One way research

// >> Bedrijven

Wat is spiritualiteit in Rotterdam
| 17. januari, 2019

Spiritualiteit in Rotterdam is een begrip dat veel mensen gebruiken, maar weten de meesten eigenlijk wel wat het betekend? Nee dus, want uit een recent onderzoek bleek dat op het moment dat mensen uit moesten leggen wat spiritualiteit in Rotterdam precies is, ze dit niet konden of in ieder geval geen duidelijke uitleg hierover kunnen geven. We gebruiken het woord spiritualiteit in Rotterdam misschien wel dagelijks, dus dan is het toch gek dat je helemaal niet weet hoe je dit precies uit kunt leggen, niet waar? Daarom gaan we je hier vandaag iets meer over vertellen en hopen we dat je na het lezen van deze tekst in ieder geval wel weet wat spiritualiteit in Rotterdam precies inhoud. Eigenlijk heeft spiritualiteit in Rotterdam vooral te maken in de breedste zin van het woord met zaken die de geest betreffen. Het woord spiritualiteit in Rotterdam wordt eigenlijk op heel veel verschillende manieren gebruikt en dit is misschien ook wel waarom er zoveel onduidelijkheid over bestaat in onze maatschappij. Als we het hebben over spiritualiteit in Rotterdam, kan het namelijk te maken hebben met religie of met bovennatuurlijke krachten, maar bovenal wordt met spiritualiteit in Rotterdam vooral de persoonlijke innerlijke ervaring bedoeld. De betekenis van het woord religie en spiritualiteit liggen dan ook vrij dicht bij elkaar, want in beide gevallen wordt er hiermee eigenlijk het huidige bewustzijn bedoeld. Spiritualiteit in Rotterdam legt zich eigenlijk het beste uit door een aantal voorbeelden en door zelf te ervaren hoe dit nou eigenlijk is. Daarom willen wij je graag uitnodigen om bij ons langs te komen op de praktijk, zodat wij je iets meer kunnen vertellen over spiritualiteit in Rotterdam en wat dit nou eigenlijk precies is. Kom je liever niet alleen? Geen enkel probleem, want wij geven namelijk ook sessies in groepsverband. Kijk voor meer informatie over spiritualiteit in Rotterdam of onze praktijk op de website.Voor meer info :

Bedrijfsvideo
| 28. november, 2018

Een bedrijfsvideo die gaat over jouw bedrijf. Saai? Nee zeker niet als je het laat creëren door het team van thereviewcompany.nl. Zij zorgen altijd voor een leuk filmpje dat lekker wegkijkt. Ze stimuleren mond-op-mond reclame, dit gebeurt tegenwoordig de dag via video. Er worden miljoenen uren per dag uitgezonden. Laat jouw klanten vertellen waarom ze voor jou gekozen hebben in een leuke bedrijfsvideo. Het professionele team, creëert mooie settingen. Een locatie is natuurlijk ook super om te doen.

Of intiem bij de klanten thuis op bezoek gaan. Dat is nou echte oprechte content, die mensen over de drempel trekken. In jouw bedrijfsvideo gaat het team aan de slag, om de goeie ervaringen van jouw uitgekozen klanten. Mooi eerlijk en oprecht in een leuke bedrijfsvideo op te nemen. Een video review of een klant review, laat nieuwe klanten kennis maken met jouw bedrijf en waar jij voor staat. Een goeie review van jouw klant is natuurlijk een bestseller. Bespreek jou wensen in een kennismakingsgesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan. Met slimme onderwerpen, en een goeie strategie, creëer je nu een spetterende bedrijfsvideo. Met oprechte ervaringen en meningen van jouw klanten, met het team van thereviewcompany.nl

Voor meer info :

Waarom een salarisservice?
| 19. september, 2018

Bij het ondernemen kunt u altijd tegen bepaalde werkzaamheden aanlopen die u niet liggen of waar u niet teveel tijd aan wilt besteden. Een bekend voorbeeld hiervan is de salarisservice. Hierbij zijn er talloze programma’s die er voor zorgen dat uw salarisadministratie makkelijker wordt. Toch blijft het in de meeste gevallen nog een hele klus. Een groot deel van de ondernemers vindt dat het wel de moeite waard is om in iedergeval de uitbetaling op salarisservice te overwegen. Aangezien er nog heel wat bij komt kijken als u de salarisadministratie wilt verrichtten. Denk hierbij aan: een online urenregistratie bijhouden, weten hoe de werkkostenregeling in elkaar zit en nog veel meer. Zo zijn er verschillende HR-werkzaamheden die uitbetaald kunnen worden. U krijgt dan een soort consultant HR. Doordat zij dit werk voor u kunnen verrichten kunt u zich meer focussen op uw eigen werkzaamheden.

