One way research

// >> Electronica en Computers

Digitale archivering maakt uw archief toegankelijk
| 25. november, 2019

Als ondernemer heeft u vast wel eens nagedacht over digitale archivering. Op de werkvloer wordt er steeds minder gebruik gemaakt van papier: werken op de computer, met digitale bestanden, heeft duidelijk de toekomst. Het ligt dan ook voor de hand om het archief ook te digitaliseren. Maar hoe doet u dat precies? Om een goed begin te maken, moet het huidige archief worden omgezet in digitale vorm. Een specialist als GMS kan u daarbij helpen. Door het huidige archief te digitaliseren, wordt de informatie in het archief veel beter toegankelijk.

Digitale archivering heeft veel voordelen

Het archief van uw bedrijf bevat veel belangrijke informatie. Die moet bewaard worden en die moet u op de juiste momenten in kunnen zien. Het is dus belangrijk dat u op een eenvoudige en snelle wijze toegang heeft tot het gehele archief. Digitale archivering maakt dat mogelijk. Een digitaal archief maakt het doorzoeken van het archief eenvoudig en zorgt er bovendien voor dat u altijd en overal toegang heeft tot de bedrijfsgegevens. Met een druk op de knop vinden wat u nodig heeft; dat kan alleen met een digitaal archief.

Kies voor een digitaal archief

Het digitaliseren van uw huidige archief is een lastige zaak. Het houdt veel meer in dan alleen het ‘scannen van papier’. Door middel van specialistische software die gemaakt is voor archiefdigitalisatie, worden de bestanden in uw archief geïnventariseerd en in digitale vorm omgezet. Dat is een secuur proces, waarbij steeds wordt gecontroleerd of er geen fouten in het nieuwe archief sluipen. Het resultaat is een archiefsysteem dat niet alleen makkelijk is in gebruik, maar ook uiterst accuraat, veilig en duurzaam is. Alleen de juiste mensen mogen toegang krijgen tot de informatie en met de digitale archivering van GMS lukt dat gegarandeerd. Met een digitaal archief zijn de gegevens die u nodig heeft voor de eeuwigheid bewaard en veilig opgeslagen.

https://gmsnl.com

Zicht rondom de bakbus maakt het verkeer veilig
| 4. oktober, 2017

Bij vrij veel nieuwe auto’s zit een achteruitrijcamera ingebouwd. Is dat niet het geval dan zit er vaak een achteruitrij systeem op die gaat piepen op het moment dat je ergens dicht bij in de buurt komt. Best wel gek dat dit eigenlijk alleen bij auto’s het geval is. Een auto is namelijk een klein voertuig en het is verhoudingsgewijs makkelijk om een achteruitrij manoeuvre te maken. Hiernaast heb je een achteruitrij spiegel en heb je dus bijna een 360 graden zicht om de auto. Dit is niet bij elk voertuig het geval. Neem nou als voorbeeld de bakwagen. Voor iedereen die hier niet bekend mee is, dit een bus met daarop een hele grote bak. Zo groot dat je er in kan staan. Deze bus is vaak ongeveer 5 meter lang, ongeveer 3,5 meter hoog en weegt ongeveer 1500kg. Dit zijn die bussen waar de Albert Heijn de boodschappen in vervoerd en vaak meubels in verplaatst worden. Behalve dat deze wagens groot zijn hebben ze nog een nadeel. De achterkant is vaak dicht en hierdoor heb je dus een enorme dode hoek aan de achterkant van de bak. Zo lang je vooruit rijdt is dit geen probleem, maar op het moment dat je moet keren of iets dergelijks kunnen er toch moeilijke en misschien wel gevaarlijk situaties ontstaan. Een fietser is namelijk zo over het hoofd gezien. En een bus van deze grote kan makkelijk iets of iemand over het hoofd zien en dan kunnen de gevolgen catastrofistisch zijn. Vaak worden dit soort voertuigen voorzien van waeco camera. Dit is een camera die gebruikt wordt om volledig inzicht te krijgen rondom een wagen. Zo’n camera kan je vergelijken met een camos camera. Door deze camera’s zijn er minder ongelukken. Hier heeft zowel de eigenaar van de bus profijt van, de verzekeringsmaatschappij en de fietser of voetganger. Genoeg reden dus om een camera aan te schaffen en alles weer veilig te maken.

