One way research

// >> Dienstverlening

Vacature Hypotheekadviseur
| 26. november, 2020

Zoek jij werk als een hypotheekadviseur? In dat geval zijn er veel vacatures beschikbaar op verscheidene websites. Maar wat moet je als hypotheekadviseur meestal doen? In dit artikel bespreken we de belangrijkste capaciteiten die jij moet hebben als hypotheekadviseur.

 

Goed met mensen om kunnen gaan

Als eerst moet je goed met mensen om kunnen gaan als hypotheekadviseur. Je bent namelijk constant in contact met mensen. Dus je moet sociaal zijn, in zijn voor een gesprek over koetjes en kalfjes en ga zo maar verder. Elke dag krijg je heel veel mensen te spreken, dus je moet ook altijd vrolijk zijn en geduld hebben.

 

Goed met cijfers zijn

Een ander punt is dat je als hypotheekadviseur heel goed met cijfers moet zijn. Je krijgt namelijk te maken met mensen die een hypotheek zoeken voor een huis. Jij moet de financiële gegevens die jij hebt doorgekregen goed kunnen verwerken. Je moet het in kunnen zien en met deze informatie iets kunnen doen. Jij als hypotheekadviseur gaat namelijk op zoek naar een hypotheek die past bij je klanten.

 

Contacten onderhouden

Als hypotheekadviseur is het ook heel belangrijk om contacten met je klanten te onderhouden. Een hypotheek aanvragen kan namelijk een langdurig proces zijn, dit betekent dat je langer met mensen te maken krijgt en dat zorgt ervoor dat je goed moet zijn in contacten onderhouden. Je kunt het bijvoorbeeld niet vergelijken met een winkelmedewerker. Dan kopen mensen een product en reken jij het af. Vervolgens heb je niks meer met ze te maken.

Als hypotheekadviseur werkt het natuurlijk niet zo. Je moet dus ook goed onthouden wie de personen zijn. Want je krijgt met veel mensen te maken, maar de mensen waarmee jij te maken krijgt, verwachten dan wel van je dat jij ze nog goed kent. Ze leggen namelijk ook een vorm van zekerheid in jouw handen. Daar moet je wel mee om kunnen gaan.

 

Aanvullende zaken bespreken

Wanneer iemand een hypotheek wil afsluiten, dan zijn er veel zaken waar die mensen geen verstand van hebben. Jij als hypotheekadviseur moet dus veel kennis in pacht hebben over al deze verschillende zaken. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan eventuele verzekeringen die moet worden afgesloten. Bij het afsluiten van veel hypotheekcontracten is het bijvoorbeeld verplicht om een verzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld een opstalverzekering of een inboedelverzekering. Maar er zijn nog veel meer zaken waar je aan kunt denken. Als adviseur help jij mensen door deze ingewikkelde klus heen. Ze zien jou als expert en het is ook belangrijk dat jij deze rol van expert op een goede manier invult.

 


Zoek je nog naar een baan als hypotheekadviseur? Bekijk dan hier alle openstaande vacatures van Rochewood.nl.

Vertrouw op de expertise van deze kapper in Breda
| 18. mei, 2020

Bent u toe aan een nieuwe coupe? Of wilt u slechts de puntjes van uw haar laten knippen, zodat uw haar er weer gezond uit gaat zien? Wat uw wensen ook zijn; bij deze kapper in Breda kunt u vertrouwen op de expertise van het personeel. We hebben het hier natuurlijk over Hair & Looks. Hair & Looks is een kapper die is gevestigd in het Ginneken, vlak bij het centrum van Breda. Dagelijks behandelen zij diverse klanten. Zowel mannen als vrouwen en kinderen zijn welkom in deze kapsalon. Naast de gebruikelijke knip- of scheerbeurten, bieden ze ook de mogelijkheid tot het kleuren van uw haar. Weet u zelf niet zo goed wat u wilt of twijfelt u of een bepaalde coupe bij uw gezicht past? Vraag het dan gerust aan de kappers uit deze salon. Zij kunnen u namelijk als geen ander adviseren.

Professionele haarproducten voor gezonder haar

Wanneer u een afspraak maakt bij deze kapper uit Breda, dan kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent. Bij Hair & Looks worden enkel professionele kwaliteitsproducten gebruikt die zorgen voor gezond haar. Bij alle knip- en kleurbeurten worden bijvoorbeeld de producten van Roverhair en Biacre gebruikt. En het mooiste van alles: u kunt deze haarproducten ook zelf in huis halen. Koop deze na uw afspraak of bestel het eenvoudig online in de webshop van Hair & Looks. Zo kunt u uw haar thuis op dezelfde manier verzorgen en stylen als de kappers van deze kapsalon.

