One way research

// >> Financieel

De mooiste speciale 2 euromunten voor uw verzameling
| 19. februari, 2020

Het verzamelen als muntenverzamelaar van alle speciale 2 euromunten is een prachtig doel. Deze en nog vele andere unieke munten koopt u dan ook vanzelfsprekend bij Coins4all. U zult zien dat het ruime online aanbod van dit bedrijf vele bijzondere munten omvat, allen direct te bestellen. Hoe klinken bijvoorbeeld de speciale jubilea-munten zoals 2 euromunten geslagen ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van het Rode Kruis? Het zou ook goed kunnen dat een van de speciale 2 euromunten geslagen in België in 2014 een betere aankoop is. Ongeacht de munt heeft Coins4all deze en nog vele andere bijzondere munten op voorraad voor u.

U ontvangt uw munten in een luxe verpakking

U weet natuurlijk dat het verzamelen van munten voornamelijk draait om de beleving. Daarom is de verpakking waarin wij de speciale 2 euromunten of andere bijzondere munten leveren ook met veel aandacht uitgevoerd. Een luxe verpakking van Coins4all is ontworpen als een zogeheten coincard. Dit is een premium plastic kaart met een uitsparing waarin uw bijzondere munt netjes is bevestigd. Deze constructie zorgt ervoor dat de munt altijd veilig vervoerd wordt en er prachtig uitziet bij aankomst. Nog een voordeel van de coincard is dat deze uitgevoerd met speciale 2 euromunten of andere bijzondere munten een prachtige cadeaupresentatie vormt. Zo is dit meer dan alleen het ideale geschenk voor een muntenfanaat, maar ook nog eens uiterst gemakkelijk om te geven! Het enige wat u nog hoeft te doen is het daadwerkelijke bestellen van de munt. Wel zo makkelijk, toch?

U betaalt bij hen te allen tijde veilig

De handel in bijzondere munten is er een waar de veiligheid uiteraard altijd hoog in het vaandel moet staan. Er is namelijk geld mee gemoeid! Om ervoor te zorgen dat de speciale 2 euromunten die u gaat bestellen gewoon netjes bij u aankomen, verpakt Coins4all de munten op een veilige maar vooral discrete manier. Op deze wijze vallen ze doorgaans niet op voor degenen die er mogelijk kwaad mee willen. Bij het betalen ervaart u direct dat het betalingsproces volledig veilig geschiedt – bij Coins4all betaalt u immers altijd in de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Als u voor €75,- of meer aan munten bestelt, neemt dit bedrijf ook nog eens de verzendkosten voor zijn rekening!

https://www.coins4all.nl/

Kies verstandig voor duurzaam beleggen
| 14. februari, 2020

Wanneer u wilt beleggen is het net zo fijn om te kiezen voor duurzaam. Zo creëert u een win-winsituatie waarbij de bedrijven en ondernemingen die zich inzetten voor een betere toekomst, ook beschikken over de nodige middelen om dit te verwezenlijken. Daarvoor staat Optimix Vermogensbeheer N.V. klaar, om ervoor te zorgen dat uw kostbare financiële middelen in nobele handen terechtkomen. Er wordt bij elke beleggingsprocedure de afweging gemaakt tussen financiële en niet-financiële argumenten. Hierbij tellen de laatste zwaarder mee, aangezien het van groter belang is om een ecologisch betere toekomst te creëren.

Genereer een grotere impact

Bij Optimix Vermogensbeheer N.V. wordt u nauwgezet begeleid in het duurzaam beleggen. Op basis van de Sustainable Development Goals, opgesteld door de Verenigde Naties, hebben zij enkele thema’s samengesteld waarin duurzaam beleggen een essentiële rol kan spelen. In het geval van duurzaamheid en innovatie, wordt er aangespoord om bedrijven te stimuleren om de consumptiebehoeften van de gehele wereldbevolking te volbrengen. Op dit moment is dat namelijk nog maar het geval voor 25%. Duurzaam beleggen in bedrijven die op dit vlak willen innoveren lijkt hierin de beste remedie. Daar wilt Optimix Vermogensbeheer N.V. dan ook sterk op inzetten.

