One way research

// >> Financieel

Als starter een woning kopen door een hypotheek af te sluiten in regio Helmond
| 11. oktober, 2018

Heeft u al eens van de startershypotheek gehoord? Als starter kunt u hiermee een woning kopen. Hierbij krijgt u een extra lening bovenop de hypotheek voor uw droomwoning in Helmond of omstreken. De hoogte van de starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente. Verder geven veel banken extra korting op de hypotheekrente. Hierbij loopt uw hypotheek met een vaste rentevoet van minimaal 15 jaar tot maximaal 30 jaar. Hierbij hoeft u de eerste drie jaar geen rente of aflossing te betalen. Bij Engel Financieel Advies wordt u geholpen bij het vinden van de best mogelijke hypotheek voor uw allereerste woning.

Ga een hypotheek aan voor een tweede woning bij een specialist nabij Helmond

Heeft u altijd al de droom gehad om een buitenverblijf in Frankrijk of Spanje te bezitten? Hiervoor gaat u een hypotheek aan bij de hypotheekadviseur in de omgeving van Helmond. Engel Financieel Advies helpt u graag bij het vinden van een juiste oplossing voor uw droomhuis. Bij het financieren van een tweede woning dient u wel eigen middelen in te brengen. Daarnaast is de rente niet aftrekbaar. Hiertegenover staat wel dat de eventuele huuropbrengsten niet worden belast. Engel Financieel Advies helpt u bij het zoeken naar de best mogelijke lening voor uw buitenverblijf uit het aanbod van verschillende banken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Krijg de voordeligste hypotheek voor het verbouwen van uw woning in Helmond of omstreken

Wilt u uw woning verbouwen? Of laat u een nieuwbouwwoning bouwen? Bij beide scenario’s is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor uw project in Helmond of omgeving. Bij Engel Financieel Advies in Boekel wordt u geholpen met het kiezen van de juiste hypotheek en ontvangt u betrouwbaar advies op maat. Wanneer u kiest voor een verbouwing is het ook mogelijk om deze te laten financieren door een kortlopend krediet en geniet u vaak van tal van subsidies. De financiële experts van Engel Financieel Advies vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden. Zo komt u tijdens de verbouwingen niet voor verrassingen te staan.

Betrouwbare hulp bij de verkoop van uw bedrijf
| 26. september, 2018

Weet u wat er bij de verkoop komt kijken? Deze organisatie vertelt het u graag. Hoe ziet uw kopersprofiel eruit? Kiest u voor een Management buy-in of juist een Management buy-out? Of gaat het misschien om een familiebedrijf en is de volgende opvolger aan de beurt? Nog geen idee? Schakel dan de hulp in van Fidor Corporate Finance zodat de verkoop van uw bedrijf definitief wordt. Zodra u de juiste partij gevonden heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk een eerste gesprek in te plannen. Zeker wanneer jullie elkaar nog niet kennen, is het van belang om jullie ideeën uit te wisselen en afspraken in een intentieverklaring vast te leggen. Zijn jullie het eens geworden over de afspraken betreft de overname? Fidor Corporate Finance stelt voor u de koopovereenkomst op waarna de koper het recht heeft om onderzoek binnen uw bedrijf te verrichten. Oftewel, de Due Dilligence. Via dit onderzoek kan de koper controleren of alle verkregen informatie juist is.

Hulp bij de verkoop van uw bedrijf nodig?

Hulp bij de verkoop van uw bedrijf nodig? De specialisten plannen graag een afspraak met u in. De verkoop van uw bedrijf is niet iets wat u dagelijks doet. Het moet op een professionele wijze geregeld worden waar uitgebreide kennis en ervaring voor nodig is. Fidor Corporate Finance is al jaren actief op het gebied van corporate finance, strategie en herstructurering. Denk hierbij aan overnames, fusies, bedrijfsopvolging en groeistrategieën. Binnen dit bedrijf werken ze met een pragmatische werkwijze en kijkt men verder dan enkel de transactie. Uw case wordt van verschillende kanten bekeken zodat u uw succes behaalt. Breng gerust een bezoek aan het kantoor in Ridderkerk en maak kennis met uw vertrouwensadviseur die hulp biedt bij de verkoop van uw bedrijf.

