One way research

// >> Dienstverlening

Zonwering bestellen: dit is waarom je kiest voor screens
| 7. juli, 2021

Ben je op zoek naar een mooie vorm van buitenzonwering, dan zijn screens een uitstekende keuze. Bestel je deze bij een vakkundige specialist zoals Sunmaster, dan profiteer je na de installatie direct van een aantal grote voordelen. Screens zijn veelzijdig, praktisch en ook erg mooi. Hier behandelen we drie redenen waarom screens jouw keuze moeten worden.

Screens steken niet uit

Je kunt buitenzonwering screens zien als rolgordijnen voor buiten. Ze werken als rolluiken, maar zijn gemaakt van stof en niet van aluminium of kunststof. Als je ze naar beneden rolt, dan lopen ze via rails aan de binnenkanten van je kozijn recht naar beneden. Screens steken dus niet uit en dat heeft een aantal voordelen:

  • Screens nemen buiten geen extra plek in beslag.
  • Ze hebben een modern uiterlijk en vormen één geheel met je woning.
  • Omdat het buitenzonwering is, zijn screens minder windgevoelig dan sommige andere opties.

Allerlei kleuren en opties

Besluit je screens als zonwering te bestellen, dan heb je de keuze uit allerlei opties met betrekking tot de stof. Deze moet uiteraard weerbestendig zijn, maar er worden verscheidene kleuren aangeboden. Screens kunnen door de juiste keuze te maken dus ook prima bij traditionele en landelijke woningen geplaatst worden. Daarbij zijn er extra dikke stoffen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, zodat je het licht nog beter tegenhoudt en heerlijk kunt slapen.

Naar buiten kijken blijft mogelijk

Een ander groot voordeel van screens is dat je met de dunnere stoffen gewoon naar buiten kunt blijven kijken. Je verliest dus het ruimtelijke gevoel binnen niet en je uitzicht blijft bewaard. Van alle soorten buitenzonwering zijn screens daar aardig uniek in. Tegelijkertijd kan men niet naar binnen kijken overdag, wat dus je privacy bevordert. Wil je zonwering bestellen? Dan zijn buitenzonwering screens een uitstekende optie. Ze zijn praktisch, veelzijdig en erg gebruikersvriendelijk. Je wordt vast niet teleurgesteld. Welke zonwering wil jij bestellen?

 

Nooit meer te weinig tijd voor het ontbijt
| 30. mei, 2021

Weinig tijd om te lunchen?

Heb jij ’s ochtends vroeg ook te weinig tijd? Moet je je altijd haasten en vergeet je juist op de dagen dat je het zo nodig hebt goed te ontbijten? Dat is enorm zonde, want het ontbijt wordt met recht de belangrijkste maaltijd van de dag genoemd! Wanneer je een goed ontbijt eet, ben je namelijk bewezen productiever! Daarnaast krijg je van een goed ontbijt direct nieuwe energie, heb je minder trek in snacks of andere tussendoortjes en kun je genieten van een rustig moment voor jezelf, voordat je aan je drukke dag begint. Ook is het belangrijk om ’s ochtends te ontbijten zodat je jouw spijsvertering op gang kunt brengen.

Misschien ben je wel allang bekend met deze voordelen, maar weet je gewoon niet hoe je het ontbijt ’s ochtends in je planning moet opnemen.

 

Makkelijk ontbijten

Gelukkig zijn er tegenwoordig manieren om dit een stuk gemakkelijker voor je te maken! Zo kun je overwegen om gebruik te gaan maken van een ontbijtservice voor thuis. Dan komt een ontbijtservice jouw volledig gepersonaliseerde ontbijt kant en klaar bij jou thuis, op je werk, of op een ander adres brengen. Je kunt met een dergelijke ontbijtservice kiezen uit tal van verschillende opties, aanvullende wensen toevoegen en zowel grote aantallen ontbijtjes als een los ontbijt bestelen. Op deze manier kun je dus zowel op kantoor als thuis of bij vrienden of familie heerlijk genieten van een rustig begin van je dag, zonder dat je zelf al te veel tijd kwijt hoeft te zijn aan het bereiden van het ontbijt, of het opruimen van de voorbereidingsschade… Door gebruik te maken van een ontbijtservice kun je namelijk gelijk aan tafel!

