One way research

// >> Gezondheid

Coach gezocht in Deventer
| 12. maart, 2019

Op zoek naar een goede coach in Deventer? Eentje die u kan begeleiden bij verschillende problemen waar u in het dagelijkse leven tegenaan loopt? Dan zijn wij het perfecte bedrijf voor u. Of u nou problemen heeft in uw relatie, op uw werk of als u het allemaal even niet meer ziet zitten. Dan kan een goede coach soms een verademing zijn. U krijgt namelijk allerlei goede tips van uw begeleider zodat u het leven allemaal weer zonniger inziet. U zult al na enkele sessies merken dat u een sterke vooruitgang boekt. De snelheid is natuurlijk altijd afhankelijk van het probleem waar u mee zit. Het ene is namelijk net iets sneller opgelost als het andere.

Met welke problemen kan ik er allemaal terecht?

Binnen ons bedrijf hebben we een groot scala aan verschillende coaches die u kunnen begeleiden bij verschillende problemen. De meest voorkomende zijn vermoeidheid en stress. Dit wordt met name veroorzaakt als mensen veel druk op hun werk of in hun relatie ervaren. Dit zijn namelijk aspecten in het leven die altijd aanwezig zijn en waar u, meestal, dagelijks mee te maken krijgt. Ook voor verschillende angsten en andere problemen kunt u uitstekend bij ons terecht. Doordat onze coaches altijd de verplichte scholingen volgen blijven ze ten alle tijden goed op hoogte van de laatste ontwikkeling die spelen in de geestelijke zorg.

Hoe lang duurt een traject?

Dit is een erg goede vraag. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk van uw klachten af. Echter is het belangrijk goed te bekijken wat voor klachten u heeft. De meeste klachten zijn na 6 tot 8 coaching gesprekken afgerond. Vaak plannen wij dan 6 maand na dato nog eenmaal een gesprek in om te beoordelen of de klachten ook volledig zijn verdwenen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze. Bekijk dan onze website.

 

 

 

 

 

 

 Voor meer info :

Hoe werkt acupunctuur in Zaandam?
| 28. september, 2018

Als men denkt aan acupunctuur in Zaandam, dan is het eerste wat men voor zich ziet waarschijnlijk een groot aantal naalden die zeer willekeurig in het lichaam worden gestopt. Het zou veel pijn doen, ongemakkelijk zijn en daarnaast ook totaal niet helpen. Al deze dingen zijn op niets gebaseerd, want acupunctuur in Zaandam is wel degelijk iets wat de oplossing kan zijn voor veel problemen. We hebben zojuist al aangegeven dat acupunctuur in Zaandam veel wordt ingezet bij mensen die veel stress hebben, die last hebben van bepaalde spijsverteringsproblemen of die pijn hebben waar de dokter niets meer aan kan doen. Bij acupunctuur in Zaandam wordt er inderdaad gewerkt met speciale naalden. Deze naalden worden tijdens de acupunctuur sessie in Zaandam heel zorgvuldig op speciale plekken in het lichaam aangebracht en dit is vooraf dan ook nauwkeurig bepaald door de specialist. Het is dan ook niet zo dat elke naald bij iedereen op dezelfde plek zit. Als jij bijvoorbeeld hoort van iemand dat hij of zij een naald in haar nek had, maar jij hebt dit niet, dan hoef jij je hierover echt geen zorgen te maken. Bij acupunctuur in Zaandam kijken we namelijk eerst waar de naald echt in moet en vervolgens gaan we pas over tot het plaatsen van de naalden. Het idee achter acupunctuur in Zaandam is eigenlijk heel eenvoudig en goed te verklaren. Er wordt namelijk vanuit gegaan dat er verschillende energiebanen in het lichaam zijn en door bepaalde omstandigheden zijn deze geblokkeerd. Ben jij erg nieuwsgierig geworden naar een acupunctuurbehandeling in Zaandam en heb jij aan de hand van deze tekst nog een aantal dringende vragen over deze bijzondere vorm van alternatieve geneeswijze? Kijkt u dan eens gerust op onze website, waar wij nog veel meer informatie over acupunctuur in Zaandam hebben staan. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze kliniek, zodat u eens een afspraak bij ons kunt maken.

