Blogger
Image default
Electronica en Computers

DJI Phantom 2 drone

De DJI Phantom 2 drone is in feite een vliegende camera, dat haarscherpe beelden kan schieten, met zijn HD camera.

De vliegende camera

De DJI Phantom 2 drone heeft een ingebouwde HD camera, waarmee je zowel kunt fotograferen als filmen. Je kunt de camera met je smartphone of tablet bedienen, met de DJI app. Zolang je internetverbinding hebt, kun je met de DJI Phantom 2 drone verbinden. Hierdoor kun je naast het bedienen van de camera ook live beelden bekijken en ook zie je de hoogte, snelheid en de batterij reserve.

Je kunt via de app ook waypoints instellen, wat inhoud dat de DJI Phantom 2 drone dan automatisch vliegt. Op je smartphone of tablet kun je dan 16 waypoints instellen, dat de drone precies volg totdat die op de plaats van bestemming. De drone heeft ook een functie, dat het veilig laat landen mocht de batterij opraken.

Bediening

Je kunt de DJI Phantom 2 drone natuurlijk ook zelf bedienen, dit gaat met een controller dat heel makkelijk te gebruiken is. Met de nieuwe stabilisatie technologie gaat het opstijgen en landen makkelijk. Handmatige besturing gaat heel vloeiend en de drone reageert dan ook gelijk. Mocht je een verkeerde beweging maken, dan zal de drone nog in de lucht blijven dankzij de stabilisatie technologie.

Batterijduur

De batterijduur is bij de DJI Phantom 2 drone ook heel lang. Je kunt maar liefst 25 minuten lang vliegen op 1 batterij en kun je ook de hele tijd live beelden blijven schieten. Als je toch nog langer door wil gaan, kun je ook een extra accu komen, zodat je niet naar huis hoeft om op te laten.

Voor meer info : http://www.droneselect.nl