor een compensatie en wat de hoeveelheid hier van is.

Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een vergoeding moet men aan een aantal strenge voorwaarden voldoen. Eerst en vooral verkrijg je nooit een  compensatie als je in het bezit bent van een  basisverzekering.  Voordat men aan deze operatie begint moet men  ook altijd een verwijzing ontvangen hebben van de huisarts. Verzekeraars stellen bepaalde eisen waar men aan moet voldoen, deze verschillen natuurlijk per zorgverzekeraar. Een voorbeeld hiervan is dat de oogleden aan een opgegeven aantal millimeter over de wimpers moet vallen. De condities waar je aan moet voldoen kan je altijd terug vinden in de polisvoorwaarden van de desbetreffende  zorgverzekeraar.  Indien men spreekt over een cosmetische ooglidcorrectie kan je zo goed als nooit recht hebben op een vergoeding.

Waarom zou je voor een ooglidcorrectie gaan?  Er zijn tal van voordelen waardoor je na de ingreep  er beter uitziet. Dankzij deze ingreep zie je er natuurlijk jonger uit, bij Faceland zorgen ze ook altijd dat er foto’s gemaakt worden van voor en na de ingreep en dan merk je dus direct het verschil.  Ook  zorgt een oogcorrectie lid ervoor dat je een fitte jonge blik hebt, bij hangende oogleden geef je  natuurlijk een meer vermoeide indruk.

Voor meer info : http://www.faceland.nl