One way research

// >> Financieel

Een betrouwbaar administratiekantoor vlak bij Breda
| 19. november, 2020

Ben je op zoek naar een betrouwbaar administratiekantoor in de buurt van Breda? Bekijk dan eens de website van Peeters Belastingadvies Financiën en Administraties. Dit kantoor zit gevestigd in Etten-Leur en heeft al vele jaren ervaring met het uitvoeren van de administratie voor diverse bedrijven en particulieren. Door hun kennis en ervaring kunnen ze dienstverlening aanbieden van hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je dit administratiekantoor nabij Breda inschakelen voor het opstellen van tussentijdse cijfers, prognoses of jaarrekeningen. Ook geven ze je financieel en fiscaal advies. Hiermee helpen ze je om jouw financiën of de financiële zaken van je onderneming zo goed mogelijk vorm te geven en eruit te halen wat mogelijk is.

Ook belastingaangifte kun je door deze specialist laten doen

Ook wanneer je belastingaangifte wilt laten doen, zit je bij Peeters helemaal goed! Ze hebben ervaren belastingadviseurs in dienst die veel kennis hebben van alle wet- en regelgeving en fiscale optimalisatie. Ze voeren de belastingaangifte op de juiste manier uit en weten precies waar ze op moeten letten en hoe de aangifte zo gunstig mogelijk kan worden ingevuld. Wanneer je hier zelf mee aan de slag gaat, is het lastig waar je op moet letten en welke posten je kunt aftrekken van de belasting. Daarnaast gaat het een stuk sneller wanneer je het uitbesteedt. Daarom is het inschakelen van een professionele en ervaren partij voor het laten doen van de belastingaangifte een uitstekende optie!

Maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek en bespreek jouw wensen

Wil jij ook jouw belastingaangifte laten doen? Of wil je dit administratiekantoor in Etten-Leur, nabij Breda, inschakelen voor andere diensten? Neem dan telefonisch contact met hen op en maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Ze geven je in dit gesprek meer informatie over de mogelijkheden en luisteren naar jouw wensen. Ook beantwoorden ze al jouw vragen!

Sluit een hypotheek in Arnhem af met onafhankelijk en deskundig advies
| 15. september, 2020

Heeft u een mooi huis op het oog in de omgeving van Arnhem en wilt u graag een hypotheek aanvragen, maar heeft u geen idee hoe u dit het beste kunt aanpakken? Maak dan gebruik van de expertise van een goede hypotheekadviseur in Arnhem. Het kopen van een huis en het afsluiten van een hypotheek is voor veel mensen de grootste aankoop die ze doen in hun leven. Om ervoor te zorgen dat u niet een te hoge hypotheek afsluit waar u de gevolgen nog jaren van voelt, is het verstandig om een expert van Heuveling Adviesgroep in te schakelen. Deze hypotheekadviseur vindt het belangrijk om onafhankelijk advies te geven in combinatie met persoonlijke betrokkenheid. Met het advies van deze specialist uit Arnhem bent u verzekerd van een hypotheek die uitstekend past bij uw (financiële) situatie.

Een hypotheek afsluiten met behulp van een specialist

Bij het afsluiten van een hypotheek voor uw nieuwe huis in Arnhem kan het geen kwaad om een hypotheekadviseur in te schakelen. Het afsluiten van de hypotheek is namelijk niet het enige waar u rekening mee moet houden. Natuurlijk is dit belangrijk, omdat u graag in uw droomhuis wilt wonen, maar u moet de hypotheek wel kunnen betalen. Bij het kopen van een huis komen er ook andere (verplichte) kosten bij, zoals de overdrachtsbelasting. Een hypotheekadviseur van Heuveling Adviesgroep in Arnhem zet voor u alle kosten op een rijtje, zodat u weet waar u aan toe bent en weet hoeveel geld u nodig heeft.