Wil je ook eens een ontbijtservice proberen? Kijk dan eens op www.ontbijt.nl, met deze service kun je jouw ontbijt laten bestellen wanneer en waar je maar wil en geniet jij moeiteloos van een heerlijk begin van je dag!

Hoe de goedkoopste afvalcontainer voor uw bedrijf te huren
| 14. april, 2021

Wanneer u een afvalcontainer nodig heeft om uw afval te bewaren, is het vitaal belang dat u het goedkoopste en meest kosteneffectieve bedrijf te huur vindt.

Veel bedrijven bieden huurcontainerverhuur, maar ze zijn misschien niet de beste optie voor jou. Hier zijn een paar dingen om te bekijken om ervoor te zorgen dat u met het juiste bedrijf gaat.

 

Het eerste wat u moet doen is het bedrijf vragen hoeveel eenheden het elke week huurt. U moet ook vragen of de container wekelijks of om de twee weken wordt opgehaald. Hoe meer eenheden een bedrijf biedt, de betere kans die het uw afval snel zal bewegen. U wilt ook een bedrijf dat werkt met de grootte en het type container dat u nodig hebt. Als je niet zeker weet wat voor soort container je het nodig hebt, is dit absoluut het bedrijf voor jou.

  

Het is ook erg belangrijk om erachter te komen wat de procedure van het bedrijf is om uw afval te vervoeren. Sommige plaatsen staan alleen toe om verzending alleen als de container leeg is, sommige staan alleen verzending toe wanneer een lading in doorvoer is en sommige alleen schip volledig afgebroken. Dit is iets dat u moet in aanmerking nemen bij het huren van een container.

Ontdek of u hulp nodig hebt bij het laden of lossen van de container om later extra kosten te voorkomen.

 

Prijs is echter niet alles. Om erachter te komen welke bedrijven de beste zijn, moet u de werkelijke kosten vergelijken. Verschillende bedrijven brengen verschillende prijzen in rekening voor vergelijkbare diensten. Zoek naar die bedrijven die u een geweldige prijs bieden voor het type service dat u nodig hebt. Als u bijvoorbeeld slechts een of twee keer per jaar een container nodig heeft, hoeft u geen premium prijs voor die service te betalen. Aan de andere kant, als u de container op regelmatige basis bij uw bedrijf hebt afgeleverd, moet u mogelijk een premium prijs betalen voor levering.

 

De duurste bedrijven voor afvalcontainer zijn niet altijd het beste voor uw behoeften door. Sommigen van hen laten alleen hun afvalcontainers te huren. Afvalbeheerservice (WMS) is een bedrijf dat een verscheidenheid aan afvalcontainers te huur biedt. U kunt meestal uw maat kiezen en deze voor uw gemak rechtstreeks aan uw bedrijf laten bezorgen. WMS doet geen transport van uw afval, ze bieden de containers gewoon en zorgen ervoor dat ze voldoende afvalstoffen hebben opgevuld om het veilig op te slaan. Dit kan kostbaar zijn, dus je moet hun tarieven bekijken voordat je aanmeldt op de stippellijn.

 

Als u slechts een of twee keer per jaar een afvalcontainer gaat gebruiken, is deze optie waarschijnlijk de goedkoopste voor u. Als u echter op regelmatige basis aan uw bedrijf nodig hebt, is het meestal de moeite waard om een drager te huren van een veel hoger kostenbedrijf. Vervoerders die alles-in-één oplossingen bieden, omvatten de afhandeling van afvalcontainer, afhaling en levering van de container en verwijdering van het afval. Met dit soort services verlaat de truck die uw afval draagt, verlaat uw eigendom nooit, waardoor het efficiënter wordt en de kosten van het inhuren van een vrachtwagen verminderen.

