One way research

// >> Bedrijven

De mooiste daken op een rijtje
| 9. september, 2019

De mooiste daken op een rijtje

Wanneer je een vrijstaand huis koopt, kun je deze vervolgens geheel volgens je eigen smaak inrichten. Van de keuken tot de garage, en van de badkamer tot de kelder. Een belangrijk onderdeel van het huis is onder andere het dak. Het dak kan een bepaalde sfeer geven aan de woning. Hieronder zijn een aantal daken gepositioneerd.

  1. Pannendak

Dit doorsnee dak geeft elke woning zat bescherming, echter valt er veel meer mee te doen dan een simpele kleur rode pannen aan de brengen op het dak. Wanneer je wilt investeren in een mooi dak, dien je hier van te voren over na te denken. Ga je gebruik maken van zonnepanelen? Let dan op de kleur van de pannen bij het aanschaffen, op deze manier kunt u een mooie combinatie maken van de panelen en pannen

  1. Rieten dak

Wellicht het elegantste dak wat een woning kan hebben. Een rietendak is enorm charmant en geeft elk huis een boost, vooral wanneer het huis in een kleur geschilderd is die het dak accentueert. Wanneer u wenst een deel van het dak in riet te bedekken, kunt u ook kiezen voor een rieten kap. Op deze manier kunt u uw huis opdelen in stukken met verschillende stijlen.

  1. Dak van zonnepanelen

De één vind het een schitterend aanzicht, de ander vind het helemaal niks. Je moet er van houden, maar als je fan bent van een futuristisch aanzicht van het huis én je milieubewust je eigen stroom op wilt wekken, is een dak van zonnepanelen iets voor jou. Ondanks de hoge aanschafprijs, maak je op lange termijn winst met de panelen. Na een jaar of zeven a acht begin je winst te maken op de panelen. Dit aantal kan omlaag gebracht worden wanneer je je overige opgewekte stroom terug verkoopt aan de energieleverancier.

Bij het uitzoeken van een dak zal het volledig op eigen voorkeur aankomen. Bekijk dus vooral wat jij belangrijk vind, en weeg de voor- en nadelen zorgvuldig tegen elkaar af voordat je een keuze maakt.

Voor meer info : https://www.onewayresearch.nl

Printen op kantoor
| 28. juni, 2019

Het is erg belangrijk om een goede printer op kantoor te hebben. Er moet veel geprint worden in een hoog tempo. Bijvoorbeeld een belangrijk rapport dat door medewerkers is opgesteld. Ook kan het zijn dat een klant graag een contract wil uitprinten. Met een goed werkende printer kan dit heel makkelijk en efficiënt, zonder dat het heel veel moeite kost. Een goede printer voor op kantoor print dus snel en dubbelzijdig. Er zijn heel veel systemen op de markt die deze functies aanbieden. Ook zijn er veel verschillende soorten printers op de markt die allemaal gespecialiseerd zijn in andere functies.

 

Zo is er bijvoorbeeld de barcode printer. Deze printer kan op een heel hoog tempo barcodes printen. Barcodes zijn bijvoorbeeld nodig om op producten te kunnen plakken. Met de juiste barcode kan een product snel worden verkocht. Een caissière kan met de juiste barcodes bijvoorbeeld snel vinden welk product het precies is en het kassa systeem kan zo makkelijk vinden welk product er wordt verkocht. Dit is handig voor supermarkten maar ook voor kleinere bedrijven. Je kunt overal handmatig een barcode op plakken maar dit is vaak niet efficiënt. Met een barcode printer gaat dit een stuk sneller en kan dezelfde barcode op alle dezelfde producten worden geplakt. Barcode printen is een hele makkelijke oplossing!

 

Naast een barcode printer kun je ook een dod printer aanschaffen. Dit is een grote variant van de normale inkjet printer die op een heel hoog tempo kan printen. Dit is erg fijn als het gaat om snel printen met inktpatronen. Deze printer is dan ook heel geschikt voor op werk. Deze printer print ook heel snel en zorgt ervoor dat rapporten snel uitgeprint zijn. Een laatste optie is om echt een professionele printer aan te schaffen maar dit kan een redelijk dure uitgave zijn voor een klein bedrijf.