Een specialist voor al uw financiële zaken

Bij Heuveling Adviesgroep staan ze niet alleen voor u klaar wanneer u een hypotheek in Arnhem wilt afsluiten voor uw nieuwe huis. Zij vinden het belangrijk om altijd een uitstekende dienstverlening aan te bieden. Daarom kunt u voor al uw financiële zaken bij hen terecht. Wilt u overstappen van verzekeraar? Of zoekt u een goede autoverzekering of levensverzekering? De specialisten van dit bedrijf vergelijken de verschillende premies van diverse aanbieders en bieden u een passende oplossing. Ook wanneer u vragen heeft over uw pensioen kunt u bij deze specialist terecht.

https://www.heuveling-adviesgroep.nl/

A tax consultant who can assist any expat in the Netherlands
| 31. augustus, 2020

Make use of the expertise of a tax consultant from Witlox International Tax Advice when you are an expat in the Netherlands. This company provides you with various services when it comes to tax and financial administration for all kinds of purposes. For example, as a foreign employee who is working in the Netherlands, a tax consultant can help you with the Dutch 30% tax ruling application. This means that 30% of your gross income is being paid without any taxes withheld on that part, so your net spendable income is much higher. Other tax consultancy services are also provided by the specialists from Witlox International Tax Advice, such as filing Dutch tax returns and US tax returns. Enquire after the possibilities and make sure that your tax administration is fully up-to-date.

Various parts of their tax consultancy

When you are an expat in the Netherlands, filling out Dutch tax forms can be a difficult task without a consultant, because understanding all legislations and regulations takes a lot of time. Many tax administrations can be managed online, but the process still requires knowledge and experience. A tax consultant from Witlox International Tax Advice in the Netherlands assists you in getting your tax administration done. This way, you will not overlook anything and you will reach the most profitable result. When you make use of the 30% ruling service from tis company, the consultants assist you with various tasks, such as:

  • Checking and explaining the application of the ruling, based on the information obtained from a questionnaire completed by you.
  • Filing the request for the 30% ruling on behalf of the employer and employee concerned.
  • Check if all relevant info has been included.

Learn more about the services of this company

You can find more information on their website about this and other services from Witlox International Tax Advice. When you would like to ask questions about a tax consultant from this company in the Netherlands, do not hesitate to contact them.

https://witlox.info/

Schakel dit administratiekantoor nabij Hilversum in
| 21. juli, 2020

Heeft u een eigen bedrijf, maar weet u niet goed hoe u de (financiële) administratie moet regelen? Of heeft u als particulier hulp nodig bij het in orde maken van bijvoorbeeld uw boekhouding? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Vooral bij een eigen onderneming is het erg belangrijk dat alle administratie in orde is en dat alle gegevens overzichtelijk zijn. Bekijk daarom eens de dienstverlening van Kuperus en Partners. Dit administratiekantoor heeft vestigingen in Amsterdam en Bussum en is goed bereikbaar vanuit Hilversum.

Profiteer van de jarenlange ervaring van deze specialist

Waarvoor kunt u bij dit administratiekantoor nabij Hilversum terecht? Door hun veelzijdige dienstverlening kunnen ze u met vrijwel alle zaken rondom administratie helpen. Zo kunnen ze voor u uw volledig boekhouding in orde maken zodat alles overzichtelijk wordt. Daarnaast voeren ze de belastingaangiften voor u uit of maken ze uw loonadministratie in orde. Wat uw vraag ook is, bij Kuperus en Partners in Amsterdam en Bussum zit u goed. Naast een professionele en betrokken dienstverlening geven ze ook deskundig advies. Door hun ervaring van meer dan 30 jaar hebben ze over de afgelopen jaren veel kennis opgedaan. Ze kunnen u alles vertellen over zowel financiële als juridische en fiscale zaken. Zit u met een vraagstuk, maar weet u niet wat u in deze situatie moet doen? Dan geven zij u betrouwbaar advies waar u echt iets aan heeft.

Maak gebruik van de professionele dienstverlening

Wanneer u gebruik wilt maken van de professionele dienstverlening van deze professionals kunt u het best contact met hen opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier op hun website. Ze staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wist u bijvoorbeeld dat ze u ook adviseren over bedrijfsvoering en begeleiden bij bedrijfsoverdrachten? Of dat u bij hen een vermogensoverzicht kunt laten maken? Dit administratiekantoor in de buurt van Hilversum is van alle markten thuis!

https://kuperusenpartners.nl

Maak gebruik van de professionele software bij uw debiteurenbeheer
| 26. juni, 2020

Als u uw debiteurenbeheer wilt verbeteren, dan is het een goed idee om gebruik te maken van betrouwbare software. Op deze manier is uw debiteurenbeheer veel overzichtelijker. Vraag daarom hulp aan Outstanding24. Met hun geavanceerde software zal uw debiteurenbeheer op een goede manier werken. Deze manier van werken is zeer effectief. Deze specialist zoekt altijd de beste software die past bij uw situatie. Ontdek de mogelijkheden voor goed debiteurenbeheer en neem dus contact met ons op.

