One way research

//Schakel een werkvoorbereider en uitvoerder voor uw project in de bouw in

Banen en opleidingen | | 27. september, 2018

Bent u verantwoordelijk voor een bouwproject? Schakel dan veel specialisten in om het goed laten te verlopen. Denk aan een architect, adviseur en Revit modelleur. Om alles goed te laten verlopen is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. Het functieprofiel van de uitvoerder in de bouw heeft diverse eisen, waardoor uw project zeker geslaagd is.. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Wat is bijvoorbeeld de bodemgesteldheid en beschikt u over de nodige materialen en producten om het project in werking te zetten? Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.

De Revit modelleur voert projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit

Kiest u ook voor een professionele Revit modelleur om bouwinstallaties te toetsen? Zo weet u zeker dat het de beste kwaliteit heeft en is getest op haalbaarheid en toepasbaarheid. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt wordt, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit modelleur globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de BIM- methodiek. Echter kunt u Velox Engineering inschakelen voor zowel een Revit modelleur als een werkvoorbereider en uitvoerder tijdens uw projecten in de Randstad. Zowel voor, tijdens als na het project wordt u op de hoogte gesteld van de voorderingen en worden er tussentijdse rapportages opgesteld.

Een werkvoorbereider en uitvoerder voor uw bouwproject met een VOG verklaring

Voor een bedrijf als Velox Engineering is kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Zowel opdrachtgevers als medewerkers moeten hiervan profiteren. Medewerkers binnen het bedrijf beschikken dan ook over een VOG. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een document waaruit blijkt dat het gedrag van bijvoorbeeld de uitvoerder, Revit modelleur en werkvoorbereider die u voor uw bouwproject inschakelt in het verleden geen bezwaar heeft gevormd voor het vervullen van een specifieke taak in de samenleving. Er wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden zodra een VOG aangevraagd wordt. Daarnaast beschikt het bedrijf over een ISO 9001 certificering en een NEN 4400 certificaat wat betekent dat zij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid. 

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top