De meest voor de handliggende oplossing; bestel online een afvalcontainer bij Afzetbak.nl.

 

Wat zijn FEFCO 0427 dozen?
| 2. april, 2021

FEFCO staat voor Federation of European Board Manufacturers. FEFCO-dozen zijn gemaakt van golfkarton en er zijn veel soorten, omdat er zoveel soorten zijn, zal dit voor verwarring zorgen. FEFCO is een ontworpen nummeringssysteem, zodat fabrikanten het kunnen gebruiken om codes aan productie dozen te koppelen. Met deze codes kunnen bedrijven of consumenten altijd de dozen krijgen die ze nodig hebben, ongeacht de fabrikant. FEFCO heeft veel internationale standaarden ontwikkeld, wat FEFCO erg praktisch maakt.

Dozen van FEFCO op maat bestellen

Je kan FEFCO dozen volledig personaliseren, naar jouw wensen. Zo kun je de maat, stijl en kleur kiezen. Je kan er zelfs een stuk tekst of jouw logo op laten zetten, zodat je klanten meteen zien van waar hun bestelling komt. FEFCO-dozen worden plat geleverd, je moet deze dus wel nog zelf in elkaar zetten. De dozen worden plat geleverd, zodat ze meer kunnen aanleveren in een keer. Het FEFCO-vouwsysteem is heel eenvoudig. Je hoeft ze alleen maar op te vouwen en de bodem af te dichten met plakband om de doos te verstevigen.

De FEFCO 0427

Heb je producten die je naar zakenrelaties of klanten wilt sturen? Dan is de FEFCO 0427, of de postbus de ideale verpakking voor dit doel. De FEFCO 0427 is een postbus doos die veel gebruikt wordt door webshops. Webshops gebruiken de FEFCO 0427, omdat die makkelijk te vouwen en makkelijk te versturen is. Deze dozen zijn ook volledig te personaliseren en naar jouw gewenste maat te maken. Hieronder worden een aantal kenmerken van de FEFCO 0427 opgesomd.

  • Te bestellen in ieder formaat
  • Mogelijkheid tot te personaliseren
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Heeft een automatische sluiting
  • Wordt geleverd met enkel of dubbel golfkarton
  • De ideale postdoos voor webshops

https://endlessbranding.com/fefco-0427-doos

Veilige hijsbanden kopen
| 16. februari, 2021

Ben je van plan om veilige en efficiënte hijsbanden te kopen? Dan vind je bij EKH de hijsbanden van goede kwaliteit  waar je naar op zoek bent. Met de dikke en zeer stevige hijsbanden gemaakt van kunststof die horen bij Hijsbanden kun je zeer zware voorwerpen op worden getild. Dit wordt bijvoorbeeld bij het verplaatsen of optillen van loodzware schepen gebruikt. Dit is een zeer efficiënte wijze van zware voorwerpen op kunnen worden getild. De hijsbanden zijn te koop in diverse soorten formaten, afmetingen en kleuren. Je kunt de hijsbanden kopen in geel, groen, paars, blauw, wit, rood of zwart. Het is maar net wat wenselijk is en wat jij bij je bedrijf vindt passen.

