One way research

// >> Gezondheid

De beste verloskundige zit in Nijmegen west
| 8. juli, 2021

Voor, tijdens en na de zwangerschap komt er veel op je af. Dat geldt zeker als jij je eerste kindje krijgt. De beste verloskundige in Nijmegen West helpt je graag om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de verschillende fasen van de zwangerschap, de bevalling en de zorg voor je kindje.Je hoeft nog niet zwanger te zijn om je bij ons in te schrijven. We helpen begeleiden met de zwangerschap, maar ook met de zwangerschapswens. Voor iedere vrouw is dat een nieuwe ervaring. Eenieder reageert daar anders op en bereiden zich er ook anders op. Zwanger raken kan voor het gros van de vrouw heel makkelijk zijn. Maar dan heb je weer de vrouwen bij wie dat heel moeilijk gaat. Daar komen we dan bij kijken en helpen begeleiden. Zwanger zijn kan heel mooi zijn, want aan het eind heb je gewoon waar je maanden naar uit hebt zitten kijken.

Wat biedt de verloskundige in Nijmegen west aan.

De verloskundige in Nijmegen west biedt niet alleen adviezen aan en helpen ook niet alleen tijdens de zwangerschap. Maar we helpen graag met de baby, s wanneer die er zijn. De moeder weer sterk en fit te maken na de bevalling. Verloskundig praktijk in Nijmegen west helpt je graag om je zorgen weg te nemen. We plannen regelmatig controles in zodat je zeker weet dat alles goed gaat met je kindje. Bij elke afspraak kan een gratis echo gemaakt worden zodat jij je kindje kan zien. Tevens biedt de verloskundigenpraktijk in Nijmegen West begeleiding aan tijdens en na de bevalling. Zo wordt je altijd goed geholpen.De bevalling is voor de meeste vrouwen en partners één van de meest bijzondere en indrukwekkende gebeurtenissen in het leven.Je weet niet wat je kunt verwachten, wat het extra spannend maakt. Door je zo goed mogelijk voor te bereiden kan deze spanning wat minder worden. Hierbij helpen we jullie door naar behoefte informatie te geven.

We helpen u met de juiste planning.

Hoewel je nooit kunt voorspellen hoe een bevalling verloopt, kun je in het geboorteplan aan ons en aan andere zorgverleners laten weten wat jullie belangrijk vinden. Ook is het een manier om samen met je partner te ontdekken wat jullie ideeën en wensen zijn en hoe je graag begeleid wilt worden tijdens de bevalling.Hoe de bevalling start en hoe deze gaat verlopen, blijft een vraag die pas beantwoord kan worden nadat je bevallen bent.En daar komen we u tegemoet. De verloskundige in Nijmegen west help u bij elk gemaakte stap.Personal trainer Groningen heeft plek voor u
| 14. april, 2021

Wat is de beste manier om fit te blijven? Neem ervaren personal trainer Groningen in dienst. Deze trainer heeft veel ervaring in het fit houden van mensen. Tijdens de coronaperiode is het wel moeilijk om fit te blijven. Er is vaak niet genoeg motivatie om te gaan trainen. Dit mag geen reden zijn om jouw gezondheid te verwaarlozen. We willen daarom dan ook dat er meerdere mensen zich inzetten om iedereen fit te krijgen. Personal trainer Groningen weet dat dit zeker mogelijk is. Kijk even rond op het internet en schrijf je snel in zodat jij ook snel kunt beginnen met trainen.

Fit worden gaat eenvoudig

Personal trainer Groningen heeft veel te maken met mensen die geen zin hebben in het trainen van hun lichaam. Het is ook lastig om in deze periode aan de slag te gaan. Voor de trainer is dit niet het geval, hij heeft alle tijd en energie over om zoveel mogelijk resultaat te behalen. jij wilt ook zien dat jouw lichaam mooi fit is. Door dit te doen is het wel mogelijk om deze zaken goed geregeld te krijgen. We hebben wel meer hulp nodig om dit soort dingen vaker te doen. Met dingen bedoel ik het trainen in een parkje met personal trainer Groningen.