Voor meer info : http://www.vanzwitserland.nl/

Laptop accu kopen voor elk merk
| 11. januari, 2015

Heeft u een defecte laptop accu of adapter? Dan zou u zeker eens Laptopaccushop.nl moeten overwegen, hier vindt u namelijk voor elke laptop wel een geschikte accu of adapter. Wij bieden u elektronica van alle grote merken zoals Apple, Samsung en HP bijvoorbeeld. Ook voor oudere laptops kunt u hier vrijwel altijd een geschikte accu vinden. Wij verkopen zowel originele als voordelige replica accu’s, voor iedereen een geschikt artikel!

Een accu die langer mee gaat

Is uw oude accu defect gegaan en zoekt u eigenlijk naar een accu die wat langer mee gaat dan de originele? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, als u een laptop accu kopen wil dan kunt u hier altijd terecht. Wij hebben namelijk ook varianten met meer capaciteit (mah). Als u een accu met meer capaciteit kiest dan zal deze langer mee gaan. Daarnaast hebben we ook een aantal originele accu’s die natuurlijk even lang mee gaan, als u een nieuwe accu heeft dan gaat deze eigenlijk altijd een stuk langer mee!

Shop met voordeel

Als u bij de laptopaccushop bent aangekomen dan zult u ervaren dat het shoppen op deze webwinkel een hoop voordelen biedt. Zo heeft u de keuze uit alle accu’s en kunt u er ook nog een voordelige adapter bijkrijgen. Nadat u de juiste accu heeft gevonden kunt u deze snel en eenvoudig afrekenen via de bekende betaalmethoden zoals Paypal en Ideal bijvoorbeeld, als u nog twijfels heeft kunt u ook kiezen voor achteraf betalen, hierdoor kunt u eerst even thuis kijken of het inderdaad de juiste accu is. Op alle producten krijgt u bovendien 2 jaar garantie waardoor u weer een tijd vooruit kan!

Voor meer info : http://www.laptopaccushop.nl/

DJI Phantom 2 drone
| 1. december, 2014

De DJI Phantom 2 drone is in feite een vliegende camera, dat haarscherpe beelden kan schieten, met zijn HD camera.

De vliegende camera

De DJI Phantom 2 drone heeft een ingebouwde HD camera, waarmee je zowel kunt fotograferen als filmen. Je kunt de camera met je smartphone of tablet bedienen, met de DJI app. Zolang je internetverbinding hebt, kun je met de DJI Phantom 2 drone verbinden. Hierdoor kun je naast het bedienen van de camera ook live beelden bekijken en ook zie je de hoogte, snelheid en de batterij reserve.

Je kunt via de app ook waypoints instellen, wat inhoud dat de DJI Phantom 2 drone dan automatisch vliegt. Op je smartphone of tablet kun je dan 16 waypoints instellen, dat de drone precies volg totdat die op de plaats van bestemming. De drone heeft ook een functie, dat het veilig laat landen mocht de batterij opraken.

Bediening

Je kunt de DJI Phantom 2 drone natuurlijk ook zelf bedienen, dit gaat met een controller dat heel makkelijk te gebruiken is. Met de nieuwe stabilisatie technologie gaat het opstijgen en landen makkelijk. Handmatige besturing gaat heel vloeiend en de drone reageert dan ook gelijk. Mocht je een verkeerde beweging maken, dan zal de drone nog in de lucht blijven dankzij de stabilisatie technologie.

Batterijduur

De batterijduur is bij de DJI Phantom 2 drone ook heel lang. Je kunt maar liefst 25 minuten lang vliegen op 1 batterij en kun je ook de hele tijd live beelden blijven schieten. Als je toch nog langer door wil gaan, kun je ook een extra accu komen, zodat je niet naar huis hoeft om op te laten.

