Blogger
Image default
Dienstverlening

Stempel ontwerpen

Stempel ontwerpen

Dus u wilt een stempel ontwerpen voor bedrijf of thuis? Stempels laten maken doe je het beste rechtstreeks bij besteleenstempel. Goedkoper en sneller kan het niet. Wij maken vele soorten, merken en formaten stempels geschikt voor op kantoor, onderweg, de fabriek of waar u ook wilt. Wilt u een stempel met een datum of een stempel met tekst en/of uw logo? bij ons heeft u keuze uit een ruim aanbod aan stempels. U vindt bij ons het beste merk. Dit is Trodat. Zij zijn de nummer een op het gebied van stempelinkt. U kunt bij ons eenvoudig uw stempel bestellen online wanneer u dat wilt.

Stempels met tekst en logo

Onze stempels kunt u op de website geheel met eigen tekst ontwerpen naar eigen wens en bestellen, inclusief uw eigen logo! U krijgt het resultaat direct op uw beeldscherm. Behalve bedrijfsstempel leveren wij ook de juiste toebehoren, zoals reservekussens, stempelkussens en inkten. Bekijk op onze site alle mogelijkheden die wij u bieden. Kies uit een groot assortiment stempels bij ons. Tijdens onze productie van uw artikelen houden we vanzelfsprekend rekening met bestaande milieucriteria. Zonder daarbij het hoge kwaliteitsniveau uit het oog te verliezen. Een stempel ontwerpen kan in drie eenvoudige stappen.

Bedrijfsstempel of kantoorstempel?

Omdat wij de productie in huis hebben maken wij uw stempels voor een scherpe prijs. De afdruk van de bedrijfsstempel en zakelijke stempels is van hoge kwaliteit en heeft een levensduur van maar liefst 50.000 afdrukken. Bijvullen is uiteraard ook mogelijk. De webshop voor het bestellen van standaard stempels, zelfinktende stempels, boekhoudstempels en reliëfstempels. Daarnaast kunt u ook uw eigen stempel ontwerpen of op maat door ons laten maken.

Levertijd

Normale levertijd is ongeveer vier werkdagen. Snellere levering is natuurlijk altijd mogelijk op verzoek. Voor elke zakelijke gelegenheid vinden wij een professionele oplossing als het gaat om het efficiënt communiceren van specifieke informatie. Daarbij kunt u denken aan het vermelden van uw NAW gegevens, het bijhouden van productdata of het aanbrengen van serienummers. Wij leveren al vanaf één stuks. En vaak heeft u uw product binnen 1 tot 2 werkdagen al in huis! Dat betekent topservice met de beste kwaliteit.

Voor meer info : http://www.stempel123.nl