Dit geautomatiseerde systeem zorgt voor een overzichtelijk debiteurenbeheer

Wilt u uw debiteurenbeheer op een efficiënte manier vormgeven, dan is het een goed idee om de software van Outstanding 24 te koppelen aan uw huidige software. Zo ziet u precies wat er nog openstaat en wat er nog moet gebeuren in het debiteurenproces van een klant. U ziet ook welke facturen er nog betaald moeten worden en welke zaken er nog moeten gebeuren. Veel zaken kunnen met deze software ook geautomatiseerd worden. Besteed uw debiteurenbeheer dus uit aan een betrouwbare partij en zorg voor een juiste werkwijze. Zo hoeft u minder handmatig te doen, en kunt u de software gebruiken om uw debiteuren op een goede manier te behandelen. Als er een factuur niet wordt betaald, ondersteunt deze specialist u graag. Zij starten dan het incassoproces en besteden de zaak eventueel uit aan een deurwaarder.

Ontdek de vele mogelijkheden

Met de software van Outstanding24 weet u zeker dat uw debiteurenbeheer optimaal geregeld is. Uw debiteurenbeheer wordt zo effeciënter ingericht en waar mogelijk geautomatiseerd. Wilt u weten wat er mogelijk is? Ontdek de mogelijkheden van de specialist. Heeft u vervolgens nog vragen? Neem dan contact op met deze specialist, dan helpen ze u graag. Samen met u zoeken ze naar de juiste oplossing. Neem dus contact op met deze ervaren specialist. Op deze manier is uw debiteurenbeheer zeker goed geregeld.

https://outstanding24.com/

Voor het volgen van vakgerichte opleidingen schakelt u deze partij in
| 27. mei, 2020

Is het voor uw werknemers hoog tijd om een veiligheidstraining te volgen? Of zou u graag een inspectie aan elektrische installaties laten uitvoeren? Hiervoor is het volgen van een training essentieel. Door praktische cursussen hiervoor te volgen, biedt dit een toegevoegde waarde in het oplossen van dagelijkse activiteiten. Een praktische opleider die dergelijke vakgerichte opleidingen verzorgt is Omega Training. Wanneer het aankomt op trainingen, inspecties en keuringen zijn zij uw geschikte partner! Veiligheid is een basisrecht voor iedere werknemer in Nederland, vinden ze bij Omega Training. Om die reden zijn de veiligheidstrainingen die zijn aanbieden toegankelijk voor iedereen die in aanraking komt met elektriciteit.

Een cursus zonnepanelen leggen volgen

Zonnepanelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De vraag groeit nog steeds erg hard en in nagenoeg iedere woonwijk ziet u ze wel terug. Helaas wordt de aanleg hiervan niet altijd correct uitgevoerd wat leidt tot verschillende gevaren. Denk hierbij aan elektrocutie of het ontstaan van brand. Wilt u dat uw installateurs het leggen van zonnepanelen veilig kunnen uitvoeren? Dan is het volgen van een cursus voor het aanleggen van zonnepanelen een goed idee. Omega Training helpt installateurs van zonnepanelen graag de PV-installatie veilig aan te leggen door niet alleen de normen te bespreken, maar ook door praktisch en op de juiste manier aan de slag te gaan met PV-installaties.

Voor iedereen geschikt

Of u nu een cursus voor het aanleggen van zonnepanelen als beginner wens of als gevorderde: aan iedereen is gedacht met de vakgerichte opleidingen van Omega Training. Zowel de nieuwkomers als doorgewinterde vakmannen hebben baat bij deze cursus. De materie wordt namelijk steeds complexer en de vraag vanuit de markt groter. Om die reden heeft dit bedrijf het cursusportfolio verder uitgebreid. Door de cursus zonnepanelen te volgen, weten uw installateurs voortaan op de juiste manier zonnepanelen op te leveren, te installeren en te inspecteren! Wilt u weten welke vakgerichte opleidingen voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met hen op!

Transitievergoeding berekenen
| 6. mei, 2020

Wanneer je als werknemer ontslagen wordt heb je recht op een vergoeding. Dit wordt ook wel de transitievergoeding genoemd. Deze transitievergoeding kun je berekenen door het aantal dienstjaren met je maandsalaris te vermenigvuldigen. Daarnaast moet ook het vakantiegeld waar je recht op had worden meegenomen in de berekening. Omdat dit een stuk lastigere is om te berekenen kun je op de website van Werkcontact de precieze transitievergoeding berekenen.