Sluit een kappersabonnement af

Wist u dat het bij Hair & Looks zelfs mogelijk is om een voordelig kappersabonnement af te sluiten? U betaalt dan een vast bedrag per maand en kunt naar de kapper wanneer u dit maar wilt. Dit is ideaal wanneer uw coupe regelmatig geknipt dient te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan korte kapsels of kapsels met een pony die niet te lang mag worden. Heeft u hier interesse in? Bezoek dan de website van Hair & Looks voor meer informatie of neem telefonisch contact met ze op.

Huur nu circulaire flexplekken op een bijzondere locatie bij Schiphol
| 19. februari, 2020

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Evenementen

Wij zijn uniek in veel opzichten. Onze prachtige is omgetoverd tot unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen in Hoofddorp. Hierdoor hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Bij ons speelt circulair een belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

Circulair en duurzame ruimte

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner.

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Dit is handig voor als u met kleine groepen komt. Voor elke wens is er een unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam. Bij ons heeft u de keuze om een ruimte te huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt u een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse <a href=”https://c-beta.nl/werkplekken/werkplekken-in-amsterdam”

Voor meer info : https://c-beta.nl

Overkom de Rouw met Ondersteuning
| 22. november, 2018

De rouw wordt meestal geassocieerd met één of ander verlies in het leven van iemand. Dit verlies kan het leven van een persoon zo beïnvloeden dat hij niet meer in staat is om een normaal leven te leiden, en overweldigd wordt door vele problemen die lichamelijk, geestelijk, emotioneel en ook sociaal een invloed kunnen hebben. 

Rouwverwerking is een soort behandeling die de aandacht legt op het aanspreken van iemands emotionele behoeftes en verliezen, op een gezonde manier zodat zijn algemene toestand, ook op de andere gebieden in zijn leven, verbeterd wordt. Gevoelens zoals verdriet, frustratie, woede, eenzaamheid, schuldgevoel en isolatie worden ook behandeld in de rouwverwerking sessies. Het leert je hoe je je leven kunt aanpassen na het verlies.

Het verlies kan slaan op een geliefde, een relatie, idealen of de doelen van een persoon. Het kan wat tijd duren, maar het is noodzakelijk dat iemand zichzelf verlost van het gevoel van verlies. Rouwverwerking helpt je met het formuleren van strategieën die je sterk genoeg maken om de veranderingen in je leven aan te kunnen pakken.

Deze therapie wordt vaak aangeboden door psychologen, artsen of informele steungroepen zoals buurthuizen of verenigingen die op dit gebied werkzaam zijn. Rouwverwerking is over het algemeen nodig in gevallen waar iemand niet in staat is om een uitlaatklep te vinden voor het uiting geven aan zijn bedroefdheid over het verlies, of niet in staat is om zijn herinneringen of gevoelens los te laten. Voor sommigen is rouwen een soort emotionele verdoving, terwijl voor andere de aanvankelijke rouw zo extreem kan zijn dat ze zich lichamelijk of geestelijk pijn doen.

De hulpverlening moet in beide gevallen op andere gebieden de aandacht leggen. In het eerste geval moet de patiënt geholpen worden om zijn gevoelens en angsten gerelateerd aan het verlies te uiten om ze “lichter” te laten voelen, in het tweede geval worden strategieën geadopteerd die de persoon weer terug in de werkelijkheid brengt, en hem de kracht geeft om verder te gaan met zijn leven door het adopteren van een pragmatische aanpak. 

Rouwverwerking heeft een klein risico tijdens de behandeling wanneer de rouw gecompliceerd is. De persoon kan dan gewelddadig worden of tekenen vertonen van negativiteit en desinteresse. Dit komt door het feit dat de aandacht op het verlies tijdens deze periode verhoogd is. Aanvankelijk zien dingen er gecompliceerd uit, maar de reacties verbeteren in het verloop van tijd en onder voortdurende behandeling.

Over het algemeen zijn de behaalde resultaten bevredigend en helpen de persoon in het accepteren van de verandering als een onderdeel van het leven, en verder te kunnen gaan.

