Blogger
Image default
Financieel

Wanneer een incassobureau voor particulieren inschakelen?

Incassobureau voor particulieren

Indien u een internet bestelling gedaan heeft maar er wordt helemaalniets geleverd. Dan kan u bij een incassobureau voor particulieren terecht. Het gebeurt heel vaak dat mensen via internet een bestelling doen. Deze vervolgens afrekenen maar niets geleverd krijgen. Als een webwinkel dan niet meer thuis geeft, is er een problematische situatie. Dit hoort natuurlijk niet! Wanneer er vervolgens ook niets terugbetaald wordt, blijft de webshop  eigenaar ingebreke. Op dat punt kun je een particuliere incasso uit laten voeren.

Hoe alles in zijn werk gaat bij een incassobureau voor particulieren

Er wordt door Bill snel een brief verstuurd naar de debiteur. Daarin wordt vermeld wat en wanneer voldaan zal moeten worden. Met uw debiteur kan wellicht nog een betalingsregeling afgesproken worden. Dit is eigenlijk voor alle partijen beter. Naar de rechter gaan, kost veel. Het griffierecht is de laatste jaren ontzettend hard om hoog gegaan. Om een dure procedure te voorkomen kan bijvoorbeeld via een betalingsregeling afbetaald worden. Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden. Ga voor een incassobureau voor particulieren http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

Gratis uw vordering indienen

De incassokosten conform de wet worden bij debiteur in rekening gebracht. Dit bedraagt een percentage van ongeveer 15%. Maar deze worden via een staffel berekend en worden lager als de hoofdsom hoger is. De btw over de kosten  worden dan tevens bij debiteur in rekening gebracht. Zo komen deze dan dus niet voor uw conto. Particuliere incasso opdrachten voeren wij uit geheel op basis van no cure no pay. Wat inhoudt dat …  Veel zekerheid en meestal geen kosten.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html