One way research

// >> Financieel

Kom langs bij dit verzekeringskantoor in Sint-Gillis-Waas
| 10. januari, 2020

Voor een onafhankelijk verzekeringskantoor in de regio van Sint-Gillis-Waas, een plaats dichtbij Sint-Niklaas, bent u van harte welkom bij Verzekeringen Roeland-De Munck. Als u graag advies wilt ontvangen over uw verzekeringen of over uw pensioenplan, dan helpen de medewerkers van dit kantoor u graag. Zij weten namelijk precies hoe u uw verzekeringen het beste regelt. Zo hoeft u niet alles zelf uit te zoeken en mag u vertrouwen op een kantoor met ervaring.

Vraag om advies bij uw persoonlijke verzekeringen

Als u advies, hulp of steun nodig heeft bij uw verzekeringen neemt u eenvoudigweg contact op met Verzekeringen Roeland-De Munck. Het is ook mogelijk om langs te gaan bij het kantoor om meteen met een medewerker te spreken. Ontdek bijvoorbeeld wat de mogelijkheden zijn het besparen van geld op uw verzekeringen, zonder dekking te verliezen. De medewerkers van Verzekeringen Roeland-De Munck zoeken samen met u uit waar u voor verzekerd wilt zijn en waarvoor niet, en geeft u advies over de verzekering die u kunt afsluiten. Woont u in de buurt van Sint-Gillis-Waas, ga dan vooral langs. Bij dit verzekeringskantoor gaat u makkelijk de verschillende verzekeringen op de markt na en kijkt u welke verzekeringen het beste bij uw situatie passen. Verzekeringen Roeland-De Munck heeft veel ervaring op het gebied van dekking en weet dus goed wat voor u geschikt is. U geeft zelf aan waar u naar zoekt en zorgt er zo voor dat u een goede en zo goedkoop mogelijke verzekering vindt.

Stel een pensioenplan op in samenspraak met een professional

U kunt ook bij Roeland-De Munck langs om een pensioenplan op te stellen. U maakt een afspraak met een expert om advies te ontvangen over uw pensioen en hoe u het beste te werk gaat om dit pensioen op te bouwen en te plannen. Het verzekeringskantoor garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid. De medewerkers staan voor u klaar.

https://vrdm.be/

Vraag om fiscaal advies bij belastingadviseurs in Den Haag
| 5. december, 2019

Voor particulieren en voor ondernemers is het advies van belastingadviseurs in Den Haag heel waardevol. Stel dat u een onderneming heeft, en u met grote fiscale vragen zit. Of u heeft als particulier een lastige belastingaangifte te doen, bijvoorbeeld na ontvangen van een erfenis. Voor al die gevallen staan Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag voor u klaar. Bij hen kunt u terecht voor al uw vragen rondom belastingzaken. Wilt u daar meer over weten? Lees dan gerust verder.

Passend advies van belastingadviseurs in Den Haag

Iedere situatie is uniek – en vraagt dus ook om een aanpak met veel zorg en aandacht. Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag helpt u met de lastigste fiscale vraagstukken. U profiteert van de jarenlange expertise en kennis van de adviseurs van dit bureau. Dat brengt niet alleen veel rust, maar betekent bovendien dat u veel tijd én geld kunt besparen. Met het advies van een fiscaal adviseur weet u zeker dat u optimaal profiteert van alle kortingen en voordelen die op uw situatie van toepassing zijn. En u weet ook zeker dat u in de toekomst niet voor onverwachte problemen komt te staan. Zeker als het om complexe zaken gaat is dat een hele geruststelling.

Van particulier tot ondernemer: profiteer van expertise

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag is een bekende en gerenommeerde partij, die u onafhankelijk belastingadvies kan geven. In veel gevallen verdient u de kosten van dit advies vanzelf terug, doordat u tijd bespaart en vaak ook nog voordeliger uit bent dan wanneer u zelf aan de slag moet met de belastingformulieren. Heeft u een prangende vraag over het invullen van uw belasting, of wilt u sparren over de toekomst? Met een belastingadviseur aan uw zijde haalt u altijd het meeste uit de situatie.

https://defiscalisten.nl/

Besteed uw financiële administratie uit aan deze accountant in Roosendaal
| 3. december, 2019

Een accountant in Roosendaal waar u terecht kunt voor het laten verzorgen van uw belastingaangifte tot en met uw volledige financiële administratie is WEA Accountants & Adviseurs Roosendaal. Voor een brede dienstverlening bent u bij dit kantoor aan het juiste adres. Hecht u daarnaast waarde aan een directe en persoonlijke benadering? Dan heeft u in dit kantoor een goede match gevonden. De medewerkers van dit kantoor zijn u graag van dienst met het zorgdragen voor uw financieel administratieve taken en denken bovendien graag met u mee op dit gebied.