 Voor meer info :

Verschillende klachten worden behandeld tijdens podotherapie in Dordrecht
| 31. juli, 2018

Loopt u al even rond met klachten? Kies bijvoorbeeld voor professionele behandeling bij Podotherapie Van der Nat. Heeft u al enige tijd voetproblemen? Dat is erg vervelend, maar u kunt voor podotherapie terecht bij de praktijk van Podotherapie van der Nat in Dordrecht of Barendrecht. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit een afwijkende werking van uw voeten of looppatroon. Bovendien is een behandeling voor een huid- of nagelaandoening ook mogelijk. Wist u dat een podotherapeut niet hetzelfde is als een podoloog? Een podotherapeut is vaker hoge opgeleid en ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici. De podotherapeuten in Dordrecht zijn in staat om een eigen podotherapie voor te stellen. Of u nu een podoloog of podotherapeut zoekt in de regio Dordrecht, bij Podotherapie van der Nat bent u verzekerd van een goede therapie.

Scherpe tarieven voor podotherapie in Dordrecht: kwaliteitsbehandeling verzekerd

Geen een klacht is hetzelfde. Daarom staat maatwerk altijd centraal. Heeft u veel last van pijn in uw voeten of benen? Dan is raadzaam om een afspraak te maken bij de podotherapeut. Nu is het begrijpelijk dat u zich afvraagt wat dat gaat kosten. Podotherapie van der Nat in Dordrecht hanteert scherpe tarieven voor podotherapie. U krijgt de beste zorg tegen de laagste prijs. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd doordat de podotherapeut is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast scherpe tarieven staat een persoonlijke aanpak centraal. Geen een klacht is namelijk hetzelfde. Wist u dat podotherapie ook vaak wordt vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen? Vraag dit wel na bij uw zorgverzekeraar om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan.  

Directe toegankelijkheid voor podotherapie in de regio Dordrecht

Geen lange wachttijden. Daar bent u van verzekerd. Tegenwoordig is het mogelijk om ook op eigen initiatief een afspraak te maken bij de podotherapeut. Podotherapie is voor iedereen toegankelijk. Een verwijzing van de (huis)arts is niet meer nodig om een bezoek te brengen aan de podotherapeut. Indien gewenst, kunt u altijd nog eerst een afspraak maken bij uw huisarts. Directe toegankelijkheid voor podotherapie in Dordrecht heeft voordelen. Zo komt u met voetklachten direct bij de specialist terecht. Er gaat geen lange tijd overheen totdat u kunt beginnen met het werken aan uw herstel. Uiteraard blijft de huisarts een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De podotherapeut blijft uw huisarts informeren, tenzij u specifiek aangeeft dat u dat niet wenst.  

Verminder pijnklachten op het werk met de juiste werkschoenen en veiligheidsschoenen
| 12. juli, 2018

Heb je tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden veel last van rug-, heup- en/of voetklachten? Omdat je continu moet staan of lopen? Kies dan voor zeer comfortabele (lichte) werkschoenen, oftewel veiligheidsschoenen, met een schokabsorberende hak. Hierdoor heb je geen last meer van je rug, heupen en/of voeten. Schoenen van Staal vindt het belangrijk dat de schoen veiligheid, deskundigheid, beweeglijkheid, ergonomie en comfort biedt tegen een scherpe prijs. In het assortiment vind je comfortabele werkschoenen die de nodige bescherming tegen beknellingen, vallende en scherpe voorwerpen en gevaarlijke stoffen bieden. In welke branche je ook werkzaam bent, bij de schoenenspecialist vind je zeker de ideale, comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen van de hoogste kwaliteit.