Soms worden er overigens hogere bedragen als transitievergoeding uitgekeerd. Vaak is dat het resultaat van stevig onderhandelen tussen juristen van de werkgever en van de werknemer. Ook kan er nog altijd een ontslag via de kantonrechter plaatsvinden. Ook dan zijn de bedragen die als transitievergoeding worden uitgekeerd vaak aanzienlijk hoger.  

Het uitkeren van de transitievergoeding

De werkgever is verplicht om de ontslagen werknemer binnen 1 maand na afloop van het dienstverband de transitievergoeding uit te keren. Wanneer de werkgever verzuimt en de transitievergoeding niet op tijd overmaakt geldt er een extra vergoeding in de vorm van wettelijke rente die bij het bedrag moet worden opgeteld.

Waar mag ik de transitievergoeding aan besteden?

De transitievergoeding wordt bruto berekend en meestal netto uitgekeerd. Afhankelijk van je salaris wordt er dus nog een groot bedrag aan belasting van afgetrokken. Het bedrag wat overblijft is in principe bedoeld om begeleiding richting een nieuwe baan (ook wel outplacement genoemd), scholing of loopbaanadvies mee in te kopen. Soms is het bedrag aan transitievergoeding hiervoor niet toereikend en kan de werknemer een gedeelte zelf betalen. Andersom geldt hetzelfde: wanneer er geld over is kan de werknemer dit vrij besteden aan andere zaken. Overigens is de werknemer niet verplicht er zelf outplacement voor in te kopen. In de wet staat immers nergens dat hij dit daadwerkelijk moe doen.

Werkcontact is een outplacementbureau uit Amsterdam en heeft diverse nevenlocaties door heel Nederland.

 

https://www.outplacementbureau.nl/transitievergoeding-berekenen/

Automatiseer uw inkoopproces met behulp van E-procurement
| 21. april, 2020

Als bedrijf wilt u natuurlijk zoveel mogelijk tijd over hebben voor uw corebusiness. Door het automatiseren van uw inkoopproces bespaart u al veel tijd en geld. Door het efficiënter en transparanter inrichten van uw inkoopproces krijgt u helder inzicht in het gehele proces. U vraagt zich vast af hoe u dit aan moet pakken. Om er zeker van te zijn dat uw proces zorgvuldig wordt geautomatiseerd, kunt u het beste gebruikmaken van de expertise van een specialist zoals Grippr. Grippr is een inkoopadviesbureau dat u graag helpt bij het optimaliseren van uw inkoopproces met behulp van E-procurement zodat u meer tijd overhoudt voor uw andere werkzaamheden.

Bespaar als ondernemer tijd en geld

Iedere ondernemer wilt natuurlijk tijd en geld besparen wanneer dit mogelijk is. Door het automatiseren van uw inkoopproces met behulp van E-procurement is dit mogelijk. Van sourcing tot en met de factuurafhandeling, alles wordt geautomatiseerd. Dit zijn veel stappen die foutloos en efficiënt ingezet moeten worden. Belangrijk is om te zorgen voor kortere doorlooptijden en een optimaal inkoopresultaat. Met E-procurement heeft u ook alle leveranciersgegevens op één plek. Ook heeft u een actueel en toegankelijk Spend Dashbord voor alle aspecten die uw inkoopprocessen raakt. Omdat alles gedigitaliseerd wordt, bent u eindelijk van alle papieren bonnetjes af.

Maak gebruik van E-procurement en geniet van de voordelen

Voor iedere onderneming heeft dit bedrijf een geschikt softwarepakket beschikbaar. De medewerkers van Grippr kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. Voordat u gebruik gaat maken van E-procurement kunt u er ook voor kiezen om een inkoopscan uit te laten voeren. Op deze manier komt u er snel achter hoe uw inkoopproces ervoor staat, maar ook welke digitale mogelijkheden er zijn. Wanneer u besluit om gebruik te maken van E-procurement, dan zorgen de specialisten van dit bedrijf ervoor dat alles professioneel en op de goede wijze wordt geïmplementeerd.

https://www.grippr.nl

De mooiste speciale 2 euromunten voor uw verzameling
| 19. februari, 2020

Het verzamelen als muntenverzamelaar van alle speciale 2 euromunten is een prachtig doel. Deze en nog vele andere unieke munten koopt u dan ook vanzelfsprekend bij Coins4all. U zult zien dat het ruime online aanbod van dit bedrijf vele bijzondere munten omvat, allen direct te bestellen. Hoe klinken bijvoorbeeld de speciale jubilea-munten zoals 2 euromunten geslagen ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van het Rode Kruis? Het zou ook goed kunnen dat een van de speciale 2 euromunten geslagen in België in 2014 een betere aankoop is. Ongeacht de munt heeft Coins4all deze en nog vele andere bijzondere munten op voorraad voor u.

