One way research

// >> Banen en opleidingen

Ondervind de voordelen van interim management zelf
| 17. januari, 2020

Er zijn verschillende redenen waarom u op zoekt kunt zijn naar een geschikte kandidaat voor een interim management functie. De meest vanzelfsprekende reden is dat u tijdelijk een nieuwe medewerker zoekt vanwege ziekte, verlof of een ontslag. Maar wist u bijvoorbeeld ook dat een interim management team waardevol kan zijn bij het opstarten van een bepaald project? Maar liefst 90% van de bedrijven draait zelfs beter na tussenkomst van een interim manager. De frisse en kritische blik van deze persoon brengt vaak heel wat teweeg in een bedrijf. Bent u ook op zoek naar een geschikte kandidaat? Sla dan de handen ineen met een werving- en selectiebureau dat voor u op zoek gaat naar de meest bekwame sollicitant.

Een bureau dat grondig op zoek gaat naar een geschikte kandidaat

Er zijn talloze bureaus die u kunnen helpen met de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Het vinden van een goed bureau is echter wel een stuk gemakkelijk dan het zelf vinden van een goede sollicitant. Wilt u een interim management functie laten invullen door iemand met een boekhoudkundig, financieel of HR-profiel? Dan kan een bureau als Conessence u daar ongetwijfeld met succes bij helpen! Conessence hecht veel waarde aan kennis die betaalbaar, duidelijk, efficiënt en resultaatgericht is. Zij vinden voor u de specialist die u zoekt.

Heeft u ook andere Finance vacatures openstaan?

De diensten van een werving- en selectiebureau houden echter niet op bij de interim functies binnen uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld vacatures uitgezet voor een vaste Finance functie? Ook dan begeleidt Conessence u hier graag bij. Zij zoeken actief naar profielen die matchen met uw wensen en staan u bij tijdens het sollicitatieproces. Vervolgens geven ze u professioneel en onafhankelijk advies. Uiteindelijk maakt u zelf de keuze voor uw nieuwe medewerker. Op deze manier wordt het invullen van uw Finance vacatures een stuk eenvoudiger.

Schakel een werkvoorbereider en uitvoerder voor uw project in de bouw in
| 27. september, 2018

Bent u verantwoordelijk voor een bouwproject? Schakel dan veel specialisten in om het goed laten te verlopen. Denk aan een architect, adviseur en Revit modelleur. Om alles goed te laten verlopen is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. Het functieprofiel van de uitvoerder in de bouw heeft diverse eisen, waardoor uw project zeker geslaagd is.. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Wat is bijvoorbeeld de bodemgesteldheid en beschikt u over de nodige materialen en producten om het project in werking te zetten? Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.

De Revit modelleur voert projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit

Kiest u ook voor een professionele Revit modelleur om bouwinstallaties te toetsen? Zo weet u zeker dat het de beste kwaliteit heeft en is getest op haalbaarheid en toepasbaarheid. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt wordt, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit modelleur globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de BIM- methodiek. Echter kunt u Velox Engineering inschakelen voor zowel een Revit modelleur als een werkvoorbereider en uitvoerder tijdens uw projecten in de Randstad. Zowel voor, tijdens als na het project wordt u op de hoogte gesteld van de voorderingen en worden er tussentijdse rapportages opgesteld.

Een werkvoorbereider en uitvoerder voor uw bouwproject met een VOG verklaring

Voor een bedrijf als Velox Engineering is kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Zowel opdrachtgevers als medewerkers moeten hiervan profiteren. Medewerkers binnen het bedrijf beschikken dan ook over een VOG. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een document waaruit blijkt dat het gedrag van bijvoorbeeld de uitvoerder, Revit modelleur en werkvoorbereider die u voor uw bouwproject inschakelt in het verleden geen bezwaar heeft gevormd voor het vervullen van een specifieke taak in de samenleving. Er wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden zodra een VOG aangevraagd wordt. Daarnaast beschikt het bedrijf over een ISO 9001 certificering en een NEN 4400 certificaat wat betekent dat zij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid. 

Waarom een taalcursus Frans?
| 18. september, 2015

Voor veel mensen is de Franse taal erg lastig om onder de knie te krijgen. Uitspraken en grammatica zijn totaal anders als wat we in het Nederlands gewend zijn. Voor deze mensen worden dan ook speciale cursussen georganiseerd om de Franse vaardigheden nog een spreekwoordelijk zetje te geven. Een taalcursus Frans heeft over het algemeen een goede uitwerking op je spreekvaardigheden, zodat je prima uit de voeten kan tijdens een bezoek aan Frankrijk.

Taalcursussen worden op verschillende niveaus georganiseerd zodat je op het juiste niveau kan instromen. Voor diegene die de Franse taal al redelijk onder de knie hebben zijn er cursussen, maar ook voor diegene waarvoor de Franse taal compleet nieuw is.

 

Ook zakelijk wordt deze taal natuurlijk erg veel gebruikt.

Bedrijven die zaken doen met andere bedrijven uit Frankrijk hebben natuurlijk mensen nodig die de taal vloeiend spreken. Zo zijn er vele andere voorbeelden van bedrijven die opzoek zijn naar medewerkers die goed Frans spreken. Het goed beheersen van een vreemde taal levert dus ook werkgelegenheid op, ondanks dat je niet direct zou denken dat de Franse taal nou een taal is de veel gesproken wordt in de zakenwereld. Het is ook zo dat bijvoorbeeld de Engelse taal meer gesproken wordt in de zakenwereld, maar het beheersen van andere vreemde talen is heel belangrijk in deze sector.

Een taalcursus Frans is dus in eerste instantie een verrijking voor uzelf, maar ook vele gevallen voor het bedrijf waarvoor u werkt. Spoed!

 

De Franse taal wordt niet alleen in Frankrijk gesproken. Er zijn verschillende andere landen op de wereld waar ze deze taal spreken zoals Ivoorkust, Kameroen, Senegal, Nigeria en vele andere landen. Wat opvalt is dat dit vooral landen zijn uit het Afrikaanse werelddeel.

Het is dus wel degelijk een belangrijke, veel gesproken wereldtaal.

In veel van de gevallen in Afrika is het zo dat niet alle inwoners van deze landen Frans spreken, maar het overgrote deel wel.

 

Een taalcursus Frans is dus helemaal zo gek nog niet voor je ontwikkeling. Denk er wel om dat de Franse taal lastig onder de knie te krijgen is, en dat het dus enige tijd en moeite kost om het voor elkaar te krijgen. Na verloop van tijd zul je gaan merken je de Franse taal je steeds beter gaat beheersen en vaak krijgen mensen er dan ook nog eens veel meer plezier in!

Voor meer info : http://www.tandartspraktijkdentia.nl/spoed-tandarts-rotterdam/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top