One way research

// >> Financieel

Vraag om fiscaal advies bij belastingadviseurs in Den Haag
| 5. december, 2019

Voor particulieren en voor ondernemers is het advies van belastingadviseurs in Den Haag heel waardevol. Stel dat u een onderneming heeft, en u met grote fiscale vragen zit. Of u heeft als particulier een lastige belastingaangifte te doen, bijvoorbeeld na ontvangen van een erfenis. Voor al die gevallen staan Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag voor u klaar. Bij hen kunt u terecht voor al uw vragen rondom belastingzaken. Wilt u daar meer over weten? Lees dan gerust verder.

Passend advies van belastingadviseurs in Den Haag

Iedere situatie is uniek – en vraagt dus ook om een aanpak met veel zorg en aandacht. Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag helpt u met de lastigste fiscale vraagstukken. U profiteert van de jarenlange expertise en kennis van de adviseurs van dit bureau. Dat brengt niet alleen veel rust, maar betekent bovendien dat u veel tijd én geld kunt besparen. Met het advies van een fiscaal adviseur weet u zeker dat u optimaal profiteert van alle kortingen en voordelen die op uw situatie van toepassing zijn. En u weet ook zeker dat u in de toekomst niet voor onverwachte problemen komt te staan. Zeker als het om complexe zaken gaat is dat een hele geruststelling.

Van particulier tot ondernemer: profiteer van expertise

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag is een bekende en gerenommeerde partij, die u onafhankelijk belastingadvies kan geven. In veel gevallen verdient u de kosten van dit advies vanzelf terug, doordat u tijd bespaart en vaak ook nog voordeliger uit bent dan wanneer u zelf aan de slag moet met de belastingformulieren. Heeft u een prangende vraag over het invullen van uw belasting, of wilt u sparren over de toekomst? Met een belastingadviseur aan uw zijde haalt u altijd het meeste uit de situatie.

https://defiscalisten.nl/

Besteed uw financiële administratie uit aan deze accountant in Roosendaal
| 3. december, 2019

Een accountant in Roosendaal waar u terecht kunt voor het laten verzorgen van uw belastingaangifte tot en met uw volledige financiële administratie is WEA Accountants & Adviseurs Roosendaal. Voor een brede dienstverlening bent u bij dit kantoor aan het juiste adres. Hecht u daarnaast waarde aan een directe en persoonlijke benadering? Dan heeft u in dit kantoor een goede match gevonden. De medewerkers van dit kantoor zijn u graag van dienst met het zorgdragen voor uw financieel administratieve taken en denken bovendien graag met u mee op dit gebied.

Een accountant in Roosendaal met een uitgebreide dienstverlening

Bij deze accountant in Roosendaal kunt terecht als particulier, maar ook als ondernemer. WEA heeft de nodige expertise en vakkennis in huis om u op heel diverse gebieden hulp te bieden. Denkt u hierbij aan zaken gerelateerd aan accountancy, loonadministratie, financiële administratie, belastingaangiften, maar ook aan advies op bedrijfseconomische en fiscaal terrein. Daarbij staat u als mens en ondernemer centraal en wordt er met u meegedacht vanuit uw belangen. Heeft u bijvoorbeeld al een bestaand bedrijf en wilt u deze onderneming uitbreiden? Of bent u juist een startende ondernemer? De professionals van WEA staan u graag bij met bedrijfseconomisch advies toegespitst op uw onderneming.

Accountancy hulp gaat verder dan cijfers

Eén van de hoofdactiviteiten van deze accountant in Roosendaal vormt het opstellen van jaarrekeningen. Accountancy gaat echter verder dan alleen cijfers en daar heeft dit kantoor zeker oog voor. Er is aandacht voor bedrijven, mensen en wat er speelt. Ook voorbij de cijfers wordt er meegedacht in kansen, mogelijkheden en oplossingen. In alle gevallen kunt u rekenen op advies op maat; of het nu gaat om een complexe situatie of juist een relatief eenvoudige opdracht. Bent u benieuwd wat de specialisten van WEA voor u kunnen betekenen? Bezoek dan zeker de website en lees meer informatie.

