One way research

// >> Banen en opleidingen

Schakel een werkvoorbereider en uitvoerder voor uw project in de bouw in
| 27. september, 2018

Bent u verantwoordelijk voor een bouwproject? Schakel dan veel specialisten in om het goed laten te verlopen. Denk aan een architect, adviseur en Revit modelleur. Om alles goed te laten verlopen is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. Het functieprofiel van de uitvoerder in de bouw heeft diverse eisen, waardoor uw project zeker geslaagd is.. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Wat is bijvoorbeeld de bodemgesteldheid en beschikt u over de nodige materialen en producten om het project in werking te zetten? Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.

De Revit modelleur voert projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit

Kiest u ook voor een professionele Revit modelleur om bouwinstallaties te toetsen? Zo weet u zeker dat het de beste kwaliteit heeft en is getest op haalbaarheid en toepasbaarheid. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt wordt, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit modelleur globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de BIM- methodiek. Echter kunt u Velox Engineering inschakelen voor zowel een Revit modelleur als een werkvoorbereider en uitvoerder tijdens uw projecten in de Randstad. Zowel voor, tijdens als na het project wordt u op de hoogte gesteld van de voorderingen en worden er tussentijdse rapportages opgesteld.

Een werkvoorbereider en uitvoerder voor uw bouwproject met een VOG verklaring

Voor een bedrijf als Velox Engineering is kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Zowel opdrachtgevers als medewerkers moeten hiervan profiteren. Medewerkers binnen het bedrijf beschikken dan ook over een VOG. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een document waaruit blijkt dat het gedrag van bijvoorbeeld de uitvoerder, Revit modelleur en werkvoorbereider die u voor uw bouwproject inschakelt in het verleden geen bezwaar heeft gevormd voor het vervullen van een specifieke taak in de samenleving. Er wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden zodra een VOG aangevraagd wordt. Daarnaast beschikt het bedrijf over een ISO 9001 certificering en een NEN 4400 certificaat wat betekent dat zij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid. 

Heeft u een vacature voor inkoper openstaan? Vervul ze snel
| 5. september, 2018

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk de juiste kandidaat vinden voor de openstaande vacatures. In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.

Nooit meer oningevulde vacatures voor de inkoop dankzij deze tip

Groeit uw bedrijf snel? Dan is het een goed idee om de vacature voor inkoper door INSINC te laten vervullen. Of omdat er mensen met veel vakinhoudelijke kennis de organisatie hebben verlaten? Hoe dan ook, het invullen van inkoop vacatures is altijd een tijdrovend proces. Tijd die u liever aan andere dringende zaken besteedt. De oplossing? De specialisten van INSINC staan voor u klaar! Een vacature voor een inkoper wordt hier altijd toegespitst op de kernwaarden van uw bedrijf. In een persoonlijk gesprek wordt de ‘crucial click’ geformuleerd, hoe een nieuwe medewerker de rest van het team aanvult en toch onderdeel is van datzelfde team. Zo krijgt u altijd de juiste kennis op de juiste plaats binnen uw organisatie.

Naar welke klik bent u op zoek bij het invullen van uw vacatures voor inkoop?

Wilt u de inkoop zelf doen of laat u dit door een professional laten uitvoeren? Dit is de hamvraag die u eerst moet beantwoorden voordat er überhaupt een vacature voor een inkoper uitgezet kan worden. Het antwoord op die vraag is niet zo makkelijk als het lijkt. We zijn geneigd om te denken in containerbegrippen als ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’, en ‘een echte aanpakker’. Maar wat bedoelt u daar nu eigenlijk mee? INSINC helpt u met het concretiseren van deze termen en gaat vervolgens op zoek naar kandidaten die passen binnen dit profiel. En zo matcht u altijd de juiste mensen aan uw inkoop vacatures!