Samen inzetten voor een schone planeet

Klimaatverandering is natuurlijk ook een van de hoofdthema’s als het gaat om duurzaam beleggen. Op het gebied van water, energie en milieu moet er dan bij bedrijven ook grondig geïnvesteerd worden. Vandaar dat Optimix Vermogensbeheer N.V. de ondernemingen die hierin grote aspiraties opstellen, en deze ook proberen te verwezenlijken, wilt voorzien van de nodige middelen. Draag daarom zelf een steentje bij door duurzaam te beleggen in de thema’s die u het meeste aanspreken. Zou u graag willen bijdragen aan een eerlijke verdeling van goederen voor de gehele wereldbevolking? Of wilt u zich inzetten voor een groenere toekomst? Kies dan voor duurzaam beleggen bij Optimix Vermogensbeheer N.V.

https://www.optimix.nl/

Kom langs bij dit verzekeringskantoor in Sint-Gillis-Waas
| 10. januari, 2020

Voor een onafhankelijk verzekeringskantoor in de regio van Sint-Gillis-Waas, een plaats dichtbij Sint-Niklaas, bent u van harte welkom bij Verzekeringen Roeland-De Munck. Als u graag advies wilt ontvangen over uw verzekeringen of over uw pensioenplan, dan helpen de medewerkers van dit kantoor u graag. Zij weten namelijk precies hoe u uw verzekeringen het beste regelt. Zo hoeft u niet alles zelf uit te zoeken en mag u vertrouwen op een kantoor met ervaring.

Vraag om advies bij uw persoonlijke verzekeringen

Als u advies, hulp of steun nodig heeft bij uw verzekeringen neemt u eenvoudigweg contact op met Verzekeringen Roeland-De Munck. Het is ook mogelijk om langs te gaan bij het kantoor om meteen met een medewerker te spreken. Ontdek bijvoorbeeld wat de mogelijkheden zijn het besparen van geld op uw verzekeringen, zonder dekking te verliezen. De medewerkers van Verzekeringen Roeland-De Munck zoeken samen met u uit waar u voor verzekerd wilt zijn en waarvoor niet, en geeft u advies over de verzekering die u kunt afsluiten. Woont u in de buurt van Sint-Gillis-Waas, ga dan vooral langs. Bij dit verzekeringskantoor gaat u makkelijk de verschillende verzekeringen op de markt na en kijkt u welke verzekeringen het beste bij uw situatie passen. Verzekeringen Roeland-De Munck heeft veel ervaring op het gebied van dekking en weet dus goed wat voor u geschikt is. U geeft zelf aan waar u naar zoekt en zorgt er zo voor dat u een goede en zo goedkoop mogelijke verzekering vindt.

Stel een pensioenplan op in samenspraak met een professional

U kunt ook bij Roeland-De Munck langs om een pensioenplan op te stellen. U maakt een afspraak met een expert om advies te ontvangen over uw pensioen en hoe u het beste te werk gaat om dit pensioen op te bouwen en te plannen. Het verzekeringskantoor garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid. De medewerkers staan voor u klaar.

https://vrdm.be/

Vraag om fiscaal advies bij belastingadviseurs in Den Haag
| 5. december, 2019

Voor particulieren en voor ondernemers is het advies van belastingadviseurs in Den Haag heel waardevol. Stel dat u een onderneming heeft, en u met grote fiscale vragen zit. Of u heeft als particulier een lastige belastingaangifte te doen, bijvoorbeeld na ontvangen van een erfenis. Voor al die gevallen staan Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag voor u klaar. Bij hen kunt u terecht voor al uw vragen rondom belastingzaken. Wilt u daar meer over weten? Lees dan gerust verder.

Passend advies van belastingadviseurs in Den Haag

Iedere situatie is uniek – en vraagt dus ook om een aanpak met veel zorg en aandacht. Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag helpt u met de lastigste fiscale vraagstukken. U profiteert van de jarenlange expertise en kennis van de adviseurs van dit bureau. Dat brengt niet alleen veel rust, maar betekent bovendien dat u veel tijd én geld kunt besparen. Met het advies van een fiscaal adviseur weet u zeker dat u optimaal profiteert van alle kortingen en voordelen die op uw situatie van toepassing zijn. En u weet ook zeker dat u in de toekomst niet voor onverwachte problemen komt te staan. Zeker als het om complexe zaken gaat is dat een hele geruststelling.