IK wil sterker worden

Ook voor kracht training is het mogelijk om contact op te nemen met personal trainer Groningen. Hij heeft verschillende fitnessapparaten klaar staan die u kunt gebruiken. Zo krijgt u kracht een echte boost. Sterker worden is het moeilijkste als het op fitness aankomt. Het is wel mogelijk door goede concentratie. Zorg er dan dus voor dat je met de juiste redenen contact op neemt met personal trainer Groningen. Dit komt omdat hij er niet van houdt om met personen te werken die niet serieus zijn. het fit worden en vooral het fit blijven moet wel echt hoog op jouw agenda staan.Snel aan de slag gaan met je stress in Apeldoorn
| 5. maart, 2021

Vervelende stress in Apeldoorn kan heel erg vervelend voor je zijn. Stress in Apeldoorn kan je hele leven overnemen wat je natuurlijk niet wil. Daarom is het erg belangrijk dat je er zo snel mogelijk mee aan de slag gaat. Het is natuurlijk moeilijk om ergens te beginnen als je stress in Apeldoorn hebt. Meestal als je al veel last hebt van stress wil je niet zo snel meer dingen gaan doen die potentieel meer stress in Apeldoorn kunnen opleiden. Toch is het een belangrijke stap om te maken. Als je namelijk sneller iets doet aan stress in Apeldoorn zal je er ook sneller vanaf zijn. Wat natuurlijk een heel fijn idee is.

Werk en thuissituatie

Stress in Apeldoorn kan van heel veel verschillende dingen komen. Vaak is het een combinatie van dingen. Er staat natuurlijk veel druk op mensen in hun dagelijks leven. Presteren is heel erg belangrijk. Dat kan natuurlijk voor veel stress in Apeldoorn lijden. Vaak weet je wel al een beetje waar je stress in Apeldoorn vandaan komt. Soms kan je van dit soort situaties afstand nemen. Zoals vervelende vrienden. Maar sommige dingen die stress in Apeldoorn opleveren kan je niet zo snel van weglopen. Zoals school of werk. Dan is het beter om hulp te zoeken met je stress in Apeldoorn. Dan zal je leren hoe je hier beter mee om kan gaan. Wat je waarschijnlijk heel erg zal helpen met je stress in Apeldoorn. Met je carrière kan het bijvoorbeeld goed helpen als je dit probeert los te laten als je niet meer op werk bent. Dat is natuurlijk lastig om te doen maar het kan je waarschijnlijk heel erg goed helpen. Het is dus belangrijk dat je er met iemand over praat. Zo zal je het snelst afkomen van je stress in Apeldoorn.Behandeling hielspoor, wat doet de chiropractor?
| 22. oktober, 2020

Wat is hielspoor?

Hielspoor (spina calcanei) begint meestal met een pijnlijk stekend gevoel onder de voet, in de hiel. Bij hielspoor is de voet overbelast, waardoor er scheurtjes in de pezen zijn ontstaan. Het lichaam reageert op overbelasting door met kalk de pezen te ‘versterken’. Het gevolg van deze reactie is hielspoor.

 

Hielspoor wordt (mede)veroorzaakt door:

  • Aangeboren voetafwijkingen, zoals platvoeten.
  • Overbelasting door sporten.
  • Knellende schoenen.
  • langdurig stilstaan.
  • Leeftijd. Tussen het 40ste en 60ste jaar is er meer kans op hielspoor.
  • Overgewicht.

 
Het pijnlijke stijve gevoel in de voet is het ergst na een periode van rust, bijvoorbeeld na het slapen. Het is ook pijnlijk bij het lopen. Door deze pijn te compenseren, of ‘op te vangen’ kan er meer spanning op andere lichaamsdelen ontstaan, wat weer leidt tot andere pijnklachten.
Het is daarom van belang om op tijd aan een behandeling te beginnen.

