One way research

//Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen

Banen en opleidingen | | 6. april, 2018

Een werkzoekendenbestand maakt het vinden van geschikt personeel een stuk makkelijker. Zeker wanneer u ook kunt rekenen op bedrijfsanalyse en matching vanuit WerkgeversServicepunt West-Brabant. U weet dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicpunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

Al uw vragen over Wajong banen stelt u bij één partner

Wetgeving en arbeidsrecht zijn vaak behoorlijk stoffige onderwerpen waar u zich liever niet al te veel mee bezig houdt. Maar u wilt wel goed voorbereid zijn, nietwaar? Daar helpen ze u bij WerkgeversServicpunt West-Brabant graag mee. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten.

Zo vult u de posities voor Wajong banen bij uw bedrijf zo snel mogelijk in

U wilt een positie die open staat zo snel mogelijk ingevuld hebben. Iedere dag dat er niemand aan het werk is kost het u geld! Hoe heeft dit betrekking op uw wens om Wajong banen in te vullen bij uw bedrijf? Nou, u heeft om mee te beginnen een groot werkzoekendenbestand nodig om uit te kiezen. Het liefst een database met daarin de doelgroep van de participatiewet. Die database vindt u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Sterker nog, u vindt hier het grootste werkzoekendenbestand van heel Nederland. Maak hier gebruik van en profiteer van andere voordelen zoals het afhandelen van administratieve zaken.

 

Next | Previous
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top