Snel en eenvoudig uw VCA examen behalen op diverse locaties
| 25. juni, 2018

Vaak is het een vereiste om uw VCA examen te behalen, zoals bij veel constructie- en werkzaamheden. Denk hierbij aan werktuigbouwkunde, steigerbouw en elektrotechniek. Bent u ondernemer in een van deze sectoren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een specialist. Examencentrum NIKTA voor VCA en VCU: een betrouwbaar bedrijf. Op maar liefst 19 locaties, verspreid over heel Nederland, biedt deze specialist dit examen aan. Daarnaast zijn er 60 momenten per maand waarop het examen wordt gehouden. U kiest uit verschillende soorten VCA diploma’s: Basisveiligheid (B-VCA), Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) en Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL-VCU). NIKTA biedt deze examens aan in verschillende talen. Bekijk de website en ontdek de mogelijkheden.

Download gratis een proefexamen voor uw VCA examen

Het is zeer belangrijk om veilig te werken op de werkvloer. Daarom is het voor vele werknemers verplicht om een VCA examen te halen. Heeft u zich ingeschreven op de website van NIKTA? Dan wilt u zeker weten dat u het examen haalt. U heeft de mogelijkheid om online een proefexamen te downloaden. Zo kunt u oefenen en weet u zeker dat u alle kennis in huis heeft om het definitieve examen te maken. U bepaalt zelf op welke manier u het examen wilt doen. Als u dyslectisch bent, biedt NIKTA een voorlees VCA examen aan. Aan organisaties worden er ook maatwerkoplossingen geboden. Denk hierbij aan een groepsexamen voor alle werknemers.

Haal uw VC examen bij een specialist en profiteer van vele voordelen

Wilt u graag uw VCA examen halen via een ervaren en professioneel bedrijf? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Op de website downloadt u gratis een proefexamen. Zo weet u zeker dat u alle kennis bezit voor het echte examen. NIKTA stuurt u gratis een sms als bevestiging en ter herinnering voor het VCA examen. Deze specialist werkt met laptops, dit betekent dat u direct na het examen de (voorlopige) uitslag al te zien krijgt. Is de uitslag positief? U krijgt de volgende werkdag het diploma en het pasje al thuisgestuurd. Daarnaast staat u de volgende werkdag voor 12:00 uur als geslaagde kandidaat in het Centraal Diploma Register.

Maak snel persoonlijke groei door met een NLP training in de buurt van Utrecht
| 19. april, 2018

Ben jij klaar om te veranderen? Wil je je gedrag, je gedachten en je leven aanpakken? Tijdens een NLP training in Utrecht worden je persoonlijke pijnpunten op een positieve manier aangepakt. Niet alleen voor trainingen, maar ook voor steun, een klankbord of een vertrouwenspersoon ben je hier op het juiste adres. Middels coaching, begeleiding, persoonlijke training en nazorg wordt jouw gedrag bewust veranderd. Er is voldoende ruimte om alle veranderingen door te spreken, zodat je overal helemaal achter staat. Ook zal er gewerkt worden met het ‘Identity Compass’ om je huidige motieven en voorkeuren vast te stellen.

Leer beter communiceren door een NLP training in de buurt van Utrecht

Het is goed om ambities te hebben. Het is beter om ambities te realiseren. Wil je doorgroeien als persoon op zakelijk vlak? Door bijvoorbeeld mensen beter aan te sturen, persoonlijke ontwikkeling door te maken en een betere coach te zijn? Ga dan voor een NLP training, die je in Utrecht kan volgen. Waar staat NLP voor? Deze afkorting staat voor ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’. Het doel van NLP is om te begrijpen hoe iemand denkt. Gedrag en communicatie staan hierbij centraal. Met je opgedane kennis kan je iemands gedrag en communicatie in positieve zin veranderen. Middels taal stuur je iemand de goede kant op. Door een NLP training in Utrecht train je je communicatie en die van je werknemers!