Persoonlijk advies van psycholoog in Apeldoorn

Voor meer info : https://www.depsycholoog.nl/apeldoorn/

Effectief op het internet
| 9. januari, 2017

Steeds meer bedrijven besluiten om over te gaan op de verkopen via het internet. Het online web is een markt geworden die steeds belangrijker is geworden voor de ondernemers. Mensen besluiten ervoor als het slecht weer is om niet meer naar buiten te gaan om de winkels op te zoeken. Ze kunnen dan gemakkelijk en snel via het internet de gewenste producten bestellen. Op het internet is er een hele hoge concurrentie als het gaat om de aanbieders van producten. Steeds meer bedrijven die actief zijn op het internet proberen de internetgebruikers te verleiden met aanbiedingen. Deze verleidingen kunnen ingezet worden door middel van adwords. Er zijn adwords campagnes die ervoor zorgen dat zodra een internetgebruiker op de advertentie klikt deze naar de website wordt geleidt van het desbetreffende bedrijf. De adwords campagne uitbesteden is een effectief middel als je zelf geen verstand hebt van hoe je dit in moet zetten en wanneer hier het juiste tijdstip voor is. Een bureau in Delft dat hier heel gespecialiseerd in is, is economy. Op dit bureau zitten specialisten die zich elke dag bezig houden met adwords campagnes en zorgen voor betere zoekresultaten in zoekmachines. Het is de eerste stap naar succes als je ervoor kan zorgen dat er veel bezoekers ofwel traffic op je website is. Hoe meer mensen de website zullen bezoeken hoe beter deze in de zoekresultaten zal komen te staan en hoe grote de kans zal zijn dat je producten zla verkopen. Het gaat uiteindelijk toch altijd om de verkoop van je producten en of diensten. Enige specialisme is hierbij niet overbodig, omdat het internet vol staat met bedrijven die zich vooral op het online web richten. Het internet is een heel belangrijk onderdeel geworden binnen de markt van de verkoop en daarom is enige aandacht hieraan in de huidige tijd noodzakelijk. Ondernemers besluiten ook steeds vaker om de zorg uit te breiden aan het positioneren op het internet, omdat dit gewoon effectief blijkt te zijn.

Voor meer info : http://www.economy.nl/

Trouwkaarten bestellen
| 29. juni, 2016

Vandaag stond ik op het station in Utrecht te wachten op de trein, tot ik plotseling er aan dacht om trouwkaarten bestellen bij De Familiedrukker. Ik ga namelijk over een paar maanden trouwen en het lijkt mij zeer verstandig dat ik alles dan al vast geregeld heb. Ik wist alleen nog niet waar ik ze moest bestellen. Moet ik het via internet doen of moet ik naar een drukkerij gaan om te vragen of ze het voor mij willen doen? Ik wilde er eigenlijk niet met mijn verloofde over hebben omdat ik graag als verrassing zelf kaarten uit wilde kiezen. Ze zit namelijk de laatste tijd veel te zeuren dat ik weinig regel de afgelopen periode en daarom wil ik haar nu verrassen door trouwkaarten uit te kiezen. In dit blogje lees je bij welk bedrijf en wat het resultaat was.

Googelen op trouwkaarten bestellen

Om het juiste bedrijf voor mijn kaarten te vinden ben ik gaan Googelen op trouwkaarten bestellen. Hier kwam ik veel bedrijven tegen zoals Greetz etc. Maar ik wilde graag een ander bedrijf, die wat goedkoper was. Al snel kwam ik op de website van De Familiedrukker. De Familiedrukker heeft alle soorten en maten kaarten en liggen relatief laag met de prijzen. De kwaliteit schijnt ook hoog te zijn volgens recensies dus ik ben in principe nu al tevreden. Ik heb het bedrijf gecontacteerd en gevraagd of ze een proefkaartje willen sturen van de kaart die ik heb uitgekozen. Maar dit bleek al bij hun service in te zitten. Ik heb het proefkaartje gekregen en het was een zeer mooie kaart. ik heb deze aan mijn verloofde laten zien en ze schrok zich een hoedje. Ze vond het helemaal geweldig dat ik zelf een kaart had uitgekozen als ‘verrassing’. We zijn erg tevreden met het resultaat en als jij nou ook trouwkaarten nodig hebt van goede kwaliteit en met een lage prijs, dan raden wij jou De Familiedrukker aan.

Voor meer info :

Een begrafenis in de regio Amstelveen laten uitvoeren met hulp van Meride
| 21. oktober, 2015

Wilt u een uitvaart in Amstelveen laten verzorgen door de uitvaartonderneming in Haarlem die werkelijk steun geeft?

Meride Uitvaartverzorging is een bekende Nederlandse speler in de begrafenisverzorging die inmiddels aardig wat jaren ervaring heeft van deze branche en vandaar ook ondertussen bijzonder bekend is onder een van de grotere crematieverzorgers in Nederland.