Hulp bij het bepalen van de waarde om de verkoop van uw bedrijf in gang te zetten

Ontvangt u binnenkort professionele hulp van Fidor Corporate Finance? Dit bedrijf staat graag voor u klaar. Wilt u uw bedrijf verkopen? Dan wilt u natuurlijk wel weten wat een realistische verkoopprijs is. Maar hoe komt u achter de waarde van uw bedrijf? Helaas is daar geen eenvoudig antwoord op te geven. Er zijn verschillende methoden om de waarde van uw bedrijf te berekenen. Denk hierbij aan de intrinsieke waarde, discounted cashflow-methode, goodwillmethode en het berekenen van de rentabiliteitswaarde. Fidor Corporate Finance raadt u aan om meerdere methodes te gebruiken en de uitgerekende waarde als richtlijn te beschouwen. Wenst u een preciezere uitkomst te ontvangen? Vraag dan om hulp van de specialist bij de verkoop van uw bedrijf.

Een persoonlijke lening voor een particulier nodig?
| 19. juni, 2018

Stel u heeft geld nodig voor de aankoop van een auto omdat u een wat mobiliteit mist. Misschien wilt u uw woning wel anders inrichten of een deel van uw woning verbouwen. Ook kan het zijn dat u uw studie dient te financieren en daarom extra geld nodig heeft.

Voor al deze redenen en meer kunt u een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten. Goed Lenen helpt u graag bij het selecteren van de voordeligste kredietverstrekker. Wij werken met diverse kredietverstrekkers samen en adviseren u graag over de verschillende kredietvormen die bestaan. Zo kiest u voor de beste persoonlijke lening voor uw situatie.

Advies bij het afsluiten van een persoonlijke lening voor particulieren?

Als u een persoonlijke lening voor een particulier afsluit krijgt u het geleende geldbedrag meteen op uw bankrekening gestort. Voor de aflossing geldt een vast rentepercentage, hetzelfde af te lossen bedrag iedere maand, over een vooraf afgesproken looptijd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Omdat er verschillende soorten persoonlijke leningen bestaan en er diverse kredietverstrekkers zijn kan het goed zijn dat u advies wenst te krijgen bij het afsluiten van de persoonlijke lening. Goed Lenen verschaft u graag inzicht in de verschillende mogelijkheden en bekijkt met welke aspecten en situaties u allemaal rekening dient te houden. U weet dan zeker dat u een persoonlijke lening voor particulieren afsluit die bij uw situatie past.

Een persoonlijke lening afsluiten met Goed Lenen

Geld lenen doet u met Goed Lenen. Via ons een persoonlijke lening voor een particulier afsluiten betekent lenen met zekerheid. Er wordt een vaste rente gehanteerd vanaf 4,1% en er worden geen afsluitkosten in rekening gebracht.

De looptijd kan oplopen tot wel 180 maanden en u kunt de lening boetevrij aflossen. Daarnaast is ook een gratis oversluitservice beschikbaar en is zelfs het advies dat we u kunnen verlenen kosteloos.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u ook een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten? Of zou u eerst graag advies ontvangen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om verder te informeren. Bel ons op (0545) 221 299 of maak gebruik van het contactformulier.

Voor meer info : https://www.goedlenen.nl/

Uitstekende werkwijze en perfect resultaat bij een onafhankelijk pensioenadviseur
| 15. juni, 2018

Als eigenaar van een onderneming heeft u de keuze om het complete pensioenbeheer uit handen te geven. Daarvoor schakelt u een specialist. Kies daarom voor de ruime dienstverlening van PHB Financieel Adviseurs. Dit bedrijf hanteert een uitstekende werkwijze die altijd eindigt met een perfect resultaat. U gaat eerst bij deze specialist langs voor een gratis intakegesprek. Hier maakt u kennis met de diensten en de werkwijze van dit bedrijf. Wat wilt u weten? Meer informatie over de employee benefits? Of heeft u vragen over de financiële planning? U krijgt hier antwoord op al uw vragen. Vervolgens geeft u uw wensen door, wat verwacht u van een onafhankelijk pensioenadviseur? Op basis van uw wensen en behoeftes wordt er een offerte gemaakt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Een onafhankelijk pensioenadviseur waarbij kleinschaligheid de kracht is