Ruim assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren

Kies uit diverse trendy merken bij Schoenen van Staal voor jouw wekschoenen en veiligheidsschoenen. Dit bedrijf biedt een ruime keuze aan voor mannen en vrouwen. Wist je, dat je naast een ruim assortiment trendy en sportieve veiligheidsschoenen ook voor je werkkleding terecht kunt bij de specialist? In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Apache, Quick, Python en Maxguard. Wanneer je jouw werkschoenen en werkkleding bij Schoenen van Staal bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is achteraf betalen mogelijk. Heb je 30 dagen retourrecht. Betaal je veilig online en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, een 100% tevredenheidsgarantie.  

Geen last meer van koude en vochtige voeten met goede werkschoenen en veiligheidsschoenen

Heb jij tijdens het werken vaak last van je voeten door de werkomstandigheden? Bekijk dan de kwaliteitscollectie van Schoenen van Staal en je vindt ongetwijfeld de werkschoenen of veiligheidsschoenen die je zoekt. De webwinkel biedt namelijk een uitgebreid aanbod heren- en dames werk- en veiligheidsschoenen. En wanneer je jouw werkschoenen of veiligheidsschoenen vandaag nog bestelt, dan loop je morgen nog veilig en hip op het werk. Lukt het je niet de juiste werkschoenen te vinden. Heb je hulp nodig? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice voor professioneel advies. Indien mogelijk komt er een pasbus bij je langs om te kijken welke schoenen en maat geschikt zijn voor jouw voeten.  

Volg een BHV cursus op maat voor uw bedrijf
| 15. juni, 2018

In elk bedrijf gaat het er anders aan toe. Zo worden in een bedrijf gevaarlijke stoffen gebruikt en krijgt een ander bedrijf veel klanten op bezoek. Het is daarom belangrijk om een BHV cursus te volgen die op maat gemaakt wordt voor uw bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Een BHV cursus door instructeurs met ervaring bij de ambulance en brandweer

Bent u van plan om uw medewerkers een BHV cursus te laten volgen? Is er momenteel niemand in dienst met een BHV diploma op zak? Of u wilt ze een cursus laten volgen omdat uw bedrijf is gegroeid en er niet meer te allen tijde een BHV’er aanwezig kan zijn? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.

Tijdens een BHV cursus leert u meer dan alleen Eerste Hulp verlenen

In ieder bedrijf is een BHV’er onmisbaar. Allereerst is het verplicht om een BHV’er in dienst te hebben, maar uiteraard geeft het ook u en uw werknemers een veilig gevoel. Kies daarom voor een BHV cursus in een uitgebreid trainingscentrum. Vaak wordt gedacht dat uw werknemers tijdens een BHV cursus enkel Eerste Hulp leren verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Herken de symptomen van een hernia en kies een geschikte behandeling
| 14. juni, 2018

Er zijn heel wat mensen die dagelijks last hebben van rugklachten. Dit hoeft niet altijd meteen ernstig te zijn. Het is wanneer de pijn ondraaglijk is dat er alarmbellen afgaan. Heeft u pijn of een tintelend/doof gevoel in een been of onder de knie? Verergerde pijn tijdens het niezen, hoesten of in bepaalde houdingen? Of ontstaat er krachtsverlies in het been of een lage rugpijn? Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties waarbij een hernia behandeling een uitkomst kan zijn. Het is voor alle situaties aan te bevelen om een gespecialiseerde partij in te schakelen, zoals Chiropractie Munksgaard. Hier kan namelijk op een professionele manier gekeken worden naar ernst van de klacht om zodoende een behandeltraject op maat samen te stellen en tips voor het voorkomen van een hernia te geven.

Spinale Decompressie Therapie: een succesvolle oplossing voor een hernia behandeling

Heeft al gehoord over Spinale Decompressie Therapie als behandeling bij een hernia? Deze therapie is geschikt voor volwassenen enwordt u aangeboden bij Chiropractie Munksgaard. Tijdens deze hernia behandeling staat het creëren van ruimte tussen de rugwervels centraal. Hierdoor kan uw tussenwervelschijf vocht, voedingsstoffen en zuurstof opnemen. De behandeling kunt u regelmatig ondergaan, waardoor uw tussenwervelschijven verstevigen en de druk op uw zenuwen afneemt. Een effectieve hernia behandeling: dat is waar Spinale Decompressie Therapie bij Chiropractie Munksgaard voor staat. Want uit Nederlands onderzoek blijkt dat er een verbetering plaats heeft gevonden bij 96% van de patiënten en dat bij zelfs 76% de klachten volledig zijn verdwenen!

