One way research

//Waar vindt u snel een administratief medewerker in Rotterdam?

Banen en opleidingen | | 24. januari, 2018

Wilt u binnen korte tijd een administratief medewerker inhuren bij uw bedrijf in Rotterdam? Omdat uw onderneming ontzettend snel aan het groeien is? Of omdat de huidige medewerker plots vertrokken is? Wat uw reden ook is, u wilt gewoon snel iemand vinden om de continuïteit van uw organisatie te behouden. Een specialist als DDD Personeel helpt u bij het vinden van gekwalificeerde en ervaren medewerkers. Het Rotterdamse bedrijf brengt werkzoekenden en werkgevers uit verschillende sectoren bij elkaar. Hierdoor kunnen zij op korte termijn de juiste persoon, op de juiste plek krijgen. Op die manier vindt u als bedrijf snel een nieuwe medewerker!

Diverse mogelijkheden bij de inhuur van een administratief medewerker in Rotterdam

Voor het inhuren van een administratief medewerker kunt u terecht bij DDD Personeel in Rotterdam. Hierbij speelt het bedrijf in op flexibilisering op de arbeidsmarkt. Daarom kunt u als werkgever een medewerker inhuren op basis van payroll, uitzendbasis of detachering. Ook kunnen zij een aantal zaken op het gebied van HR uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het informeren van nieuwe werknemers over de gestelde regelgeving. Dit biedt een uitkomst als u weinig tijd heeft en u zich het liefst richt op uw corebusiness. Op die manier geeft u al uw recruitment processen uit handen aan een échte specialist.

Administratief medewerker in Rotterdam is direct inzetbaar

Heeft u een eigen bedrijf? Dan heeft u het vaak te druk om u ook nog bezig te houden met recruitment, toch? Zoekt u een gekwalificeerde administratief medewerker in Rotterdam? Of ander gedreven personeel op fulltime of parttimebasis? Dan schakelt u DDD Personeel in. U vertelt aan hen wat u zoekt en het recruitmentbureau zorgt ervoor dat u op het juiste moment, het juiste personeel in dienst heeft. Al het personeel dat u via hen inhuurt, is gekwalificeerd, goed opgeleid en zeer ervaren. En niet geheel onbelangrijk: direct inzetbaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u gerust eens contact opnemen.

Voor meer info :
Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top