Krijg dankzij een NLP training nabij Utrecht de controle over je leven terug

Heb je het gevoel dat je al meerdere maanden of jaren maar een beetje door het leven heen zweeft? Dat anderen zich makkelijk een weg banen naar hun doelen, maar dat jij hierin achterblijft? Door een NLP training te volgen in Zeist, vlakbij Utrecht, krijg je de mogelijkheid om niet alleen je eigen leven beter, mooier en prettiger te maken, maar ook dat van anderen! Je krijgt ondersteuning en begeleiding om het besturen en beheersen van je eigen leven goed onder de knie te krijgen. Dankzij NLP creëer je een levenshouding die gekarakteriseerd wordt door speerpunten zoals bewustzijn, nieuwsgierigheid, flexibiliteit en creativiteit.

Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen
| 6. april, 2018

Een werkzoekendenbestand maakt het vinden van geschikt personeel een stuk makkelijker. Zeker wanneer u ook kunt rekenen op bedrijfsanalyse en matching vanuit WerkgeversServicepunt West-Brabant. U weet dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicpunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

Al uw vragen over Wajong banen stelt u bij één partner

Wetgeving en arbeidsrecht zijn vaak behoorlijk stoffige onderwerpen waar u zich liever niet al te veel mee bezig houdt. Maar u wilt wel goed voorbereid zijn, nietwaar? Daar helpen ze u bij WerkgeversServicpunt West-Brabant graag mee. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten.

Zo vult u de posities voor Wajong banen bij uw bedrijf zo snel mogelijk in

U wilt een positie die open staat zo snel mogelijk ingevuld hebben. Iedere dag dat er niemand aan het werk is kost het u geld! Hoe heeft dit betrekking op uw wens om Wajong banen in te vullen bij uw bedrijf? Nou, u heeft om mee te beginnen een groot werkzoekendenbestand nodig om uit te kiezen. Het liefst een database met daarin de doelgroep van de participatiewet. Die database vindt u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Sterker nog, u vindt hier het grootste werkzoekendenbestand van heel Nederland. Maak hier gebruik van en profiteer van andere voordelen zoals het afhandelen van administratieve zaken.

 

Specialist helpt mee bij het ontwikkelen van een talentvolle CAD tekenaar
| 7. februari, 2018

Als u een CAD tekenaar gevonden heeft met uitmuntende talenten, wilt u daar natuurlijk zo optimaal mogelijk gebruik van maken. Recruitmentbureau Cadjobs maakt zich daar sterk voor. Zij zorgen ervoor dat talenten van werknemers uitgelicht worden. Doordat de sterke en zwakke punten van de werknemers in kaart worden gebracht, biedt dat handvatten voor de werkgevers die op zoek zijn naar een CAD tekenaar of nog een BIM vacature open hebben staan. Help als werkgever mee om het talent van uw personeel te ontwikkelen en om als werknemers uzelf maximaal te ontplooien.

Een specialist vindt eenvoudig en snel een CAD tekenaar of BIM vacature voor u

U bent een CAD tekenaar en u zoekt werk? Of heeft uw bedrijf een BIM vacature openstaan? Dan gaat u het best langs een expert. Recruitmentbureau Cadjobs is daar een goed voorbeeld van. Zij helpen u graag via een online platform als u werk zoekt of personeel nodig heeft. Via een overzichtelijke webpagina vinden beiden elkaar simpel en snel. Alles om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u zoekt. Of dit nu een CAD tekenaar is of dat u een BIM vacature wilt vervullen. De recruitmentspecialisten helpen u met het verkopen van uzelf, zodat het werk dat beschikbaar is opgeknapt kan worden.

Dankzij persoonlijkheidstrainingen vindt u snel de juiste CAD tekenaar

Hoe komt u er als werkgever achter wat voor soort persoonlijkheid iemand heeft, zodat de CAD tekenaar die u op het oog heeft optimaal inzetbaar is? Werkgevers doen er dan goed aan om voor een DISC-gedragstest te kiezen. Dankzij vakkundig advies van specialisten komen werkgevers er eenvoudig achter wat voor vlees zij in de kuip hebben. De gedragsstijlen geven werknemers, maar ook werkgevers, diepgaande inzichten in hun persoonlijkheidsstijl. Een specialist, zoals Cadjobs, helpt u graag met het vinden van uw kwaliteiten. Op die manier zetten werkgevers hun personeel zo optimaal mogelijk in en doen werknemers, zoals een CAD tekenaar, datgeen waar ze goed in zijn. Ook wanneer u een BIM vacature open hebt staan, vindt u dankzij de DISC-gedragstest de personen die het best bij uw bedrijf aansluiten.

