One way research

//Van klimaatbeheersing tot loodgieterswerk: de totaalinstallateur doet het voor u!

Dienstverlening | | 15. januari, 2018

Wist u dat er steeds strenge eisen worden gesteld aan totaalinstallateurs? Wanneer deze aan sanitaire-, water- en gastechnische installaties uitvoert, moet hij rekening houden met een flink aantal normen. Kies daarom voor een gespecialiseerd bedrijf dat kennis heeft van deze eisen en ervaren is. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is MRO Elektrotechniek BV uit Raamsdonkveer. Zij passen de nieuwste technieken toe waardoor u verzekerd bent van een veilige en duurzame installatie. De totaalinstallateur is gespecialiseerd in cv-installaties, gas, riool en sanitair, ventilatie en water. Daarnaast verzorgen ze deze disciplines voor zowel zakelijke als particuliere partners. Bij de werkzaamheden staat comfort en gezondheid voorop en wordt er rekening gehouden met de geldende NEN-normen. U kunt er dus van op aan dat de werkzaamheden veilig verlopen.

Laat reparaties en montage op het gebied van elektrotechniek over aan de totaalinstallateur

Een totaalinstallateur die energiebesparing en comfort belangrijk vindt en werkt volgens de geldende NEN-normen. Zoekt u die? Dan kunt u terecht bij MRO Elektrotechniek uit Raamsdonkveer. Zij zijn gespecialiseerd in sterktestroom- en zwakstroominstallaties, datanetwerken en telecommunicatie, toegangscontrolesystemen, camerasystemen, inbraakbeveiligingen, brandmeldinstallaties en verlichtingsoplossingen. U kunt rekenen op een goede service waarbij overlast voor bewoners of andere onderaannemers tot het minimum wordt beperkt. Ook werken ze met een strakke planning en overleggen ze goed met u als ondernemer of particulier. U kunt bij een totaalinstallateur ook terecht voor klimaatbeheersing, sanitair- en loodgieterswerk en duurzame energie. Daarom kiest u voor de diensten van de totaalinstallateur in onder andere de woningbouw!

Kies voor een totaalinstallateur die thuis is in alle klimaatbeheersingsinstallaties

Wilt u uw klimaatbeheersing laten onderhouden? Of maakt u hier nog geen gebruik van en wilt u deze laten aanleggen? Wat uw situatie ook is, de totaalinstallateur van een gespecialiseerd bedrijf als MRO Elektrotechniek is u van dienst! Zij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij alles wat met klimaat installaties te maken heeft. Ze kunnen u helpen bij zonne-energie, klimaatbeheersing, lage tempratuur verwarming, airco-installaties, warmteterugwinning, mechanische ventilatie, warmtepomp systemen, cv-aanleg en ketelvervanging. Ze zijn op de hoogte van de eisen die gelden in de utiliteitsbouw voor verwarming- en luchtbehandelingsinstallaties. Daarom houdt deze totaalinstallateur zich altijd aan de geselde NEN-normen en kiezen ze niet automatisch voor de standaardoplossing, maar leveren ze maatwerk. Hierdoor weet u zeker dat u de klimaatbeheersing heeft die bij uw bedrijfspand of woning past!

Voor meer info :
Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top