Voor meer info :

Procesverbetering voor testen en testautomatisering
| 3. mei, 2019

Wilt u hulp bij procesverbetering of wilt u weten wat procesverbetering nou eigenlijk daadwerkelijk inhoudt of waar het goed voor is? Dan kunt u deze tekst doorlezen of de website met bijbehorende informatie doorlezen en over te weten over procesverbetering en wat deze onderneming voor u aanbied. Als je bedrijf opstart en je wilt een bepaald product verkopen, om het product te maken maakt het een proces mee van begin tot eind en dit proces zorgt ervoor dat het van niets, iets wordt. Het moet natuurlijk wel een product worden dat u gaat verkopen aan de consument of een andere onderneming. U wilt dan natuurlijk dat de verkoop goed loopt, maar u moet ook letten op de procesverbetering. Procesverbetering is nog zeer belangrijk en dit vergeten heel veel mensen, waar je er eerst 10 in een uur zou produceren, produceer je er nu 20 en dit allemaal dit procesverbetering, het hoeven niet eens allemaal grote dingen te zijn die er veranderd moeten worden, maar als je er na een bepaalde tijd geld aan gaat verdienen wordt het toch wel heel aantrekkelijk. Dit is dus het geval bij de verbetering, hoe zorg je er voor dat het product wat u verkoopt op een snelle, goede en duurzame manier gemaakt. Zo bent u het meeste geld en tijd kwijt aan een bepaald aantal producten maken en kunt u ze nog met een grotere marge verkopen.

 

Contact opnemen voor procesverbetering

 

Heeft u na het lezen van deze tekst nou interesse in deze procesverbetering, bekijk dan nu op de website alle informatie over de diensten die er worden aangeboden en kom zo alles over het bedrijf te weten. De contactgegevens staan op de website en hiermee kunt u telefonisch contact opnemen en hier wordt u dan geholpen door een van de medewerkers die u vragen zal beantwoorden en het meegeven van advies.

 

 Achteruitrijcamera
| 10. april, 2019

De auto-industrie is een markt waar elk jaar opnieuw weer innovaties plaatsvinden. De ene al wat groter dan de andere en de ene al wat interessanter als de andere. Zo zijn momenteel de innovaties rond het rijden op basis van elektriciteit in plaats van diesel of benzine, zeer duidelijk aanwezig. De reden hiervoor is natuurlijk ook omdat duurzaam rijden steeds belangrijker wordt. De uitstoot van auto’s is te slecht voor ons milieu. In China is het al helemaal duidelijk als je kijkt naar hoe vaak er smog aanwezig is. De kleine vervuilde deeltjes die in de lucht aanwezig zijn.

Een mooie technologie die je nu ook in veel voertuigen ziet zijn, achteruitrijcameras. Ze worden steeds meer verbeterd door er extra functies aan toe te voegen. Zo kan je bijvoorbeeld op je camera ook zien welke richting je precies moet volgen om op die manier ergens perfect van de eerste keer in te kunnen parkeren. Er zijn verschillende sets te koop in achteruitrijcamera’s, een achteruitrijcamera set koop je bij achteruitrijcamerawinkel.nl

De camera’s kan je niet alleen in gewone voertuigen terugvinden maar ze worden ook steeds vaker op bijvoorbeeld een Mercedes Springer gemonteerd of op een Iveco Daily. Er is dus eigenlijk vanalles mogelijk. Een Achteruitrijcamera Mercedes Sprinter is vooral handig omdat deze bestelbus veel dode hoeken heeft. Als er iets is wat niet leuk is om te hebben tijdens het rijden is een dode hoek. Een Mercedes sprinter is ook een best lange auto en met achteruit rijden ook best lastig. Het is dan handig om een achteruitrijcamera te monteren zodat dit proces van achteruit rijden sneller kan gaan. Je hebt dan ook meer overzicht wat er achter jouw auto gebeurt en moet je iets minder zorgen maken dat je iets of iemand aanrijdt. Een achteruitrijcamera is dus een perfecte oplossing om het achteruit rijden veiliger en vlotter te laten verlopen.

