Blogger
Image default
Dienstverlening

Zonwering bestellen: dit is waarom je kiest voor screens

Ben je op zoek naar een mooie vorm van buitenzonwering, dan zijn screens een uitstekende keuze. Bestel je deze bij een vakkundige specialist zoals Sunmaster, dan profiteer je na de installatie direct van een aantal grote voordelen. Screens zijn veelzijdig, praktisch en ook erg mooi. Hier behandelen we drie redenen waarom screens jouw keuze moeten worden.

Screens steken niet uit

Je kunt buitenzonwering screens zien als rolgordijnen voor buiten. Ze werken als rolluiken, maar zijn gemaakt van stof en niet van aluminium of kunststof. Als je ze naar beneden rolt, dan lopen ze via rails aan de binnenkanten van je kozijn recht naar beneden. Screens steken dus niet uit en dat heeft een aantal voordelen:

  • Screens nemen buiten geen extra plek in beslag.
  • Ze hebben een modern uiterlijk en vormen één geheel met je woning.
  • Omdat het buitenzonwering is, zijn screens minder windgevoelig dan sommige andere opties.

Allerlei kleuren en opties

Besluit je screens als zonwering te bestellen, dan heb je de keuze uit allerlei opties met betrekking tot de stof. Deze moet uiteraard weerbestendig zijn, maar er worden verscheidene kleuren aangeboden. Screens kunnen door de juiste keuze te maken dus ook prima bij traditionele en landelijke woningen geplaatst worden. Daarbij zijn er extra dikke stoffen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, zodat je het licht nog beter tegenhoudt en heerlijk kunt slapen.

Naar buiten kijken blijft mogelijk

Een ander groot voordeel van screens is dat je met de dunnere stoffen gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Je verliest dus het ruimtelijke gevoel binnen niet en je uitzicht blijft bewaard. Van alle soorten buitenzonwering zijn screens daar aardig uniek in. Tegelijkertijd kan men niet naar binnen kijken overdag, wat dus je privacy bevordert. Wil je zonwering bestellen? Dan zijn buitenzonwering screens een uitstekende optie. Ze zijn praktisch, veelzijdig en erg gebruikersvriendelijk. Je wordt vast niet teleurgesteld. Welke zonwering wil jij bestellen?

 

Gerelateerde artikelen

Warmtepompen van installateur Soloya

Vacature Hypotheekadviseur

Met Douglas Jones tegels haalt u de uitstraling van Zuid-Europa naar uw eigen woning