Van particulier tot ondernemer: profiteer van expertise

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag is een bekende en gerenommeerde partij, die u onafhankelijk belastingadvies kan geven. In veel gevallen verdient u de kosten van dit advies vanzelf terug, doordat u tijd bespaart en vaak ook nog voordeliger uit bent dan wanneer u zelf aan de slag moet met de belastingformulieren. Heeft u een prangende vraag over het invullen van uw belasting, of wilt u sparren over de toekomst? Met een belastingadviseur aan uw zijde haalt u altijd het meeste uit de situatie.

https://defiscalisten.nl/

Besteed uw financiële administratie uit aan deze accountant in Roosendaal
| 3. december, 2019

Een accountant in Roosendaal waar u terecht kunt voor het laten verzorgen van uw belastingaangifte tot en met uw volledige financiële administratie is WEA Accountants & Adviseurs Roosendaal. Voor een brede dienstverlening bent u bij dit kantoor aan het juiste adres. Hecht u daarnaast waarde aan een directe en persoonlijke benadering? Dan heeft u in dit kantoor een goede match gevonden. De medewerkers van dit kantoor zijn u graag van dienst met het zorgdragen voor uw financieel administratieve taken en denken bovendien graag met u mee op dit gebied.

Een accountant in Roosendaal met een uitgebreide dienstverlening

Bij deze accountant in Roosendaal kunt terecht als particulier, maar ook als ondernemer. WEA heeft de nodige expertise en vakkennis in huis om u op heel diverse gebieden hulp te bieden. Denkt u hierbij aan zaken gerelateerd aan accountancy, loonadministratie, financiële administratie, belastingaangiften, maar ook aan advies op bedrijfseconomische en fiscaal terrein. Daarbij staat u als mens en ondernemer centraal en wordt er met u meegedacht vanuit uw belangen. Heeft u bijvoorbeeld al een bestaand bedrijf en wilt u deze onderneming uitbreiden? Of bent u juist een startende ondernemer? De professionals van WEA staan u graag bij met bedrijfseconomisch advies toegespitst op uw onderneming.

Accountancy hulp gaat verder dan cijfers

Eén van de hoofdactiviteiten van deze accountant in Roosendaal vormt het opstellen van jaarrekeningen. Accountancy gaat echter verder dan alleen cijfers en daar heeft dit kantoor zeker oog voor. Er is aandacht voor bedrijven, mensen en wat er speelt. Ook voorbij de cijfers wordt er meegedacht in kansen, mogelijkheden en oplossingen. In alle gevallen kunt u rekenen op advies op maat; of het nu gaat om een complexe situatie of juist een relatief eenvoudige opdracht. Bent u benieuwd wat de specialisten van WEA voor u kunnen betekenen? Bezoek dan zeker de website en lees meer informatie.

https://wearoosendaal.nl/

Een hypotheekadviseur vlakbij Bergen op Zoom zonder commissie
| 25. november, 2019

Wanneer u op zoek bent naar een hypotheekadviseur in de regio Bergen op Zoom, weet u misschien al wat belangrijk voor u is. U hebt nagedacht over de eisen waaraan deze adviseur voor u moet voldoen. Of misschien nog helemaal niet en bent u eerst op zoek naar iets meer informatie over wat zo’n adviseur nu precies doet en hoe u een goede adviseur herkent. Voor veel mensen is het zeer belangrijk om te weten of een adviseur werkt op commissiebasis of niet. Hoe zit dat voor u? En wat zijn voor u de voor- en nadelen?

Waarom een hypotheekadviseur nabij Bergen op Zoom zonder commissie fijn kan zijn

Een hypotheekadviseur die op commissiebasis werkt, geniet vaak geen voorkeur bij klanten. Er zijn de afgelopen jaren al de nodige veranderingen gemaakt. Zo ontvangt een adviseur nooit meer commissie van de bank bij het afsluiten van een hypotheek. Dit komt de objectiviteit en kwaliteit ten goede, want er is immers geen prikkel meer voor de adviseur om het product te adviseren waar hij/zij het meeste aan verdient. Het kan echter nog wel voorkomen dat een adviseur met u op commissiebasis werkt: dat wat u betaalt afhankelijk is van bijvoorbeeld de hoogte van het hypotheekbedrag. De adviseur ontvangt in dat geval een percentage. Misschien hebt u hier geen moeite mee, maar aan de andere kant: als u een hogere hypotheek afsluit, stijgen de kosten van advies ineens ook. Is dat wat u wilt? Dat is uiteraard aan u om te betalen.