Een accountant in Roosendaal met een uitgebreide dienstverlening

Bij deze accountant in Roosendaal kunt terecht als particulier, maar ook als ondernemer. WEA heeft de nodige expertise en vakkennis in huis om u op heel diverse gebieden hulp te bieden. Denkt u hierbij aan zaken gerelateerd aan accountancy, loonadministratie, financiële administratie, belastingaangiften, maar ook aan advies op bedrijfseconomische en fiscaal terrein. Daarbij staat u als mens en ondernemer centraal en wordt er met u meegedacht vanuit uw belangen. Heeft u bijvoorbeeld al een bestaand bedrijf en wilt u deze onderneming uitbreiden? Of bent u juist een startende ondernemer? De professionals van WEA staan u graag bij met bedrijfseconomisch advies toegespitst op uw onderneming.

Accountancy hulp gaat verder dan cijfers

Eén van de hoofdactiviteiten van deze accountant in Roosendaal vormt het opstellen van jaarrekeningen. Accountancy gaat echter verder dan alleen cijfers en daar heeft dit kantoor zeker oog voor. Er is aandacht voor bedrijven, mensen en wat er speelt. Ook voorbij de cijfers wordt er meegedacht in kansen, mogelijkheden en oplossingen. In alle gevallen kunt u rekenen op advies op maat; of het nu gaat om een complexe situatie of juist een relatief eenvoudige opdracht. Bent u benieuwd wat de specialisten van WEA voor u kunnen betekenen? Bezoek dan zeker de website en lees meer informatie.

https://wearoosendaal.nl/

Een hypotheekadviseur vlakbij Bergen op Zoom zonder commissie
| 25. november, 2019

Wanneer u op zoek bent naar een hypotheekadviseur in de regio Bergen op Zoom, weet u misschien al wat belangrijk voor u is. U hebt nagedacht over de eisen waaraan deze adviseur voor u moet voldoen. Of misschien nog helemaal niet en bent u eerst op zoek naar iets meer informatie over wat zo’n adviseur nu precies doet en hoe u een goede adviseur herkent. Voor veel mensen is het zeer belangrijk om te weten of een adviseur werkt op commissiebasis of niet. Hoe zit dat voor u? En wat zijn voor u de voor- en nadelen?

Waarom een hypotheekadviseur nabij Bergen op Zoom zonder commissie fijn kan zijn

Een hypotheekadviseur die op commissiebasis werkt, geniet vaak geen voorkeur bij klanten. Er zijn de afgelopen jaren al de nodige veranderingen gemaakt. Zo ontvangt een adviseur nooit meer commissie van de bank bij het afsluiten van een hypotheek. Dit komt de objectiviteit en kwaliteit ten goede, want er is immers geen prikkel meer voor de adviseur om het product te adviseren waar hij/zij het meeste aan verdient. Het kan echter nog wel voorkomen dat een adviseur met u op commissiebasis werkt: dat wat u betaalt afhankelijk is van bijvoorbeeld de hoogte van het hypotheekbedrag. De adviseur ontvangt in dat geval een percentage. Misschien hebt u hier geen moeite mee, maar aan de andere kant: als u een hogere hypotheek afsluit, stijgen de kosten van advies ineens ook. Is dat wat u wilt? Dat is uiteraard aan u om te betalen.