Naast de salarisadministratie kunnen bedrijven nog meer doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: een HR dashboard, een speciale salaris software waarmee de salarisinformatie beter in beeld wordt gebracht, wordt er ook werk verricht voor de zorgverzekeringen waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken om hoe de zorgverzekeringen voor uw werknemers geregeld moet worden en zo zijn er nog enorm veel andere mogelijkheden waar bedrijven mee kunnen werken.

Dan hoor ik u al denken dat dat natuurlijk enorm veel geld gaat kosten. Maar dit valt in verhouding mee. Aangezien u weinig kennis heeft over deze werkzaamheden kunt u deze tijd beter besteden aan de werkzaamheden waar u wel kennis over hebt. Hierdoor benut u uw krachten waardoor uw bedrijf sneller zal groeien. Verder bent u anders meer tijd en dus tegelijk ook geld kwijt aan onderzoeken hoe de administratie in elkaar zit dan als u dit werk uitbesteedt. Voor meer informatie kunt u altijd de klantenservice bellen van de bedrijven.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl/

Wel of geen reisorganisatie?
| 4. mei, 2018

Is het reizen met een reisorganisatie wel zo betrouwbaar? Dat is de vraag die de meeste mensen hunzelf stellen wanneer ze kijken naar het boeken van hun nieuwe vakantie. Sommige mensen vinden namelijk dat een reisorganisatie ook geld moet verdienen, hierdoor zijn ze uiteindelijk duurder uit dan als ze het zelf hadden geboekt. Maar dit hoeft niet persé zo te zijn. Reisorganisaties hebben namelijk contacten en kennissen in veel verschillende landen, hierdoor kunnen ze kortingen krijgen op plekken die normaal enorm duur zijn. Ook kan het zo zijn dat reisorganisaties d.m.v. contacten accommodaties kunnen regelen die normaal helemaal niet beschikbaar zijn voor de normale mens.

Wel is het zo dat je met een reisorganisatie minder vrijheid hebt in het kiezen van wat je gaat doen, vaak zit je vast aan een samengesteld pakket. Als je dat pakket zelf samen mag stellen is het natuurlijk geen probleem, maar als er pakketten zijn die je niet kunt aanpassen is dat niet zo handig. Je kunt je natuurlijk ook voorstellen dat niet elke reisorganisatie alles weet van elk bedrijf en bestemming in jouw land van keuze. Hierdoor kan het soms een moeilijke afweging worden tussen wat je gaat kiezen, je eigen reis plannen of toch maar kiezen voor een reisorganisatie?

Wat handig is, is dat reisorganisaties vaak opmerkingen en recensies accepteren van mensen die al op reis zijn geweest, hierdoor kan je kijken wat andere mensen vonden van hun reis bij die organisatie en of jij het misschien ook moet doen. Verschillende sites met reisorganisaties zoals 333travel en kras bieden dit soort recensies aan, kijk dan onder kras reizen ervaringen of djoser ervaringen. Zelf zou ik aanraden om een reisorganisatie te gebruiken als je echt geen idee hebt wat je te wachten staat, als het een land is waar je al vaker bent geweest hoort dit niet nodig te zijn

Voor meer info :

Tennis essentials
| 2. mei, 2018

Iedereen weet dat als je sport, je goed rekening moet houden met je materiaal. Bij sommige sporten is dat meer van belang dan bij andere. Zo heb je bij voetbal bijvoorbeeld weinig nodig om te spelen. Maar bij andere sporten zoals tennis en hockey moet je op meer attributen letten voordat je kan beginnen met spelen. Bij tennis is het bijvoorbeeld belangrijk dat je een goed racket vindt wat bij je past. Daarom zal ik een aantal tips delen zodat je goed voorbereid het veld op komt.

 

Ten eerste is het belangrijk een goede racket aan te schaffen. U kunt het zo duur maken als u zelf wilt, er is een ruim aanbod en voor ieder wat. Zo zijn er verschillende bekende merken als Prince, Head en Babolat en Wilson, die bekend staan om hun goede kwaliteit.. Een goedkoop tennis racket heeft u al voor maar 30 euro. Voor betere kwaliteit kunt u meer geld uitgeven, er zijn diverse rackets die boven de 300 euro. U kunt het beste diverse rackets testen voor u een definitieve aanschaf doet. Zo weet u zeker dat u een racket aanschaft wat goed bij u past.