Er bestaan diverse beweegredenen waarom klanten de keuze maken voor Meride Uitvaartverzorging. Meride begrafenisondernemer Den Haag weet zichzelf te onderscheiden van verscheidene organisaties in deze markt omdat ze niet alleen een professionele positie hebben, maar ook omdat zij enorm meeleven met uw persoonlijke situatie. Zij vinden het bijzonder belangrijk dat u bovendien de kans heeft om uw gevoelens voor de overledene te uiten en het een beetje kunt verwerken. Meride Uitvaartverzorging wil de nabestaanden enigszins met rust laten aangezien zij al door een moeilijke tijd heengaan om het overlijden van een geliefde te verwerken.

Een uitvaart laten verzorgen via Meride

Meride Uitvaartzorg werkt samen met uitstekende uitvaarverzorgers die gevoel hebben aangaande kwaliteit en daarnaast goed zijn opgeleid met de juiste papieren die ervoor zorgen dat elke begrafenis op een uiterst vakkundige manier zal worden gedaan.

Meride is de juiste keuze als het om een perfecte organisatie van een uitvaart gaat

Kortom, als je op zoek bent naar een goede uitvaartondernemer in Haarlem is Meride Uitvaartonderneming 100% zeker een uitvaartonderneming waarmee je kunt gaan praten. Dit bedrijf koppelt zich los van concurrenten door de zeer vakkundige en meedenkende benadering. De medewerkers doen er alles aan om je de leidende persoon te laten zijn en de uitvaart totaal naar jouw wens te laten verlopen! U kunt tevens een vrijblijvende voorbespreking houden met de uitvaartverzorger uit uw regio en meteen een beeld krijgen van de mogelijkheden die passen bij uw budget.

Ook voor een uitvaart in Haaksbergen is Meride uw uitvaartonderneming.

Voor meer info : http://www.meride.nl/

Loonservice voor MKB
| 14. augustus, 2015

Van bedrijven in het MKB wordt veel verwacht. Zo moeten ze op elk moment bereikbaar zijn, zelfs als ze hier geen werknemer voor in dienst hebben en de oprichter zelf de telefoon nog opneemt. Zo’n ondernemer heeft het dan ontzettend druk, en dit is nog niets. Ondernemers doen graag al hun werk het liefst zelf, omdat het volgens hen dan vaak op de juiste manier gebeurt. Ze zijn immers zo ver al gekomen omdat ze alles op hun wijze hebben gedaan, toch? Fout. Ondernemers zijn niet overal goed in, neem bijvoorbeeld salarisadministratie. Als een ondernemer een werknemer in dienst heeft dan moet deze werknemer een salaris betaald worden. Dit moet elke maand goed bijgehouden worden, omdat er elke maand een uitbetaling plaatsvindt. Er zit natuurlijk ook veel legaal geneuzel achter waar de ondernemer dan rekening mee moet houden, om de belasting en verzekeringen niet te vergeten. Het wordt allemaal behoorlijk veel dus, zoveel dat ze het beter aan een ander over kunnen laten.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig voor elke dienst wel een aantal bedrijven, maar er kan er maar één de beste zijn. Voor bijvoorbeeld salarisadministratie is dat CBBS. Bij CBBS werken ze al erg lang samen met bedrijven binnen het MKB om voor hen de salarisadministratie op orde te brengen. Dit kan al voor een bijzonder laag tarief op zeer professionele wijze gedaan worden. Zo heeft u als ondernemer en uw werknemers ook altijd inzicht in de salarissen, loonstrookjes, persoonsgegevens en nog veel meer. U kunt er van uit gaan dat wanneer u de loonservice door een ervaren bedrijf als CBBS laat doen, dat het ook echt goed gebeurt. U zult overal inzicht in hebben en nooit meer terug willen naar de tijd dat u zelf nog uw salarisadministratie deed. Dit kostte veel te veel tijd en tegenwoordig hoeft u daar niet meer aan te denken.

Voor meer info : http://www.CBBS.nl

Isolatie spouwmuur plaatsen isoleert de woning grondig.
| 26. augustus, 2014

Isolatie spouwmuur.

Wilt u besparen op uw energiefactuur maar heeft u een ontoereikend budget voor gevelisolatie? Bekijk dan de mogelijkheden van spouwmuurisolatie. Dit is niet enkel gunstig voor de geldbeugel, maar ook het milieu vaart er wel bij. Door isolatie spouwmuur zet u een stap in de goede aan het reduceren van uw ecologische afdruk. Bewust omgaan met energie is nodig om klimaatverandering te beperken. Een mooie pas in de juiste richting is de spouwmuur na-isoleren. Zo houdt uw huis de ontwikkelde warmte beter vast en slaat de centrale verwarming minder gauw aan; waardoor de ketel veel minder gas verbruikt.