Van een onafhankelijk pensioenadviseur ontvangt u de beste service. En deze vindt u bij PHB Financieel Adviseurs. De kracht van deze specialist is dat het bedrijf met een klein en efficiënt team werkt. Iedere klant wordt persoonlijk behandeld, zo krijgt u de aandacht die u verdient. Er wordt gestreefd naar een serviceniveau waar cliënten graag over napraten. Deze kleinschalige specialist is een financieel vertrouwenspersoon die u leert kennen en die voor u zorgt. Of u nu op zoek bent naar een pensioenadviseur of uw complete pensioenbeheer uit handen wilt geven, u zit bij PHB Financieel Adviseurs altijd goed. Voor meer informatie of een overzicht van de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met dit bedrijf.

U bepaalt de dienstverlening van een onafhankelijk pensioenadviseur

Denkt u er aan om de hulp van een onafhankelijk pensioenadviseur in te schakelen? Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien wilt u een nieuwe collectieve pensioenregeling opzetten, bent u ontevreden over uw huidige pensioenverzekeraar of zoekt u iemand die de pensioentaal van de mensen spreekt. In alle gevallen kunt u terecht bij PHB Financieel Adviseurs. U bepaalt voor welke diensten u deze specialist inschakelt. Vraag een gratis intakegesprek aan en bespreek uw wensen. Op basis daarvan wordt er een offerte voor u gemaakt. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Of u nu pensioenadvies, pensioenbeheer of pensioencommunicatie wenst, de specialist staat voor u klaar.

Wat kan een hypotheekadviseur in de omgeving van Utrecht voor u betekenen?
| 13. juni, 2018

Weet u al wat een hypotheekadviseur in de omgeving van Utrecht voor u kan betekenen? En waarvoor u hen inschakelt? Bij Oscar Prent Assurantiën BV ontvangt u altijd een vaste en professionele werkwijze. Als eerste luisteren ze naar uw huidige situatie en uw ideeën over de toekomst. Vervolgens schenken ze de nodige tijd en aandacht aan het inventariseren en analyseren van de benodigde stukken. Zij vinden een duurzame relatie met cliënten belangrijk. In de volgende stap wordt er gekeken naar welke hypotheekaanbieders interessant zijn voor het afsluiten van een hypotheek in regio Bilthoven. De verschillen worden duidelijk aan u gepresenteerd. Dit maakt het gemakkelijker om een keuze te maken. Indien u alsnog twijfelt, zet de adviseur zijn kennis en ervaring in om uw hypotheekaanvraag tot het gewenste resultaat te leiden. 

Met een hypotheekadviseur nabij Utrecht bent u verzekerd van kennis en kunde

Een hypotheekadviseur nabij Utrecht helpt u met zijn expertise op het gebied van verzekeringen en hypotheken bij het maken van een belangrijke keuze. U rekent op de hulp van een specialist bij het afsluiten van een hypotheek voor uw woning in Bilthoven. Daarom is het belangrijk dat u de nodige eisen stelt aan de adviseur die u inschakelt. Om te beginnen, moet de hypotheekadviseur onafhankelijk zijn. Een hypotheek afsluiten is een persoonlijke kwestie en draait daarom volledig om uw wensen en mogelijkheden. Daarbij is het belangrijk dat de adviseur de nodige deskundigheid in huis heeft en op de hoogte is van de wet- en regelgeving in het vakgebied. Met een hypotheekadviseur van Oscar Prent Assurantiën BV weet u zeker dat het goed zit. Bij dit bedrijf krijgt u te maken met gediplomeerde hypotheekadviseurs die constant op de hoogte zijn van de nieuwste regels en ontwikkelingen in het vakgebied.