De hypotheekadviseur in regio Bergen op Zoom die u zoekt

Gelukkig is er altijd iets te kiezen, ook op het gebied van adviseurs. Zoekt u een hypotheekadviseur in regio Bergen op Zoom die werkt zonder commissie, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Baas Assurantiën. Maak altijd eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of de adviseur van uw keuze echt goed bij u past.

https://baasassurantien.nl/hypotheek/

Als starter een woning kopen door een hypotheek af te sluiten in regio Helmond
| 11. oktober, 2018

Heeft u al eens van de startershypotheek gehoord? Als starter kunt u hiermee een woning kopen. Hierbij krijgt u een extra lening bovenop de hypotheek voor uw droomwoning in Helmond of omstreken. De hoogte van de starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente. Verder geven veel banken extra korting op de hypotheekrente. Hierbij loopt uw hypotheek met een vaste rentevoet van minimaal 15 jaar tot maximaal 30 jaar. Hierbij hoeft u de eerste drie jaar geen rente of aflossing te betalen. Bij Engel Financieel Advies wordt u geholpen bij het vinden van de best mogelijke hypotheek voor uw allereerste woning.

Ga een hypotheek aan voor een tweede woning bij een specialist nabij Helmond

Heeft u altijd al de droom gehad om een buitenverblijf in Frankrijk of Spanje te bezitten? Hiervoor gaat u een hypotheek aan bij de hypotheekadviseur in de omgeving van Helmond. Engel Financieel Advies helpt u graag bij het vinden van een juiste oplossing voor uw droomhuis. Bij het financieren van een tweede woning dient u wel eigen middelen in te brengen. Daarnaast is de rente niet aftrekbaar. Hiertegenover staat wel dat de eventuele huuropbrengsten niet worden belast. Engel Financieel Advies helpt u bij het zoeken naar de best mogelijke lening voor uw buitenverblijf uit het aanbod van verschillende banken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Krijg de voordeligste hypotheek voor het verbouwen van uw woning in Helmond of omstreken

Wilt u uw woning verbouwen? Of laat u een nieuwbouwwoning bouwen? Bij beide scenario’s is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor uw project in Helmond of omgeving. Bij Engel Financieel Advies in Boekel wordt u geholpen met het kiezen van de juiste hypotheek en ontvangt u betrouwbaar advies op maat. Wanneer u kiest voor een verbouwing is het ook mogelijk om deze te laten financieren door een kortlopend krediet en geniet u vaak van tal van subsidies. De financiële experts van Engel Financieel Advies vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden. Zo komt u tijdens de verbouwingen niet voor verrassingen te staan.

Betrouwbare hulp bij de verkoop van uw bedrijf
| 26. september, 2018

Weet u wat er bij de verkoop komt kijken? Deze organisatie vertelt het u graag. Hoe ziet uw kopersprofiel eruit? Kiest u voor een Management buy-in of juist een Management buy-out? Of gaat het misschien om een familiebedrijf en is de volgende opvolger aan de beurt? Nog geen idee? Schakel dan de hulp in van Fidor Corporate Finance zodat de verkoop van uw bedrijf definitief wordt. Zodra u de juiste partij gevonden heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk een eerste gesprek in te plannen. Zeker wanneer jullie elkaar nog niet kennen, is het van belang om jullie ideeën uit te wisselen en afspraken in een intentieverklaring vast te leggen. Zijn jullie het eens geworden over de afspraken betreft de overname? Fidor Corporate Finance stelt voor u de koopovereenkomst op waarna de koper het recht heeft om onderzoek binnen uw bedrijf te verrichten. Oftewel, de Due Dilligence. Via dit onderzoek kan de koper controleren of alle verkregen informatie juist is.

Hulp bij de verkoop van uw bedrijf nodig?

Hulp bij de verkoop van uw bedrijf nodig? De specialisten plannen graag een afspraak met u in. De verkoop van uw bedrijf is niet iets wat u dagelijks doet. Het moet op een professionele wijze geregeld worden waar uitgebreide kennis en ervaring voor nodig is. Fidor Corporate Finance is al jaren actief op het gebied van corporate finance, strategie en herstructurering. Denk hierbij aan overnames, fusies, bedrijfsopvolging en groeistrategieën. Binnen dit bedrijf werken ze met een pragmatische werkwijze en kijkt men verder dan enkel de transactie. Uw case wordt van verschillende kanten bekeken zodat u uw succes behaalt. Breng gerust een bezoek aan het kantoor in Ridderkerk en maak kennis met uw vertrouwensadviseur die hulp biedt bij de verkoop van uw bedrijf.