Spourmuur isolatie

U bent recent getrouwd en heeft een woning aangeschaft die dateert van voor 1980. Spijtig genoeg betekent dit vaak ook dat de isolatie van de spouw niet aanwezig is. Spouwmuurisolatie is een isolatiewijze dat vaak wordt verkozen om de mate van de energiefactuur actief te beperken . Bijna alle woningen in Vlaanderen zijn vaak al van uitgerust met enige vorm van dakisolatie, hoogrendemensbeglazing en een condenserende gas of mazoutketel. Op dit moment worden er zelfs al meer dan 6000 bestaande woningen van spouwisolatie voorzien.

Profiteer honderden euro’s voordeel per jaar

Door isolatie spouwmuur neemt u actief deel aan het verlagen van uw ecologische voetafdruk. De ingreep is zeer snel terugverdiend en is wellicht één van de meest energie efficiënte wijzen om een woning nog energiezuiniger te maken en dit met de hulp van een relatief kleine ingreep. De spouw gaan na-isoleren legt u geen windeieren. De onkosten voor de gasverwarming kunnen zo tot wel 20% naar beneden gaan . Op zoek naar een gespecialiseerde isolatieexpert voor het aanbrengen van de juiste isolatie van de spouw voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info licht toe en adviseert.

Spouwmuurisolatie

  • Onderneem zelf niets om dit uit te voeren, dit is een opdracht voor een gekwalificeerd isolatiebedrijf.
  • Vraag een offerte aan en om een grondige inspecte van de buitengevel.
  • Zijn er vochtproblemen? Brng deze dan even in kaart tijdens de inspectie.
  • Vraag uw premie aan voor spouwmuurisolatie via Premiezoeker.be

Ingrijpen op de energiekosten?  Raadpleeg Isolatie-spouwmuur.info

Voor meer info : http://www.isolatie-spouwmuur.info/

Stempel ontwerpen
| 30. april, 2014

Stempel ontwerpen

Dus u wilt een stempel ontwerpen voor bedrijf of thuis? Stempels laten maken doe je het beste rechtstreeks bij besteleenstempel. Goedkoper en sneller kan het niet. Wij maken vele soorten, merken en formaten stempels geschikt voor op kantoor, onderweg, de fabriek of waar u ook wilt. Wilt u een stempel met een datum of een stempel met tekst en/of uw logo? bij ons heeft u keuze uit een ruim aanbod aan stempels. U vindt bij ons het beste merk. Dit is Trodat. Zij zijn de nummer een op het gebied van stempelinkt. U kunt bij ons eenvoudig uw stempel bestellen online wanneer u dat wilt.

Stempels met tekst en logo

Onze stempels kunt u op de website geheel met eigen tekst ontwerpen naar eigen wens en bestellen, inclusief uw eigen logo! U krijgt het resultaat direct op uw beeldscherm. Behalve bedrijfsstempel leveren wij ook de juiste toebehoren, zoals reservekussens, stempelkussens en inkten. Bekijk op onze site alle mogelijkheden die wij u bieden. Kies uit een groot assortiment stempels bij ons. Tijdens onze productie van uw artikelen houden we vanzelfsprekend rekening met bestaande milieucriteria. Zonder daarbij het hoge kwaliteitsniveau uit het oog te verliezen. Een stempel ontwerpen kan in drie eenvoudige stappen.

Bedrijfsstempel of kantoorstempel?

Omdat wij de productie in huis hebben maken wij uw stempels voor een scherpe prijs. De afdruk van de bedrijfsstempel en zakelijke stempels is van hoge kwaliteit en heeft een levensduur van maar liefst 50.000 afdrukken. Bijvullen is uiteraard ook mogelijk. De webshop voor het bestellen van standaard stempels, zelfinktende stempels, boekhoudstempels en reliëfstempels. Daarnaast kunt u ook uw eigen stempel ontwerpen of op maat door ons laten maken.

Levertijd

Normale levertijd is ongeveer vier werkdagen. Snellere levering is natuurlijk altijd mogelijk op verzoek. Voor elke zakelijke gelegenheid vinden wij een professionele oplossing als het gaat om het efficiënt communiceren van specifieke informatie. Daarbij kunt u denken aan het vermelden van uw NAW gegevens, het bijhouden van productdata of het aanbrengen van serienummers. Wij leveren al vanaf één stuks. En vaak heeft u uw product binnen 1 tot 2 werkdagen al in huis! Dat betekent topservice met de beste kwaliteit.

Voor meer info : http://www.stempel123.nl
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top