https://wearoosendaal.nl/

Een hypotheekadviseur vlakbij Bergen op Zoom zonder commissie
| 25. november, 2019

Wanneer u op zoek bent naar een hypotheekadviseur in de regio Bergen op Zoom, weet u misschien al wat belangrijk voor u is. U hebt nagedacht over de eisen waaraan deze adviseur voor u moet voldoen. Of misschien nog helemaal niet en bent u eerst op zoek naar iets meer informatie over wat zo’n adviseur nu precies doet en hoe u een goede adviseur herkent. Voor veel mensen is het zeer belangrijk om te weten of een adviseur werkt op commissiebasis of niet. Hoe zit dat voor u? En wat zijn voor u de voor- en nadelen?

Waarom een hypotheekadviseur nabij Bergen op Zoom zonder commissie fijn kan zijn

Een hypotheekadviseur die op commissiebasis werkt, geniet vaak geen voorkeur bij klanten. Er zijn de afgelopen jaren al de nodige veranderingen gemaakt. Zo ontvangt een adviseur nooit meer commissie van de bank bij het afsluiten van een hypotheek. Dit komt de objectiviteit en kwaliteit ten goede, want er is immers geen prikkel meer voor de adviseur om het product te adviseren waar hij/zij het meeste aan verdient. Het kan echter nog wel voorkomen dat een adviseur met u op commissiebasis werkt: dat wat u betaalt afhankelijk is van bijvoorbeeld de hoogte van het hypotheekbedrag. De adviseur ontvangt in dat geval een percentage. Misschien hebt u hier geen moeite mee, maar aan de andere kant: als u een hogere hypotheek afsluit, stijgen de kosten van advies ineens ook. Is dat wat u wilt? Dat is uiteraard aan u om te betalen.

De hypotheekadviseur in regio Bergen op Zoom die u zoekt

Gelukkig is er altijd iets te kiezen, ook op het gebied van adviseurs. Zoekt u een hypotheekadviseur in regio Bergen op Zoom die werkt zonder commissie, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Baas Assurantiën. Maak altijd eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of de adviseur van uw keuze echt goed bij u past.

https://baasassurantien.nl/hypotheek/

Als starter een woning kopen door een hypotheek af te sluiten in regio Helmond
| 11. oktober, 2018

Heeft u al eens van de startershypotheek gehoord? Als starter kunt u hiermee een woning kopen. Hierbij krijgt u een extra lening bovenop de hypotheek voor uw droomwoning in Helmond of omstreken. De hoogte van de starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente. Verder geven veel banken extra korting op de hypotheekrente. Hierbij loopt uw hypotheek met een vaste rentevoet van minimaal 15 jaar tot maximaal 30 jaar. Hierbij hoeft u de eerste drie jaar geen rente of aflossing te betalen. Bij Engel Financieel Advies wordt u geholpen bij het vinden van de best mogelijke hypotheek voor uw allereerste woning.

Ga een hypotheek aan voor een tweede woning bij een specialist nabij Helmond

Heeft u altijd al de droom gehad om een buitenverblijf in Frankrijk of Spanje te bezitten? Hiervoor gaat u een hypotheek aan bij de hypotheekadviseur in de omgeving van Helmond. Engel Financieel Advies helpt u graag bij het vinden van een juiste oplossing voor uw droomhuis. Bij het financieren van een tweede woning dient u wel eigen middelen in te brengen. Daarnaast is de rente niet aftrekbaar. Hiertegenover staat wel dat de eventuele huuropbrengsten niet worden belast. Engel Financieel Advies helpt u bij het zoeken naar de best mogelijke lening voor uw buitenverblijf uit het aanbod van verschillende banken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Krijg de voordeligste hypotheek voor het verbouwen van uw woning in Helmond of omstreken

Wilt u uw woning verbouwen? Of laat u een nieuwbouwwoning bouwen? Bij beide scenario’s is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten voor uw project in Helmond of omgeving. Bij Engel Financieel Advies in Boekel wordt u geholpen met het kiezen van de juiste hypotheek en ontvangt u betrouwbaar advies op maat. Wanneer u kiest voor een verbouwing is het ook mogelijk om deze te laten financieren door een kortlopend krediet en geniet u vaak van tal van subsidies. De financiële experts van Engel Financieel Advies vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden. Zo komt u tijdens de verbouwingen niet voor verrassingen te staan.