Hijsbanden kopen betekent rekening houden met de veiligheid van jezelf

Als je hijsbanden gaat kopen, dan is het belangrijk hijsbanden op maat te kopen die geschikt zijn voor de voorwerpen waarvoor je de hijsbanden aan gaat schaffen en gaat gebruiken.  Als je hijsbanden gaat kopen, dan dien je uiteraard rekening te houden met de veiligheid. Op welke manieren kun je veilig werken met hijsbanden? Allereerst dien je hoekbeschermers of beschermhoezen te gebruiken wanneer je voorwerpen gaat hijsen die een scherpe rand hebben. Ook dien je geschikte aanslagpunten zoals een hijshaak te gebruiken. Je mag hijsbanden nooit geknoopt of gedraaid gebruiken. Wat verder handig is om te weten en te onthouden, is dat als je gaat hijsen, het object in balans moet zijn. Bovendien moet er altijd een goede grip op het object zijn. Bij het hijsen van voorwerpen die heet zijn, kun je controleren of de hijsbanden geschikt zijn. Indien nodig kun je dan isolatie aanbrengen.

De laatste check voordat je gebruik gaat maken van de hijsbanden

Zoals je kon lezen bij bovengenoemde veiligheidsmaatregelen, zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden voor het gebruik van zo’n hijsband. Voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook voor dit soort situaties. Voordat je gebruik gaat maken van een hijsband, dien je te controleren of er geen knopen, geen vervuiling zoals olie, vet of chemicaliën aanwezig zijn. De controle bestaat verder uit het checken van beschadigen van de lussen.

Vonkenvanger: alle pluspunten, soorten & mogelijkheden op een rijtje
| 9. februari, 2021

Een verplichte accessoires bij kachels en haarden

Een vonkenvanger is een verplichte accessoire als je thuis gebruikmaakt van een houtkachel, pelletkachel of open haard. Zeker als je een woning of boerderij hebt met een rieten dak. Een vonkenvanger is een beschermend gaas, dat voorkomt dat er vanuit de schouw of schoorsteen vinken belanden op het dak of in de woonkamer. Zo wordt brand voorkomen. Dat dit van groot belang is, behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Toch heeft een vonkenvanger naast het voorkomen van branden nog meer te bieden.

 

De plussen van een goede vonkenvanger

Een goede vonkenvanger op de schoorsteen of los voor de schouw is primair bedoeld om branden en brandschade te voorkomen. Een slimme veiligheidsmaatregel dus, die je een hoop ellende kan besparen. Daarnaast is een vonkenvanger ook stilistisch mooi. Of je nu een los vonkenscherm gebruikt voor bij de open haard of een vonkenvanger op de schoorsteen laat plaatsen: het oog wil natuurlijk ook wat. Een ten slotte is er nog het pluspunt dat er veel te kiezen valt wanneer je op zoek bent naar een vonkenvanger.

 

Soorten vonkenvangers

De belangrijkste vonk angers qua soorten zijn de uitvoering die op schoorstenen kan worden bevestigd en het losse schermtype voor in de woonkamer. Binnen deze hoofdcategorieën zijn uiteenlopende stijlen, modellen en formaten vonkenvangers beschikbaar. Of je nu een strakke en moderne vonkenvanger zoekt of een klassiek ontworpen vonkenscherm: er is voor elk wat wils.

 

Bekijk de modellen ook online

Een vonkenvanger bestel je voordelig online. Bekijk nu het aanbod van Airxlshop en bestel jouw favoriete model!

 

Vacature Hypotheekadviseur
| 26. november, 2020

Zoek jij werk als een hypotheekadviseur? In dat geval zijn er veel vacatures beschikbaar op verscheidene websites. Maar wat moet je als hypotheekadviseur meestal doen? In dit artikel bespreken we de belangrijkste capaciteiten die jij moet hebben als hypotheekadviseur.

 

Goed met mensen om kunnen gaan

Als eerst moet je goed met mensen om kunnen gaan als hypotheekadviseur. Je bent namelijk constant in contact met mensen. Dus je moet sociaal zijn, in zijn voor een gesprek over koetjes en kalfjes en ga zo maar verder. Elke dag krijg je heel veel mensen te spreken, dus je moet ook altijd vrolijk zijn en geduld hebben.