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Wat is spiritualiteit in Rotterdam
| 17. januari, 2019

Spiritualiteit in Rotterdam is een begrip dat veel mensen gebruiken, maar weten de meesten eigenlijk wel wat het betekend? Nee dus, want uit een recent onderzoek bleek dat op het moment dat mensen uit moesten leggen wat spiritualiteit in Rotterdam precies is, ze dit niet konden of in ieder geval geen duidelijke uitleg hierover kunnen geven. We gebruiken het woord spiritualiteit in Rotterdam misschien wel dagelijks, dus dan is het toch gek dat je helemaal niet weet hoe je dit precies uit kunt leggen, niet waar? Daarom gaan we je hier vandaag iets meer over vertellen en hopen we dat je na het lezen van deze tekst in ieder geval wel weet wat spiritualiteit in Rotterdam precies inhoud. Eigenlijk heeft spiritualiteit in Rotterdam vooral te maken in de breedste zin van het woord met zaken die de geest betreffen. Het woord spiritualiteit in Rotterdam wordt eigenlijk op heel veel verschillende manieren gebruikt en dit is misschien ook wel waarom er zoveel onduidelijkheid over bestaat in onze maatschappij. Als we het hebben over spiritualiteit in Rotterdam, kan het namelijk te maken hebben met religie of met bovennatuurlijke krachten, maar bovenal wordt met spiritualiteit in Rotterdam vooral de persoonlijke innerlijke ervaring bedoeld. De betekenis van het woord religie en spiritualiteit liggen dan ook vrij dicht bij elkaar, want in beide gevallen wordt er hiermee eigenlijk het huidige bewustzijn bedoeld. Spiritualiteit in Rotterdam legt zich eigenlijk het beste uit door een aantal voorbeelden en door zelf te ervaren hoe dit nou eigenlijk is. Daarom willen wij je graag uitnodigen om bij ons langs te komen op de praktijk, zodat wij je iets meer kunnen vertellen over spiritualiteit in Rotterdam en wat dit nou eigenlijk precies is. Kom je liever niet alleen? Geen enkel probleem, want wij geven namelijk ook sessies in groepsverband. Kijk voor meer informatie over spiritualiteit in Rotterdam of onze praktijk op de website.Voor meer info :

Bedrijfsvideo
| 28. november, 2018

Een bedrijfsvideo die gaat over jouw bedrijf. Saai? Nee zeker niet als je het laat creëren door het team van thereviewcompany.nl. Zij zorgen altijd voor een leuk filmpje dat lekker wegkijkt. Ze stimuleren mond-op-mond reclame, dit gebeurt tegenwoordig de dag via video. Er worden miljoenen uren per dag uitgezonden. Laat jouw klanten vertellen waarom ze voor jou gekozen hebben in een leuke bedrijfsvideo. Het professionele team, creëert mooie settingen. Een locatie is natuurlijk ook super om te doen.

Of intiem bij de klanten thuis op bezoek gaan. Dat is nou echte oprechte content, die mensen over de drempel trekken. In jouw bedrijfsvideo gaat het team aan de slag, om de goeie ervaringen van jouw uitgekozen klanten. Mooi eerlijk en oprecht in een leuke bedrijfsvideo op te nemen. Een video review of een klant review, laat nieuwe klanten kennis maken met jouw bedrijf en waar jij voor staat. Een goeie review van jouw klant is natuurlijk een bestseller. Bespreek jou wensen in een kennismakingsgesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan. Met slimme onderwerpen, en een goeie strategie, creëer je nu een spetterende bedrijfsvideo. Met oprechte ervaringen en meningen van jouw klanten, met het team van thereviewcompany.nl

Voor meer info :

Waarom een salarisservice?
| 19. september, 2018

Bij het ondernemen kunt u altijd tegen bepaalde werkzaamheden aanlopen die u niet liggen of waar u niet teveel tijd aan wilt besteden. Een bekend voorbeeld hiervan is de salarisservice. Hierbij zijn er talloze programma’s die er voor zorgen dat uw salarisadministratie makkelijker wordt. Toch blijft het in de meeste gevallen nog een hele klus. Een groot deel van de ondernemers vindt dat het wel de moeite waard is om in iedergeval de uitbetaling op salarisservice te overwegen. Aangezien er nog heel wat bij komt kijken als u de salarisadministratie wilt verrichtten. Denk hierbij aan: een online urenregistratie bijhouden, weten hoe de werkkostenregeling in elkaar zit en nog veel meer. Zo zijn er verschillende HR-werkzaamheden die uitbetaald kunnen worden. U krijgt dan een soort consultant HR. Doordat zij dit werk voor u kunnen verrichten kunt u zich meer focussen op uw eigen werkzaamheden.