Betrouwbare hulp bij de verkoop van uw bedrijf
| 26. september, 2018

Weet u wat er bij de verkoop komt kijken? Deze organisatie vertelt het u graag. Hoe ziet uw kopersprofiel eruit? Kiest u voor een Management buy-in of juist een Management buy-out? Of gaat het misschien om een familiebedrijf en is de volgende opvolger aan de beurt? Nog geen idee? Schakel dan de hulp in van Fidor Corporate Finance zodat de verkoop van uw bedrijf definitief wordt. Zodra u de juiste partij gevonden heeft, is het belangrijk om zo snel mogelijk een eerste gesprek in te plannen. Zeker wanneer jullie elkaar nog niet kennen, is het van belang om jullie ideeën uit te wisselen en afspraken in een intentieverklaring vast te leggen. Zijn jullie het eens geworden over de afspraken betreft de overname? Fidor Corporate Finance stelt voor u de koopovereenkomst op waarna de koper het recht heeft om onderzoek binnen uw bedrijf te verrichten. Oftewel, de Due Dilligence. Via dit onderzoek kan de koper controleren of alle verkregen informatie juist is.

Hulp bij de verkoop van uw bedrijf nodig?

Hulp bij de verkoop van uw bedrijf nodig? De specialisten plannen graag een afspraak met u in. De verkoop van uw bedrijf is niet iets wat u dagelijks doet. Het moet op een professionele wijze geregeld worden waar uitgebreide kennis en ervaring voor nodig is. Fidor Corporate Finance is al jaren actief op het gebied van corporate finance, strategie en herstructurering. Denk hierbij aan overnames, fusies, bedrijfsopvolging en groeistrategieën. Binnen dit bedrijf werken ze met een pragmatische werkwijze en kijkt men verder dan enkel de transactie. Uw case wordt van verschillende kanten bekeken zodat u uw succes behaalt. Breng gerust een bezoek aan het kantoor in Ridderkerk en maak kennis met uw vertrouwensadviseur die hulp biedt bij de verkoop van uw bedrijf.

Hulp bij het bepalen van de waarde om de verkoop van uw bedrijf in gang te zetten

Ontvangt u binnenkort professionele hulp van Fidor Corporate Finance? Dit bedrijf staat graag voor u klaar. Wilt u uw bedrijf verkopen? Dan wilt u natuurlijk wel weten wat een realistische verkoopprijs is. Maar hoe komt u achter de waarde van uw bedrijf? Helaas is daar geen eenvoudig antwoord op te geven. Er zijn verschillende methoden om de waarde van uw bedrijf te berekenen. Denk hierbij aan de intrinsieke waarde, discounted cashflow-methode, goodwillmethode en het berekenen van de rentabiliteitswaarde. Fidor Corporate Finance raadt u aan om meerdere methodes te gebruiken en de uitgerekende waarde als richtlijn te beschouwen. Wenst u een preciezere uitkomst te ontvangen? Vraag dan om hulp van de specialist bij de verkoop van uw bedrijf.

Een persoonlijke lening voor een particulier nodig?
| 19. juni, 2018

Stel u heeft geld nodig voor de aankoop van een auto omdat u een wat mobiliteit mist. Misschien wilt u uw woning wel anders inrichten of een deel van uw woning verbouwen. Ook kan het zijn dat u uw studie dient te financieren en daarom extra geld nodig heeft.

Voor al deze redenen en meer kunt u een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten. Goed Lenen helpt u graag bij het selecteren van de voordeligste kredietverstrekker. Wij werken met diverse kredietverstrekkers samen en adviseren u graag over de verschillende kredietvormen die bestaan. Zo kiest u voor de beste persoonlijke lening voor uw situatie.

Advies bij het afsluiten van een persoonlijke lening voor particulieren?