 

Voor meer info :

Waar vindt u snel een administratief medewerker in Rotterdam?
| 24. januari, 2018

Wilt u binnen korte tijd een administratief medewerker inhuren bij uw bedrijf in Rotterdam? Omdat uw onderneming ontzettend snel aan het groeien is? Of omdat de huidige medewerker plots vertrokken is? Wat uw reden ook is, u wilt gewoon snel iemand vinden om de continuïteit van uw organisatie te behouden. Een specialist als DDD Personeel helpt u bij het vinden van gekwalificeerde en ervaren medewerkers. Het Rotterdamse bedrijf brengt werkzoekenden en werkgevers uit verschillende sectoren bij elkaar. Hierdoor kunnen zij op korte termijn de juiste persoon, op de juiste plek krijgen. Op die manier vindt u als bedrijf snel een nieuwe medewerker!

Diverse mogelijkheden bij de inhuur van een administratief medewerker in Rotterdam

Voor het inhuren van een administratief medewerker kunt u terecht bij DDD Personeel in Rotterdam. Hierbij speelt het bedrijf in op flexibilisering op de arbeidsmarkt. Daarom kunt u als werkgever een medewerker inhuren op basis van payroll, uitzendbasis of detachering. Ook kunnen zij een aantal zaken op het gebied van HR uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het informeren van nieuwe werknemers over de gestelde regelgeving. Dit biedt een uitkomst als u weinig tijd heeft en u zich het liefst richt op uw corebusiness. Op die manier geeft u al uw recruitment processen uit handen aan een échte specialist.

Administratief medewerker in Rotterdam is direct inzetbaar

Heeft u een eigen bedrijf? Dan heeft u het vaak te druk om u ook nog bezig te houden met recruitment, toch? Zoekt u een gekwalificeerde administratief medewerker in Rotterdam? Of ander gedreven personeel op fulltime of parttimebasis? Dan schakelt u DDD Personeel in. U vertelt aan hen wat u zoekt en het recruitmentbureau zorgt ervoor dat u op het juiste moment, het juiste personeel in dienst heeft. Al het personeel dat u via hen inhuurt, is gekwalificeerd, goed opgeleid en zeer ervaren. En niet geheel onbelangrijk: direct inzetbaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u gerust eens contact opnemen.

Voor meer info :

Schrijf u in voor de cursus NEN 1010 installatie tester
| 22. december, 2017

Wilt u gecertificeerd NEN 1010 installatie tester worden? Of overweegt u een cursus volgen waar u leert ladders te keuren? U kunt zich zeer gemakkelijk voor een van de vele inspectie- en keuringscursussen inschrijven. U selecteert de cursus van uw keuze. Dat kan bijvoorbeeld de cursus voor het keuren van ladders of die voor NEN 1010 installatie tester zijn. Vervolgens kiest u de locatie en data die u het beste uitkomen. Na het invullen van uw gegevens, bent u meteen ingeschreven. Daarna hoeft u uw aandacht alleen nog maar te besteden aan het volgen en afronden van de cursus.

Volg een cursus om professioneel NEN 1010 installatie tester te worden

Het is mogelijk om een gespecialiseerde cursus van Omega te volgen om NEN 1010 installatie tester te worden. Wat u hier leert? Tijdens deze zeer praktische cursus leert u alles wat u moet weten om een professionele NEN 1010 installatie tester te worden. Zo leert u alles over de Nederlandse normen die gelden voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties. De norm is sinds 1 januari 2017 ingrijpend veranderd. Daarom is het ook als u al werkzaam bent als NEN 1010 installatie tester zeker aan te raden om u door middel van deze cursus te laten bijscholen. Vaak biedt een dergelijk opleidingsinstituut ook andere cursussen aan. Zo kunt u ook leren ladders te keuren of woning te inspecteren op basis van NTA 8025.