 

Behandeling hielspoor

Hielspoor kan spontaan ontstaan, maar verdwijnt meestal niet spontaan. Er is een aantal manieren om zelf de pijn te verminderen en het herstel te bevorderen al voordat u naar de chiropractor gaat. 

Het herstel kunt u zelf ondersteunen door onder meer gewicht te verliezen, als u overgewicht heeft. Door gewichtsverlies zal de druk op de hiel afnemen. Ook door schoenen te dragen met een schokdempende zool en door speciale inlegzooltjes te gebruiken, kan de pijn verminderen. Aangezien hielspoor wordt veroorzaakt door overbelasting is rust nemen hierbij essentieel. Verder is het belangrijk om dagelijks rekoefeningen te doen.

 

Behandeling hielspoor door de chiropractor

De kennismaking met de chiropractor zal bestaan uit een aantal vragen over uw pijnklachten en uw algemene gezondheid. Meestal vindt hierna een neurologisch en orthopedisch onderzoek plaats. Als blijkt dat uw klachten daadwerkelijk door hielspoor worden veroorzaakt, zal de chiropractor samen met u een behandelplan opstellen.

De chiropractische behandelingen die bij hielspoor worden toegepast bestaan onder meer uit frictietechnieken. Bij frictietechnieken wordt de enkel gemanipuleerd, zodat het enkelgewricht weer vrij en pijnloos kan bewegen. De spieren in en kuit en voet worden ook behandeld. Door de behandeling aan voet- en kuitspieren neemt de spanning van de peesplaat af. U zult lichamelijke oefeningen meekrijgen om ook thuis aan uw herstel te werken.

Coach gezocht in Deventer
| 12. maart, 2019

Op zoek naar een goede coach in Deventer? Eentje die u kan begeleiden bij verschillende problemen waar u in het dagelijkse leven tegenaan loopt? Dan zijn wij het perfecte bedrijf voor u. Of u nou problemen heeft in uw relatie, op uw werk of als u het allemaal even niet meer ziet zitten. Dan kan een goede coach soms een verademing zijn. U krijgt namelijk allerlei goede tips van uw begeleider zodat u het leven allemaal weer zonniger inziet. U zult al na enkele sessies merken dat u een sterke vooruitgang boekt. De snelheid is natuurlijk altijd afhankelijk van het probleem waar u mee zit. Het ene is namelijk net iets sneller opgelost als het andere.

Met welke problemen kan ik er allemaal terecht?

Binnen ons bedrijf hebben we een groot scala aan verschillende coaches die u kunnen begeleiden bij verschillende problemen. De meest voorkomende zijn vermoeidheid en stress. Dit wordt met name veroorzaakt als mensen veel druk op hun werk of in hun relatie ervaren. Dit zijn namelijk aspecten in het leven die altijd aanwezig zijn en waar u, meestal, dagelijks mee te maken krijgt. Ook voor verschillende angsten en andere problemen kunt u uitstekend bij ons terecht. Doordat onze coaches altijd de verplichte scholingen volgen blijven ze ten alle tijden goed op hoogte van de laatste ontwikkeling die spelen in de geestelijke zorg.

Hoe lang duurt een traject?

Dit is een erg goede vraag. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk van uw klachten af. Echter is het belangrijk goed te bekijken wat voor klachten u heeft. De meeste klachten zijn na 6 tot 8 coaching gesprekken afgerond. Vaak plannen wij dan 6 maand na dato nog eenmaal een gesprek in om te beoordelen of de klachten ook volledig zijn verdwenen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze. Bekijk dan onze website.