Een hernia behandeling: veel meer dan enkel een behandeling

De professionals van Chiropractie Munksgaard helpen u bij een spoedig herstel van al uw rugklachten. Daarom zorgen we voor een intensieve begeleiding tijdens de behandeling. Niet alleen wordt er tijdens uw hernia behandeling gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. U ontvangt naast een behandeling op maat ergonomische adviezen, algemene gezondheidsadviezen en specifieke oefeningen. Hiermee wordt het herstel zoveel mogelijk bespoedigd. Professionele begeleiding, bovenop een persoonlijk behandelplan, dat wil toch iedereen? Schakel daarom het gedreven en ervaren team in van Chiropractie Munksgaard en plan het eerste kennismakingsgesprek in. Loop niet langer met pijn rond en kies voor een effectieve hernia behandeling!

De LASIK methode enkel uitgevoerd door ervaren oogartsen
| 11. juni, 2018

Liggen er plannen om uw ogen te laten laseren door de LASIK methode? Dan wilt u er zeker van zijn dat dit louter wordt uitgevoerd door ervaren artsen. Kies daarom voor Refractiecentrum Haaglanden. Deze specialist in oogheelkundige zorg, werkt enkel met ervaren oogartsen om de beste zorg te kunnen bieden. Elk oog is anders en dat vraagt om een unieke behandelmethode. Geen enkele LASIK behandeling is daarom hetzelfde. In een persoonlijk intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Of de LASIK behandeling voor u geschikt is hangt namelijk af van de sterkte of cilinderafwijking die u wilt laten corrigeren. U kunt bij deze specialist terecht voor het behandelen van bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking.

Deze sterktes worden behandeld met een LASIK behandeling

Als u verziend bent en een leesbril heeft, of bijziend bent en een bril of lenzen heeft om ook in de verte scherp te zien, kan het dat u wellicht een cilinderafwijking heeft, die kan worden behandeld door middel van ooglaseren met de LASIK methode. Het is hierbij echter wel belangrijk om te weten dat deze enkel effectief is bij bepaalde sterktes. De richtlijnen voor de LASIK methode stellen dat deze bijziendheid tot -8 D, verziendheid tot +4 D en een cilinderafwijking tot +6 D kan worden gecorrigeerd. Refractiecentrum Haaglanden kijkt kritisch naar deze richtlijnen. Zij hanteren een marge van maximaal -6 à 7 D voor bijziendheid, tot +3 D bij verziendheid en tot 3,5 bij een cilinderafwijking. In een persoonlijk gesprek bepaalt een ervaren oogarts of u gebruik kunt maken van de LASIK behandeling.

Zo werkt ooglaseren door middel van de LASIK methode

Bent u eigenlijk wel een beetje klaar met het dragen van uw bril? Of vindt u het vervelend om dagelijks die lenzen in en uit te doen? Dan is het kiezen voor een gepersonaliseerde ooglaserbehandeling via de LASIK methode door Refractiecentrum Haaglanden een goede optie. Tijdens het uitvoeren van de LASIK methode wordt het oog verdooft met oogdruppels, waarna een hoornvliesflapje wordt gemaakt. Dat is meestal 0,16 of 0,18 mm groot en wordt zo gemaakt dat deze scharniert naar één kant. Daarna volgt de laserbehandeling met een Excimer laser of Femtosecond laser. Deze methode wordt veruit het meeste gebruikt om ogen met een gemiddelde bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking te corrigeren.