Welke hypotheek kiest u om de koop van uw huis in de omgeving van Bilthoven te financieren?

Weet u al welke hypotheek u wilt afsluiten? Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten voor uw woning in de omgeving van Bilthoven, heeft u veel opties. Kiest u voor een aflossingsvrije hypotheek, annuïteitenhypotheek, beleggingshypotheek of lineaire hypotheek? Al deze vormen hebben zo hun eigen kenmerken en verplichtingen. Een hypotheekadviseur van Oscar Prent Assurantiën brengt deze verschillende vormen voor u in kaart, zodat u eenvoudig een keuze maakt. Ook moet u kiezen voor een verstrekker van de hypotheek. Verschillende hypotheekverstrekkers brengen verschillende voor- en nadelen met zich mee. Ook bij het maken van deze keuze begeleidt de hypotheekadviseur in regio Utrecht u volledig.

De verplichtingen als u kiest voor minnelijke schuldsanering
| 24. april, 2018

Gaat u voor minnelijke schuldsanering? Dan moet u zich aan een aantal zaken houden. Samen met InBalans Budget Hulp Nederland zorgt u ervoor dat u deze plichten naleeft en dat u op een correcte manier uw schulden aflost. Zo moet u bijvoorbeeld in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Maar er is meer, zoals de inlichtingenplicht. U moet informatie aanleveren aan uw schuldhulpverleners, zodat de financiële situatie goed bijgehouden kan worden. Ook de medewerkingsplicht is van groot belang wanneer u het akkoord voor een minnelijke schuldsanering heeft gekregen.

Minnelijke schuldsanering: professionele schuldbemiddeling

Op zoek naar schuldbemiddeling door InBalans Budget Hulp Nederland? Dan weet u zeker dat u op een correcte manier geholpen wordt. Zij proberen ervoor te zorgen dat uw financiële zorgen beetje bij beetje minder worden. Zo doet InBalans Budget Hulp Nederland een voorstel aan de schuldeisers tot het afkopen van de gehele schuldenlast. De professionals berekenen welk bedrag u van uw inkomen mag houden voor vaste lasten en welke deel gebruikt wordt om uw schulden af te betalen. Dankzij een minnelijke schuldsanering, betaalt u op een overzichtelijke manier in een peridode van 36 maanden uw schulden af. Laat u op een professionele manier helpen en maak een nieuwe start.

Een saneringskrediet dankzij een minnelijke schuldsanering

Kiest u voor een minnelijk schuldsanering? Dan is een saneringskrediet een goede optie. De professionals zorgen ervoor dat uw schulden zo veel mogelijk worden teruggedrongen. Zo doet InBalans Budget Hulp Nederland een voorstel aan de schuldeisers om de schuldenlasten af te kopen. Er wordt gekeken hoeveel er in 36 maanden door u gespaard kan worden. Dit bedrag wordt vervolgens geleend van de bank of familieleden, zodat de schuldeisers in een keer hun geld krijgen. Uiteraard moet u het geleende geld gewoon terugbetalen. Op die manier kan een minnelijke schuldsanering u helpen om uit de financiële problemen te komen. Mochten de schuldeisers niet akkoord gaan met het voorstel? Dan kunnen de professionals altijd nog een wettelijke schuldsaneringsregeling aanvragen.

Het incassobureau in Zeeland vordert zowel bij bedrijven als particulieren
| 23. april, 2018

Heeft u een webshop waar particulieren verschillende producten kunnen kopen en zijn er klanten die niet willen betalen? Of werkt u enkel met zakelijke klanten, waarbij het betalen van de facturen achter blijft? Wat uw situatie ook is, met de diensten van een gespecialiseerd incassobureau in Zeeland ontvangt u in een mum van tijd uw geld van zowel particuliere als zakelijke klanten. Door uitgebreide vakkennis, korte lijnen en duidelijke communicatie, worden uw klanten op een formele manier benaderd, waarbij uw wens altijd voorop staat. Zo weet u zeker dat uw klanten netjes behandeld worden en er toch duidelijke afspraken worden gemaakt. Worden deze afspraken niet nagekomen? Ook dan verzorgt dit incassobureau in Zeeland het gehele gerechtelijke traject, zodat u zich kunt blijven focussen op de corebusiness van uw bedrijf. 