De hypotheekadviseur in regio Bergen op Zoom die u zoekt

Gelukkig is er altijd iets te kiezen, ook op het gebied van adviseurs. Zoekt u een hypotheekadviseur in regio Bergen op Zoom die werkt zonder commissie, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Baas Assurantiën. Maak altijd eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of de adviseur van uw keuze echt goed bij u past.

https://baasassurantien.nl/hypotheek/

Als starter een woning kopen door een hypotheek af te sluiten in regio Helmond
| 11. oktober, 2018

Heeft u al eens van de startershypotheek gehoord? Als starter kunt u hiermee een woning kopen. Hierbij krijgt u een extra lening bovenop de hypotheek voor uw droomwoning in Helmond of omstreken. De hoogte van de starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente. Verder geven veel banken extra korting op de hypotheekrente. Hierbij loopt uw hypotheek met een vaste rentevoet van minimaal 15 jaar tot maximaal 30 jaar. Hierbij hoeft u de eerste drie jaar geen rente of aflossing te betalen. Bij Engel Financieel Advies wordt u geholpen bij het vinden van de best mogelijke hypotheek voor uw allereerste woning.

Ga een hypotheek aan voor een tweede woning bij een specialist nabij Helmond

Heeft u altijd al de droom gehad om een buitenverblijf in Frankrijk of Spanje te bezitten? Hiervoor gaat u een hypotheek aan bij de hypotheekadviseur in de omgeving van Helmond. Engel Financieel Advies helpt u graag bij het vinden van een juiste oplossing voor uw droomhuis. Bij het financieren van een tweede woning dient u wel eigen middelen in te brengen. Daarnaast is de rente niet aftrekbaar. Hiertegenover staat wel dat de eventuele huuropbrengsten niet worden belast. Engel Financieel Advies helpt u bij het zoeken naar de best mogelijke lening voor uw buitenverblijf uit het aanbod van verschillende banken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Krijg de voordeligste hypotheek voor het verbouwen van uw woning in Helmond of omstreken

Wilt u uw woning verbouwen? Of laat u een nieuwbouwwoning bouwen? Bij beide scenario’s is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor uw project in Helmond of omgeving. Bij Engel Financieel Advies in Boekel wordt u geholpen met het kiezen van de juiste hypotheek en ontvangt u betrouwbaar advies op maat. Wanneer u kiest voor een verbouwing is het ook mogelijk om deze te laten financieren door een kortlopend krediet en geniet u vaak van tal van subsidies. De financiële experts van Engel Financieel Advies vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden. Zo komt u tijdens de verbouwingen niet voor verrassingen te staan.

Betrouwbare hulp bij de verkoop van uw bedrijf
| 26. september, 2018

Weet u wat er bij de verkoop komt kijken? Deze organisatie vertelt het u graag. Hoe ziet uw kopersprofiel eruit? Kiest u voor een Management buy-in of juist een Management buy-out? Of gaat het misschien om een familiebedrijf en is de volgende opvolger aan de beurt? Nog geen idee? Schakel dan de hulp in van Fidor Corporate Finance zodat de verkoop van uw bedrijf definitief wordt. Zodra u de juiste partij gevonden heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk een eerste gesprek in te plannen. Zeker wanneer jullie elkaar nog niet kennen, is het van belang om jullie ideeën uit te wisselen en afspraken in een intentieverklaring vast te leggen. Zijn jullie het eens geworden over de afspraken betreft de overname? Fidor Corporate Finance stelt voor u de koopovereenkomst op waarna de koper het recht heeft om onderzoek binnen uw bedrijf te verrichten. Oftewel, de Due Dilligence. Via dit onderzoek kan de koper controleren of alle verkregen informatie juist is.

Hulp bij de verkoop van uw bedrijf nodig?

Hulp bij de verkoop van uw bedrijf nodig? De specialisten plannen graag een afspraak met u in. De verkoop van uw bedrijf is niet iets wat u dagelijks doet. Het moet op een professionele wijze geregeld worden waar uitgebreide kennis en ervaring voor nodig is. Fidor Corporate Finance is al jaren actief op het gebied van corporate finance, strategie en herstructurering. Denk hierbij aan overnames, fusies, bedrijfsopvolging en groeistrategieën. Binnen dit bedrijf werken ze met een pragmatische werkwijze en kijkt men verder dan enkel de transactie. Uw case wordt van verschillende kanten bekeken zodat u uw succes behaalt. Breng gerust een bezoek aan het kantoor in Ridderkerk en maak kennis met uw vertrouwensadviseur die hulp biedt bij de verkoop van uw bedrijf.