Altijd de service die je verwacht bij de aanschaf van Aleppo zeep
| 19. april, 2018

Het is ideaal om online producten te bestellen, die daarna bij je thuis worden bezorgd. Het bespaart de tijd die je misschien helemaal niet hebt. Omdat je bijvoorbeeld moet werken overdag. , wat vaak ontbreekt bij webshops is persoonlijke aandacht. Deze persoonlijke aandacht ontvang je namelijk wel in een fysieke winkel, waar medewerkers je kunnen helpen en adviseren waar nodig. Toch is er een winkel die deze persoonlijke aandacht ook online biedt: Olijverie. Hier kun je online verzorgingsproducten, zoals Aleppo zeep, kopen. Heb je advies nodig of heb je een vraag? Dan kun je altijd nog bij een van de medewerkers terecht. Zij helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.

Aleppo zeep en vele andere verzorgingsproducten en accessoires bestel je online

Kan jouw huid wel wat extra aandacht gebruiken? Verwen deze dan eens flink met Aleppo zeep! Wat aanvullende producten zorgen voor een nog beter resultaat. Bij Olijverie vind je niet alleen een groot assortiment aan Aleppo zeep en vele andere verzorgingsproducten. Nee, je kunt hier prachtige handdoeken, hamamdoeken en allerlei accessoires voor in de badkamer of de keuken aanschaffen. Daarmee geef je jouw hele woning direct een opfrisbeurt en een nieuwe uitstraling. Vergeet dus niet een mooi zeepbakje of een ander leuk accessoire te bestellen als je jouw favoriete Aleppo zeep gaat bestellen in de webshop.

Aleppo zeep kopen: keuze uit een zeer ruim assortiment

Het is heerlijk en goed voor je huid om je te reinigen met Aleppo zeep of een andere zeep van de Olijverie. Als je deze soorten zeep in de webshop koopt, dan heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment. Zo vind je namelijk gegarandeerd jouw favoriete geur. Wat denk je van rustgevende lavendel of verkwikkende orange blossom? Of ga terug in de tijd met de zeep van grand-mère of ga voor natuurlijk olive laurel. Wist je dat je ook kunt kiezen tussen harde zeep en vloeibare zeep? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, jouw favoriete Aleppo zeep op basis van olijfolie kun je het beste kopen bij een online specialist.

 

Buikklachten van uw kind verminderen? Schakel een ervaren kinderdiëtist in
| 22. maart, 2018

Komt uw kind maar niet van zijn of haar buikklachten af, door bijvoorbeeld een moeilijke stoelgang? Dan is het verstandig om een kinderdiëtist in te schakelen. Voor uw kind wordt een persoonlijk voedingsplan opgezet. Kinderen dienen namelijk voldoende vitaminen, mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten binnen te krijgen om zich goed te ontwikkelen. Echter kan het zo zijn dat uw kind last heeft van een allergie of andere aandoening aan de darmen waardoor hij of zij vaak te maken heeft met buikpijn of last heeft van een moeilijke stoelgang. Door een goede voeding kunnen deze klachten worden verminderd of verdwijnen. De kinderdiëtist van Diëtistenpraktijk De Voedietist helpt u en uw kind hiermee door een dieetplan op te stellen. Aan de hand van dit plan krijgt uw kind de juiste voeding binnen.

Voorspoedig herstellen na operaties met hulp van de kinderdiëtist

Bij de operatie van u of uw kind is het raadzaam om een kinderdiëtist of reguliere voedingsconsulente in te zetten. De voedingsdeskundigen van Diëtistenpraktijk De Voedietist zijn hierin gespecialiseerd. Een operatie vraagt veel van lichaam en geest en daarom is het van belang dat u zich goed voorbereid. Een goede voeding is een cruciaal onderdeel van deze voorbereiding. Dit vermindert namelijk de kans op complicaties tijdens en na de operatie en bevordert het herstel. Een kinderdiëtist of reguliere diëtist helpt u hierbij. Zij begeleiden u of uw kind en houden hierbij rekening met uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik en sociale situatie. Hierdoor weet u zeker dat u goed bent voorbereid op de operatie en ook na de ingreep weet wat u moet eten om spoedig te herstellen.