Voor meer info : http://www.droneselect.nl

Alarmsystemen Voor De Woning Of Het Bedrijf | Alarmsysteem Woning
| 12. maart, 2014

Alarmsysteem-alarminstallatie.be waarborgt efficiënte alarmsystemen!

Waarom buigt u zich moneteel over de mogelijkheid om over te schakelen naar degelijke alarmsystemen of alarminstallaties die op de beveilgingsmarkt worden aangeboden? Natuurlijk omdat deze er zijn er om effeciënt en preventief het bedrijf of de woning tegen inbraken te beveiligen! U verkiest om dit dan natuurlijk ook door een erkende alarminstallateur te laten plaatsen? Dan zit u bij Alarmsysteem-alarminstallatie.be alvast goed!

De huidige alarmsystemen  kunnen bekabeld of draadloos geplaatst worden. Onze alarminstallateurs plaatsen professionele alarmsystemen en beveilgingsapparatuur. We hebben lange tijd een daling kunnen opmeten of kunnen spreken van een redelijke stagnatie.  Maar de voorbije jaren is er toch een stijging vast te stellen van het aantal gepleegde woninginbraken. Zo is 2011 het jaar van alweer een triest record dat werd verboken betrffende woninginbraken. Oost-Europese dienvenbendes en inbrekers pleegden in 2011 niet minder dan 69.658 inbraken in woningen in België.  U woning uitrusten met een overtuigend  alarmsysteem is dan een absolute must. Alarmsysteem-alarminstallatie.be helpt u graag vooruit. Op onze website kunt immers in contact komen meerdere alarminstallateurs die u op weg helpen naar een degelijke alarminstallatie.

Een adequata en geschikte alarminstallatie of een alarmsysteem op maat gezocht dat draadloos of bekabeld kan geplaatst worden waarbij u daadkrachtig en afschrikwerend kunt optreden tegen ongewenste inbrekers? Bent u naarstig online op zoek naar een alarminstallateur die u grodiginformeert overr de mogelijkheden? Raadpleeg dan zeker www.alarmsysteem-alarminstallatie.be voor meer info over de beste alarmsystemen op de markt verkrijgbaar.

Het plaatsen van een dergelijk inbraakwerende beveiliging is al niet zelden een overbodige luxe gebleken! Het ongelukkige slachtoffer worden van een inbraak, dat wenst u niemand toe. Beeldt u het volgende maar in: U komt op een dag thuis van een welverdiende vakantie, maar bij het open doen van de voordeur ontdekt u dat u het slachtoffer bent geweest van brutale inbrekers die uw volledige woning ondersteboven hebben gehaald op zoek naar waardevolle juwelen en geld. Niets is zo vervelend als dit te hoeven ervaren.

U kunt dus maar beter voorkomen dan genezen, en dit met een up-to-date alarmsysteem of een polyvalente alarminstallatie van Alarmsysteem-alarminstallatie.be die inbrekers preventief weert. De huidige alarmsystemen op de markt zijn zeer betrouwbaar en kunnen gekoppeld worden aan een alarmcentrale. Ze zijn zelfs zeer eenvoudig te bedienen met een smartphone of via het internet. Ook al bevindt u zich aan de andere kant van de wereld.

Alarmsysteem-alarminstallatie.be is een infoplatform waar particulieren en bedrijven een offerte kunnen aanvragen voor een alarmsysteem of alarminstallatie op maat, en dit bij 3 potentiële alarminstallateurs. Deze alarminstallateurs doen dan het nodige om deze aanvraag te behandelen en op te volgen. Zo bent u zeker van kwalitatief interessante inbraakbeveiligingsvoorstellen en dit tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Alarmsysteem-alarminstallatie.be is zo de ontbrekende schakel tussen de alarminstallateur en de zoekende klant! Vraag vandaag nog een offerte aan om toekostig leed van inbrekers te vermijden en u te voorzien van zo broodnodige goede nachtrust die u steeds verdient!

Voor meer info : http://www.alarmsysteem-alarminstallatie.be/alarmsystemen-woning-huis/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top