 

Goed met cijfers zijn

Een ander punt is dat je als hypotheekadviseur heel goed met cijfers moet zijn. Je krijgt namelijk te maken met mensen die een hypotheek zoeken voor een huis. Jij moet de financiële gegevens die jij hebt doorgekregen goed kunnen verwerken. Je moet het in kunnen zien en met deze informatie iets kunnen doen. Jij als hypotheekadviseur gaat namelijk op zoek naar een hypotheek die past bij je klanten.

 

Contacten onderhouden

Als hypotheekadviseur is het ook heel belangrijk om contacten met je klanten te onderhouden. Een hypotheek aanvragen kan namelijk een langdurig proces zijn, dit betekent dat je langer met mensen te maken krijgt en dat zorgt ervoor dat je goed moet zijn in contacten onderhouden. Je kunt het bijvoorbeeld niet vergelijken met een winkelmedewerker. Dan kopen mensen een product en reken jij het af. Vervolgens heb je niks meer met ze te maken.

Als hypotheekadviseur werkt het natuurlijk niet zo. Je moet dus ook goed onthouden wie de personen zijn. Want je krijgt met veel mensen te maken, maar de mensen waarmee jij te maken krijgt, verwachten dan wel van je dat jij ze nog goed kent. Ze leggen namelijk ook een vorm van zekerheid in jouw handen. Daar moet je wel mee om kunnen gaan.

 

Aanvullende zaken bespreken

Wanneer iemand een hypotheek wil afsluiten, dan zijn er veel zaken waar die mensen geen verstand van hebben. Jij als hypotheekadviseur moet dus veel kennis in pacht hebben over al deze verschillende zaken. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan eventuele verzekeringen die moet worden afgesloten. Bij het afsluiten van veel hypotheekcontracten is het bijvoorbeeld verplicht om een verzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld een opstalverzekering of een inboedelverzekering. Maar er zijn nog veel meer zaken waar je aan kunt denken. Als adviseur help jij mensen door deze ingewikkelde klus heen. Ze zien jou als expert en het is ook belangrijk dat jij deze rol van expert op een goede manier invult.

 


Zoek je nog naar een baan als hypotheekadviseur? Bekijk dan hier alle openstaande vacatures van Rochewood.nl.

Vertrouw op de expertise van deze kapper in Breda
| 18. mei, 2020

Bent u toe aan een nieuwe coupe? Of wilt u slechts de puntjes van uw haar laten knippen, zodat uw haar er weer gezond uit gaat zien? Wat uw wensen ook zijn; bij deze kapper in Breda kunt u vertrouwen op de expertise van het personeel. We hebben het hier natuurlijk over Hair & Looks. Hair & Looks is een kapper die is gevestigd in het Ginneken, vlak bij het centrum van Breda. Dagelijks behandelen zij diverse klanten. Zowel mannen als vrouwen en kinderen zijn welkom in deze kapsalon. Naast de gebruikelijke knip- of scheerbeurten, bieden ze ook de mogelijkheid tot het kleuren van uw haar. Weet u zelf niet zo goed wat u wilt of twijfelt u of een bepaalde coupe bij uw gezicht past? Vraag het dan gerust aan de kappers uit deze salon. Zij kunnen u namelijk als geen ander adviseren.

Professionele haarproducten voor gezonder haar

Wanneer u een afspraak maakt bij deze kapper uit Breda, dan kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Bij Hair & Looks worden enkel professionele kwaliteitsproducten gebruikt die zorgen voor gezond haar. Bij alle knip- en kleurbeurten worden bijvoorbeeld de producten van Roverhair en Biacre gebruikt. En het mooiste van alles: u kunt deze haarproducten ook zelf in huis halen. Koop deze na uw afspraak of bestel het eenvoudig online in de webshop van Hair & Looks. Zo kunt u uw haar thuis op dezelfde manier verzorgen en stylen als de kappers van deze kapsalon.