Hulp bij het bepalen van de waarde om de verkoop van uw bedrijf in gang te zetten

Ontvangt u binnenkort professionele hulp van Fidor Corporate Finance? Dit bedrijf staat graag voor u klaar. Wilt u uw bedrijf verkopen? Dan wilt u natuurlijk wel weten wat een realistische verkoopprijs is. Maar hoe komt u achter de waarde van uw bedrijf? Helaas is daar geen eenvoudig antwoord op te geven. Er zijn verschillende methoden om de waarde van uw bedrijf te berekenen. Denk hierbij aan de intrinsieke waarde, discounted cashflow-methode, goodwillmethode en het berekenen van de rentabiliteitswaarde. Fidor Corporate Finance raadt u aan om meerdere methodes te gebruiken en de uitgerekende waarde als richtlijn te beschouwen. Wenst u een preciezere uitkomst te ontvangen? Vraag dan om hulp van de specialist bij de verkoop van uw bedrijf.

Een persoonlijke lening voor een particulier nodig?
| 19. juni, 2018

Stel u heeft geld nodig voor de aankoop van een auto omdat u een wat mobiliteit mist. Misschien wilt u uw woning wel anders inrichten of een deel van uw woning verbouwen. Ook kan het zijn dat u uw studie dient te financieren en daarom extra geld nodig heeft.

Voor al deze redenen en meer kunt u een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten. Goed Lenen helpt u graag bij het selecteren van de voordeligste kredietverstrekker. Wij werken met diverse kredietverstrekkers samen en adviseren u graag over de verschillende kredietvormen die bestaan. Zo kiest u voor de beste persoonlijke lening voor uw situatie.

Advies bij het afsluiten van een persoonlijke lening voor particulieren?

Als u een persoonlijke lening voor een particulier afsluit krijgt u het geleende geldbedrag meteen op uw bankrekening gestort. Voor de aflossing geldt een vast rentepercentage, hetzelfde af te lossen bedrag iedere maand, over een vooraf afgesproken looptijd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Omdat er verschillende soorten persoonlijke leningen bestaan en er diverse kredietverstrekkers zijn kan het goed zijn dat u advies wenst te krijgen bij het afsluiten van de persoonlijke lening. Goed Lenen verschaft u graag inzicht in de verschillende mogelijkheden en bekijkt met welke aspecten en situaties u allemaal rekening dient te houden. U weet dan zeker dat u een persoonlijke lening voor particulieren afsluit die bij uw situatie past.

Een persoonlijke lening afsluiten met Goed Lenen

Geld lenen doet u met Goed Lenen. Via ons een persoonlijke lening voor een particulier afsluiten betekent lenen met zekerheid. Er wordt een vaste rente gehanteerd vanaf 4,1% en er worden geen afsluitkosten in rekening gebracht.

De looptijd kan oplopen tot wel 180 maanden en u kunt de lening boetevrij aflossen. Daarnaast is ook een gratis oversluitservice beschikbaar en is zelfs het advies dat we u kunnen verlenen kosteloos.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u ook een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten? Of zou u eerst graag advies ontvangen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om verder te informeren. Bel ons op (0545) 221 299 of maak gebruik van het contactformulier.

Voor meer info : https://www.goedlenen.nl/

arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken via aov-zzp.nl
| 28. oktober, 2014

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (afgekort als AOV) beschermt zelfstandige ondernemers wanneer ze hun inkomen verliezen door een ongeval of ziekte. Er zijn vele varianten van AOV’s en het is daarom erg belangrijk om deze verschillende opties te vergelijken. Iedere persoonlijke situatie is anders, vandaar dat men goed moet kijken welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste bij zijn of haar situatie past. 

Een AOV is vaak een best dure verzekering, toch is het belangrijk om niet alleen naar de premie te kijken, let vooral op wat voor zekerheid een bepaalde arbeidsongeschiktheidsverzekering je biedt. 
Wanneer een ondernemer door ziekte of een ongeval moet stoppen met werken keert de verzekeraar een periodieke uitkering uit, dit is in de meeste gevallen niet meer dan 80% van het inkomen.

 

 

Voor meer info : http://www.aov-zzp.nl

Pinautomaten van Lubee
| 29. september, 2014

Je wilt uw clients gaarne de kwaliteit en het gemak geven van het betalen met pinapparaat.

Wat is er dan eenvoudiger als u everything uit handen wordt genomen waardoor u zich zonder zorgen kunt richten op datgene waar u goed in bent?