 

 

 

 

 

 

 Voor meer info :

Hoe werkt acupunctuur in Zaandam?
| 28. september, 2018

Als men denkt aan acupunctuur in Zaandam, dan is het eerste wat men voor zich ziet waarschijnlijk een groot aantal naalden die zeer willekeurig in het lichaam worden gestopt. Het zou veel pijn doen, ongemakkelijk zijn en daarnaast ook totaal niet helpen. Al deze dingen zijn op niets gebaseerd, want acupunctuur in Zaandam is wel degelijk iets wat de oplossing kan zijn voor veel problemen. We hebben zojuist al aangegeven dat acupunctuur in Zaandam veel wordt ingezet bij mensen die veel stress hebben, die last hebben van bepaalde spijsverteringsproblemen of die pijn hebben waar de dokter niets meer aan kan doen. Bij acupunctuur in Zaandam wordt er inderdaad gewerkt met speciale naalden. Deze naalden worden tijdens de acupunctuur sessie in Zaandam heel zorgvuldig op speciale plekken in het lichaam aangebracht en dit is vooraf dan ook nauwkeurig bepaald door de specialist. Het is dan ook niet zo dat elke naald bij iedereen op dezelfde plek zit. Als jij bijvoorbeeld hoort van iemand dat hij of zij een naald in haar nek had, maar jij hebt dit niet, dan hoef jij je hierover echt geen zorgen te maken. Bij acupunctuur in Zaandam kijken we namelijk eerst waar de naald echt in moet en vervolgens gaan we pas over tot het plaatsen van de naalden. Het idee achter acupunctuur in Zaandam is eigenlijk heel eenvoudig en goed te verklaren. Er wordt namelijk vanuit gegaan dat er verschillende energiebanen in het lichaam zijn en door bepaalde omstandigheden zijn deze geblokkeerd. Ben jij erg nieuwsgierig geworden naar een acupunctuurbehandeling in Zaandam en heb jij aan de hand van deze tekst nog een aantal dringende vragen over deze bijzondere vorm van alternatieve geneeswijze? Kijkt u dan eens gerust op onze website, waar wij nog veel meer informatie over acupunctuur in Zaandam hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze kliniek, zodat u eens een afspraak bij ons kunt maken.

 Voor meer info :

Wat je moet weten over een kunstgebit
| 17. januari, 2018

Iedereen kan een andere oorzaak hebben waardoor je bent begonnen met dit artikel te lezen, maar allemaal met dezelfde reden: je bent op zoek naar meer informatie over een kunstgebit. Ik dit artikel wordt de algemene basis informatie gegeven. Een gebitsprothese zorgt ervoor dat jij (weer) met een lach op je gezicht de straat op kunt, kunt praten met de medemens en breeduit kunt lachen. Ook wordt direct een algehele gedachte over het kunstgebit de wereld uit geholpen: kunstgebitten zijn écht niet alleen voor ouderen. 

Wanneer is een kunstgebit de juiste keuze?

Het exacte antwoord willen wij niet voor je bepalen, maar wel kunnen we een aantal situaties bespreken waarbij een kunstgebit zeker het overwegen waard is. Nogmaals, het hoeft niet per se voor ouderen of bejaarden te zijn. Sommige mensen hebben van nature een slecht gebit, waardoor er bij iedere tandarts controle weer problemen worden aangetroffen of veel en vaak last hebben van tanden en tandvlees. Ook is het mogelijk dat je een ongelukje hebt gehad, een nare val bijvoorbeeld, waarbij een of meerdere tanden zijn afgebroken of je ze helemaal bent verloren. Kortom, wanneer jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over je gebit en dit niet met ‘simpele’ behandelingen bij de tandarts of orthodonthist kunt verhelpen, lees dan inderdaad nog even verder. 