U ontvangt uw munten in een luxe verpakking

U weet natuurlijk dat het verzamelen van munten voornamelijk draait om de beleving. Daarom is de verpakking waarin wij de speciale 2 euromunten of andere bijzondere munten leveren ook met veel aandacht uitgevoerd. Een luxe verpakking van Coins4all is ontworpen als een zogeheten coincard. Dit is een premium plastic kaart met een uitsparing waarin uw bijzondere munt netjes is bevestigd. Deze constructie zorgt ervoor dat de munt altijd veilig vervoerd wordt en er prachtig uitziet bij aankomst. Nog een voordeel van de coincard is dat deze uitgevoerd met speciale 2 euromunten of andere bijzondere munten een prachtige cadeaupresentatie vormt. Zo is dit meer dan alleen het ideale geschenk voor een muntenfanaat, maar ook nog eens uiterst gemakkelijk om te geven! Het enige wat u nog hoeft te doen is het daadwerkelijke bestellen van de munt. Wel zo makkelijk, toch?

U betaalt bij hen te allen tijde veilig

De handel in bijzondere munten is er een waar de veiligheid uiteraard altijd hoog in het vaandel moet staan. Er is namelijk geld mee gemoeid! Om ervoor te zorgen dat de speciale 2 euromunten die u gaat bestellen gewoon netjes bij u aankomen, verpakt Coins4all de munten op een veilige maar vooral discrete manier. Op deze wijze vallen ze doorgaans niet op voor degenen die er mogelijk kwaad mee willen. Bij het betalen ervaart u direct dat het betalingsproces volledig veilig geschiedt – bij Coins4all betaalt u immers altijd in de veilige betaalomgeving van uw eigen bank. Als u voor €75,- of meer aan munten bestelt, neemt dit bedrijf ook nog eens de verzendkosten voor zijn rekening!

https://www.coins4all.nl/

Kies verstandig voor duurzaam beleggen
| 14. februari, 2020

Wanneer u wilt beleggen is het net zo fijn om te kiezen voor duurzaam. Zo creëert u een win-winsituatie waarbij de bedrijven en ondernemingen die zich inzetten voor een betere toekomst, ook beschikken over de nodige middelen om dit te verwezenlijken. Daarvoor staat Optimix Vermogensbeheer N.V. klaar, om ervoor te zorgen dat uw kostbare financiële middelen in nobele handen terechtkomen. Er wordt bij elke beleggingsprocedure de afweging gemaakt tussen financiële en niet-financiële argumenten. Hierbij tellen de laatste zwaarder mee, aangezien het van groter belang is om een ecologisch betere toekomst te creëren.

Genereer een grotere impact

Bij Optimix Vermogensbeheer N.V. wordt u nauwgezet begeleid in het duurzaam beleggen. Op basis van de Sustainable Development Goals, opgesteld door de Verenigde Naties, hebben zij enkele thema’s samengesteld waarin duurzaam beleggen een essentiële rol kan spelen. In het geval van duurzaamheid en innovatie, wordt er aangespoord om bedrijven te stimuleren om de consumptiebehoeften van de gehele wereldbevolking te volbrengen. Op dit moment is dat namelijk nog maar het geval voor 25%. Duurzaam beleggen in bedrijven die op dit vlak willen innoveren lijkt hierin de beste remedie. Daar wilt Optimix Vermogensbeheer N.V. dan ook sterk op inzetten.

Samen inzetten voor een schone planeet

Klimaatverandering is natuurlijk ook een van de hoofdthema’s als het gaat om duurzaam beleggen. Op het gebied van water, energie en milieu moet er dan bij bedrijven ook grondig geïnvesteerd worden. Vandaar dat Optimix Vermogensbeheer N.V. de ondernemingen die hierin grote aspiraties opstellen, en deze ook proberen te verwezenlijken, wilt voorzien van de nodige middelen. Draag daarom zelf een steentje bij door duurzaam te beleggen in de thema’s die u het meeste aanspreken. Zou u graag willen bijdragen aan een eerlijke verdeling van goederen voor de gehele wereldbevolking? Of wilt u zich inzetten voor een groenere toekomst? Kies dan voor duurzaam beleggen bij Optimix Vermogensbeheer N.V.

https://www.optimix.nl/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top