Naast de salarisadministratie kunnen bedrijven nog meer doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: een HR dashboard, een speciale salaris software waarmee de salarisinformatie beter in beeld wordt gebracht, wordt er ook werk verricht voor de zorgverzekeringen waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om hoe de zorgverzekeringen voor uw werknemers geregeld moet worden en zo zijn er nog enorm veel andere mogelijkheden waar bedrijven mee kunnen werken.

Dan hoor ik u al denken dat dat natuurlijk enorm veel geld gaat kosten. Maar dit valt in verhouding mee. Aangezien u weinig kennis heeft over deze werkzaamheden kunt u deze tijd beter besteden aan de werkzaamheden waar u wel kennis over hebt. Hierdoor benut u uw krachten waardoor uw bedrijf sneller zal groeien. Verder bent u anders meer tijd en dus tegelijk ook geld kwijt aan onderzoeken hoe de administratie in elkaar zit dan als u dit werk uitbesteedt. Voor meer informatie kunt u altijd de klantenservice bellen van de bedrijven.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl/

Wel of geen reisorganisatie?
| 4. mei, 2018

Is het reizen met een reisorganisatie wel zo betrouwbaar? Dat is de vraag die de meeste mensen hunzelf stellen wanneer ze kijken naar het boeken van hun nieuwe vakantie. Sommige mensen vinden namelijk dat een reisorganisatie ook geld moet verdienen, hierdoor zijn ze uiteindelijk duurder uit dan als ze het zelf hadden geboekt. Maar dit hoeft niet persé zo te zijn. Reisorganisaties hebben namelijk contacten en kennissen in veel verschillende landen, hierdoor kunnen ze kortingen krijgen op plekken die normaal enorm duur zijn. Ook kan het zo zijn dat reisorganisaties d.m.v. contacten accommodaties kunnen regelen die normaal helemaal niet beschikbaar zijn voor de normale mens.

Wel is het zo dat je met een reisorganisatie minder vrijheid hebt in het kiezen van wat je gaat doen, vaak zit je vast aan een samengesteld pakket. Als je dat pakket zelf samen mag stellen is het natuurlijk geen probleem, maar als er pakketten zijn die je niet kunt aanpassen is dat niet zo handig. Je kunt je natuurlijk ook voorstellen dat niet elke reisorganisatie alles weet van elk bedrijf en bestemming in jouw land van keuze. Hierdoor kan het soms een moeilijke afweging worden tussen wat je gaat kiezen, je eigen reis plannen of toch maar kiezen voor een reisorganisatie?

Wat handig is, is dat reisorganisaties vaak opmerkingen en recensies accepteren van mensen die al op reis zijn geweest, hierdoor kan je kijken wat andere mensen vonden van hun reis bij die organisatie en of jij het misschien ook moet doen. Verschillende sites met reisorganisaties zoals 333travel en kras bieden dit soort recensies aan, kijk dan onder kras reizen ervaringen of djoser ervaringen. Zelf zou ik aanraden om een reisorganisatie te gebruiken als je echt geen idee hebt wat je te wachten staat, als het een land is waar je al vaker bent geweest hoort dit niet nodig te zijn

Voor meer info :

Tennis essentials
| 2. mei, 2018

Iedereen weet dat als je sport, je goed rekening moet houden met je materiaal. Bij sommige sporten is dat meer van belang dan bij andere. Zo heb je bij voetbal bijvoorbeeld weinig nodig om te spelen. Maar bij andere sporten zoals tennis en hockey moet je op meer attributen letten voordat je kan beginnen met spelen. Bij tennis is het bijvoorbeeld belangrijk dat je een goed racket vindt wat bij je past. Daarom zal ik een aantal tips delen zodat je goed voorbereid het veld op komt.