Sluit een kappersabonnement af

Wist u dat het bij Hair & Looks zelfs mogelijk is om een voordelig kappersabonnement af te sluiten? U betaalt dan een vast bedrag per maand en kunt naar de kapper wanneer u dit maar wilt. Dit is ideaal wanneer uw coupe regelmatig geknipt dient te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan korte kapsels of kapsels met een pony die niet te lang mag worden. Heeft u hier interesse in? Bezoek dan de website van Hair & Looks voor meer informatie of neem telefonisch contact met ze op.

Huur nu circulaire flexplekken op een bijzondere locatie bij Schiphol
| 19. februari, 2020

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Evenementen

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

Circulair en duurzame ruimte

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt u een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse <a href=”https://c-beta.nl/werkplekken/werkplekken-in-amsterdam”

Voor meer info : https://c-beta.nl

Overkom de Rouw met Ondersteuning
| 22. november, 2018

De rouw wordt meestal geassocieerd met één of ander verlies in het leven van iemand. Dit verlies kan het leven van een persoon zo beïnvloeden dat hij niet meer in staat is om een normaal leven te leiden, en overweldigd wordt door vele problemen die lichamelijk, geestelijk, emotioneel en ook sociaal een invloed kunnen hebben. 

Rouwverwerking is een soort behandeling die de aandacht legt op het aanspreken van iemands emotionele behoeftes en verliezen, op een gezonde manier zodat zijn algemene toestand, ook op de andere gebieden in zijn leven, verbeterd wordt. Gevoelens zoals verdriet, frustratie, woede, eenzaamheid, schuldgevoel en isolatie worden ook behandeld in de rouwverwerking sessies. Het leert je hoe je je leven kunt aanpassen na het verlies.

Het verlies kan slaan op een geliefde, een relatie, idealen of de doelen van een persoon. Het kan wat tijd duren, maar het is noodzakelijk dat iemand zichzelf verlost van het gevoel van verlies. Rouwverwerking helpt je met het formuleren van strategieën die je sterk genoeg maken om de veranderingen in je leven aan te kunnen pakken.

Deze therapie wordt vaak aangeboden door psychologen, artsen of informele steungroepen zoals buurthuizen of verenigingen die op dit gebied werkzaam zijn. Rouwverwerking is over het algemeen nodig in gevallen waar iemand niet in staat is om een uitlaatklep te vinden voor het uiting geven aan zijn bedroefdheid over het verlies, of niet in staat is om zijn herinneringen of gevoelens los te laten. Voor sommigen is rouwen een soort emotionele verdoving, terwijl voor andere de aanvankelijke rouw zo extreem kan zijn dat ze zich lichamelijk of geestelijk pijn doen.

De hulpverlening moet in beide gevallen op andere gebieden de aandacht leggen. In het eerste geval moet de patiënt geholpen worden om zijn gevoelens en angsten gerelateerd aan het verlies te uiten om ze “lichter” te laten voelen, in het tweede geval worden strategieën geadopteerd die de persoon weer terug in de werkelijkheid brengt, en hem de kracht geeft om verder te gaan met zijn leven door het adopteren van een pragmatische aanpak. 

Rouwverwerking heeft een klein risico tijdens de behandeling wanneer de rouw gecompliceerd is. De persoon kan dan gewelddadig worden of tekenen vertonen van negativiteit en desinteresse. Dit komt door het feit dat de aandacht op het verlies tijdens deze periode verhoogd is. Aanvankelijk zien dingen er gecompliceerd uit, maar de reacties verbeteren in het verloop van tijd en onder voortdurende behandeling.

Over het algemeen zijn de behaalde resultaten bevredigend en helpen de persoon in het accepteren van de verandering als een onderdeel van het leven, en verder te kunnen gaan.

Persoonlijk advies van psycholoog in Apeldoorn

Voor meer info : https://www.depsycholoog.nl/apeldoorn/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top