Schakel een incassobureau in Zeeland in en wordt volledig ontzorgd

Vindt u het vervelend dat er klanten zijn die niet op tijd de openstaande facturen betalen en heeft u hierdoor te weinig tijd om u bezig te houden met de corebusiness van uw bedrijf? Dan is het aan te raden om een gespecialiseerd incassobureau in Zeeland in te schakelen. Kies daarom voor de veelzijdige diensten van Incasseernu.nl. Bij deze specialist staan uw wensen centraal. Door middel van korte lijnen en duidelijke communicatie zorgt dit incassobureau in Zeeland ervoor dat uw debiteuren op een vriendelijke en formele manier worden benaderd om zo duidelijke afspraken te maken en een betalingsregeling te treffen. Zijn er gerechtelijke stappen nodig? Ook dan gaan zij dit traject voor u aan, waarbij zij enkel keuzes maken na overleg met u.

Snel uw geld ontvangen met een incassobureau in Zeeland

Er zijn verschillende redenen waarom klanten hun openstaande facturen niet kunnen betalen, maar toch wilt u op tijd uw geld ontvangen, toch? Kies dan voor een incassobureau in Zeeland, genaamd Incasseernu.nl. De specialisten van dit bedrijf zorgen er door middel van korte lijnen en duidelijke communicatie voor dat u in een mum van tijd uw geld ontvangt. Zij benaderen uw klanten discreet en formeel, waarna ze duidelijke afspraken maken. Tijdens het gehele proces monitort de specialist of er wordt voldaan aan de gemaakte afspraken. Is dit niet het geval? Dan zorgt het incassobureau in Zeeland ervoor dat de gerechtelijke processen in gang worden gezet. 

Zitten er nadelen aan het investeren in een beleggingspand in Breda?
| 12. maart, 2018

U profiteert bij het beleggen in een bedrijfs-, woon- of winkelpand niet alleen van voordelen. Het kan namelijk voorkomen dat u tegen een aantal nadelen aanloopt. Zo kan het zijn dat een ruimte voor langere tijd leegstaat waardoor u een lagere huuropbrengst ontvangt. Daarnaast kan het zijn dat het geld vastzit en dit niet direct opneembaar is. Tot slot kan een pand in waarde dalen. Om te voorkomen dat u tegen deze strubbelingen aanloopt, schakelt u een specialist als Advies in Hypotheken in. Met jarenlange ervaring kunnen zij u uitstekend adviseren als u een beleggingspand wilt kopen in Breda of omstreken.

Wat is een beleggingspand dat u koopt in Breda of omstreken?

U wilt extra inkomsten genereren door te investeren in een beleggingspand in omgeving Breda. Dan wilt u uiteraard meer informatie over het onderwerp. Een beleggingspand is een pand dat u koopt voor de verhuur. Op die manier haalt u meer rendement uit uw vermogen. Dit pand kunt u verhuren als zelfstandige woonruimte, maar ook als bedrijfs-, winkel- of kantoorpand. Zowel de huurwaarde als de ontwikkeling zijn afhankelijk van de woningmarkt, de locatie en de economie. Let er wel op dat het investeren in een beleggingspand in Breda altijd een risico is. Laat u daarom te allen tijde adviseren over de aankoop van vastgoed door bijvoorbeeld Advies in Hypotheken.