 

Ten eerste is het belangrijk een goede racket aan te schaffen. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt, er is een ruim aanbod en voor ieder wat. Zo zijn er verschillende bekende merken als Prince, Head en Babolat en Wilson, die bekend staan om hun goede kwaliteit.. Een goedkoop tennis racket heeft u al voor maar 30 euro. Voor betere kwaliteit kunt u meer geld uitgeven, er zijn diverse rackets die boven de 300 euro. U kunt het beste diverse rackets testen voor u een definitieve aanschaf doet. Zo weet u zeker dat u een racket aanschaft wat goed bij u past.

 

Verder zijn schoenen ook belangrijk. Populaire tennis schoen merken zijn K Swiss schoenen en Nike. Het is van belang om rekening te houden met de kussens en de ondersteuning van uw voet. Dit om ervoor te zorgen dat u voldoende grip en balans heeft tijdens het tennissen. Hierdoor kunt u de kans op blessures en ongelukken verkleinen. K swiss richt zich tegenwoordig ook op alledaagse schoenen. Zo hebben zij laatst een samenwerking met ondernemer Gary Vee gedaan. De bedoeling was dat de samenwerking het merk wat meer onder de aandacht zou brengen. Toch staat het merk bekend om zijn tennis schoenen, daarom is het zeker geen verkeerd merk om aan te schaffen.

 

Voor meer info : https://www.kctennis.nl

IJsblokjes maken wordt een koud kunstje met een ijsblokjesmachine
| 3. april, 2018

Werk slimmer, niet harder! Die opmerking heeft u vast weleens voorbij horen komen. En er schuilt zeker waarheid in deze uitspraak. Bij Bonnewits Horeca vindt u diverse occasions. Allen van bekende merken en allen netjes gereviseerd en schoongemaakt. Zo goed als nieuw dus! Vele duizenden machines zijn direct uit voorraad leverbaar. Heeft u een warmhoud unit nodig voor frietjes? Een Smeg vaatwasser? Een verrijdbare dienbladwagen? Een ijsblokjesmachine? Een grillplaat? Of een koelvitrine? Bij de specialist vindt u altijd wat u nodig heeft, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. In de ruime showroom bekijkt u gemakkelijk de occasions. Zo betaalt u nooit teveel!

Professionele apparatuur voor in de horeca: de Smeg vaatwasser

Wat gaat u doen om de professionele apparatuur voor uw horecaonderneming voor een goed prijs aan te schaffen? Eerst eens oriënteren natuurlijk! Een Smeg vaatwasser is dan een uitstekende keuze. Deze is volledig elektronisch én hij beschikt over wasarmen, spoelarmen, waterverversingssysteem, warmte-terugwinsysteem en spoelsysteem. Hierdoor wast hij effectief en snel. Daarnaast biedt de Smeg vaatwasser maximale focus op energiebesparing, milieuzorg en technologische innovatie. Kiest u voor deze vaatwasmachine, dan weet u dus zeker dat u een uitstekend product in huis haalt. Waar vindt u een specialist die u kan helpen aan de juiste vaatwasser? Bonnewits Horeca biedt een ruim assortiment horecaproducten, waaronder ook een ijsblokjesmachine.

Op zoek naar een Smeg vaatwasser of ijsblokjesmachine? Specialist levert alle horecabenodigdheden

Lekker makkelijk toch? Een horeca leverancier met een groot assortiment en een uitstekende bezorgservice! Of u beschikt over uw eigen hotel? Bij Bonnewits Horeca vindt u een zeer ruim assortiment aan horecabenodigdheden. Zo kunt u onder andere terecht voor koel- en vriesapparatuur, bijvoorbeeld een ijsblokjesmachine. Maar ook voor vaatwassers, bijvoorbeeld een Smeg vaatwasser, bent u bij de specialist aan het juiste adres. Meubilair, klein keukenapparatuur, apparatuur om te bakken, koken en grillen en warmhoud-apparatuur maken ook deel uit van het assortiment. Een Smeg vaatwasser of ijsblokjesmachine aanschaffen? Dat doet u dus bij de specialist!

Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top