Blogger
Image default
Bedrijven

telefoon verkopen

Telefoon verkopen?

Wil je gemakkelijk snel geld verdienen? Verkoop vandaag je telefoon nog. Je kunt je oude telefoon verkopen en er gemakkelijk en snel geld voor krijgen. In plaats van je telefoon ergens achter in de kast of la stof te laten verzamelen kun je ook gemakkelijk je telefoon verkopen en er geld voor krijgen. Via één van de vele recycle sites kun je de telefoon verkopen.

Hoe verkoop ik mijn telefoon?

Het is heel gemakkelijk, je meldt je telefoon aan via één van de recycle websites. Daar kun je aangeven in wat voor staat je telefoon zich bevindt. Heb je een goede telefoon die nog goed werkt dan kun je er veel geld voor krijgen als je deze verkoopt. Heb je een telefoon waar je nog net mee kan bellen, dan zul je er minder geld voor krijgen. Toch zul je altijd geld krijgen voor je telefoon want je kunt je telefoon altijd verkopen. Het is een kwestie van je telefoon in een envelop stoppen, opsturen en na controle zul je het geld snel op je rekening krijgen.

Waarom mijn telefoon verkopen via een recycle site?

Naast het feit dat je er altijd geld voor krijgt? Je helpt ook nog eens het milieu. Doordat jouw telefoon niet op een vuilnisbelt zal belanden help je automatisch het milieu. Het kan ook zijn dat als jij je telefoon verkoopt deze gebruikt zal worden voor onderdelen. Je weet het misschien niet maar veel onderdelen van je telefoon kunnen vaak hergebruikt worden. Hoewel de telefoon voor jou misschien weinig waarde meer heeft kun je er iemand anders wel heel gelukkig mee maken en daar hoef je bijna niets voor te doen. Daarnaast verdien je er ook nog aan, het is dus een gunstige situatie voor iedereen. Wacht daarom niet langer maar verkoop je telefoon vandaag nog, help het milieu en je rekening!

Voor meer info : http://www.cashvoormobiel.eu