Als u een persoonlijke lening voor een particulier afsluit krijgt u het geleende geldbedrag meteen op uw bankrekening gestort. Voor de aflossing geldt een vast rentepercentage, hetzelfde af te lossen bedrag iedere maand, over een vooraf afgesproken looptijd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Omdat er verschillende soorten persoonlijke leningen bestaan en er diverse kredietverstrekkers zijn kan het goed zijn dat u advies wenst te krijgen bij het afsluiten van de persoonlijke lening. Goed Lenen verschaft u graag inzicht in de verschillende mogelijkheden en bekijkt met welke aspecten en situaties u allemaal rekening dient te houden. U weet dan zeker dat u een persoonlijke lening voor particulieren afsluit die bij uw situatie past.

Een persoonlijke lening afsluiten met Goed Lenen

Geld lenen doet u met Goed Lenen. Via ons een persoonlijke lening voor een particulier afsluiten betekent lenen met zekerheid. Er wordt een vaste rente gehanteerd vanaf 4,1% en er worden geen afsluitkosten in rekening gebracht.

De looptijd kan oplopen tot wel 180 maanden en u kunt de lening boetevrij aflossen. Daarnaast is ook een gratis oversluitservice beschikbaar en is zelfs het advies dat we u kunnen verlenen kosteloos.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u ook een persoonlijke lening voor particulieren afsluiten? Of zou u eerst graag advies ontvangen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om verder te informeren. Bel ons op (0545) 221 299 of maak gebruik van het contactformulier.

Voor meer info : https://www.goedlenen.nl/

Uitstekende werkwijze en perfect resultaat bij een onafhankelijk pensioenadviseur
| 15. juni, 2018

Als eigenaar van een onderneming heeft u de keuze om het complete pensioenbeheer uit handen te geven. Daarvoor schakelt u een specialist. Kies daarom voor de ruime dienstverlening van PHB Financieel Adviseurs. Dit bedrijf hanteert een uitstekende werkwijze die altijd eindigt met een perfect resultaat. U gaat eerst bij deze specialist langs voor een gratis intakegesprek. Hier maakt u kennis met de diensten en de werkwijze van dit bedrijf. Wat wilt u weten? Meer informatie over de employee benefits? Of heeft u vragen over de financiële planning? U krijgt hier antwoord op al uw vragen. Vervolgens geeft u uw wensen door, wat verwacht u van een onafhankelijk pensioenadviseur? Op basis van uw wensen en behoeftes wordt er een offerte gemaakt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Een onafhankelijk pensioenadviseur waarbij kleinschaligheid de kracht is

Van een onafhankelijk pensioenadviseur ontvangt u de beste service. En deze vindt u bij PHB Financieel Adviseurs. De kracht van deze specialist is dat het bedrijf met een klein en efficiënt team werkt. Iedere klant wordt persoonlijk behandeld, zo krijgt u de aandacht die u verdient. Er wordt gestreefd naar een serviceniveau waar cliënten graag over napraten. Deze kleinschalige specialist is een financieel vertrouwenspersoon die u leert kennen en die voor u zorgt. Of u nu op zoek bent naar een pensioenadviseur of uw complete pensioenbeheer uit handen wilt geven, u zit bij PHB Financieel Adviseurs altijd goed. Voor meer informatie of een overzicht van de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met dit bedrijf.

U bepaalt de dienstverlening van een onafhankelijk pensioenadviseur

Denkt u er aan om de hulp van een onafhankelijk pensioenadviseur in te schakelen? Dit kan verschillende redenen hebben. Misschien wilt u een nieuwe collectieve pensioenregeling opzetten, bent u ontevreden over uw huidige pensioenverzekeraar of zoekt u iemand die de pensioentaal van de mensen spreekt. In alle gevallen kunt u terecht bij PHB Financieel Adviseurs. U bepaalt voor welke diensten u deze specialist inschakelt. Vraag een gratis intakegesprek aan en bespreek uw wensen. Op basis daarvan wordt er een offerte voor u gemaakt. Zo weet u direct waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Of u nu pensioenadvies, pensioenbeheer of pensioencommunicatie wenst, de specialist staat voor u klaar.