 

Verder zijn schoenen ook belangrijk. Populaire tennis schoen merken zijn K Swiss schoenen en Nike. Het is van belang om rekening te houden met de kussens en de ondersteuning van uw voet. Dit om ervoor te zorgen dat u voldoende grip en balans heeft tijdens het tennissen. Hierdoor kunt u de kans op blessures en ongelukken verkleinen. K swiss richt zich tegenwoordig ook op alledaagse schoenen. Zo hebben zij laatst een samenwerking met ondernemer Gary Vee gedaan. De bedoeling was dat de samenwerking het merk wat meer onder de aandacht zou brengen. Toch staat het merk bekend om zijn tennis schoenen, daarom is het zeker geen verkeerd merk om aan te schaffen.

 

Voor meer info : https://www.kctennis.nl

IJsblokjes maken wordt een koud kunstje met een ijsblokjesmachine
| 3. april, 2018

Werk slimmer, niet harder! Die opmerking heeft u vast weleens voorbij horen komen. En er schuilt zeker waarheid in deze uitspraak. Bij Bonnewits Horeca vindt u diverse occasions. Allen van bekende merken en allen netjes gereviseerd en schoongemaakt. Zo goed als nieuw dus! Vele duizenden machines zijn direct uit voorraad leverbaar. Heeft u een warmhoud unit nodig voor frietjes? Een Smeg vaatwasser? Een verrijdbare dienbladwagen? Een ijsblokjesmachine? Een grillplaat? Of een koelvitrine? Bij de specialist vindt u altijd wat u nodig heeft, tegen een zeer aantrekkelijke prijs. In de ruime showroom bekijkt u gemakkelijk de occasions. Zo betaalt u nooit teveel!

Professionele apparatuur voor in de horeca: de Smeg vaatwasser

Wat gaat u doen om de professionele apparatuur voor uw horecaonderneming voor een goed prijs aan te schaffen? Eerst eens oriënteren natuurlijk! Een Smeg vaatwasser is dan een uitstekende keuze. Deze is volledig elektronisch én hij beschikt over wasarmen, spoelarmen, waterverversingssysteem, warmte-terugwinsysteem en spoelsysteem. Hierdoor wast hij effectief en snel. Daarnaast biedt de Smeg vaatwasser maximale focus op energiebesparing, milieuzorg en technologische innovatie. Kiest u voor deze vaatwasmachine, dan weet u dus zeker dat u een uitstekend product in huis haalt. Waar vindt u een specialist die u kan helpen aan de juiste vaatwasser? Bonnewits Horeca biedt een ruim assortiment horecaproducten, waaronder ook een ijsblokjesmachine.

Op zoek naar een Smeg vaatwasser of ijsblokjesmachine? Specialist levert alle horecabenodigdheden

Lekker makkelijk toch? Een horeca leverancier met een groot assortiment en een uitstekende bezorgservice! Of u beschikt over uw eigen hotel? Bij Bonnewits Horeca vindt u een zeer ruim assortiment aan horecabenodigdheden. Zo kunt u onder andere terecht voor koel- en vriesapparatuur, bijvoorbeeld een ijsblokjesmachine. Maar ook voor vaatwassers, bijvoorbeeld een Smeg vaatwasser, bent u bij de specialist aan het juiste adres. Meubilair, klein keukenapparatuur, apparatuur om te bakken, koken en grillen en warmhoud-apparatuur maken ook deel uit van het assortiment. Een Smeg vaatwasser of ijsblokjesmachine aanschaffen? Dat doet u dus bij de specialist!

Koerier in Rijssen nodig voor uw webshop?
| 15. maart, 2018

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare koerier uit de omgeving van Rijssen? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres! Om te beginnen zullen wij ons eerst even voorstellen als koerier uit Rijssen, omdat het wel zo prettig werkt dat u ook weet wie wij eigenlijk zijn. Wij zijn een professioneel koeriersbedrijf uit Rijssen die sinds een aantal jaren werkzaam zijn in de omgeving van Rijssen en omstreken. Wij hebben een compleet nieuw wagenpark, waardoor u er in ieder geval van verzekerd bent dat uw zending in een veilige auto op de plek van bestemming aankomt. Het wagenpark wordt bestuurd door een aantal gedreven ervaren chauffeurs, die allen elke dag maar met één gedachte naar het werk gaan en dat is de wensen en behoeften van de klant vervullen door hun werk zo goed mogelijk te doen. Samen hebben ze al behoorlijk wat kilometers op de teller en voorlopig gaan daar er alleen nog maar mee bijkomen.