Heeft uw kind PDS? De kinderdiëtist helpt u graag

Diëtistenpraktijk De Voedietist hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van professionele voedingsadviezen en hierdoor zeer bekend met het Prikkelbare Darm Syndroom, ook wel PDS. Wanneer uw kind last heeft van PDS betekent dit dat er een verstoring van de functie van het maag-darmkanaal, en met name van de dikke darm, is. Deze kenmerkt zich door buikpijn, buikkrampen, problemen met de stoelgang, een opgezette buik of winderigheid door gasvorming. De juiste voeding heeft invloed hierop en kan ervoor zorgen dat uw kind minder last heeft van de bovenstaande klachten. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de kinderdiëtist van Diëtistenpraktijk De Voedietist.

Voor meer info :

Wat je moet weten over een kunstgebit
| 17. januari, 2018

Iedereen kan een andere oorzaak hebben waardoor je bent begonnen met dit artikel te lezen, maar allemaal met dezelfde reden: je bent op zoek naar meer informatie over een kunstgebit. Ik dit artikel wordt de algemene basis informatie gegeven. Een gebitsprothese zorgt ervoor dat jij (weer) met een lach op je gezicht de straat op kunt, kunt praten met de medemens en breeduit kunt lachen. Ook wordt direct een algehele gedachte over het kunstgebit de wereld uit geholpen: kunstgebitten zijn écht niet alleen voor ouderen. 

Wanneer is een kunstgebit de juiste keuze?

Het exacte antwoord willen wij niet voor je bepalen, maar wel kunnen we een aantal situaties bespreken waarbij een kunstgebit zeker het overwegen waard is. Nogmaals, het hoeft niet per se voor ouderen of bejaarden te zijn. Sommige mensen hebben van nature een slecht gebit, waardoor er bij iedere tandarts controle weer problemen worden aangetroffen of veel en vaak last hebben van tanden en tandvlees. Ook is het mogelijk dat je een ongelukje hebt gehad, een nare val bijvoorbeeld, waarbij een of meerdere tanden zijn afgebroken of je ze helemaal bent verloren. Kortom, wanneer jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over je gebit en dit niet met ‘simpele’ behandelingen bij de tandarts of orthodonthist kunt verhelpen, lees dan inderdaad nog even verder. 

De kosten

Een vraag rondom kunstgebitten die veel aan de online zoekmachines wordt gesteld, is hoe veel een kunstgebit nou eigenlijk kost. Dit is, net als bijvoorbeeld een beugelbehandeling, niet exact te beantwoorden. De kosten zijn afhankelijk van jouw huidige gebit, jouw toekomstige gebit en jouw wensen. Zo zijn er namelijk verschillen in een gedeeltelijk of volledig gebit, soorten verzekeringen en vergoedingen en bijkomende behandelingen die nodig zijn voor jouw gebit. Een volledige prothese wordt in de meeste gevallen voor drie kwart vergoed door de basis zorgverzekering. Bij gedeeltelijke protheses zit dat anders. Wat een aanvullende verzekering hierin kan betekenen verschilt ook weer. 

Aanvullende weetjes

Bij de keuze voor een kunstgebit komen meerdere dingen kijken. Zo moeten (enkele van) je tanden natuurlijk worden getrokken, wat ook een grote stap is. Hierna moet je mond enige tijd herstellen. Daarnaast duurt het even voor jouw kunstgebit gemaakt is, het is namelijk maatwerk. Voor deze tussenliggende periode bestaan er tijdelijke – of noodkunstgebitten. Hierdoor kan je schaamteloos de straat op én kan je alvast wennen aan een prothese. 

Concluderend is een kunstgebit maatwerk, net als dat jouw eigen gebit uniek is. De kosten, mogelijkheden en resultaten zijn dus afhankelijk van zo veel factoren. Met dit artikel heb je de basisinformatie. Voor persoonlijk advies zou ik toch echt naar de specialist in kunstgebitten stappen. Veel succes met de weg naar een nieuwe glimlach! 

 

Voor meer info :
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top