Wat kan een hypotheekadviseur in de omgeving van Utrecht voor u betekenen?
| 13. juni, 2018

Weet u al wat een hypotheekadviseur in de omgeving van Utrecht voor u kan betekenen? En waarvoor u hen inschakelt? Bij Oscar Prent Assurantiën BV ontvangt u altijd een vaste en professionele werkwijze. Als eerste luisteren ze naar uw huidige situatie en uw ideeën over de toekomst. Vervolgens schenken ze de nodige tijd en aandacht aan het inventariseren en analyseren van de benodigde stukken. Zij vinden een duurzame relatie met cliënten belangrijk. In de volgende stap wordt er gekeken naar welke hypotheekaanbieders interessant zijn voor het afsluiten van een hypotheek in regio Bilthoven. De verschillen worden duidelijk aan u gepresenteerd. Dit maakt het gemakkelijker om een keuze te maken. Indien u alsnog twijfelt, zet de adviseur zijn kennis en ervaring in om uw hypotheekaanvraag tot het gewenste resultaat te leiden. 

Met een hypotheekadviseur nabij Utrecht bent u verzekerd van kennis en kunde

Een hypotheekadviseur nabij Utrecht helpt u met zijn expertise op het gebied van verzekeringen en hypotheken bij het maken van een belangrijke keuze. U rekent op de hulp van een specialist bij het afsluiten van een hypotheek voor uw woning in Bilthoven. Daarom is het belangrijk dat u de nodige eisen stelt aan de adviseur die u inschakelt. Om te beginnen, moet de hypotheekadviseur onafhankelijk zijn. Een hypotheek afsluiten is een persoonlijke kwestie en draait daarom volledig om uw wensen en mogelijkheden. Daarbij is het belangrijk dat de adviseur de nodige deskundigheid in huis heeft en op de hoogte is van de wet- en regelgeving in het vakgebied. Met een hypotheekadviseur van Oscar Prent Assurantiën BV weet u zeker dat het goed zit. Bij dit bedrijf krijgt u te maken met gediplomeerde hypotheekadviseurs die constant op de hoogte zijn van de nieuwste regels en ontwikkelingen in het vakgebied.

Welke hypotheek kiest u om de koop van uw huis in de omgeving van Bilthoven te financieren?

Weet u al welke hypotheek u wilt afsluiten? Wanneer u een hypotheek gaat afsluiten voor uw woning in de omgeving van Bilthoven, heeft u veel opties. Kiest u voor een aflossingsvrije hypotheek, annuïteitenhypotheek, beleggingshypotheek of lineaire hypotheek? Al deze vormen hebben zo hun eigen kenmerken en verplichtingen. Een hypotheekadviseur van Oscar Prent Assurantiën brengt deze verschillende vormen voor u in kaart, zodat u eenvoudig een keuze maakt. Ook moet u kiezen voor een verstrekker van de hypotheek. Verschillende hypotheekverstrekkers brengen verschillende voor- en nadelen met zich mee. Ook bij het maken van deze keuze begeleidt de hypotheekadviseur in regio Utrecht u volledig.

De verplichtingen als u kiest voor minnelijke schuldsanering
| 24. april, 2018

Gaat u voor minnelijke schuldsanering? Dan moet u zich aan een aantal zaken houden. Samen met InBalans Budget Hulp Nederland zorgt u ervoor dat u deze plichten naleeft en dat u op een correcte manier uw schulden aflost. Zo moet u bijvoorbeeld in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Maar er is meer, zoals de inlichtingenplicht. U moet informatie aanleveren aan uw schuldhulpverleners, zodat de financiële situatie goed bijgehouden kan worden. Ook de medewerkingsplicht is van groot belang wanneer u het akkoord voor een minnelijke schuldsanering heeft gekregen.