Waarvoor kunt u bij de koerier in Rijssen terecht?

Als koerier uit Rijssen doen wij meer dan alleen het bezorgen van pakketjes en voor ons komt er ook veel meer bij kijken. Wij vinden het heel erg belangrijk dat wij onze klanten de juiste service kunnen bieden die zij vragen en wij gaan daarom zo klantgericht mogelijk te werk. Dit alles uiteraard in combinatie met kwaliteit, omdat het nooit ten koste mag gaan van de kwaliteit van de zending. Als koerier uit Rijssen hebben we ons de laatste jaren enorm opgewerkt en we zien dat steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor kleinere koeriersdiensten uit de omgeving. Dit komt vooral omdat er nogal wat werk bij komt kijken op het moment dat er bijvoorbeeld een zending kwijtraakt of dat er iets gebeurd met een pakket. Als je bij een grote maatschappij zit kost het vaak veel tijd en moeite voordat je er achter bent wat er nou werkelijk gebeurd is, maar bij een relatief kleinere koerier uit Rijssen zoals wij gaat dit allemaal veel sneller en effectiever.

In een tijd waarin webshops de gewone fysieke winkels voorbijstreven, begrijpen wij als koerier uit Rijssen maar al te goed dat een snellere levering tegenwoordig erg belangrijk is. Wij zijn daarom ook gespecialiseerd in het verzorgen van spoedzendingen. Voor meer informatie over deze spoedzendingen bij onze koerier uit Enschede verwijzen wij u graag door naar onze website. Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag meer weten over onze diensten? Neem dan gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : http://www.koeriersdienstwe4you.nl/content/2015/07/Koerier-Rijssen

De geschiedenis van de printer
| 29. november, 2017

De geschiedenis van het printen is begonnen in 1781. Hij kreeg toen een patent op het ‘kopieerapparaat’. Dit was natuurlijk geen mooie met bluetooth uitgeruste digitale printer zoals we hem heden daags kennen. Oorspronkelijk werd het bericht of de illustratie geschreven en werd vervolgens tegen een vochtig gemaakt kopieer papiertje aangehouden. Dit was het allereerste kopieer apparaat en dit heeft in de jaren daarna vooruitgang geboekt. Dit waren natuurlijk grote stappen voor die tijd. Je moet denken aan meerdere afdrukken maken van het originele document en dat was een hele prestatie!

De aller eerste kopieermachine was de natkopieerder. Zoals de naam al verklapt kwam het papier nat uit de printer en moest het hierna enige tijd drogen. De kwaliteit van deze kopieerders waren slecht. Het papier werd hard en brokkelde af, het bleef aan elkaar kleven en de tekst werd snel vaag. In het begin van de 20e eeuw kwam de eerste droogprinter. Deze werd uitgevonden door Chester Carlson. Zoals bij veel innovatieve ideeën werd het in de eerste instantie afgewezen door een heleboel mensen en bedrijven. De eerste commerciële printer kwam pas in 1949 op de markt. Het heeft nog 12 jaar geduurd voordat z’n idee werkelijkheid werd.

In de jaren daarna zijn de ontwikkelingen verbeterd en verbeterd. We kunnen haast niet meer zonder printers en ze zijn ook ontzettend ver door ontwikkeld. We kunnen niet alleen meer op papier, maar ook op andere ondergronden printen zoals leer, textiel en kunststof. Hier heb je printers zoals de klein karakter printer voor nodig. Printers worden nu voor een heleboel verschillende doeleinden gebruikt. Behalve papieren afdrukken wordt er tegenwoordig ook barcodes op producten geprint en worden er lotnummers geprint door een lotnummer printer. Zonder de uitvinding van Chester zou dit niet mogelijk zijn. Hij heeft ons leven in een positieve manier veranderd. De nieuwste printers die aan het ontstaan zijn, zijn de 3D-printers.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl/

Vergaderen op een professionele en warme plek in Alkmaar
| 28. november, 2017

Als u gaat vergaderen, dan kiest u natuurlijk voor een professionele plek in Alkmaar. Maar wie biedt dit aan? De woonkamer van uw huis, is natuurlijk niet de meest geschikte plaats. Nou, dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van RTC OFFICES. Hier vindt u diverse soorten vergaderzalen, kantoren, maar ook conferentiezalen. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Maar het is wel de ideale plaats om te vergaderen in de regio van Alkmaar. Vooral wanneer u zelf nog geen eigen kantoorruimte heeft. U kunt gebruik maken van alle gemakken, denk hierbij aan gratis wifi. Maar ook koffie en thee is voor u beschikbaar bij deze aanbieder van kantoorruimtes.