De kosten

Een vraag rondom kunstgebitten die veel aan de online zoekmachines wordt gesteld, is hoe veel een kunstgebit nou eigenlijk kost. Dit is, net als bijvoorbeeld een beugelbehandeling, niet exact te beantwoorden. De kosten zijn afhankelijk van jouw huidige gebit, jouw toekomstige gebit en jouw wensen. Zo zijn er namelijk verschillen in een gedeeltelijk of volledig gebit, soorten verzekeringen en vergoedingen en bijkomende behandelingen die nodig zijn voor jouw gebit. Een volledige prothese wordt in de meeste gevallen voor drie kwart vergoed door de basis zorgverzekering. Bij gedeeltelijke protheses zit dat anders. Wat een aanvullende verzekering hierin kan betekenen verschilt ook weer. 

Aanvullende weetjes

Bij de keuze voor een kunstgebit komen meerdere dingen kijken. Zo moeten (enkele van) je tanden natuurlijk worden getrokken, wat ook een grote stap is. Hierna moet je mond enige tijd herstellen. Daarnaast duurt het even voor jouw kunstgebit gemaakt is, het is namelijk maatwerk. Voor deze tussenliggende periode bestaan er tijdelijke – of noodkunstgebitten. Hierdoor kan je schaamteloos de straat op én kan je alvast wennen aan een prothese. 

Concluderend is een kunstgebit maatwerk, net als dat jouw eigen gebit uniek is. De kosten, mogelijkheden en resultaten zijn dus afhankelijk van zo veel factoren. Met dit artikel heb je de basisinformatie. Voor persoonlijk advies zou ik toch echt naar de specialist in kunstgebitten stappen. Veel succes met de weg naar een nieuwe glimlach! 

 

Voor meer info :

Online coaching sessie voor uzelf of uw team
| 4. januari, 2018

Online coaching

Ben je geïnteresseerd in online coaching voor u zelf of uw team? Dit kan bij verschillende bedrijven die zich hierin hebben gespecialiseerd! Online coaching doe je vooral wanneer je bijvoorbeeld ergens onzeker over bent of wanneer je bijvoorbeeld meer bewust wilt zijn van de keuzes die je maakt. Wanneer we goed kijken naar ons als persoon en kritisch denken, weten we vaak wel wat waaraan ligt, maar het is altijd fijn om iemand te hebben die je een stuk de goede richting op kan wijzen. Online coaching draait helemaal om jou. Je krijgt een eigen coach die ervoor zorgt dat je weer gaat vinden waar je naar opzoek was. Het is cruciaal om jezelf goed te kennen voordat je weet wat er fout gaat, hier ligt de focus dan ook goed op. Ook aan vertrouwen wordt gewerkt, je vaardigheden worden naar voren gebracht zodat je zelfverzekerder wordt. Door vaardigheden goed naar voren te brengen haal je het beste uit jezelf. Daarnaast kom je weer helemaal tot jezelf wanneer je jezelf weer hebt herontdekt.

Online aanmelden

Online coaching is dus gemakkelijk online te vinden. Kijk goed naar de bedrijven, het is fijner om met mensen te praten die hier veel verstand van hebben en weten waar ze over praten. Door middel van goede online coaching die geheel bij je past, zal je merken dat je veel meer uit je schulp komt. Door middel van een speciale aanpak die het probleem verhelpt zorg je ervoor dat online coaching jou verder brengt. Ben je hierin geïnteresseerd? Dan kan je altijd online kijken voor meer informatie of meteen aan te melden voor een sessie!