Minnelijke schuldsanering: professionele schuldbemiddeling

Op zoek naar schuldbemiddeling door InBalans Budget Hulp Nederland? Dan weet u zeker dat u op een correcte manier geholpen wordt. Zij proberen ervoor te zorgen dat uw financiële zorgen beetje bij beetje minder worden. Zo doet InBalans Budget Hulp Nederland een voorstel aan de schuldeisers tot het afkopen van de gehele schuldenlast. De professionals berekenen welk bedrag u van uw inkomen mag houden voor vaste lasten en welke deel gebruikt wordt om uw schulden af te betalen. Dankzij een minnelijke schuldsanering, betaalt u op een overzichtelijke manier in een peridode van 36 maanden uw schulden af. Laat u op een professionele manier helpen en maak een nieuwe start.

Een saneringskrediet dankzij een minnelijke schuldsanering

Kiest u voor een minnelijk schuldsanering? Dan is een saneringskrediet een goede optie. De professionals zorgen ervoor dat uw schulden zo veel mogelijk worden teruggedrongen. Zo doet InBalans Budget Hulp Nederland een voorstel aan de schuldeisers om de schuldenlasten af te kopen. Er wordt gekeken hoeveel er in 36 maanden door u gespaard kan worden. Dit bedrag wordt vervolgens geleend van de bank of familieleden, zodat de schuldeisers in een keer hun geld krijgen. Uiteraard moet u het geleende geld gewoon terugbetalen. Op die manier kan een minnelijke schuldsanering u helpen om uit de financiële problemen te komen. Mochten de schuldeisers niet akkoord gaan met het voorstel? Dan kunnen de professionals altijd nog een wettelijke schuldsaneringsregeling aanvragen.

Het incassobureau in Zeeland vordert zowel bij bedrijven als particulieren
| 23. april, 2018

Heeft u een webshop waar particulieren verschillende producten kunnen kopen en zijn er klanten die niet willen betalen? Of werkt u enkel met zakelijke klanten, waarbij het betalen van de facturen achter blijft? Wat uw situatie ook is, met de diensten van een gespecialiseerd incassobureau in Zeeland ontvangt u in een mum van tijd uw geld van zowel particuliere als zakelijke klanten. Door uitgebreide vakkennis, korte lijnen en duidelijke communicatie, worden uw klanten op een formele manier benaderd, waarbij uw wens altijd voorop staat. Zo weet u zeker dat uw klanten netjes behandeld worden en er toch duidelijke afspraken worden gemaakt. Worden deze afspraken niet nagekomen? Ook dan verzorgt dit incassobureau in Zeeland het gehele gerechtelijke traject, zodat u zich kunt blijven focussen op de corebusiness van uw bedrijf. 

Schakel een incassobureau in Zeeland in en wordt volledig ontzorgd

Vindt u het vervelend dat er klanten zijn die niet op tijd de openstaande facturen betalen en heeft u hierdoor te weinig tijd om u bezig te houden met de corebusiness van uw bedrijf? Dan is het aan te raden om een gespecialiseerd incassobureau in Zeeland in te schakelen. Kies daarom voor de veelzijdige diensten van Incasseernu.nl. Bij deze specialist staan uw wensen centraal. Door middel van korte lijnen en duidelijke communicatie zorgt dit incassobureau in Zeeland ervoor dat uw debiteuren op een vriendelijke en formele manier worden benaderd om zo duidelijke afspraken te maken en een betalingsregeling te treffen. Zijn er gerechtelijke stappen nodig? Ook dan gaan zij dit traject voor u aan, waarbij zij enkel keuzes maken na overleg met u.

Snel uw geld ontvangen met een incassobureau in Zeeland

Er zijn verschillende redenen waarom klanten hun openstaande facturen niet kunnen betalen, maar toch wilt u op tijd uw geld ontvangen, toch? Kies dan voor een incassobureau in Zeeland, genaamd Incasseernu.nl. De specialisten van dit bedrijf zorgen er door middel van korte lijnen en duidelijke communicatie voor dat u in een mum van tijd uw geld ontvangt. Zij benaderen uw klanten discreet en formeel, waarna ze duidelijke afspraken maken. Tijdens het gehele proces monitort de specialist of er wordt voldaan aan de gemaakte afspraken. Is dit niet het geval? Dan zorgt het incassobureau in Zeeland ervoor dat de gerechtelijke processen in gang worden gezet. 

Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top