Vergaderen en flexwerken in Alkmaar

Waar u in Alkmaar kunt vergaderen? Om een bepaalde professionaliteit aan klanten en leveranciers te laten zien? Zij zouden het aanraden om eens te kijken naar de mogelijkheden van RTC OFFICES, hier kunt u flexwerken, maar ook vergaderen in Alkmaar. U bevindt zich dan in een warme en zakelijke omgeving. Tevens wordt er gezorgd voor een passend wat aansluit op uw wensen en behoeftes, dit wordt dan ook in samenspraak gedaan. Een ruimte huren bij RTC OFFICES geeft u een professionele look en geeft ook bepaalde rust en privacy.

Vergaderen, flexwerken, en kantoren in diverse groottes in Alkmaar

U kunt bij een gespecialiseerd bedrijf in Alkmaar terecht om effectief te vergaderen. Maar ook flexwerken behoort tot de mogelijkheden. Maar wie is dan precies deze specialist? Dat is RTC OFFICES. Met diverse soorten kantoren kunt u kiezen voor een bepaalde ruimte die helemaal aansluit op uw wensen en behoeftes. Daarnaast kunt u ook kantoorruimtes huren in verschillende soorten groottes. U kunt hierbij denken aan: 20 vierkante meter, 50 vierkante meter, 70 vierkante meter en 100 vierkante meter. Maar ook voor het comfortabel vergaderen in Alkmaar bent u bij deze specialist op het juiste terecht. Wat u wilt huren is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

 

Voor meer info :

Kies voor neon verlichting, opgewekt voor zonnecollectoren
| 13. november, 2017

Verlichting hoeft vandaag de dag niet veel meer te kosten. Ga voor groen! Bij neonreclame denken veel ondernemers aan energie slurpende en een beetje kitschy gevelreclame. Niets is echter minder waar. Neon verlichting kan op een zeer stijlvolle manier worden gebruikt om het accent te leggen op uw bedrijfs(naam). Als u daarbij kiest voor een innovatieve partner als 3TAC, bent u ook verzekerd van een origineel ontwerp dat bij de uitstraling van uw bedrijf past. Bovendien wordt de energie, welke gebruikt wordt voor de neon verlichting, op milieuvriendelijke wijze opgewekt door zonnecollectoren, windturbines en andere groene alternatieven. Als klant levert u dat een besparing tot maar liefst 70% op. Ga voor kleur in uw bedrijf en kies voor groen.

Neon verlichting voor zowel buiten als binnen

Wilt u een deskundig advies over de ideale neon verlichting ontvangen? Kom in dat geval in contact met 3TAC! Het is niet voldoende om enkel de buitenkant van uw bedrijfs- of winkelpand aan te kleden. Door neon verlichting op de gevel aan te laten brengen, springt uw pand wel in het oog. Maar als het interieur vervolgens te wensen overlaat, zult u hier weinig profijt van hebben. 3TAC is een bedrijf waar u terecht kunt voor het aankleden van zowel de buitenkant als de binnenkant van uw zaak. Daarmee biedt u uw klandizie een unieke en aansprekende omgeving en bovendien een gevoel van luxe oproept. In overleg wordt de intensiteit en de kleuren van de neon verlichting bepaald. Heeft u bijvoorbeeld een logo? Dan kunt u dat terug laten komen in de verlichting van uw pand.

Steek een licht op door neon verlichting te gebruiken als gevelreclame

Zodra de dagen korter en sneller donker worden siert sfeerverlichting de straten. Met deze verlichting trekt u aandacht van passerende mensen. Ondanks dat we steeds vaker op internet shoppen, is gevelreclame nog altijd erg belangrijk voor de naamsbekendheid van uw winkel. Mensen lopen immers dagelijks op straat en ze moeten wel weten dat u er bent. Kies daarom voor neon verlichting en laat uw bedrijf zowel overdag als ’s avonds opvallen. U kunt bij 3TAC kiezen voor de neon verlichting die bij de uitstraling van uw bedrijf past. Gaat u voor subtiel? Of mag de hele wereld weten dat u het lichtpunt van de winkelstraat bent? Bespreek de opties met een van de specialisten en kom samen tot een passende oplossing. Bij 3TAC weten ze er raad mee.

Voor meer info :
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top