Hulp bij het bepalen van de waarde om de verkoop van uw bedrijf in gang te zetten

Ontvangt u binnenkort professionele hulp van Fidor Corporate Finance? Dit bedrijf staat graag voor u klaar. Wilt u uw bedrijf verkopen? Dan wilt u natuurlijk wel weten wat een realistische verkoopprijs is. Maar hoe komt u achter de waarde van uw bedrijf? Helaas is daar geen eenvoudig antwoord op te geven. Er zijn verschillende methoden om de waarde van uw bedrijf te berekenen. Denk hierbij aan de intrinsieke waarde, discounted cashflow-methode, goodwillmethode en het berekenen van de rentabiliteitswaarde. Fidor Corporate Finance raadt u aan om meerdere methodes te gebruiken en de uitgerekende waarde als richtlijn te beschouwen. Wenst u een preciezere uitkomst te ontvangen? Vraag dan om hulp van de specialist bij de verkoop van uw bedrijf.

Een persoonlijke lening voor een particulier nodig?
| 19. juni, 2018

Stel u heeft geld nodig voor de aankoop van een auto omdat u een wat mobiliteit mist. Misschien wilt u uw woning wel anders inrichten of een deel van uw woning verbouwen. Ook kan het zijn dat u uw studie dient te financieren en daarom extra geld nodig heeft.

Voor al deze redenen en meer kunt u een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten. Goed Lenen helpt u graag bij het selecteren van de voordeligste kredietverstrekker. Wij werken met diverse kredietverstrekkers samen en adviseren u graag over de verschillende kredietvormen die bestaan. Zo kiest u voor de beste persoonlijke lening voor uw situatie.

Advies bij het afsluiten van een persoonlijke lening voor particulieren?

Als u een persoonlijke lening voor een particulier afsluit krijgt u het geleende geldbedrag meteen op uw bankrekening gestort. Voor de aflossing geldt een vast rentepercentage, hetzelfde af te lossen bedrag iedere maand, over een vooraf afgesproken looptijd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Omdat er verschillende soorten persoonlijke leningen bestaan en er diverse kredietverstrekkers zijn kan het goed zijn dat u advies wenst te krijgen bij het afsluiten van de persoonlijke lening. Goed Lenen verschaft u graag inzicht in de verschillende mogelijkheden en bekijkt met welke aspecten en situaties u allemaal rekening dient te houden. U weet dan zeker dat u een persoonlijke lening voor particulieren afsluit die bij uw situatie past.

Een persoonlijke lening afsluiten met Goed Lenen

Geld lenen doet u met Goed Lenen. Via ons een persoonlijke lening voor een particulier afsluiten betekent lenen met zekerheid. Er wordt een vaste rente gehanteerd vanaf 4,1% en er worden geen afsluitkosten in rekening gebracht.

De looptijd kan oplopen tot wel 180 maanden en u kunt de lening boetevrij aflossen. Daarnaast is ook een gratis oversluitservice beschikbaar en is zelfs het advies dat we u kunnen verlenen kosteloos.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u ook een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten? Of zou u eerst graag advies ontvangen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om verder te informeren. Bel ons op (0545) 221 299 of maak gebruik van het contactformulier.

Voor meer info : https://www.goedlenen.nl/

arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken via aov-zzp.nl
| 28. oktober, 2014

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (afgekort als AOV) beschermt zelfstandige ondernemers wanneer ze hun inkomen verliezen door een ongeval of ziekte. Er zijn vele varianten van AOV’s en het is daarom erg belangrijk om deze verschillende opties te vergelijken. Iedere persoonlijke situatie is anders, vandaar dat men goed moet kijken welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste bij zijn of haar situatie past. 

Een AOV is vaak een best dure verzekering, toch is het belangrijk om niet alleen naar de premie te kijken, let vooral op wat voor zekerheid een bepaalde arbeidsongeschiktheidsverzekering je biedt. 
Wanneer een ondernemer door ziekte of een ongeval moet stoppen met werken keert de verzekeraar een periodieke uitkering uit, dit is in de meeste gevallen niet meer dan 80% van het inkomen.

 

 

Voor meer info : http://www.aov-zzp.nl
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top