Ontvang deskundig advies bij het investeren in een beleggingspand in Breda

Investeren in een beleggingspand in Breda? Dat kan zeer interessant zijn als u extra inkomsten wilt genereren. Wilt u zeker zijn van een weloverwogen keuze die u een zo hoog mogelijk rendement oplevert? Kies dan voor het deskundige advies van Advies in Hypotheken. Met jarenlange ervaring en kennis van de huidige woningmarkt, biedt men u een goed overzicht van beleggingspanden. Daarnaast helpt de beleggings- en hypotheekadviseur u bij het in kaart brengen van de risico’s die het investeren in een beleggingspand in Breda met zich meebrengt. Maak gerust eens een afspraak om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Voor meer info :

arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken via aov-zzp.nl
| 28. oktober, 2014

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (afgekort als AOV) beschermt zelfstandige ondernemers wanneer ze hun inkomen verliezen door een ongeval of ziekte. Er zijn vele varianten van AOV’s en het is daarom erg belangrijk om deze verschillende opties te vergelijken. Iedere persoonlijke situatie is anders, vandaar dat men goed moet kijken welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste bij zijn of haar situatie past. 

Een AOV is vaak een best dure verzekering, toch is het belangrijk om niet alleen naar de premie te kijken, let vooral op wat voor zekerheid een bepaalde arbeidsongeschiktheidsverzekering je biedt. 
Wanneer een ondernemer door ziekte of een ongeval moet stoppen met werken keert de verzekeraar een periodieke uitkering uit, dit is in de meeste gevallen niet meer dan 80% van het inkomen.

 

 

Voor meer info : http://www.aov-zzp.nl

Pinautomaten van Lubee
| 29. september, 2014

Je wilt uw clients gaarne de kwaliteit en het gemak geven van het betalen met pinapparaat.

Wat is er dan eenvoudiger als u everything uit handen wordt genomen waardoor u zich zonder zorgen kunt richten op datgene waar u goed in bent?

Winkel, festival of andere gelegenheid?

  • Wilt u graag een vaste pin huren voor een winkel, markt of andere evenement? We zijn Nederlands meest grootste en meest sterkste verhuurder van mobiele pin devices.
  • We leveren uw draadloze pin met een duidelijke handleiding en voldoende pinrollen voor een wereldomzet!
  • Door ons hoogst krachtige logistieke netwerk kan je een vaste pinapparaat lenen en pijlsnel aangeleverd krijgen. Door onze vele jaren praktijk ervaring wordt alles deskundig en met veel service geregeld.
  • Wij bezorgen snel, vertrouwd en goedkoop!
  • Draadloze pinapparaat huren

Lubee Mobiele pinverhuur

Draadloze pinapparaat huren

U wenst dat uw afnemer gerust, razendsnel en op iedere plek moet kunnen betalen.

Het kan! Onze mobiele pinapparaat leent zich voor o.a. evenement en horeca.

Met het beste bereik op uw locatie. Trendy afgehandeld, want u heeft meer te doen.

 

Veilig draadloos betaalgemak

Bij krachtige simkaart kiest de pinapparaat het GPRS-netwerk met het mooiste bereik.

Hierdoor is jouw client permanent verzekerd van optimaal betaalgemak! U heeft uiteraard alle betaalkaarten zoals Maestro en andere credit kaarten.

De pin apparaat komt kompleet met handleiding, stroomkabels en hulpmateriaal. Wij behartigen uw aansluiting en GPRS-abo, waardoor u na ontvangst ogenblikkelijk kunt starten met pinnen. 

Vast pinautomaat huren

  • Wij accepteren vanzelfsprekend alle betaalkaarten waaronder Maestro en V PAY. Transacties worden sneller verwerkt via uw vaste internetverbinding of via de wireless verbinding. Zeg het maar!
  • Automaat huren bij een onderneming staat waarborger voor een veilige en de vlotste geldverwerking waar we u alle troep uit handen nemen. Kompleet met stroom kabels, hulpmateriaal, pinrollen en instructie bent u gelijk klaar om geld te pinnen.
  • Wilt u dat uw afnemer veilig, vlot en simpel kan afrekenen? Razendsnel geregeld en uw pingelden op werkdagen binnen 24 uur uitbetaald? Het kan! Het is de toonbank pinautomaat en leent zich perfect voor uw toonbank.
Voor meer info : http://www.lubee.nl
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top