Winkel, festival of andere gelegenheid?

  • Wilt u graag een vaste pin huren voor een winkel, markt of andere evenement? We zijn Nederlands meest grootste en meest sterkste verhuurder van mobiele pin devices.
  • We leveren uw draadloze pin met een duidelijke handleiding en voldoende pinrollen voor een wereldomzet!
  • Door ons hoogst krachtige logistieke netwerk kan je een vaste pinapparaat lenen en pijlsnel aangeleverd krijgen. Door onze vele jaren praktijk ervaring wordt alles deskundig en met veel service geregeld.
  • Wij bezorgen snel, vertrouwd en goedkoop!
  • Draadloze pinapparaat huren

Lubee Mobiele pinverhuur

Draadloze pinapparaat huren

U wenst dat uw afnemer gerust, razendsnel en op iedere plek moet kunnen betalen.

Het kan! Onze mobiele pinapparaat leent zich voor o.a. evenement en horeca.

Met het beste bereik op uw locatie. Trendy afgehandeld, want u heeft meer te doen.

 

Veilig draadloos betaalgemak

Bij krachtige simkaart kiest de pinapparaat het GPRS-netwerk met het mooiste bereik.

Hierdoor is jouw client permanent verzekerd van optimaal betaalgemak! U heeft uiteraard alle betaalkaarten zoals Maestro en andere credit kaarten.

De pin apparaat komt kompleet met handleiding, stroomkabels en hulpmateriaal. Wij behartigen uw aansluiting en GPRS-abo, waardoor u na ontvangst ogenblikkelijk kunt starten met pinnen. 

Vast pinautomaat huren

  • Wij accepteren vanzelfsprekend alle betaalkaarten waaronder Maestro en V PAY. Transacties worden sneller verwerkt via uw vaste internetverbinding of via de wireless verbinding. Zeg het maar!
  • Automaat huren bij een onderneming staat waarborger voor een veilige en de vlotste geldverwerking waar we u alle troep uit handen nemen. Kompleet met stroom kabels, hulpmateriaal, pinrollen en instructie bent u gelijk klaar om geld te pinnen.
  • Wilt u dat uw afnemer veilig, vlot en simpel kan afrekenen? Razendsnel geregeld en uw pingelden op werkdagen binnen 24 uur uitbetaald? Het kan! Het is de toonbank pinautomaat en leent zich perfect voor uw toonbank.
Voor meer info : http://www.lubee.nl

Wanneer een incassobureau voor particulieren inschakelen?
| 20. juni, 2014

Incassobureau voor particulieren

Indien u een internet bestelling gedaan heeft maar er wordt helemaalniets geleverd. Dan kan u bij een incassobureau voor particulieren terecht. Het gebeurt heel vaak dat mensen via internet een bestelling doen. Deze vervolgens afrekenen maar niets geleverd krijgen. Als een webwinkel dan niet meer thuis geeft, is er een problematische situatie. Dit hoort natuurlijk niet! Wanneer er vervolgens ook niets terugbetaald wordt, blijft de webshop  eigenaar ingebreke. Op dat punt kun je een particuliere incasso uit laten voeren.

Hoe alles in zijn werk gaat bij een incassobureau voor particulieren

Er wordt door Bill snel een brief verstuurd naar de debiteur. Daarin wordt vermeld wat en wanneer voldaan zal moeten worden. Met uw debiteur kan wellicht nog een betalingsregeling afgesproken worden. Dit is eigenlijk voor alle partijen beter. Naar de rechter gaan, kost veel. Het griffierecht is de laatste jaren ontzettend hard om hoog gegaan. Om een dure procedure te voorkomen kan bijvoorbeeld via een betalingsregeling afbetaald worden. Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden. Ga voor een incassobureau voor particulieren http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

Gratis uw vordering indienen

De incassokosten conform de wet worden bij debiteur in rekening gebracht. Dit bedraagt een percentage van ongeveer 15%. Maar deze worden via een staffel berekend en worden lager als de hoofdsom hoger is. De btw over de kosten  worden dan tevens bij debiteur in rekening gebracht. Zo komen deze dan dus niet voor uw conto. Particuliere incasso opdrachten voeren wij uit geheel op basis van no cure no pay. Wat inhoudt dat …  Veel zekerheid en meestal geen kosten.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top