Cursus waarin u leert ladders te keuren

Ladders keuren lastig? Helemaal niet! U moet gewoon weten waar u op moet letten. Dat leert u in een speciale cursus genaamd de cursus Keuren Ladders, Trappen en (rol)Steigers. U leert dan al het klimmaterieel te keuren volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004. Na afronding van de cursus mag men zich keurmeester Voldoende Onderricht Persoon noemen volgens de Arbowet. U bent in staat zelf ladders te keuren. U kunt uw expertise nog verder uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een cursus voor NEN 1010 installatie tester volgen. U leert dan alles over het testen van elektrotechnische laagspanningsinstallaties. U kiest zelf of uw keurmeester van ladders of NEN 1010 installatie tester wilt worden.

Voor meer info :

Waarom een taalcursus Frans?
| 18. september, 2015

Voor veel mensen is de Franse taal erg lastig om onder de knie te krijgen. Uitspraken en grammatica zijn totaal anders als wat we in het Nederlands gewend zijn. Voor deze mensen worden dan ook speciale cursussen georganiseerd om de Franse vaardigheden nog een spreekwoordelijk zetje te geven. Een taalcursus Frans heeft over het algemeen een goede uitwerking op je spreekvaardigheden, zodat je prima uit de voeten kan tijdens een bezoek aan Frankrijk.

Taalcursussen worden op verschillende niveaus georganiseerd zodat je op het juiste niveau kan instromen. Voor diegene die de Franse taal al redelijk onder de knie hebben zijn er cursussen, maar ook voor diegene waarvoor de Franse taal compleet nieuw is.

 

Ook zakelijk wordt deze taal natuurlijk erg veel gebruikt.

Bedrijven die zaken doen met andere bedrijven uit Frankrijk hebben natuurlijk mensen nodig die de taal vloeiend spreken. Zo zijn er vele andere voorbeelden van bedrijven die opzoek zijn naar medewerkers die goed Frans spreken. Het goed beheersen van een vreemde taal levert dus ook werkgelegenheid op, ondanks dat je niet direct zou denken dat de Franse taal nou een taal is de veel gesproken wordt in de zakenwereld. Het is ook zo dat bijvoorbeeld de Engelse taal meer gesproken wordt in de zakenwereld, maar het beheersen van andere vreemde talen is heel belangrijk in deze sector.

Een taalcursus Frans is dus in eerste instantie een verrijking voor uzelf, maar ook vele gevallen voor het bedrijf waarvoor u werkt. Spoed!

 

De Franse taal wordt niet alleen in Frankrijk gesproken. Er zijn verschillende andere landen op de wereld waar ze deze taal spreken zoals Ivoorkust, Kameroen, Senegal, Nigeria en vele andere landen. Wat opvalt is dat dit vooral landen zijn uit het Afrikaanse werelddeel.

Het is dus wel degelijk een belangrijke, veel gesproken wereldtaal.

In veel van de gevallen in Afrika is het zo dat niet alle inwoners van deze landen Frans spreken, maar het overgrote deel wel.

 

Een taalcursus Frans is dus helemaal zo gek nog niet voor je ontwikkeling. Denk er wel om dat de Franse taal lastig onder de knie te krijgen is, en dat het dus enige tijd en moeite kost om het voor elkaar te krijgen. Na verloop van tijd zul je gaan merken je de Franse taal je steeds beter gaat beheersen en vaak krijgen mensen er dan ook nog eens veel meer plezier in!

Voor meer info : http://www.tandartspraktijkdentia.nl/spoed-tandarts-rotterdam/
Theme made by Igor T. | Powered by WordPress | Inloggen | | RSS | Back to Top