Voor meer info : https://www.esprit-elan.nl/teamcoaching/

Ontevreden met je lichaam
| 8. december, 2017

Wanneer je niet tevreden bent met je lichaam kun je tegenwoordig van alles laten veranderen om wel tevreden te worden met je lichaam. Er zijn heel veel mogelijkheden om veranderingen aan te brengen aan je uiterlijk. JE kunt ervoor kiezen om een esthetische ingreep te nemen. Je wilt de ingreep doen omdat je iets wilt mooi maken aan jezelf wat je nu niet mooi vindt. Het is geen noodzaak dat je dit doet, je doet het alleen om je zelfbeeld te verbeteren. Hoe werkt het als je zo een ingreep wil doen? Je moet zelf bepalen wat voor behandeling je wilt laten doen. We nemen als voorbeeld je kin. Je kan je kin te groot of te klein vinden waardoor je je gezicht niet meer mooi vindt. Je kunt dan even langs de chirurg gaan om te vragen of hij hier iets aan zou kunnen veranderen. Je kunt iets aan jou kin laten doen, maar je zult eerst op een consult moeten. Je moet de klachten uitleggen aan de plastische chirurg. Deze bekijkt dan nauwkeurig wat er nodig is om jouw klachten weg te halen. Je kunt een kincorrectie laten doen. De kosten moet je vaak zelf betalen als je het voor je uiterlijk doet. Soms doen mensen het om medische redenen. Dan krijg je het soms nog weleens vergoed van de verzekering. Dit hangt natuurlijk geheel af van jouw verzekering. Als je op consult gaat kun je al je vragen stellen aan de chirurg. Er worden ook foto’s gemaakt van je kind om te kijken hoe de operatie het beste kan worden gedaan. Je kunt ook foto’s laten maken bij een kaakfysio. Een kaakfysio is hier best wel goed in.  Je kunt ook gewoon naar een kliniek gaan die gespecialiseerd is in kin correcties en hier een foto laten maken van je kin. Na het consult kan je een datum afspreken wanneer de operatie mag plaatsvinden. Het kan zijn dat dit een tijd duurt omdat er al veel mensen voor jou zijn. En als het geen noodzakelijke reden heeft dan zal jij moeten wachten op je beurt.

Voor meer info : http://www.orfeokliniek.nl

Buiten komen voor voldoende vitamine D
| 14. november, 2017

Ons lichaam heeft vitamine D nodig om calcium uit voeding te kunnen opnemen. Vitamine D speelt een belangrijke rol voor de groei en het stevig houden van onze tanden en onze botten. Zo helpt vitamine D bij het voorkomen van botontkalking en verlaagt het het risico op osteoporose. Daarnaast zorgt het voor een goede werking van onze spieren en ons immuunsysteem. Een tekort aan vitamine D kan nare gevolgen hebben. Bij kinderen kan het leiden tot afwijkingen in de groei en aan het skelet en bij volwassenen en ouderen kan een tekort op lange termijn voor botontkalking en spierzwakte zorgen. Daarom is het belangrijk dat we voldoende vitamine D opnemen, maar hoe doen we dat?

De belangrijkste bron waardoor ons lichaam aan vitamine D kan komen, is zonlicht. Onder invloed van de ultraviolette stralen uit zonlicht kan ons lichaam zelf vitamine D aanmaken. Om dit te kunnen, moet het zonlicht wel een bepaalde sterkt hebben. Blootstelling aan zonlicht is dus een belangrijke manier om voldoende vitamine D te hebben. Je kan ervoor zorgen door twee tot drie keer per week een kwartiertje of langer in de zon te komen. Vaker buiten komen kan op allerlei manieren: kies ervoor om naar het werk te wandelen of te fietsen, ga ’s middags voor een klein wandelingetje of zet je namiddag even op de tuin schommel. Voor kinderen is vitamine D dus nog belangrijker omdat ze dit nodig hebben voor een goede groei. Zie er dus op toe dat je kinderen vaak genoeg buitenkomen. Daar kan je voor zorgen door samen buiten met hen te spelen of buitenspeelgoed aan te schaffen. Buiten speeltoestellen slagen er altijd wel in om kinderen buiten te laten spelen en hun uren te kunnen amuseren. Daarnaast zijn dit ook altijd leuke ontspanningsmomenten voor zowel jou als je kinderen, zo doe je dus tweemaal goed voor jezelf. 

Voor meer info : https://www.buitenspeelgoed.nl/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top